Ducray-Chronostim

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

nikos76

Member
Απ: Ducray-Chronostim

Garbage είπε:
Οχι καμια παρενεργια.

Γκομενα καλη εχεις ? αμα εχεις δεν υπαρχει περιπτωση να μπλοκαρει το συστημα.Ολα τα αλλα ειναι στο μυαλο.

;D ;D ;D ;D

Τοτε θα συνεχίσω ακάθεκτος..η γκόμενα καλή είναι αλλά την έχω πολλά χρόνια..λες να φταίει αυτο? 8) ;D ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member

Garbage είπε:
Υ.Σ Παρακαλω ο ξερολας με τα πολλα account να μην μιλησει.Αρκετα ακουσαμε τις συκοφαντιες τους για εμπορικα προιοντα που κυκλοφορουν με την εγγκριση του ΕΟΦ στην Ελλαδα.

φιλαρακο ποιος ειναι ο ξερολας με τα πολλα account που δεν πρεπει να μιλησει...?για πες μας να ξερουμε κι εμεις οι νεοι? ::)
ακου λοιπον να σου πω κατι.νταβατζιλικια τετοιου ειδους δεν παιζουν!
οποιος εχει να πει κατι ευπρεπως ,κι ακομα καλυτερα αν μπορει να το τεκμηριωσει,καλως να το πει.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Garbage είπε:
Παρακαλω ο ξερολας με τα πολλα account να μην μιλησει.Αρκετα ακουσαμε τις συκοφαντιες τους για εμπορικα προιοντα που κυκλοφορουν με την εγγκριση του ΕΟΦ στην Ελλαδα.
τότε μην μιλάς 8)

Άκης

Administrator

Garbage είπε:
Χρησιμοποιω εδω και 8 μηνες το σαμπουαν Ducray Anaphase και το Ducray Chronostim.

Το σαμπουαν ειναι τελειο και κανει και για λιπαρα μαλλια.Δινει ογκο και η τριχα δειχνει πιο παχια.Ειναι ανεκτο και το χρησιμοποιω καθε μερα.

Για την λοσιον το πρωινο μπουκαλι ειναι για να επιβραδυνει την τριχοπτωση περιεχει γλυκηρρηνητικο οξυ (DHT blcker) και saw palmetto.

To βραδυ η λοσιον περιεχει ουσια που διεγειρει την παραγωγη vegf απο τον οργανισμο που το 1999 ειχαν γινει μελετες δημοσιευμενες σε δερματολογικα περιοδικα.

Κοντολογις.Εχει επιβραδυνει την τριχοπτωση σε μενα,εχουν βγει μικρες τριχουλες στην μετωπιαια γραμμη,δεν λαδωνει καθολου και δεν μου εχει δημιουργησει καμια παρενεργια.Κοστιζει 35 ευρω και διαρκει 2 μηνες.

Υ.Σ Παρακαλω ο ξερολας με τα πολλα account να μην μιλησει.Αρκετα ακουσαμε τις συκοφαντιες τους για εμπορικα προιοντα που κυκλοφορουν με την εγγκριση του ΕΟΦ στην Ελλαδα.

Έγραψα χτες:
Άκης είπε:
Υπάρχει και η 2η ομάδα, που έχει σχέση με τα φάρμακα/καλλυντικά , άμεσα ή έμμεσα και έχει κέρδος από αυτά. Αυτήν η ομάδα, "πατάει" στην 1η ομάδα γιατί είναι ευκολόπιστη και μπορεί έτσι άνετα να σπείρει πανικό.

Διαβάζω το παραπάνω ποστ του "Garbage" (το Garbage το έβγαλες από τα προϊόντα που πουλάς αγαπητέ εσύ και οι υπόλοιποι έμποροι;;)
λέω κάτι δεν μου αρέσει στο συγκεκριμένο μέλος.

επειδή μία εικόνα, χίλιες λέξεις, κοιτάξτε με τα μάτια σας, περισσότερες πληροφορίες από το συγκεκριμένο μέλος, που ο καημένος είδε διαφορά με την σαβούρα και εμείς δεν τον πιστεύουμε.

ipcheck.png

Go away, spammer να πουλήσεις αλλού ότι σαβούρα έχεις. Το συγκεκριμένο φορουμ ασχολείται με αποτελεσματικά προϊόντα που έχουν αποδείξεις, είτε από μέλη (σοβαρά, όχι γελοίους like u) είτε από έρευνες (αν και αν έχει το 2ο, έχει αυτόματα και το 1ο).
Μάθε ότι όσο δεν έχεις/έχετε έρευνες με αποτελέσματα και εικόνες πριν και μετά, σε λάθος μέρος ήρθες/ήρθατε να κάνετε προωθήσεις.

Και να χαίρονται τα νέα μέλη/επισκέπτες, που τα παλιά/ενεργά μέλη εδώ δεν είναι "ευκολόπιστα". Αλλιώς θα αλλαξοπιστούσαμε κάθε μέρα και θα βγαίναμε με σημαιάκια στους δρόμους τύπου "god bless Mexis" και "Priorin 4 Ever".
Όλα τα nicknames στην εικόνα, καθώς και τα ip σου είναι πλέον banned.

Άκης

Administrator

Χριστίνα είπε:
Μα είπα κι εγώ.....τόσο καχύποπτη είμαι που πιστεύω ότι είναι ο ίδιος...
Και φωνάζει ο troulis ή Garbage ή D.Valley για άτομο με πολλά accounts...
Ήμαρτον..

Να πω εδώ ότι αν κάποιος έχει μαγαζί, εισάγει, πουλάει ή ότι άλλο κάποιο καλλυντικό, δηλαδή εξωτ. χρήσης μόνο, μπορεί να κάνει νέο θέμα, να πει "παιδιά είμαι ο τάδε, έχω μαγαζί εκεί κλπ", να μας πει ακριβώς τι κάνει το καλλυντικό του (βιταμίνες για τα μαλλιά, τονωτική λοσιόν κλπ), να αναφέρει ότι ΔΕΝ κάνει κάτι για την τριχόπτωση, αλλά ενδέχεται να βοηθήσει την τριχοφυία (την αλήθεια δηλαδή), να πει ότι αν κάποιος/α πάει και του πει ότι το διάβασε εδώ να του κάνει κάποια έκπτωση (απαιτείται, αλλιώς δεν αφήνω τέτοιο ποστ), τότε με χαρά μου να του το προσθέσω κάπου να φαίνεται, είτε σαν post, είτε σαν εικόνα κάπου.

Τέτοια πράγματα όμως, με πολλαπλά accounts και ψεύτικες αναφορές για δήθεν αποτέλεσμα, χωρίς αποδείξεις κλπ, δεν μπορώ να το επιτρέψω.

NGL

Member

παιδια χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει.αυτο για τους νεους κυριως που ποσταρουν πριν ψαξουν επαρκως το site.
για καλο δικο σας διαβαστε πρωτα καλα και μετα ποσταρετε τις αποροιες σας για να μην πεσετε θυματα κανενος Τ.....ΡΟΥΛΗ!
π.χ. λεμε οτι απαγορευονται τα greeklish και καποιοι συνεχιζουν που σημαινει οτι δεν γνωριζουν εναν απ τους βασικοτερους κανονες του site.

γνωμη μου ειναι αυτα τα ποστ να μην τα απανταει κανεις και αργοτερα ν αφαιρουνται απ το site.

ειναι πανω απ ολα θεμα σεβασμου προς αυτους που εχουν ασχοληθει με το site και δεν ειναι κομητες!
με λιγα λογια δεν ειμαστε εμεις οι μ@λ@κες της παρεας που ακομα και τωρα καθομαστε και διαβαζουμε ποστ του περασμενου Σεπτεμβριου που δεν εχουμε προλαβει.

Άκης είπε:
Να πω εδώ ότι αν κάποιος έχει μαγαζί, εισάγει, πουλάει ή ότι άλλο κάποιο καλλυντικό, δηλαδή εξωτ. χρήσης μόνο, μπορεί να κάνει νέο θέμα, να πει "παιδιά είμαι ο τάδε, έχω μαγαζί εκεί κλπ", να μας πει ακριβώς τι κάνει το καλλυντικό του (βιταμίνες για τα μαλλιά, τονωτική λοσιόν κλπ), να αναφέρει ότι ΔΕΝ κάνει κάτι για την τριχόπτωση, αλλά ενδέχεται να βοηθήσει την τριχοφυία (την αλήθεια δηλαδή), να πει ότι αν κάποιος/α πάει και του πει ότι το διάβασε εδώ να του κάνει κάποια έκπτωση (απαιτείται, αλλιώς δεν αφήνω τέτοιο ποστ), τότε με χαρά μου να του το προσθέσω κάπου να φαίνεται, είτε σαν post, είτε σαν εικόνα κάπου.

Πολύ σωστό σε βρίσκω. Άσε που θα ήταν καλή διαφήμιση του εκάστοτε προϊόντος. Ο έξυπνος έμπορος πρέπει να ξέρει να κινηθεί.

dim74

Member

φιλε NGL αυτο ειναι γεγονος εδω και καιρο...ολοι με το που μπαινουν θελουν θεραπεια...λες και εχουν παει σε δερματολογο!δεν εχουν διαβασει τιποτα,δεν εχουν ιδεα καν τι ειναι καθε σκευασμα απο ολα αυτα...πως να κανεις προταση θεραπειας σε καποιον απο την στιγμη που δεν εισαι γιατρος?δεν τον εχεις δει?ολες οι περιπτωσεις εινα ιδιες?το καλο ειναι πως ολοι νομιζουν με το που δουν το σαιτ θα φυγουν μαλλιαδες!
απο ενα σημειο και μετα καταντα κουραστικο κατι να το εχεις πει εδω μεσα 1000 φορες και ο αλλος να το ρωτα σαν κατι φυσικο...ολοι ξερουμε πως σχεδον ολα για την τριχοπτωση εχουν λεχθει στον εναν χρονο υπαρξης του σαιτ...μην ανακυκλωνουμαι τα ιδια συνεχως...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

show_palmettos

New Member

φιλοι μου..εγω που δεν ειμαι εμπορος..που εκανα αναμιξη τα δυο μπουκαλακια της χρονοστιμ(δεν τα χρησιμοποιω γιατι δεν πηρα απαντηση σε προηγουμενο ποστ μου) που εχω διαβασει οτι το γλυκκηρηνητικο οξυ ειναι dht blocker kai to vgf μπορει να αυξανει τα μαλλια..τι να κανω? να το πεταξω το μπουκαλακι?...ετσι κι αλλιως ΚΑΝΩ ΗΔΗ ΧΡΗΣΗ του spectral dnc l και στη δεξια γωνια του μετωπου εχουν αρχισει και βγαινουν μικρες τριχουλες 'η μπορει και να ειναι ιδεα μου τελος παντων...και στο πισω μερος του κεφαλιου μπορει να δρα η μινοξιδιλη...εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στη μινοξιδιλη..τωρα για σταματημα της dht παιρνω το νανογκαρντ αλφα οπως εχω ξαναγραψει και χρησιμοποιω επισης το exesio σαμπουαν για τυχον αυξηση τριχοφυιας (λεμε τωρα) ..κι απο βιταμινες παιρνω τις arcokapil καπως καινουριες στην ελλαδα.....απο αγχος ρωτησα για το χρονοστιμ και οχι για διαφημιση..οποτε να το πεταξω τωρα λετε? ή μολις μου τελειωσει τρο σπεκτραλ να χρησιμοποιησω το χρονοστιμ το οποιο δεν εχει ουτε μινοξιδιλη ουτε σιτοστερολη βητα ουτε πεπτιδια του χακου που βοηθουν αφανταστα το τριχωτο?

dim74

Member

καταρχην ποιος σου ειπε να αναμειξεις τα δυο μπουκαλακια?φιλε εδω μεσα γνωμες λεγονται και δεν επιβαλεται τιποτα!αν για σενα θες να το δοκιμασεις καντο!και μετα πες μας!κι εγω βαζω το spectral dnc-l,τι παει να πει αν βγει καποιος και πει δεν ειναι καλο?εδω και για το revivogen που το βαζουν πολλοι αλλοι λενε μαπα!αφου το ξεκινησες βαλτο λιγους μηνες και δες...για σταματημα της dht παιρνω το νανογκαρντ αλφα λες...γιατι τα αλλα δυο(spectral και ducray) τι ειναι?και ακομα το nanoguard A ειναι σαμπουαν!τι σταματημα της dht λες?οσο για τις βιταμινες το λες σαν να ειναι το απαραιτητο μερος της θεραπειας!απο που τις αγοραζεις αυτες?απο οτι εψαξα δεν βρηκα κατι στην ελλαδα!

show_palmettos

New Member

εννοειται πως θα συνεχισω το σπεκτραλ ντι νι ες ελ μεχρι να αδειασει ολοκληρο..ρωτησα αν η αναμιξη ειναι σωστη κινηση μηπως επηρεαζουν τα συστατικα του ενος χρονοστιμ με του αλλου....το νανογκαρντ το βαζω ως σαμπουαν αντι-dht ..ενω το σπεκτραλ dncl δεν ειναι σαμποουαν...οπως καποιος μπορει να παιρνει σε λοτιον το σοου παλμεττο και σε καψουλα το σαοου παλμετο..το σπεκτραλ ειναι το καλυτερο εννοειται αφου εχει και μινοξιδιλη σε καλυτερη μορφη απο οτι στο regain και εχει και αντιdht την φυτοστερολη...αλλα και εχει και πεπτιδια χαλκου που εχει και το τριχομιν..οι καψουλες που σου ειπα και βεβαια αποτελουν μερος της θεραπειας αφου πρεπει να παιρνουμε καψουλες με μεθειονινη και κυστινη που ειναι τα βασικα συστατικα της τριχας....και οι καψουλες βιοκαπς και αλλες καψουλες εχουνε μεθειονινη και κυστινη...οσον αφορα την αργινινη που πρεπει να παιρνουμε ολοι την εχει αφθονη μεσα το καρπουζι.....καλο ειναι να τρωμε πολλα καρπουζια ειδικα τωρα το καλοκαιρι γιατι εχουνε την αργινινη η ελλειψη της οποιας συνδεεται με την τριχοπτωση...μαλλον το χρονοστιμ θα το πεταξω οπως ειναι και δε θα κατσω να κανω πειραματα...και θα συνεχισω με νανογκαρντ σαμπουαν και οταν μου τελειωσει θα παρω το φτηνο castalia lavillon το οποιο μεσα εχει σερενοα σερουλατα ..μακαρι να πουλαγανε και το τριχομιν στην ελλαδα το οποιο εχει πεπτιδια χαλκου αλλα νταξει τωρα μπορουμε να βολευτουμε με τα πεπτιδια του σπεκτραλ το οποιο πωλειται και στη χωρα μας!

dim74

Member

απο την στιγμη που η εταιρεια τα εχει σε διαφορετικο μπουκαλι καποιο λογο εχει!οσο αφορα τις βιταμινες για μενα οπως και για πολλους αλλους ειναι ασκοπες!εσυ παρτες αν θες!το castalia lavillon λες ειναι φθηνο?μαλλον δεν εχεις δει καλα!ειναι πιο ακριβο απο το chronostim και κανει 41 ευρω!αλλα και λιγοτερο να εκανε δεν αξιζει!

show_palmettos

New Member

κανεις λαθος...το να παιρνεις μεθειονινη και κυστινη οι οποιες βασικα συστατικα στοιχεια της τριχας δεν ειναι καθολου ασκοπο...εσυ μιλας για τη λοσιον της κασταλια που κανει 41 ευρω..σου μιλαω για το σαμπουαν κασταλια που κανει 9 ευρω..ψαξτο λιγο καλυτερα....και το νανογκαρντ το παιρνω γιατι εχει τρια κατα της dht..τσουκνιδα..πηγεουμ αφρικανιουμ και παλμετο.....και τελικα με τις καψουλες ειχες δικιο ,απλα ειχα γραψει λαθος το ονομα τους... arkocapil λεγονται

show_palmettos

New Member

αν θελανε τα βαζανε και σε ενα μπουκαλι οπως εκανε και η ls labvoratories....αλλα για να το παιξουν ειδικοι και για να πουλησουν το βαλανε σε δυο μπουκαλια αλλα μπορει και να μη μπορουσαν να το βαλουνε σε ενα...τεσπα...δεν εχει λογικη αυτο που εκανα με την ενωση των 2 μπουκαλιων και θα τα πεταξω....σαν το σπεκτραλ δεν ειναι με την καμια

dim74

Member

show ασχολεισαι με τα σαμπουαν σαν αυτα να ειναι η κυρια θεραπεια και οχι η λοσιον!βαλε τα καλυτερα σαμπουαν,αν δεν βαλεις την σωστη λοσιονδεν κανεις τιποτα!θα κοψεις το ενα σαμπουαν να βαλεις το αλλο!ε και?αυτα ειναι τα δευτερα στην θεραπεια!οσο για τις βιταμινες αν εχεις 20 ευρω για τουρισμο...δωστα!με 20 ομως περνεις μια πολυ καλη λοσιον!

Άκης

Administrator

show_palmettos είπε:
φιλοι μου..εγω που δεν ειμαι εμπορος..
Δεν σε κατηγόρησε κανείς, don't worry.

show_palmettos είπε:
που εκανα αναμιξη τα δυο μπουκαλακια της χρονοστιμ(δεν τα χρησιμοποιω γιατι δεν πηρα απαντηση σε προηγουμενο ποστ μου) που εχω διαβασει οτι το γλυκκηρηνητικο οξυ ειναι dht blocker kai to vgf μπορει να αυξανει τα μαλλια..
Που τα διαβάζεις όλα αυτά;

show_palmettos είπε:
κανεις λαθος...το να παιρνεις μεθειονινη και κυστινη οι οποιες βασικα συστατικα στοιχεια της τριχας δεν ειναι καθολου ασκοπο...
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το σώμα μας ΔΕΝ καλύπτει από το φαγητό τις ανάγκες του σε βιταμίνες απαραίτητες και για την τρίχα; Εκτός αν δεν έχεις φάει μέρες, τότε ναι,, υπάρχει ανάγκη για λήψη βιταμινών.

dim74 είπε:
show ασχολεισαι με τα σαμπουαν σαν αυτα να ειναι η κυρια θεραπεια και οχι η λοσιον!βαλε τα καλυτερα σαμπουαν,αν δεν βαλεις την σωστη λοσιονδεν κανεις τιποτα!θα κοψεις το ενα σαμπουαν να βαλεις το αλλο!ε και?αυτα ειναι τα δευτερα στην θεραπεια!οσο για τις βιταμινες αν εχεις 20 ευρω για τουρισμο...δωστα!με 20 ομως περνεις μια πολυ καλη λοσιον!
Σωστός.

Δυστυχώς show_palmettos έπεσες "θύμα" της παραπληροφόρησης. Δεν βοηθούν τα προϊόντα που υπάρχουν στην Ελλάδα, σαν καλλυντικά, την τριχόπτωση.
Το spectral ενδεχομένως να σου έδειξε χνούδι γιατί έχει μινοξιδίλη μέσα, κάτι που θα στο έδειχνε και το regaine 5%.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

εγω και μονο που βλεπω ενα ατομο το οποιο μπηκε μεσα και εγραψε 3 φορες στο φορουμ
και τα 3 μηνυματα που αφησε ειναι σε συγκεκριμενο θεμα

και στις 3 απαντησεις του υπερασπιζετε μετα μανιας ενα προιον

με κανει πολυ καχυποπτο

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα