Dim74, fue, παπανικολάου, 3070 grafts, 4-5-6/4/2012

Adriano

Well-Known Member
Απ: Dim74 η Μεταμοσχευση μου στην D** στις 4κ5 Απριλιου 2012

Πως πάει αλήθεια???Έχεις φουντώσει καθόλου?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member

Πιστευω πως ειμαι σε καλο δρομο,αλλα adriano καλυτερα απο τα λογια,θα το δειξουν οι εικονες σε λιγες μερες σε τι σταδιο βρισκομαι...
Την Τεταρτη θα εχω την πρωτη μου εξεταση απο τον γιατρο που εκανε την μεταμοσχευση μου

http://www.youtube.com/watch?v=gLc4Vw5I63g&feature=plcp

n094

Active Member

πολύ ωραία και κατατοπιστικά βίντεο Δημήτρη….

Adriano είπε:
Σε κάποιο από τα βίντεο λέει ο γιατρός και το εργαλείο που χρησιμοποεί...Νομίζω 0,9 mm...Λίγο μεγάλο δεν είναι για fue ρε γαμώτο???Είναι μεγάλες οι οπές στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου Δημήτρη???Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία να δούμε και την επούλωση???

όσο για τη διάμετρο των εργαλείων υπάρχουν περιοχές με 3τριχα και 4τριχα που από ότι μου έχουν πει δεν μπορείς να τα βγάλεις με μικρής διαμέτρου εργαλεία. Σκεφτείτε ότι το 2006 χρησιμοποιήσανε σε εμένα εργαλείο 1,2 το οποίο όντως έχει αφήσει σε κάποια σημεία σημάδια (white dots), τα οποία ωστόσο και πάλι δε φαίνονται. Ωστόσο από το 2010 και μετά (δηλαδή στις επόμενες μεταμοσχεύσεις μου) όπου χρησιμοποιήσανε τα ίδια εργαλεία όπως αυτά στον Δημήτρη, πραγματικά δεν φαίνεται τίποτα και η επούλωση ήταν πολύ γρήγορη…. (έτσι συμβαίνει, με τον χρόνο «εξελίσσονται» όλα. Είμαι σίγουρος ότι και πριν το 2006 τα πράγματα θα ήταν χειρότερα. Στην τελευταία μου μεταμόσχευση χρησιμοποίησαν μέχρι και 0,7 και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό).

dim74

Member
Προσπαθω να ανεβασω νεες φωτο αλλα μου βγαζει αυτο το προβλημα...
Παρακαλούμε διορθώστε τα παρακάτω σφάλματα πριν συνεχίσετε:

Το αρχείο που επισυνάψατε είναι πολύ μεγάλο. Το μέγιστο μέγεθος για αυτόν τον τύπο αρχείου είναι 500 kilobytes.
Οποιος γνωριζει τι να κανω...

n094

Active Member
Δεν υπάρχει ακόμα αποτέλεσμα… έχει πέσει από ότι βλέπω το μεγαλύτερο ποσοστό των μεταμοσχευμένων. Τώρα θα πρέπει να περιμένεις σίγουρα μέχρι τον 4-5 μήνα για να αρχίζουν σιγά σιγά να βγαίνουν οι νέες τρίχες. Το νου σου στον ΗΛΙΟ!!!

dim74

Member
Νεες σημερινες φωτο μου στους 4,5 μηνες περιπου...

Ολες οι φωτο ειναι κατω απο εντονο φως...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akis30

New Member
δειχνει να πηγαινει καλα η μεταμοσχευση και αρχιζει να ''σκοτεινιαζει'' το crown ;) .4,5 μηνες κ οι κοκκινιλες δεν εχουν φυγει ακομη?

dim74

Member
Την κοκκινιλα αυτη κι εγω στις φωτο τωρα την ειδα,δεν ξερω γιατι υπαρχει...
Τα μαλλια μου μετα την μεταμοσχευση τα κουρευω παντα πολυ κοντα,αν τα μακρυνω θα δειχνουν ακομη καλυτερα.
Στους 4,5 μηνες που βρισκομαι τωρα θεωρω πως παω καλα,ειναι μεγαλη η αισθηση ικανοποιησης μετα απο πολλα χρονια να βλεπεις πως δεν υπαρχουν στο κεφαλι σου περιοχες γυμνες απο μαλλια!
Με δεδομενο πως βγαινουν νεες τριχες μεχρι τον 7-8 μηνα περιμενω να δω το τελικο αποτελεσμα με ανυπομονησια!Ελπιζω να πετυχω μια ικανοποιητικη πυκνωση.Παντως εχει αρχισει σημαντικα και δειχνει το αποτελεσμα καθως ειναι πολλοι που εχουν καιρο να με δουν,να μου λενε πως υπαρχει μεγαλη διαφορα απο πριν.

n094

Active Member
Η κοκκινίλα μπορεί να οφείλεται στην έκφυση που λαμβάνει χώρα αυτό το διάστημα (ελπίζω να είναι αυτό και όχι κάψιμο από τον ήλιο, γιατί τότε τα πράγματα θα είναι άσχημα για την πορεία και τη βιωσιμότητα των μοσχευμάτων). Όσο για το αποτέλεσμα… είναι νωρίς ακόμα. Από τώρα και για τους επόμενους 3-4 μήνες θα δεις το μεγαλύτερο ποσοστό φύτρωσης, υπομονή λοιπόν. Από την μέχρι τώρα εικόνα, φαίνεται πως τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και αυτό που είναι το καλύτερο από τις τελευταίες σου φωτογραφίες είναι ότι τόσο η γωνία φύτρωσης όσο και η κατεύθυνση των τριχών είναι απολύτως φυσικές.

dim74

Member
Ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λες n094!
Οσο αφορα την κοκκινιλα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι απο τον ηλιο,καθως ειμαι ιδιαιτερα προσεχτικος πανω στο θεμα αυτο...

n094

Active Member
dim74 είπε:
Ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λες n094!
Οσο αφορα την κοκκινιλα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι απο τον ηλιο,καθως ειμαι ιδιαιτερα προσεχτικος πανω στο θεμα αυτο...

Στους περισσότερους από ότι βλέπω (ανάμεσά τους και σε μένα) το μεγαλύτερο ποσοστό φύτρωσης λαμβάνει χώρα μεταξύ 4-6 μήνα, ενώ συνεχίζουν να πετιούνται τρίχες (εμφανώς) μέχρι και τον 10 μήνα. Κατόπιν αρχίζει η φάση της ωρίμανσης των μεταμοσχευμένων τριχών. Πάντως από τις αρχικές σου φωτογραφίες και όπως σου είχα ξαναπει και στην αρχή, θεωρώ ότι μια επαναληπτική μεταμόσχευση περί τα 500 μοσχεύματα μπροστά για πύκνωση πιθανά θα την χρειαστείς. Το θέμα βέβαια είναι πως θέλεις εσύ την εικόνα σου. Εγώ για παράδειγμα προχώρησα στην τελευταία μου μεταμόσχευση για να κλείσω τρύπες και να αυξήσω λίγο την πυκνότητα όταν όλοι γύρω μου, μου έλεγαν ότι δεν έχω καμιά ανάγκη.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Dim 74 αν θυμαμαι καλα καποιο διαστημα χρησιμοποιουσες crinagen.
τι αποτελεσματα ειδες?

Μπλουζα