FAIR HAIR

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

geofish

New Member
Απ: FAIR HAIR

Vrm, μήπως έχεις κρατήσει κανένα από τα μπουκαλάκια των λοσιόν που πηρές. Να δούμε τι περιέχουν για να ξέρουμε αν πληρώνουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vrm

Member
Απ: FAIR HAIR

geofish είπε:
Vrm, μήπως έχεις κρατήσει κανένα από τα μπουκαλάκια των λοσιόν που πηρές. Να δούμε τι περιέχουν για να ξέρουμε αν πληρώνουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Ναι εχω φυλαξει καποια μπουκαλακια...καποια στιγμη θα βρω το χρονο και θα ποσταρω τα συστατικα των λοσιων :) :)
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: FAIR HAIR

εγω απορω πως γινετε να ειμαστε τοσο ευκολοπιστοι
και να ακουμε και να σκαμε ενα καρο λεφτα σε τοσες μ......ς

ξυπνηστε ελληνες ξυπνηστε

ενημερωση μπορει να βρεθει απο παντου


πριν πατε οπουδηποτε ρωτηστε μαθετε τι κανουν ποσο χρεωνουν τι σου βαζουν ποσο κοστιζει γιατι κοστιζει τοσο
τι περιεχει μεσα
τι ερευνες εχουν γινει για αυτα τα συστατικα

μην διαβαζετε σελιδες που διαφημιζουν τα προιοντα τους ( αυτοι παντα τα καλυτερα θα γραφουν )
μην ψαρωνετε με μεγαλες υποσχεσεις και λοιπα
 

mlks

New Member
Απ: FAIR HAIR

FAIR HAIR....πηγαινα πριν απο 3-4 χρονια εκει περα...Τους πιστεψα,γιατι επρεπε να πιστεψω καπου..εκει που υπηρχε ελπιδα...αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ....μιλαμε για ΤΗΝ απατη.Δαιμονοποιουν την επιστημη και τα φαρμακα,και κοκορευονται οτι σταματανε την πτωση χωρις στοιχεια,χωρις βιβλιογραφια,χωρις τιποτα!Ως και μια απο τις τυπισες που μου εκαναν μασαζ με τα ΝΥΧΙΑ(!!!),αρκετα μετα απο την διαβεβαιωση τους οτι ειχα τρομεραααα αποτελεσματα,..μεσα στην αφελεια της μου ειπε οτι εχανα πολυ μαλλι. Οι'ειδικοι' μονο ειδικοι δεν ειναι...μια μικροκαμερα εχουν..σου την βαζουν στο μαλλι και σου λενε ο,τι ναναι...Εγω μονος μου καταλαβα απο την αρχη οτι τα ιδια μαλλια που μου μενανε στο χερι ειχα πριν και μετα.Πεταμενα λεφτα,συν οτι εβγαζα και σπυρια απο το εντονο μασαζ και τα νυχια που που επεβαλαν να βαζω! Οσο για την Κυρια FAIR HAIR ,προκειται για μια αρκετα αλαζονικη φυσιογνωμια,η οποια νομιζει οτι ειναι παγκοσμιως η μοναδικη που θεραπευει την τριχοπτωση,χωρις καμια ερευνα και καμια αποδειξη.Αισθητικος ειναι η γυναικα,για το ονομα του Θεου!Οσο για τον γιατρο-'ειδικο σε θεματα μαλλιου'-....ο τυπος παθολογος ειναι,που βγαζει το ψωμι του εκει περα,μην τρελαθουμε! οσο για τα λεφτα,δεν ειναι τοσα πολλα οσο νομιζετε,γιατι κρατανε πανω απο 2 και 3 μηνες αν κανεις οικονομια,αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι πεταμενα λεφτα,οπως ειπα και προηγουμενως.Με λιγα λογια,ειναι μονο για τα ΚΟΡΟΙΔΑ.
 

badday

New Member
Απ: FAIR HAIR

Georgex6 είπε:
ρε παιδια αυτη η γυναικα ειναι χειροτερη απο το Μ€ξη
ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ :knup: :knup: :knup: :knup:

Yπερβολικο σε βρισκω!! ο ΜΕΧΙΣ ειναι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ απολους. Δεν αρκειτε στο να κοροιδευει τον κοσμο σχετικα με την θεραπεια της καραφλας ..αλλα και με αλλα πολλα ..υπογονιμοτητα θυροειδη κτλ. Ο ανρωπος ειναι επικινδυνος. Τωρα η fair hair μια απο τα ιδια απορω γιατι το συζηταμε ...Θα επρεπε να ανοιξουμε 500 θεματα ...λοσιον τηλεμαρκετινγ βοτανα. Αν ειχε βρεθει η θεραπεια δεν θα υπηρχαν καραφλοι ανθρωποι και αν βρεθει δεν θα ειμαστε οι πρωτοι που θα το ανακαλυψουμε. Μην πετατε χρηματα και ελπιδες σε μη παγκοσμιως γνωστες - τεκμηριωμενες θεραπειες ..ελεος!!


geofish είπε:
Vrm, μήπως έχεις κρατήσει κανένα από τα μπουκαλάκια των λοσιόν που πηρές. Να δούμε τι περιέχουν για να ξέρουμε αν πληρώνουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

και αν εχει κρατησει και ειναι μινοξιδιλη αλλαζει κατι; δεν πληρωνεις φυκια ; δλδ τι πρεπει να ειναι για να αξιζε τα λεφτα του ; Θεωρω και το ποσο των 50ε που κοστιζει καθε φιαλιδιο regain (pfizer) ειναι πραγματικα πεταμενα λεφτα!!!

...αα και τουλαχιστον αν δεν κανω λαθος η fair hair δεν σου λεει οτι εχει βρει την θεραπεια κτλ ..αλλα οτι καθυστερει βοηθαει την αναπτυξη κτλ ο αλλος ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΜΕXIS το εχει δεσει οτι κανει και την επανασταση οτι εχει βρει την θεραπεια και δεν τον αφηνουν οι εταιρειες να βοηθησει τον κοσμο.
Θελει πολυ ξυλο η υποθεση γενικοτερα furious3

panos82 πρεπει να πιασεις δουλεια σιγα σιγα! :p
 

vag25

Well-Known Member
Απ: FAIR HAIR

Eιχα κανει και παλιοτερα ποστ για το θεμα της τριχοπτωσης που τοτε πιστευα και συνεχισω να πιστευω οτι στην περιπτωση μου οφειλεται στην ΣΔ.(συμφωνω δλδ και με την ερευνα που υπαρχει σε αλλο θεμα και υποστηριζει οτι η ΣΔ παιζει τεραστιο ρολο στην τριχοπτωση,τουλαχιστον σε καποια ατομα)
Ε λοιπον εγω τα καλυτερα αποτελεσματα οσον αφορα την τριχοπτωση στην περιπτωση μου(κατα την γνωμη μου λογο ΣΔ),τα ειδα στην FH.
Συγκεκριμενα με μια απο τις λοσιον που μου εδιναν.Ειχαν φυγει η φαγουρα,το λαδωμα κτλ οποτε αυτοματα δεν ειχα και τριχοπτωση.Αλλα μετα απο 1 με 1.5 χρονο δεν θεωρω οτι εδινε τα ιδια αποτελεσματα(παρεμεναν ομως ικανοποιητικα).
Βσκ αυτο το γεγονος(οτι τα περισσοτερα αποτα παιδια δεν ειδαν αποτελεσμα,ενω εγω ειδα),ενισχυει την αποψη μου περι ΣΔ και τριχοπτωσης.
βεβαια σταματησα την θεραπεια για τους παρακατω λογους.

1.Πανακριβη θεραπεια(μιλαω μονο για τις λοσιον,δεν συζηταω καν για τις θεραπειες που κανουν εκει)
2.Προς το τελος ειδα οτι δεν εχει τα ιδια αποτελεσματα(ηταν τα καλυτερα και παλι ομως).
3.Συνδιασα καποια γεγονοτα(εχουν να κανουν με υγεια,οχι πολυ σοβαρα) με αυτη τη θεραπεια.Μπορει να μην ευθυνοταν αυτη,αλλα απο ψυχολογικης αποψης και μονο δεν θα ξαναδοκιμαζα.

Το ποστ δεν το εκανα,για να πεισω καποιον να δοκιμασει(Ετσι και αλλιως ειπα οτι κατα την γνωμη μου μονο στην ΣΔ υπαρχει αποτελεσμα),αλλα για να γραψω και την δικη μου εμπειρια η οποια διαφερει αρκετα απο τις παραπανω.
 

mlks

New Member
Απ: FAIR HAIR

Ολα τα πραγματα στη ζωη πρεπει να τα ζυγιζουμε με τη κοινη λογικη.Γιατι να πιστεψουμε οποιονδηποτε,ο οποιος/α μας ταζει τον ουρανο με τ'αστρα? Επειδη το λεει αυτος?..Βιβλιογραφια ανυπαρκτη,ερευνα ενα τεραστιο μηδενικο...Πιστευουμε αυτο που θελουμε να πιστεψουμε,γιατι καποιοι 'ειδικοι' μας βαζουν στο καλουπι της θεραπειας και ψυχολογικα αναγκαζομαστε να τους πιστεψουμε ,για να λεμε στον εαυτο μας οτι πετυχαμε και λυσαμε το χρονιο προβλημα μας. Η Σμηγματοροικη Δερματιτιδα μπορει να παιζει εναν ρολο στη τριχοπτωση,αλλα μονο οταν υπαρχει προδιαθεση.Το οτι καθαριζει το κεφαλι με τα σαμπουαν και λοσιον,και ειναι γερο δεν παει να πει οτι αυτοματα σταματει και η τριχοπτωση,γιατι οπως μου εχει εξηγησει ενας πολυ γνωστος δερματολογος,η λειτουργεια του σμηγματος και ο ρολος του στην τριχοπτωση ειναι απο κατω απο το δερμα. Οταν εβαζα μινοξιδιλη,το προβλημα των μαλλιων ειχε μειωθει θεαματικα,παρολο που ειχα εντονη ΣΔ. Καποια απο τα προιοντα αυτων των 'κεντρων μαλλιων' ειναι οντως πολυ καλα,αλλα μονο με την ιδιοτητα των καλλυντικων και μονο. Οταν ρωτησα δερματολογο για μια πασιγνωστη μαρκα αμπουλων,μου αρνηθηκε να μου την δωσει γιατι οπως χαρακτηρηστικα ειπε 'Δεν υπαρχει βιβλιογραφια'.Τα διαφορα στουντιο μαλλιων,μπισνες κανουν,εμποροι ειναι.Ας χρησιμοποιησουμε την κοινη λογικη,οπως εκανα εγω,οταν καταλαβα ποσο κοροιδο υπηρξα.
 

vag25

Well-Known Member
Απ: FAIR HAIR

mlks είπε:
Ολα τα πραγματα στη ζωη πρεπει να τα ζυγιζουμε με τη κοινη λογικη.Γιατι να πιστεψουμε οποιονδηποτε,ο οποιος/α μας ταζει τον ουρανο με τ'αστρα? Επειδη το λεει αυτος?..Βιβλιογραφια ανυπαρκτη,ερευνα ενα τεραστιο μηδενικο...Πιστευουμε αυτο που θελουμε να πιστεψουμε,γιατι καποιοι 'ειδικοι' μας βαζουν στο καλουπι της θεραπειας και ψυχολογικα αναγκαζομαστε να τους πιστεψουμε ,για να λεμε στον εαυτο μας οτι πετυχαμε και λυσαμε το χρονιο προβλημα μας. Η Σμηγματοροικη Δερματιτιδα μπορει να παιζει εναν ρολο στη τριχοπτωση,αλλα μονο οταν υπαρχει προδιαθεση.Το οτι καθαριζει το κεφαλι με τα σαμπουαν και λοσιον,και ειναι γερο δεν παει να πει οτι αυτοματα σταματει και η τριχοπτωση,γιατι οπως μου εχει εξηγησει ενας πολυ γνωστος δερματολογος,η λειτουργεια του σμηγματος και ο ρολος του στην τριχοπτωση ειναι απο κατω απο το δερμα. Οταν εβαζα μινοξιδιλη,το προβλημα των μαλλιων ειχε μειωθει θεαματικα,παρολο που ειχα εντονη ΣΔ.

Eγω συμφωνω μαζι σου ,οτι δεν πρεπει να πιστευουμαι κανεναν.Αλλα δεν μπορω να κρυψω την πραγματικοτητα στην περιπτωση μου.Δεν εχω προδιαθεση απο θεμα κληρονομικοτητας και το προβλημα μου ηταν και ειναι φαγουρα,λιπαροτητα,κομματακια ξερα στο κεφαλι και τριχοπτωση.9 στους 10 μηνες εχω αυτο το προβλημα.Τον εναν που δεν το εχω,δεν εχω και τριχοπτωση.
Οταν με αυτη την λοσιον(2 μου εδωσε αλλα η μια θεωρω οτι εκανε δουλεια) σταματησε η φαγουρα,λιπαροτητα ,κομματακια στο κεφαλι(καθως και φαινοταν πολυ μεγαλη διαφορα στην καθαροτητα της επιδερμιδας οταν το ειδαμε στον ελεγχο που εκανε ο τυπος που εχουν εκει) σταματησε αυτοματα και η τριχοπτωση,αλλα ετσι σταματησε να λιγοστευει και το μαλλι μου.

Αυτο ειναι μια πραγματικοτητα που δεν μπορω να παραβλεψω.

Για μενα ισχυει παντα το εξης απλο.
Σταματαει η φαγουρα,λαδωμα.....σταματαει η τριχοπτωση
μινοξιδιλη εχω χρησιμοποιησει με τα αποτελεσματα να ειναι αντιστροφως αναλογα για την περιπτωση μου.
Σπυρακια στο μετωπο,μαλλον εντονοτερη τριχοπτωση και κανενα αποτελεσμα.
 

mlks

New Member
Απ: FAIR HAIR

Εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις κανεναν συγγενη με καραφλα,και απο το σοι της μητερας σου?Γιατι συνηθως κοιταζουμε μονο το μαλλι του Πατερα μας και κρινουμε απο αυτο και μονο. Για ψαξε, και ισως βρεις κανενα,γιατι η τριχοπτωση ειναι κληρονομικη,οπως το χρωμα και το σχημα των ματιων μας η των αυτιων μας.Η Σ.Δ. ειναι επιβαρυντικος παραγοντας οπως και το σμηγμα,αλλα ο μηχανισμος της πτωσης ειναι πιο πολυπλοκος,γιατι εχει να κανει με την ευαισθησια του θυλακα στην DHT. H minoxidil αποδεδειγμενα διεγειρει τον θυλακα,αλλα εχει παρενεργειες,οπως δερματιτιδα σε μενα και τριχοπτωση σε σενα. Τωρα ολα τα αλλα προιοντα που μου λες μπορει οντως να καθαρισαν το δερμα σου,αλλα μηπως ειναι η ιδεα σου οτι σταματησε η πτωση? Γιατι και εγω στην αρχη,μονο και μονο απο αυτα που μου λεγανε,οτι δεν θα κανω ποτε καραφλα δηλαδη,ημουν ανεβασμενος ψυχολογικα και πιστευα οτι δεν εχω προβλημα,μεχρι ωσπου καθησα και ειδα ποσες τριχες μου εμεναν στα χερια οταν λουζομουν,και καταλαβα οτι ο αριθμος ηταν ο ιδιος με το Πριν. Και οχι μονο αυτο,αλλα εβαλα την κοινη λογικη και αναρωτηθηκα 'Ολοι οι γιατροι λενε οτι τα νυχια και η θερμοτητα απο το πιστολακι,καταστρεφουν τη ριζα,και αυτοι εδω εχουν δικιο?'.... Απο τοτε κουμαντο στο μαλλι μου κανω εγω μονος μου,και μπορω να κρινω ποιος λεει ψεματα και ποιος αληθεια,Γιατι οι τυποι εκει περα,κανουν κουμαντο στο μαλλι σου και σου λενε τι πρεπει να κανεις και τι οχι,λες και εισαι οπαδος καμιας θρησκευτικης ομαδας,παραβλεποντας τη λογικη.Γιαυτο,οταν μου εβαζαν στο δερμα μου τα νυχια τους και με πιεζαν με μανια,εγω επρεπε να πιστεψω οτι αυτη ηταν η λογικη,ενω ηταν ο παραλογισμος!...Αργοτερα σταματησα αυτες τις υπερβολες,και εχω σταματησει να πιστευω στο Ονειρο,που πολυ λαμπερα πλασαρουν ολοι αυτοι οι Εμποροι.
 

vag25

Well-Known Member
Απ: FAIR HAIR

mlks είπε:
Εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις κανεναν συγγενη με καραφλα,και απο το σοι της μητερας σου?Γιατι συνηθως κοιταζουμε μονο το μαλλι του Πατερα μας και κρινουμε απο αυτο και μονο. Για ψαξε, και ισως βρεις κανενα,γιατι η τριχοπτωση ειναι κληρονομικη,οπως το χρωμα και το σχημα των ματιων μας η των αυτιων μας.

Nαι το γνωριζω οτι δεν μετραει μονο το μαλλι του πατερα. :p
Κοιτα απο τα αδερφια του πατερα μου(5 στο συνολο).Ολοι εχουν μαλλι σε ηλικιες απο 45 εως 57.Μονο σε κροταφους λειπει μαλλι,τα κλασικα...
Αυτο δεν το λες καραφλα σε καμια περιπτωση γι αυτες τις ηλικιες(και οχι μονο).

Απο τα αδερφια τις μανας μου ενας σε ηλικια 50ετων εχει πιο αραιο μαλλι.Ο αλλος εχει μαλλι σαν του πατερα του(παππου μου ) που ειναι λες και τελειωσε το Γυμνασιο.:D

Δεν το αποκλειω να ειμαι γκαντεμης βεβαια και να εχω παρει απο τον 1 στους 7.
Τωρα ολα τα αλλα προιοντα που μου λες μπορει οντως να καθαρισαν το δερμα σου,αλλα μηπως ειναι η ιδεα σου οτι σταματησε η πτωση?

Οχι δεν ηταν ιδεα μου οτι σταματησε η πτωση.Εχω το καλο ή το κακο αν θες να καταλαβαινω ευκολα τις αλλαγες στο μαλλι μου και να μην παρασυρομαι απο λογια.
Επειδη θα εχεις και εσυ καποιο προβλημα φανταζομαι με τριχοπτωση ,μπορεις να με καταλαβεις στο οτι δεν γινεται να μην ασχολεισαι με αυτο και να το ξεχασεις.Εγω λοιπον ειχα ξεχασει το προβλημα και δεν ειχα ξαναψαχτει απο τοτε.
Στο μπανιο εβλεπα στα χερια μου...3 τριχες?Καμια σχεση με πριν.Καθολου φαγουρα και καθολου τριχοπτωση.
Βεβαια οπως εγραψα..μετα απο τον χρονο νομιζω οτι αρχισε να μην αποδιδει το ιδιο ή μπορει να ηταν και η εποχη δεν ξερω.
Καλοκαιρι το αρχισα,καλοκαιρι το σταματησα.
Πολλες φορες περναει απο το μυαλο να ξαναρχισω,αλλα τελικα δεν το κανω.(για τους παραπανω λογους).

Θελω να ψαχτω με αλλες μεθοδους.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mlks

New Member
Απ: FAIR HAIR

Αφου οπως ειπες και σε πιστευω,βρηκες την υγεια σου,τοτε γιατι τα σταματησες? Προτιμας να εχεις φαγουρα απο τον να δωσεις καμια εκατοσταρια ευρω καθε 2 μηνες?
 

vag25

Well-Known Member
Απ: FAIR HAIR

mlks είπε:
Αφου οπως ειπες και σε πιστευω,βρηκες την υγεια σου,τοτε γιατι τα σταματησες? Προτιμας να εχεις φαγουρα απο τον να δωσεις καμια εκατοσταρια ευρω καθε 2 μηνες?

Αν κανω την ιδια ακριβως θεραπεια(αν και θα εκοβα την μια λοσιον,οχι ομως το σαμπουαν),δεν θα ηθελε 100 καθε 2 μηνες αλλα 150 τον μηνα. ???
Ας πουμε οτι εκοβα την μια απο τις 2 λοσιον ,θα πηγαινε στα 90 τον μηνα.

Εγραψα σε παραπανω ποστ μου τους λογους που σταματησα.
1.Πανακριβη θεραπεια(μιλαω μονο για τις λοσιον,δεν συζηταω καν για τις θεραπειες που κανουν εκει)
2.Προς το τελος ειδα οτι δεν εχει τα ιδια αποτελεσματα(ηταν τα καλυτερα και παλι ομως).
3.Συνδιασα καποια γεγονοτα(εχουν να κανουν με υγεια,οχι πολυ σοβαρα) με αυτη τη θεραπεια.Μπορει να μην ευθυνοταν αυτη,αλλα απο ψυχολογικης αποψης και μονο δεν θα ξαναδοκιμαζα.

Αυτη ηταν η μια απο τις 2 λοσιον.Kαι απο οτι διαβαζω τωρα ,δεν ειχα αδικο που θωρουσα αυτη ως πιο αποτελεσματικη για την περιπτωση μου.Η αλλη μαλλον μου ηταν αχρηστη.
 

mlks

New Member
Απ: FAIR HAIR

Συγγνωμη,αλλα απο οτι θυμαμαι,η λοσιον εκανε γυρω στα 100,και αν την χρησιμοποιεις με φειδω,μερα παρα μερα κραταει πανω απο 2 μηνες.Οσο για το σαμπουαν,αυτο ειναι πολυ πιο φτηνο,και κραταει και αυτο παρα πολους μηνες.Φυσικα για τις θεραπειες εκει,δεν το συζηταω,ειναι πεταμα χρονου και χρηματος,μονο για εντυπωσιασμο.Θα μπορουσες να μου πεις ομως πια λοσιον σε βοηθησε και ποια την θεωρεις αχρηστη?
 

vag25

Well-Known Member
Απ: FAIR HAIR

mlks είπε:
Συγγνωμη,αλλα απο οτι θυμαμαι,η λοσιον εκανε γυρω στα 100,και αν την χρησιμοποιεις με φειδω,μερα παρα μερα κραταει πανω απο 2 μηνες.Οσο για το σαμπουαν,αυτο ειναι πολυ πιο φτηνο,και κραταει και αυτο παρα πολους μηνες.Φυσικα για τις θεραπειες εκει,δεν το συζηταω,ειναι πεταμα χρονου και χρηματος,μονο για εντυπωσιασμο.Θα μπορουσες να μου πεις ομως πια λοσιον σε βοηθησε και ποια την θεωρεις αχρηστη?

H θεραπεια ηταν εναλλαγη των 2 λοσιον μερα παρα μερα και σε μενα τουλαχιστον κραταγαν ενα μηνα,οχι παραπανω.Το σαμπουαν εκανε 20ευρω.

Εγραψα στο προηγουμενο ποστ μου ποια πιστευω οτι με βοηθησε.

Κλικαρε την λεξη ''αυτη'' και μετα την λεξη Η''αλλη'' και θα δεις.
Αυτη ηταν η μια απο τις 2 λοσιον.Kαι απο οτι διαβαζω τωρα ,δεν ειχα αδικο που θωρουσα αυτη ως πιο αποτελεσματικη για την περιπτωση μου.

Η αλλη μαλλον μου ηταν αχρηστη.
 

mlks

New Member
Απ: FAIR HAIR

Καταλαβα....παντως αν διαβασεις τα συστατικα τους,εχουν οινοπνευμα και αλλα χημικα ...κατα τ'αλλα μας τσαμπουνανε οτι ειναι φυτικα προιοντα και οτι η χημεια καταστρεφει το μαλλι...Και τι ακριβως κανουν δηλαδη?Που ειναι οι αποδειξεις για κλινικα αποτελεσματα σε δειγματα πασχοντων,οπως κανουν ολες οι εταιριες? Το να τα χρησιμοποιει κανενας για την τονωση του μαλλιου του το καταλαβαινω,αλλα το να σου λενε για θεραπεια της τριχοπτωσης ετσι γενικα και αοριστα,ειναι κατι που προσωπικα δεν με πειθει.Ο μονος που μπορει να σου πει αν η κατασταση βελτιωνεται η οχι, ειναι ο Δερματολογος.Πας εκει σου τραβαει το μαλλι και καταλαβαινει.Η κανεις ενα τριχοριζογραμμα και βλεπεις τι μελει γεννεσθαι.Ετσι θα κανω και εγω συντομα,για να διαπιστωσω την αληθεια.
 

vag25

Well-Known Member
Απ: FAIR HAIR

Nα σου πω την αληθεια εγω τους δερματολογους τους θεωρω ακομα χειροτερους.Γιατι αυτοι τις FH,μπορει να ειναι και απατεωνες για καποιους(δεν θα διαφωνησω,μονο και μονο για τις τιμες..),αλλα ξερουν 2 πραγματα(τα βασικα τουλαχιστον) που εχουν καποια βαση.

Οι δερματολογοι(σιγουρα οχι ολοι) απο την αλλη ειναι επικυνδυνα ασχετοι με το αντικειμενο κατα την γνωμη μου.(οι δικες μου εμπειριες τουλαχιστον αυτο μου δειχνουν).
 
Απ: FAIR HAIR

ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 99 ΕΩΣ ΤΟ 2006 , ΜΑΚΡΙΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ , ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΦΟΥΝΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ
 

mlks

New Member
Απ: FAIR HAIR

Μα καλα,σχεδον ολοι λενε οτι δεν ειχανε κανενα αποτελεσμα με την FAIR HAIR και λενε 'ΜΑΚΡΙΑ'.Αφου οι ιδιοι καταλαβαιναν οτι τιποτα δεν εχει βελτιωθει,αναρωτιεμαι τι στο καλο τους ελεγαν εκει περα στο στουντιο μαλλιων?? Τι αποδεοξεις τους εδειχναν,για να τους πεισουν οτι εχει σταματησει το προβλημα? Εχει ενδιαφερον.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα