Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
~75!! Τον ρωτησα συγκεκριμένα που έπαιξε και μου είπε: hairline ~75λογω μονοτριχων και πίσω ~55 λόγω πολυτριχων. Έπρεπε να το δέσει λόγω πυκνότητας του υπόλοιπουfirecaptain ή πυκνότητα που δουλεψατε πρέπει να εί αι ειδικά hairline 60+ ,σωστά?
Δημήτρη δεν έχω κάτσει να μετρήσω ουτε με φωτό ούτε τιποτα. Συνάντησα πολλά ατομα αυτές τις ημέρες στην κυπρο για ΜΜ και ολοι μου λέγαν για την πυκνότητα.Αν ειναι γυρω στα 75 οντως πλησιαζει πυκνοτητες πολυ ακριβοτερων κλινικων. Ειναι πιθανο γιατι τα μοσχευματα ειναι μπολικα. Απο τις φωτο βγαινει ακρη για την πυκνοτητα;
Και εμένα για εκεί μου κάνει, δεν θα μπω σε διαδικασία να μετρήσω πάντως.Για 75 δεν το βλέπω, πιθανώς σε κάποια σημεία να είναι 70 κάτι, πάντως είναι σταθερά πάνω από 65
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όπως έγραψε και ο cvial μου το είχε πεί ο φιουρης από το cons τον απριλιο. Και εγώ απορησα τότε αλλά μου είπε "τόσα χρειάζεται". Στο κούρεμα είδα ότι είχε δίκιο.Τετοια υψηλη πυκνοτητα το ζητησες εσυ η στο προτειναν αυτοι??
Κεράκι άναψε!! Ευχαριστώ πολύ!Πας για "τρελο" αποτελεσμα με μια μονο συνδρια.Μακαρι να σου πανε ολλα καλα!!!!
Ευχαριστώ Νικόλα, θα μας πάνε καλά και στους δύο. Όντως δεν προλαβαμε καθόλου, ήμουν στην αρχή και ήμουν πτώμαΚαλή φυτρωση αδερφέ.. Μπομπ Μάρλεϊ σε κόβω!!! Δεν προλάβαμε να τα πούμε και πολύ στην ξενιτιά![]()
Ευχαριστώ φίλε μου!!Εύχομαι το καλυτερο αποτελεσμα φιλε.