Ducray-Chronostim

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Joda

Member
Απ: Ducray-Chronostim

Troulis απο καλες ερευνες εχουμε μπουχτισει.ειχε γινει καποια εποχη πανικος με το Μouhatsuryokou zz με ερευνες κτλ αλλα μουφα η περιπτωση..πολλες περιπτωσεις υπαρχουν..απλως σου ειπα μια..το ducray ειναι χρονια και αν εκανε κατι θα ειχε γινει γνωστο παγκοσμιως..με τις εξελιξεις που υπαρχουν τα τελευταια 3 χρονια σε αυτο τον χωρο δεν ψαχνουμε πια κατι που ισως δουλευει η δουλευει για μερικους και για αλλους οχι αλλα κατι που να εχει πραγματικα αποτελεσμα σε μεγαλο ποσοστο οπως πχ η φιναστεριδη αλλα χωρις παρενεργιες..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

BLuEArMy

Member

Επειδή τυχάνει να έχω αυτό το κουτάκι με τη θεραπεία πώς μπορώ να τη συνδυάσω με minoxidil; Αλληλεπιδρούν; Να περιμένω 3-4 ώρες πριν τα χρησιμοποιήσω; Πάντως θα ταν βολικό να τα χρησιμοποιούσα λίγα λεπτά αφού στεγνώσει το 1 και ύστερα το άλλο!

nikos76

Member

Για το σαμπουαν Ducray έχω να πω τα εξής:

1) Το μαλί φαίνεται ποιο πολύ και ποιο χονδρό

2) και το σημαντικότερο δεν χρειάζεσαι συχνό λούσιμο.

Με άλλα σαμπουάν τα μαλιά μου θέλανε λούσιμο κάθε 1 ή 2 μέρες...τώρα 2 φορές την εβρομάδα και άμα...Απλά τα ξεβγάζω κάθε πρωί με σκέτο νερό

Σκέφτομαι να χρησημοποιήσω και την lotion της συγκεκιμένης εταιρίας...πρέπει να ειναι καλη

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

BLuEArMy είπε:
Επειδή τυχάνει να έχω αυτό το κουτάκι με τη θεραπεία πώς μπορώ να τη συνδυάσω με minoxidil; Αλληλεπιδρούν; Να περιμένω 3-4 ώρες πριν τα χρησιμοποιήσω; Πάντως θα ταν βολικό να τα χρησιμοποιούσα λίγα λεπτά αφού στεγνώσει το 1 και ύστερα το άλλο!
έτσι και αλλιώς, η μινοξ. θέλει στεγνό κεφάλι

show_palmettos

New Member

φιλτατοι...ειχα αγορασει αυτα τα δυο μπουκαλακια χρονοστιμ της ντυκρει πιο παλια αλλα τα ειχα χρησιμοποιησει πολυ λιγο και μετα τα σταματησα....ομως διαβασα για το γλυκηρρηνητικο οξυ που περιεχει το μπουκαλακι-πρωι οτι ειναι πολυ αντι-dht blocker γενικα σαν συστατικο (το μπουκαλακι ΠΡΩΙ εχει και εκχυλισμα ενος αλλου περιοριστη της dht,το σοου παλμεττο) και σκεφτηκα να το συνδυασω με το μπουκαλακι βραδυ το οποιο διεγειρει την αναπτυξη τριχων (καλα μη φανταστειτε οτι το κανει οπως η μινοξιδιλη) και ετσι τα εκανα τα δυο μπουκαλακια ενα μιγμα...αδειασα με την αντλια τους και τα δυο μπουκαλακια σε ενα νεο αδειο μπουκαλακι....λετε να εφτιαξα το δικο μου spectral-dnc? ή να εκανα ενα βλακωδες πειραμα? παντως το σπεκτραλ ντι νι ες ελ το το αγορασα 36 ευρω +5 ευρω εξοδα αποστολης κοντα στα 41 ευρω....λετε το αλλο το δικο μου (αναμιξη τον δυο μπουκαλιων της ντουκρει) να βοηθησει ή ειναι μαπα κινηση το να χρησιμοποιησω κανεις το δειγμα αυτο?

nikos76

Member

show_palmettos είπε:
φιλτατοι...ειχα αγορασει αυτα τα δυο μπουκαλακια χρονοστιμ της ντυκρει πιο παλια αλλα τα ειχα χρησιμοποιησει πολυ λιγο και μετα τα σταματησα....ομως διαβασα για το γλυκηρρηνητικο οξυ που περιεχει το μπουκαλακι-πρωι οτι ειναι πολυ αντι-dht blocker γενικα σαν συστατικο (το μπουκαλακι ΠΡΩΙ εχει και εκχυλισμα ενος αλλου περιοριστη της dht,το σοου παλμεττο) και σκεφτηκα να το συνδυασω με το μπουκαλακι βραδυ το οποιο διεγειρει την αναπτυξη τριχων (καλα μη φανταστειτε οτι το κανει οπως η μινοξιδιλη) και ετσι τα εκανα τα δυο μπουκαλακια ενα μιγμα...αδειασα με την αντλια τους και τα δυο μπουκαλακια σε ενα νεο αδειο μπουκαλακι....λετε να εφτιαξα το δικο μου spectral-dnc? ή να εκανα ενα βλακωδες πειραμα? παντως το σπεκτραλ ντι νι ες ελ το το αγορασα 36 ευρω +5 ευρω εξοδα αποστολης κοντα στα 41 ευρω....λετε το αλλο το δικο μου (αναμιξη τον δυο μπουκαλιων της ντουκρει) να βοηθησει ή ειναι μαπα κινηση το να χρησιμοποιησω κανεις το δειγμα αυτο?

Φίλε show_plammetos...

Έχεις απόλυτο δίκιο..χρησημοποιώ το Dukray_chronostim εδω και καμια δεκαρια μέρες και παρατηρώ ότι όταν βάζω το μπουκαλάκι_πρωί έχω κάποιες πτώσεις στην λίμπιντο ενώ με το μπουκαλάκι_βράδυ δεν το παρατηρώ!Πρέπει να είναι δυνατό dht blocker.. :-\ δεν εξηξείται αλλιώς

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

nikos76 είπε:
χρησημοποιώ το Dukray_chronostim εδω και καμια δεκαρια μέρες και παρατηρώ ότι όταν βάζω το μπουκαλάκι_πρωί έχω κάποιες πτώσεις στην λίμπιντο ενώ με το μπουκαλάκι_βράδυ δεν το παρατηρώ!Πρέπει να είναι δυνατό dht blocker.. :-\ δεν εξηξείται αλλιώς
...ψυχολογικό ίσως;! 8)

Συγνώμη που επεμβαίνω στην αντρική σας συζήτηση αλλά ρε παιδιά αυτό το chronostim δε κάνει τίποτα στο μαλλί και κατάφερε να σας μειώσει τη λίμπιντο;;;;;;

nikos76

Member

Χριστινα κάτι κάνει στο μαλί..βλέπω μια μικρή βελτίωση βέβαια τώρα ξεκίνησα να το χρησημοποιώ.Θα δείξει στο μέλλον.
Τώρα όσο αναφορά την λίμπιντο θα σου πω κάτι..Όταν δεν παίρνω τίποτα,ούτε regain,ούτε βιταμίνες για τα μαλλιά η λιμπτινο και οι στύσεις χτυπάνε κόκκινο!!Είμαι 32 στα 33 και λειτουργώ σαν 18 χρονων(ακόμη κι εγώ απορώ πως γίνεται αυτό..)

Όταν όμως κάνω χρήση είτε μινοξιδίλης είτε κάποιας βιταμίνης για τα μαλλιά έχω πρόβλημα..Για την βιταμίνη με dht blocker καταλαβαίνω τι παίζει και που οφειλεται αλλά για την μινιξιδίλη δεν μπορω να το εξηγήσω..μάλλον μου προκαλεί γενικότερη πτώση(π.χ πίεσης, στρες κ.α) και ίσως γι αυτό δεν λειτουργώ καλά! :)

Και για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ ότι δεν μπορώ να κάνω sex ή ότι δεν έχω στύσεις όταν κάνω χρήση των σκευαμάτων. Απλά η ποιότητα του sex και των στήσεων δεν έχει καμιά σχεση όταν δεν παίρνω τίποτα ,με αυτή όταν παίρνω βιταμίνες ή reagain..Είναι σαν να συκρίνεις Porsce carrera με opel vectra 1.6 cc (χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω το opel :) )

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Και με Regaine;;; Χωρίς να είναι DHT blocker... Απλά αναρωτιέμαι αν δεν ήξερες τί σημαίνει DHT blocker και αν σου τα έδιναν λέγοντάς σου ότι δεν έχουν καμία παρενέργεια αν θα είχες τέτοια προβλήματα.

Αλλά και πάλι ο καθένας ξέρει καλύτερα τί συμβαίνει στον εαυτό του..

nikos76

Member

Χριστίνα είπε:
Και με Regaine;;; Χωρίς να είναι DHT blocker... Απλά αναρωτιέμαι αν δεν ήξερες τί σημαίνει DHT blocker και αν σου τα έδιναν λέγοντάς σου ότι δεν έχουν καμία παρενέργεια αν θα είχες τέτοια προβλήματα.

Αλλά και πάλι ο καθένας ξέρει καλύτερα τί συμβαίνει στον εαυτό του..

Χριστίνα θα σου πω τι πιστεύω..

Ότι έχει να κάνει με σκευασμα dht blocker(proscar,βιταμίνες..κ.α) καθ όλη τη διάρκεια που χρησημοποιείται αυτό επηρεάζεται η σεξουαλικότητα των ανδρών.Αυτό είναι βέβαιο και όλα τα άλλα τα ακούω βερεσε..Απλά άλλους τους επηρεάζει πιο πολύ,άλλους πιο λίγο καθώς επίσης διαφέρει το χρονικό διάστημα από άτομο σε άτομο που θα αρχίσει η επίδραση...Βέβαια όταν σταματήσει κάποιος να πέρνει τέτοια σκευάσματα επανέρχεται ο οργανισμός σε κανονικά για την ηλικία του επίπεδα και το πιστεύω αυτό.Αυτά έχω δει από την εμπειρία μου αλλά και από την εμπειρία δύο-τριών φίλων..

Όσο αφορά τον Regαine...από ότι έχω δει στο site κανείς δεν ξέρει πως ακριβώς δρα..αν υποθέσουμε ότι δεν έχει να κάνει με dht blocker(που είναι και το πιο πιθανό) εγώ πιστεώ ότι δημιουργώντας κάποιες παρενέργιες σε μένα(π.χ αίσθηση κόπωσης) επηρεάζει έμεσα τον σεξουαλικό τομέα. Κάποια φορά έπερνα ένα χάπι το ζιρτεκ και όχι σεξ δεν ήθελα να κάνω αλλά κοιμόμουνα όλη μέρα. Η λίμπιντο και η σεξουαλικότητα είναι άμεσα συνδεδεμένη με πολλά πράγματα και ένα απο αυτά είναι η καλή διάθεση και η ευεξία...Οταν η διάθεση επηρεάζεται από ένα σκεύασμα τότε πέφτει και η λίμπιντο..όταν π.χ έχουμε στρες δεν μπορούμε να σκεφτούμε το σεξ.

Έχω βάλει dercos vischy και έβαζα εδώ και πολλά χρόνια...δεν ήξερα τι έχει μέσα ούτε και το εψαχνα..μαλί δεν έβγαζα αλλά και ο οργανισμός δουλευε οκ.Άρα δεν είναι η ιδέα μου..απλά κάποια σκευάσματα είναι λίγο ποιο δυνατά και μπορεί να φέρουν κάποιες παρενέργριες.

ANAR

Well-Known Member

Τελικα κανει δουλεια αυτο ρε παιδια η οχι;
Σε συνδιασμο με Ριγκειν 5% και φουνγκοραλ θα μου προσφερει τιποτα η τσαμπα τα λευτα

Άκης

Administrator

nikos76 είπε:
Έχεις απόλυτο δίκιο..χρησημοποιώ το Dukray_chronostim εδω και καμια δεκαρια μέρες και παρατηρώ ότι όταν βάζω το μπουκαλάκι_πρωί έχω κάποιες πτώσεις στην λίμπιντο ενώ με το μπουκαλάκι_βράδυ δεν το παρατηρώ!Πρέπει να είναι δυνατό dht blocker.. :-\ δεν εξηξείται αλλιώς
Από site:
Availability: Discontinued
Ducray Chronostim 2 x 50ml : Specifically stimulates functions of hair growth.
Ένα θα πω, τρομερό dht blocker. Μήπως να αρχίσει να ανησυχεί η Merck που βρέθηκε ανταγωνιστής με καλύτερα αποτελέσματα;;;
Και μέσα σε 10 ημέρες κατάφερε η λοσιόν, που είναι growth stimulator να τα παρουσιάσει αυτά...

nikos76 είπε:
Όσο αφορά τον Regαine...από ότι έχω δει στο site κανείς δεν ξέρει πως ακριβώς δρα..
nikos76 είπε:
...εγώ πιστεώ ότι δημιουργώντας κάποιες παρενέργιες σε μένα(π.χ αίσθηση κόπωσης) επηρεάζει έμεσα τον σεξουαλικό τομέα.

Ευτυχώς μας άνοιξες τα μάτια... Αφού σου παρουσίασε σημάδια κόπωσης, 1ον)αυτό σου τα παρουσίασε στάνταρ, δεν το συζητάμε για κάποιο άλλο
και 2ον)ένας κούκος φέρνει την άνοιξη, σαφώς.

nikos76 είπε:
Κάποια φορά έπερνα ένα χάπι το ζιρτεκ και όχι σεξ δεν ήθελα να κάνω αλλά κοιμόμουνα όλη μέρα.
Και εγώ έπαιρνα ηρωίνη και κόκα παράλληλα με το regaine και έπεφτα ντάγκλα...
Μάλλον το regaine θα φταίει..
Έλεος πια με τις συγκρίσεις μήλων με πορτοκαλιών.

Χριστίνα είπε:
αλλά ρε παιδιά αυτό το chronostim δε κάνει τίποτα στο μαλλί και κατάφερε να σας μειώσει τη λίμπιντο;;;;;;
Πέστα ρε Χριστίνα...
Θα μας τρελάνουν...

nikos76

Member

Ακη ποιος εισαι?Ο Γεωργίου ο ξερόλας?

Δεν καταλαβαίνω το ειρωνικό στυλ..οτι παραθέτω είναι από προσωπικές εμπειρίες..δεν έχω κανενα λόγο να πω ψέματα.
Και όπως βλέπεις δεν λέω και κάτι παράλογο..κι εσύ μπορεί να παίρνεις 10 χάπια prosacr την ημέρα να αδιάζεις και 1 κιλό μινοξιδίλη και να μην σου συμβαίνει τίποτα! Όντως μπορεί εσύ να μην έχεις παρενέργιες...αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι δεν έχουν επίσης.

Άκης

Administrator

Ξερόλας δεν είμαι, αλλά απλώς σκέφτομαι κάπως λογικά.
Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό (πχ έρευνα) που να λέει ότι επηρεάζει η μινοξιδίλη την λίμπιντο.
Έλεος πια με αυτήν την λίμπιντο ρε παιδιά. Διαβάσατε κάτι και το παπαγαλίζετε συνέχεια.
Εντάξει, επηρεάζει σε κάποιον βαθμό, αλλά το ότι μπορεί και να την ανεβάσει η φιναστερίδη, το έχει πει κανείς;

Έχω βαρεθεί να διαβάζω του στιλ "Ναι, η μινοξ επηρεάζει γιατί όταν την έπαιρνα, με πονούσε το νεφρό όπως τότε που έπαιρνα το ταδε ισχυρό φάρμακο. Άρα, ντεφάκτο παιδιά, μην διαβάζετε τις έρευνες του κάθε άσχετου, επηρεάζει 2000%"

ή όταν διαβάζω για μειωμένη λίμπιντο από χρήση λοσιόν που δεν αναφέρεται πουθενά να επηρεάζει, όταν υπάρχουν δεκάδες άτομα που χρησιμοποιούν ντουτα ή spiro σε κρέμα ή φινα σε χάπι (τα ποιο ισχυρά αντιανδρογόνα δηλαδή) και ΔΕΝ είδαν τπτ.

ή όταν κάποιου ο φίλος παρατήρησε κάτι. Δηλαδή ξέρουμε τι παίρνει και τι κάνει ο φίλος κάθε ημέρα; Με την μία δηλαδή αυτό φταίει;

Δεν αντιλέγω το τι μπορεί να δει κανείς και ότι αυτά που μπορεί να δει κάποιος, κάποιος άλλος δεν θα τα δει και το αντίθετο.
Αλλά όταν διαβάζω κάποια πράγματα, δεν μπορώ να τα αφήσω ασχολίαστα.

Garbage

New Member

@nikos76

Χρησιμοποιω εδω και 8 μηνες το σαμπουαν Ducray Anaphase και το Ducray Chronostim.

Το σαμπουαν ειναι τελειο και κανει και για λιπαρα μαλλια.Δινει ογκο και η τριχα δειχνει πιο παχια.Ειναι ανεκτο και το χρησιμοποιω καθε μερα.

Για την λοσιον το πρωινο μπουκαλι ειναι για να επιβραδυνει την τριχοπτωση περιεχει γλυκηρρηνητικο οξυ (DHT blcker) και saw palmetto.

To βραδυ η λοσιον περιεχει ουσια που διεγειρει την παραγωγη vegf απο τον οργανισμο που το 1999 ειχαν γινει μελετες δημοσιευμενες σε δερματολογικα περιοδικα.

Κοντολογις.Εχει επιβραδυνει την τριχοπτωση σε μενα,εχουν βγει μικρες τριχουλες στην μετωπιαια γραμμη,δεν λαδωνει καθολου και δεν μου εχει δημιουργησει καμια παρενεργια.Κοστιζει 35 ευρω και διαρκει 2 μηνες.

Υ.Σ Παρακαλω ο ξερολας με τα πολλα account να μην μιλησει.Αρκετα ακουσαμε τις συκοφαντιες τους για εμπορικα προιοντα που κυκλοφορουν με την εγγκριση του ΕΟΦ στην Ελλαδα.

nikos76

Member

Garbage το σαμπουάν είναι όντως τέλειο..το χρησημοποιώ πολλά χρόνια! :)

Τώρα για την Lotion θα δείξει..χαίρομαι πάντως που έχω την άποψη σου και μάλιστα είναι ενθαρυντική,αφού την χρησημοποιείς 8 μήνες... :)Παρενέργειες έχεις δει κάθολου?Αναφέρομαι σε λίμπιντο,πρωϊνές στύσεις..κ.α

Garbage

New Member

Οχι καμια παρενεργια.

Γκομενα καλη εχεις ? αμα εχεις δεν υπαρχει περιπτωση να μπλοκαρει το συστημα.Ολα τα αλλα ειναι στο μυαλο.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα