Dnfg88, FUE, 2500g, 9/6/2020

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ναι αλλά μπορούμε να συγκρίνουμε την εκπροσώπηση μέσω του εκπρόσωπου του Αναστασ@κη που τον είχε για μια περίοδο με τον εκπρόσωπο της HDC. Και τότε έβλεπες τα ίδια ακριβώς που βλέπεις και τώρα. Ο εκπρόσωπος του Αναστασ@κη δεν ήταν επώνυμος και δημιουργούσε συνεχώς εντάσεις στο φόρουμ και έγραφε με το ίδιο προκλητικό και ειρωνικό ύφος που γράφει και ο γιατρός τώρα, σε αντίθεση με τον εκπρόσωπο της HDC που έχει μια κόσμια και επαγγελματική συμπεριφορά, όπως θα έπρεπε να είχε μια κλινική.

H διαφορα ειναι οτι δεν ειναι του Μαρα η κλινικη.
Φυσικα και ειναι ελευθερος να γραφει και να κανει οτι θελει αλλα δεν εχει χρονο για τετοιες διαδικασιες εχει οικογενεια και χομπι οποτε δεν μπορει να τρωει χρονο εδω μεσα. Τα λεφτα που ειναι να παρει θα τα παρει.
Επισης αν εγραφε σιγουρα δεν θα ηξερα ποσο θα κρατουσε.

Οσο για εμενα μονο σε ακραιες καταστασεις θα αντιδρασω με ενα μελος οτι αντικειμενικα θα δω οπως και εγω σαν ασθενης 2 φορες οτι δεν στεκει με αυτα που λεει αλλα ακομη και τοτε εχω φαει παρατηρησεις πο τον Φιουρη να ειμαι πιο ψυχραιμος και να μην αντιδραω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
H διαφορα ειναι οτι δεν ειναι του Μαρα η κλινικη.
Φυσικα και ειναι ελευθερος να γραφει και να κανει οτι θελει αλλα δεν εχει χρονο για τετοιες διαδικασιες εχει οικογενεια και χομπι οποτε δεν μπορει να τρωει χρονο εδω μεσα.
Καλά σίγουρα θα είναι και περιορισμένος ο χρόνος του, λογικό ειναι και για έναν γιατρό αμα κάνει επεμβάσεις κάθε μέρα να μην έχει και το χρόνο να ασχοληθεί με το φόρουμ.
 
Μπλουζα