Γειά σε όλους στο Φόρουμ. Μετά από καιρό πάλι εδώ. Εύχομαι να είστε όλoi καλά. Πέρασε ένας χρόνος από το τελευταίο ποστ μου εδώ μέσα και σχεδόν ενάμιση χρόνος από τη μέρα που έκανα τη μεταμόσχευση στη DHI. Χάθηκα βασικά λόγω δουλειάς γιατί δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο. Όπως έχω ξαναπεί, είμαι ΣΕΦ σε Ιταλικό εστιατόριο στην Καλαμάτα και για όσους ξέρουν, στην κουζίνα τα ωράρια είναι βάρβαρα.
Τώρα ετοιμάζομαι για δεύτερη μεταμόσχευση στην περιοχή της hair line. Το αποτέλεσμα έχει ολοκληρωθεί εδώ και μήνες και με βάση τις τρίχες που έβαλα θεωρώ πως βγήκε εξαιρετικό με πάρα πολύ μεγάλη φύτρωση. Τώρα θέλω να βάλω μερικές ακόμη μπροστά και είμαι σε σκέψεις αν θα είναι ωραίο να κατεβάσω λίγο το σημείο στους κροτάφους. Εγώ κλείνω προς το ναι. Έχω μιλήσει πρόσφατα με την DHI, τους έστειλα και αυτές τις φωτογραφιες και σύντομα θα ανέβω και στην Αθήνα για να τα πούμε από κοντά για τις λεπτομέρειες.
Από τη αρχή φοβόμουν πως με τις τρίχες που έβαλα δεν θα είχα την τέλεια πυκνότητα. Ήταν 3.700 τρίχες νομίζω 1.600 grafts. Όμως βγήκε πολύ πιο καλό από όσο περίμενα και εννοείται πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και το πόσο φυσικό είναι στην όψη. Αυτό μου λένε όσοι με βλέπουν από κοντά. Και οι συνάδελφοι και οι πελάτες που έχω χρόνια στο μαγαζί. Η διαφορά πριν και μετά είναι τεράστια. Μπορείτε να δείτε και εσείς την αλλαγή στις φωτογραφίες. Επίσης, έχω κάνει και δυο PRP που ήταν δώρο από την DHI.
Ξαναλέω πως όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει μήνυμα για να έρθει και να με συναντήσει και από κοντά να τα πούμε στο εστιατόριο στην Καλαμάτα. Θα έγραφα και όνομα αλλά δεν ξέρω αν θα θεωρηθεί διαφήμιση. Αν θέλετε το λέω.
Θα ξαναγράψω μόλις έχω χρόνο και μόλις έχω νεότερα από την DHI. Θα χαρώ να μου πείτε πως σας φαίνεται.