Dimitris Stratis
New Member
Kαλησπέρα παιδιά. Πρώτη φορά και για μένα που γράφω σε forum και θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω για όλη την πληροφόρηση που έχω αντλήσει κατά καιρούς από εσάς. Εγώ εδώ και 1 χρόνο άρχισα να κάνω την έρευνα μου καθώς το πρόβλημα της τριχόπτωσης μου ολοένα και αυξανόταν. Είχα αρχίσει να έχω τρομερό πρόβλημα με την αυτοπεποίθησή μου και κυρίως με την ψυχολογία μου.. Για να μην τα πολύ λέω τελικά πήρα την μεγάλη απόφαση και μετά από έρευνα επέλεξα την DHI. Στις 08/05 έκανα την επέμβασή μου και καθώς είμαι από επαρχία η επέμβαση μου έγινε σε μια ήμερα γεγονός που εμένα με βόλεψε τρομερά. Κατά την διάρκεια της επέμβασης μου έκανε τρομερή εντύπωση ο επαγγελματισμός από όλο το προσωπικό και κυρίως ο τρόπος που μου εξηγούσαν με κάθε λεπτομέρεια την διαδικασία βήμα -βήμα.. κάτι που για μένα ,που γενικά είμαι δύσπιστος,έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Επειδή το δικό μου πρόβλημα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ήταν κυρίως στους κροτάφους και λιγότερο στο crown με την γιατρό μου αποφασίσαμε να γεμίσω το μπροστά μέρος και στο πίσω να ενισχύσω με PRP. Το αποτέλεσμα; 3700 τρίχες! Η επέμβαση ήταν σχεδόν αναίμακτη αν εξαιρέσω κάτι 'ποναλάκια' που είχα το βράδυ τα οποία όμως με το ανάλογο παυσίπονο μου πέρασαν. Τώρα είμαι στην 4η εβδομάδα μετά την επέμβαση και πραγματικά δεν νιώθω τίποτα αντιθέτως όλοι οι κοντινοί μου άνθρωποι βλέπουν ότι έχω κάνει την μεταμόσχευση και πως έχει αλλάξει η διάθεση μου. Μάλιστα ένας φίλος μου βλέποντας την διαφορά 'ζήλεψε' και έκανε και εκείνος πριν μια εβδομάδα στην dhi. Δεν ξέρω για εσάς παιδιά αλλά ειλικρινά η δική μου εμπειρία με έκανε να αισθάνομαι πιο υγιής και μου έφτιαξε την διάθεση! Ελπίζω να βοήθησα όποιον νιώθει έστω και την παραμικρή αμφιβολία ή δυσπιστία πριν προβεί στην μμ. Θα προσπαθήσω να ανεβάζω όσο πιο συχνά μπορώ φωτογραφίες προς το παρόν έχω εύκαιρες αυτές πριν της επέμβασης και αμέσως μετά .
Συνημμένα
-
ΣΤΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΝ DHI 1 (1).JPG923.7 KB · Προβολές: 2,273
-
ΣΤΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΝ DHI 1 (3).JPG1,021.9 KB · Προβολές: 2,206
-
ΣΤΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΝ DHI 1 (4).JPG939.8 KB · Προβολές: 2,233
-
ΣΤΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΝ DHI 1 (5).JPG907.3 KB · Προβολές: 2,303
-
ΣΤΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΝ DHI 1 (6).JPG948.9 KB · Προβολές: 2,164
-