Dimitris stratis, fue, μπίρου, 3700τρίχες, 1/6/2017

Eltherion

Member
Καλησπέρα παιδία,

Πέρασαν έξι μήνες από τότε που έκανα τη μεταμόσχευση και ανεβάζω και νέες φωτογραφίες από το αποτέλεσμα μέχρι τώρα. Όπως βλέπετε τα πράγματα φαίνεται πως πηγαίνουν αρκετά καλά και όλα δείχνουν πως όταν ολοκληρωθεί η φύτρωση το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Στους κροτάφους (εκεί είχα το μεγαλύτερο πρόβλημα) η αραίωση έχει καλυφθεί σε πολύ καλό βαθμό. Ακόμα πιο θετικό το γεγονός πως η φύτρωση συνεχίζεται και δεν έχει σταματήσει. Απ την αρχή ήξερα πως με τα grafts που έβαλα δεν θα είχα την απόλυτη πύκνωση οπότε μπορώ να πω πως μέχρι στιγμής είμαι ok. Νομίζω πως στο μέλλον θα χρειαστώ και δεύτερη μεταμόσχευση επειδή είμαι 28 χρονών και το πιο πιθανό είναι να συνεχιστεί η τριχόπτωση μου. Επίσης, αρχές Σεπτέμβρη ανέβηκα στην dhiκαι έκανα prp για να δυναμώσω κι άλλο και να σώσω αυτά που έχω. Θα κάνω ακόμη ένα μέχρι το τέλος του χρόνου όταν καταφέρω να ξαναέρθω στην Αθήνα. Δεν ξέρω πόσο έχει βοηθήσει στη φύτρωση και στην ενδυνάμωση αλλά το κάνω επειδή όπως έχω πει δουλεύω σε κουζίνα και σε μεγάλες θερμοκρασίες με ατμούς κτλ και θέλω να τα κρατήσω όσο πιο δυνατά γίνεται. Σε γενικές γραμμές μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος από τα μαλλιά που έχουν βγει και από το φυσικό αποτέλεσμα που το είχα και άγχος γιατί το φοβόμουν αρκετά. Όλα πάνε καλά και συνεχίζουμε! Εδώ είναι και οι φωτογραφίες μου.
Φυσικο αποτελεσμα,αρκετα αραιη η hairline...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Με αυτες τις φωτο δεν βγαζεις συμπερασμα.

Καλησπέρα,
Αυτές είχα.. δυστυχως δεν έχω άπειρο ελεύθερο χρόνο . όπως έχω ξαναπεί οποίος θέλει μπορεί να έρθει να με δει στο εστιατόριο που εργάζομαι στην Καλαμάτα για να δει live το αποτέλεσμα μου.
 

Mogan

Active Member
Καλημερα Δημητρη.
Καλη συνεχεια στη φυτρωση σου.
Αν θες με την πρωτη ευκαιρια ανεβασε καποιες φωτογραφιες ακομα, οπως κοντινες πανοραμικες σε καλο φωτισμο ή και σε φως ημερας. Θα μας βοηθησει ολους εδω να δουμε καλυτερα το αποτελεσμα της επεμβασης σου.
 

anargiros88

Well-Known Member
Δλδ από ότι κατάλαβα όλοι τα παίρνουν από τις κλινικές για να παρουσιάζουν μ.μ στο φόρουμ και μόνο εγώ δεν πήρα τπτ !!!

Άδικη κοινωνία !!!
 
d1.jpg
d2.jpg
d1.jpg d2.jpg d1.jpg d2.jpg
Γειά σε όλους στο Φόρουμ. Μετά από καιρό πάλι εδώ. Εύχομαι να είστε όλoi καλά. Πέρασε ένας χρόνος από το τελευταίο ποστ μου εδώ μέσα και σχεδόν ενάμιση χρόνος από τη μέρα που έκανα τη μεταμόσχευση στη DHI. Χάθηκα βασικά λόγω δουλειάς γιατί δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο. Όπως έχω ξαναπεί, είμαι ΣΕΦ σε Ιταλικό εστιατόριο στην Καλαμάτα και για όσους ξέρουν, στην κουζίνα τα ωράρια είναι βάρβαρα.

Τώρα ετοιμάζομαι για δεύτερη μεταμόσχευση στην περιοχή της hair line. Το αποτέλεσμα έχει ολοκληρωθεί εδώ και μήνες και με βάση τις τρίχες που έβαλα θεωρώ πως βγήκε εξαιρετικό με πάρα πολύ μεγάλη φύτρωση. Τώρα θέλω να βάλω μερικές ακόμη μπροστά και είμαι σε σκέψεις αν θα είναι ωραίο να κατεβάσω λίγο το σημείο στους κροτάφους. Εγώ κλείνω προς το ναι. Έχω μιλήσει πρόσφατα με την DHI, τους έστειλα και αυτές τις φωτογραφιες και σύντομα θα ανέβω και στην Αθήνα για να τα πούμε από κοντά για τις λεπτομέρειες.

Από τη αρχή φοβόμουν πως με τις τρίχες που έβαλα δεν θα είχα την τέλεια πυκνότητα. Ήταν 3.700 τρίχες νομίζω 1.600 grafts. Όμως βγήκε πολύ πιο καλό από όσο περίμενα και εννοείται πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και το πόσο φυσικό είναι στην όψη. Αυτό μου λένε όσοι με βλέπουν από κοντά. Και οι συνάδελφοι και οι πελάτες που έχω χρόνια στο μαγαζί. Η διαφορά πριν και μετά είναι τεράστια. Μπορείτε να δείτε και εσείς την αλλαγή στις φωτογραφίες. Επίσης, έχω κάνει και δυο PRP που ήταν δώρο από την DHI.

Ξαναλέω πως όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει μήνυμα για να έρθει και να με συναντήσει και από κοντά να τα πούμε στο εστιατόριο στην Καλαμάτα. Θα έγραφα και όνομα αλλά δεν ξέρω αν θα θεωρηθεί διαφήμιση. Αν θέλετε το λέω.

Θα ξαναγράψω μόλις έχω χρόνο και μόλις έχω νεότερα από την DHI. Θα χαρώ να μου πείτε πως σας φαίνεται.
 
Ανεβάζω και τις παρακάτω φωτογραφίες για να δείτε καλύτερα το αποτέλεσμα μ.
 

Συνημμένα

  • 2.jpg
    2.jpg
    273.3 KB · Προβολές: 645
  • 1.jpg
    1.jpg
    257.2 KB · Προβολές: 644
  • 3.jpg
    3.jpg
    296.1 KB · Προβολές: 600
  • 5.jpg
    5.jpg
    269.4 KB · Προβολές: 600

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Hairline αν και αραιή φυσική,σίγουρα με τους 20 πόντους μαλλί καλύπτει την πραγματικότητα αλλά δεν παύει να σου πηγαίνει και να φαίνεται ένα ωραίο συμπαθητικό αποτέλεσμα & είσαι σίγουρα πολύ καλύτερος από πριν.
Δεν νομίζω να χρειάζεσαι δεύτερη μεταμόσχευση.
Να το χαίρεσαι το νέο σου μαλλί.
 

kardinalios

Well-Known Member
Το μαλλί σου είναι πάρα πολύ καλό . Μην ξεχνάς που ήσουν και μην ζητάς παραπάνω από ότι πρέπει . Να φυλάξεις τα υπερπολιτιμα grafts σου για το μέλλον γιατί είσαι μικρός και η ΑΑ έχει συνέχεια . Η hairline σου είναι μια χαρά ..
 

vag25

Well-Known Member
Δεν θα κατεβαζα ουτε χιλιοστο την hairline. Eιναι μια χαρα αντρικη hairline. Ουτε καν ωριμη δεν μπορει να χαρακτηριστει.
Αντε λιγο πυκνωση καποια στιγμη.
 

makis25

Well-Known Member
Εδω βλεπουμε ενα περιστατικο της dhi με πολυ υψηλο ποσοστο φυτρωσης . Μπορει να βγηκαν και ολα . Η hairline ειναι εκει γυρω στα 15-20 graft ανα εκατοστο . Αν καποιος αναρωτιεται πως φαινονται φυτρωμενα τα 15-20 γραφτ σε hairline μπορει να ριχνει μια ματια σε αυτες τις φωτογραφιες . Η μεταμοσχευση ηταν πετυχημενη . Μπραβο . Πρεπει ωστοσο να σταματησουμε να ταυτιζουμε το αραιο με το φυσικο . Ναι διχνει φυσικο . Οπως και με τη διπλασια πυκνοτητα θα ηταν φυσικο . Πρεπει επιτελους να βαλει ενα ελαχιστο κατω οριο για hairline η dhi , εστω τα 25-30 graft το εκατοστο . Να μη χρειαζεται παιδια να χτυπουν 2 και 3 φορες την ιδια περιοχη για να πετυχουν μια πυκνοτητα .

vag25 , γουστα ειναι αυτα , εγω απο τα 8-9 εκατοστα που ειναι του παιδιου θα την κατεβασα στα 7 εκατοστα. Εμενα ειναι τα 7,5 εκατοστα η hairline μου και ειμαι λιγο πανω απο nw2.
 

vag25

Well-Known Member
vag25 , γουστα ειναι αυτα , εγω απο τα 8-9 εκατοστα που ειναι του παιδιου θα την κατεβασα στα 7 εκατοστα. Εμενα ειναι τα 7,5 εκατοστα η hairline μου και ειμαι λιγο πανω απο nw2.
Γούστο ή ματαιοδοξία?
Θελεις απεγνωσμενα να γεμισεις αυτο που σε χαλαγε και φλερταρεις με την αλλη ''πλευρα''. Το παραγεμισμα, το αφυσικο. Θελεις να γεμισεις απεγνωσμενα το ''αδειο ποτηρι'' και τελικα το ριχνεις ολο απ'εξω. Σαν τις πανεμορφες κοπελες που βαζουν σιλικόνη στα χειλια γιατι εχουν την ψευδαισθηση οτι ειναι μικρα.


Αν το κατεβασει κι αλλο παει για νηπιαγωγιο. Θα ξεχασουμε πως ειναι η αντρικη hairline σε λιγο.:p
Kακο προηγουμενο φτιαχνουμε.:p

Αποψη μου.

ΥΓ. Αν εχεις χαμηλοτερη hairline απο αυτην Μακη, εισαι δημοτικο. Τι ακριβως κανεις εδω?:p
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα