F.A.Q Revivogen

sakis9282

Member
Απ: F.A.Q Revivogen

φίλε cool11 το χρησιμοποιώ δυο μήνες.Δεν έχω κάποια παρενέργεια.Φυσικά δεν έχει κάποιο συστατικό που να προκαλέσει κάτι απ'οτι λέει ο Άκης.Πάντως ας απαντήσει και κάποιος που το έπαιρνε καιρό.
Θα συνεχίσω να το βάζω γιατί γράφει ότι στους 12-18μήνες φαίνεται περισσότερο η δουλειά που κάνει.Επανέκφυση δεν έχω δει ακόμη αλλά η τριχόπτωση μειώθηκε σε συνδιασμό με μίνοξ. :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@cool11 έχει φυτικά συστατικά και αφού είναι και τοπικό είναι ασφαλές. Εγώ το χρησιμοποιώ 8 μήνες τώρα και είχα μόνο στις αρχές ελάχιστη φαγούρα, τίποτα άλλο.

vayero

Member

το revivogen conditioner τι μπορει να καταφερει? σκεφτομουν να το χρησιμοποιησω μαζι με καποια αλλα ως εξης:
- πρωι -> rogain foam 5%
- μεσημερι ή απογευμα ( ? ) -> revivogen conditioner
- βραδυ -> rogain foam 5% ή αυτο που σκεφτομαι να ενταξω, dr. lee xandrox 15% (azelaic acid, finasteride without propylene glycol)
τι λετε, αξιζει τα λεφτα του το conditioner? θα εχω αποτελεσματα?

vayero

Member

dim74 είπε:
σκεφτεσαι να βαλεις το conditioner και οχι την λοσιον?

αν εχω καταλαβει σωστα υπαρχει το σαμπουαν, το conditioner & scalp therapy (ειναι η λοσιον που λες? δηλαδη τα μικρα μπουκαλακια?). εγω λεω για το conditioner
αξιζει ή τσαμπα τα λεφτα?

γεια σασ αδερφια.ηθελα να ρωτησω κατι.στο revivo.com χρεωνουν το πακετο 89 δολαρια δηλαδη 67 ευρω.μετα εξοδα αποστολησ ποσο βγαινει το μαλλι.οντωσ κανουν τρεισ μερεσ να το στειλουν?και πωσ πληρωνετε με αντικαταβολη?

sakis9282

Member

THANASIS ATHANASIOY είπε:
γεια σασ αδερφια.ηθελα να ρωτησω κατι.στο revivo.com χρεωνουν το πακετο 89 δολαρια δηλαδη 67 ευρω.μετα εξοδα αποστολησ ποσο βγαινει το μαλλι.οντωσ κανουν τρεισ μερεσ να το στειλουν?και πωσ πληρωνετε με αντικαταβολη?
Έξοδα αποστολής 10-25$..Mε fedex έρχεται πράγματι πολύ γρήγορα 3-7 μέρες.Εγώ το πήρα σε 4 μέρες! Το αγοράζεις εύκολα με μια προπληρωμένη κάρτα με τη μέθοδο paypal.

george

New Member

Να σας πω και εγω την ιστορια μου που το επερνα 14 μηνες.
Αυτο και το ρεγκαιν τα ξεκινησα μαζι. Οταν τα ξεκινησα ειχα καλο μαλλι μπορω να πω.
Στην αρχη ειχα τοσο τριχοπτωση που μεσα σε δυο μηνες ολοι σχεδον προσεξαν το προβλημα. Μετα ομως κοπηκε η τριχοπτωση και μεσα στους επομενους 4 μηνες ειχα παει σε παρα πολυ καλο σημειο. Τωρα βεβαια δεν ξερω αν την δουλεια την εκανε μονο του το ρεγαιν. Παντως πιστευω καποιο ρολο επαιξε και το ρεβιβο.
Απο εδω και περα αρχισαν ομως τα προβληματα. Οχι απο αποψη παρενεργειων που δεν ειχα καμια.
Λοιπον μετα τον 6 μηνα αργησα λιγο να το παραγγειλω + αργησε και λιγο να ερθει (7 μερες) και για να μην τα πολυλογο ειχα 15 μερες να το βαλω στο κεφαλι μου.
Τον ιδιο μηνα(7ο μηνα) παραλληλα αντι για για δυο δοσεις ρεγκαιν εβαζα μια, βλεπετε διαβασα καπου οτι ανα 6 μηνες πρεπει να μειωνουμε την χρηση για να μην το συνηθιζει το κεφαλι(τωρα για το 6 μηνες δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι τοσο, μιας και εχω διαβασει πολλες διαφορετικες αποψεις. Ο δερματολογος μου, μου ειχε πει παντως 6 μηνες.) Να σημειωσω οτι στο ρεβιβο δεν πρεπει να το σταματησετε ή να το μειωσετε. Δεν υπαρχει τετοιος κινδυνος. Το ρωτησα προσωπικα στο "ask the expert" που βρισκετε μεσα στο ιδιο το site της εταιρειας.
Λοιπον απο κει και περα αρχησε σιγα σιγα η τριχοπτωση ξανα. Μπορει να μειωθηκε βεβαια μετα απο καποιο σημειο. Αλλα στο καλο σημειο δεν ξαναπηγα. Ουτε καν οπως ημουν οταν αρχισα. Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι απο εξετασεις που εκανα τον 13 μηνα σε dht και τεστοστερονη τα αποτελεσματα ηταν πολυ μικρα.
Παντως τωρα το σταματησα(δεν ξερω αν εκανα καλα) και την θεση του πηρε η φιναστεριδη. Δεν εχει πολυ καιρο. Δυο μηνες.
Τον πρωτο επαιρνα το 1/5 του προσκαρ και τον δευτερο προπεσια. Αυτο το διμηνο εχω τρομερη τριχοπτωση. Συμπτωση και παλι παιρνω 2% ρεγκαιν. Περασαν 8 μηνες απο τοτε και ειπα να το ελαττωσω. Αμα συνεχισω ετσι την εβαψα..........

sakis9282

Member

Εγώ πάντως βάζω μια φορά τη μέρα μινοξ,σπάνια δυο για να μην υπάρχει συνεχώς στο κεφάλι και τη συνηθίζει ο οργανισμός.Εγώ στο ρεβίβο μπήκα στον 3ο και συνεχίζω,έχει ελλατωθεί κάπως η τριχόπτωση.Βέβαια το ξεκίνησα την περίοδο που έχουμε εποχιακή τριχόπτωση και δεν είμαι σίγουρος 100% ακόμη αν η τριχόπτωση που είχα ήταν μόνο εποχιακή.Ελπίζω κάποιες τρίχες σε λογικά πλαίσια που φεύγουν να αντικατασταθούν.Οπότε συνεχίζω και βλέπουμε... :)

YΓ Φιναστερίδη δεν θέλω να πάρω προς το παρών αν και μου το πρότεινε ο δερματολόγος.

george

New Member

Το μονο που με χαλουσε στο revivo ειναι οτι μυριζει λιγο περιεργα. Δεν ξερω αν το μυριζουν και οι γυρω. Και οτι κολλαει τα μαλλια. Εγω ας πουμε πουμε που δουλευω βαρδιες, οταν ειμαι βραδυ δεν μπορω να το βαζω και να πηγαινω δουλεια. Φαινετε ασχημα.
Καλα μετα απο ενα σημειο ειχα χασει την μπαλα γιατι επρεπε να βαζω 2χμερα ρεγκαιν και μια ρεβιβο και δεν μου φταναν οι ωρες τις μερας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sakis9282

Member

Το ρεβίβο λαδώνει τα μαλλιά.Εγώ το βάζω πάντα πριν τον ύπνο και το πρωί λούζομαι.Για να βγεις μ'αυτό πάνω στο κεφάλι "δε λέει" θα φαίνεσαι σαν άλουστος 2 βδομάδων.Πάντως σε δουλειά με βάρδιες Γιώργο είναι ένα πρόβλημα με την ταξινόμηση των τοπικών εκτός του rogaine foam που είναι άριστο και δεν λαδώνει καθόλου.

george

New Member

Ναι τα λαδωνει αυτο εννουσα. Εσενα δεν σου φαινετε λιγο περιεργη ο μυρωδια του? Καλα αμα το βαλεις και με την μια κοιμηθεις και εχεις ασπρη μαξιλαροθηκη, παει..... Εγω με το regaine εχω βρει το κολπο του και δεν παει καθολου στα μαλλια. Βεβαια αμα με δεις να το βαζω θα γελασεις. Τωρα πηρα του dr.lee το xandrox 12,5% μπας και κοπει αυτη η ρημαδα η τριχοπτωση.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

george είπε:
Ναι τα λαδωνει αυτο εννουσα. Εσενα δεν σου φαινετε λιγο περιεργη ο μυρωδια του? Καλα αμα το βαλεις και με την μια κοιμηθεις και εχεις ασπρη μαξιλαροθηκη, παει..... Εγω με το regaine εχω βρει το κολπο του και δεν παει καθολου στα μαλλια. Βεβαια αμα με δεις να το βαζω θα γελασεις. Τωρα πηρα του dr.lee το xandrox 12,5% μπας και κοπει αυτη η ρημαδα η τριχοπτωση.

χαχα..., πριν κάτι μήνες είχα άσπρες μαξιλαροθήκες, τώρα... όχι πια ;D

baybars

New Member

Θα απαντήσω σε μερικές ερωτήσεις που είδα στα τελευταία posts:

- ΟΧΙ, το revivogen δεν γεμιζει τους κροτάφους, σε καμία περίπτωση. Είναι προιόν που υπόσχεται διατήρησητων μαλλιών, με μια (ίσως) μικρή επανέκφυση.

- Αποτελέσματα: εγώ προσωπικά χρησιμοποιούσα Crinagen (το ίδιο με το Revivogen είναι) για 12 μήνες. Αν και στους πρώτους 6 μήνες δεν είδα καμία βελτίωση, είπα να το συνεχίσω μέχρι τους 12 μήνες, μήπως τα αποτελέσματα έρθουν αργότερα. Δεν είδα ούτε επανέκφυση, ούτε διατήρηση (το αραίωμα στα μαλλιά μου συνεχίστηκε κανονικά), κι αποφάσισα να σταματήσω τη θεραπεία, και να επιστρέψω στη μινοξιδίλη.

Ελπίζω να βοήθησα στις απορίες σας.

sakis9282

Member

baybars είπε:
Θα απαντήσω σε μερικές ερωτήσεις που είδα στα τελευταία posts:

- ΟΧΙ, το revivogen δεν γεμιζει τους κροτάφους, σε καμία περίπτωση. Είναι προιόν που υπόσχεται διατήρησητων μαλλιών, με μια (ίσως) μικρή επανέκφυση.

- Αποτελέσματα: εγώ προσωπικά χρησιμοποιούσα Crinagen (το ίδιο με το Revivogen είναι) για 12 μήνες. Αν και στους πρώτους 6 μήνες δεν είδα καμία βελτίωση, είπα να το συνεχίσω μέχρι τους 12 μήνες, μήπως τα αποτελέσματα έρθουν αργότερα. Δεν είδα ούτε επανέκφυση, ούτε διατήρηση (το αραίωμα στα μαλλιά μου συνεχίστηκε κανονικά), κι αποφάσισα να σταματήσω τη θεραπεία, και να επιστρέψω στη μινοξιδίλη.

Ελπίζω να βοήθησα στις απορίες σας.
Eδώ μιλάμε για το revivogen.Eγώ προσωπικά το βάζω για διατήρηση περισσότερο.Το πρόβλημα δεν το έχω στους κροτάφους αλλά πανω στην κορυφή περισσότερο.Το βάζω για τοπικό dht blocker.Tη μινοξιδίλη δεν την σταμάτησα,τη βάζω καθημερινά για την επανέκφυση(αν έρθει).3 μήνες και μπορώ να πω ότι ελλατώθηκε η τριχόπτωση σε συνδιασμό μ'αυτά τα δυο.Συνεχίζω και βλέπουμε...(Σκέφτομαι ίσως να ενσωματώσω και τοπική spiro).

baggelis7

New Member

καλησπερα παιδια...χρησιμοποιω εδω και καιρο το revivogen και με εχει προβληματισει κατι...οταν ανοιγω ο καθε μπουκαλακι πρωτη φορα και γενικα οταν βαζω τις πρωτες φορες το μαλλι μου ειναι ποιο δυνατο και γενικα ποιο χοντρη η τριχα...επισης το χρωμα στο δοσομετρητη απο το revivogen ειναι αυτο το κλειστο μωβ..η τεσπα κατι τετοιο..οταν ομως αρχιζει και τελειωνει το μπουκαλακι το χρωμα ασπριζει λιγο...και οταν το βαζω στα μαλλια μου,την επομενη μερα ειναι τελειως διαφορετικα...ποιο λαδωμενα..και γενικα ποιο αδυναμα...με εχει προβληματισει αρκετα αυτο..γνωριζει κανεις τπτ?

ANAR

Well-Known Member

baggelis7 είπε:
καλησπερα παιδια...χρησιμοποιω εδω και καιρο το revivogen και με εχει προβληματισει κατι...οταν ανοιγω ο καθε μπουκαλακι πρωτη φορα και γενικα οταν βαζω τις πρωτες φορες το μαλλι μου ειναι ποιο δυνατο και γενικα ποιο χοντρη η τριχα...επισης το χρωμα στο δοσομετρητη απο το revivogen ειναι αυτο το κλειστο μωβ..η τεσπα κατι τετοιο..οταν ομως αρχιζει και τελειωνει το μπουκαλακι το χρωμα ασπριζει λιγο...και οταν το βαζω στα μαλλια μου,την επομενη μερα ειναι τελειως διαφορετικα...ποιο λαδωμενα..και γενικα ποιο αδυναμα...με εχει προβληματισει αρκετα αυτο..γνωριζει κανεις τπτ?

Να το κουνας καλα πριν βαλεις φιλε ;)

baggelis7

New Member

ρε φιλε ANAR να σε ρωτησω κατι μηπως ξερεις..πηγα στο σαιτ του lee για τη spiro και δεν ξερω δεν μπορω να την παραγγειλω..πρεπει να γραφτω πρωτα στο σαιτ?και αν ξερεις πως?γιατι το εψαξα και δεν μου βγαζει τπτ..

ANAR

Well-Known Member

baggelis7 είπε:
ρε φιλε ANAR να σε ρωτησω κατι μηπως ξερεις..πηγα στο σαιτ του lee για τη spiro και δεν ξερω δεν μπορω να την παραγγειλω..πρεπει να γραφτω πρωτα στο σαιτ?και αν ξερεις πως?γιατι το εψαξα και δεν μου βγαζει τπτ..

Δεν ξερω να σου απαντησω γιαυτο που ρωτας φιλε :-[
Γιατι δεν την φτιαχνεις μονος σου ειναι πανευκολο; ???

Μπλουζα