Detumescence Therapy of Human Scalp for Natural Hair Regrowth'

Komis

Active Member
le2der είπε:
Komis είπε:
Μια παρατηρηση..
Ενω οι κροταφοι δειχνουν σιγα σιγα να γεμιζουν, το μερος που βρισκεται αναμεσα στους κροταφους, στην κορυφη
(εκει που εχει το κερατο ο μονοκερος δλδ :)) εχει βγαλει το 30% των τριχων που εχουν οι κροταφοι.
Βγαζει τριχες με μειωμενο ρυθμο.
Επισης το σημειο αυτο ειναι και το σκληροτερο μερος του μπροστινου κεφαλιου σε μενα ενω οι κροταφοι εχουν μαλακωσει αρκετα.

Μπορεί και να οφείλεται στο ότι δεν έχεις χάσει τρίχες εκεί όσες έχεις χάσει στους κροτάφους.

Σιγουρα δεν εχω χασει τοσες εκει.
Αλλα ακομα και αυτο το σημειο εχει υποχωρησει 2εκ τα τελευταια χρονια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk1984

Member
παντως gomi στο hairlosshelp αναφερουν οτι υπαρχει περιπτωση καρκινογενεσης νεφροτοξικο για την κυκλοσπορινη και ταρκολιμους...
υποθετω σε περιπτωση υπερδοσολογια.
Για να κανει δουλεια θελει εφαρμογη καθημερινα ?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτά νομίζω ότι είναι με συστηματική απορρόφηση. Για τοπικά ο μεγαλύτερος φόβος είναι καρκίνος στο δέρμα, ειδικά αν υπάρχει μεγάλη έκθεση στον ήλιο.
Αυτό θα το αντιμετώπιζα τώρα που είναι και χειμώνας με καπελάκι. Πιο πολύ με κωλύει αυτό που αναφέρουν πως πρέπει να γίνεται ως μονοθεραπεία. Δηλαδή δεν ξέρουν τι γίνεται αν υπάρχουν και άλλα τοπικά κατά τη διάρκεια της ημέρας και επίσης το dermaroller θα πρέπει να κοπεί γιατί ο κίνδυνος μόλυνσης αυξάνεται πάρα πολύ λόγω της καταστολής του ανοσοποιητικού στην περιοχή.

Σε περιεκτικότητα 0.1% και όχι 0.03 που είναι για τα παιδιά, νομίζω 3 φορές την εβδομάδα είναι μια χαρά.

Επίσης δεν φαίνεται και τόοοοσο αυτοάνοσο. Υπεύθυνο φαίνεται ένα γονίδιο που λέγεται relaxin και, τι σύμπτωση, είναι ινσουλινοεξαρτώμενο και δέχεται ερεθίσματα από τον igf1 k igf2.
Όσοι δεν έχουν έλλειψη ή αλλοίωση αυτού του γονιδίου, έχουν μηδαμινές πιθανότητες να προσβληθούν από σκληρόδερμα.

Relaxin (RLX) is an heterodimeric polypeptidic hormone
that belongs to the insulin-like superfamily.
Three human
genes coding for H1, H2 and H3 relaxin have been identified.
In women, the H2 gene is expressed in the corpus luteum,
endometrium, placenta, and breast, while H1 mRNA
has been found in the placenta only. In men, H1 and H2 expression
has been reported in the prostate gland and seminal
vesicles. In vitro and in vivo studies of exogenous RLX
administration have shown a substantial reduction in collagen
production and tissue metalloproteinase inhibitor-1
and 2 (TIMP-1, TIMP-2) expression by dermal and lung fibroblasts
and by hepatic stellate cells.
The role of RLX in
fibrostenotic Crohn’s disease is also under investigation.
One of the hypotheses in fibrosis suggests that progression
of fibrosis results from increased synthesis of extracellular
matrix molecules along with elevated expression of TIMP-1
and 2 which inhibit matrix degradation. Consequently, antifibrotic
therapies must target towards either reducing matrix
synthesis or/and increasing matrix degradation. These
promising data for RLX could be regarded nowadays as
a point of interest in trials for every disease that is pathophysiologically
linked with fibrotic or fibrostenotic procedures
due to abnormal collagen accumulation or collagen
degradation.​

Όποιος θέλει να διαβάσει όλη τη λειτουργία αυτού του γονιδίου βάζει στο google αυτό

Natural agents with antifibrotic properties: The hormone relaxin

και κατεβάζει το pdf

Αυτή η εταιρεία ετοιμάζεται να βγάλει στην κυκλοφορία ένα τοπικό που μπλοκάρει πλήρως τον tgf παράγοντα και απ ότι αναφέρει στις δοκιμές που έγιναν σε ασθενής, ήταν πλήρως sides free

http://www.evaluategroup.com/Universal/View.aspx?type=Story&id=265601

Patients who completed the clinical trial were invited to participate in an open-label extension study, treating up to 10 percent of their body surface. More than 80 % of patients perceived an improvement in the treated skin after 6 months on Disitertide.

The safety profile of the product was remarkable in all 3 clinical trials. There were no reports of severe adverse events related to the Disitertide (P144) therapy.

http://www.firstwordpharma.com/node/926020?tsid=18#axzz2lDRnPK4N

gianniskritikos2

Active Member
λοιπον παιδια θελω να πιστευω οτι στους κροταφους δεν ειναι ρεγκ απο μινοξ και θα πω αναλυτικα γιατι... εγω μινοξ βαζω hairline οι τριχες στους κροταφους ειναι μεσα σε ορθογωνια παραληλογραμμη περιοχη η οποια ειναι 4 εκατωστα υψος και 3 πλατος αρα απο εκει που στα πλαγια οι κροταφοι κατο απο την hairline οχι οι κροταφη τις hairline.. ηταν αρκετα πισω τωρα απεχουν χνουδια απο τα φριδια 1μιση εκατοστα η μινοξ δεν νομιζω να δρα μεχρι εκει κατω.... λοιπον τα χνουδια οσο πανε απο την μερια που παλια ηταν η παλια γραμμη κροταφωω εχουν γινει καθαρα τριχες αρα απο εκει που ειμουν αδιος εχω μεσα ορθογωνιο με πλατως 3 εκατωστα στο προτο εκατοστο εχω βγαλει τριχες χοντρες και τα αλλα 2 εκατωστα ειναι χνουδακια που πριν δεν υπηρχαν και σημαιρα πιεσα παραπολυ δυνατα κροταφους και πιστευω μεσα στον μηνα θα δω κατι .... ειναι δυνατων η μινοξ σε τετοια αποσταση να δινει αποτελεσματα?διοτι η εφαρμογη της απεχει τουλαχιστων 4 εκατωστα απο το σημειο μεχρι εκει που φτανουν τα χνουδακια... το να κατεβασει λιγο κροταφους στην hairline το καταλαβαινω αλλα το να γεμισει χνουδια μια τοσο μεγαλη περιοχη στην οποια δεν βαζω μινοξ μου φενεται περιεργο... μαλιστα δεν βαζω μινοξ βραδι και το μαξυλαρι ειναι καθαρο απο μινοξ λουζομαι βραδι και πεφτω με καθαρο κεφαλι αρα δεν επιρεαζομαι απο το να μου το προκαλεσε η μινοξ με καποιο τετοιο τροπο σαν το μαξυλαρι.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
gianni, στο immortal αυτός που έβαλε φοτο με regrowth κροτάφους δεν βάζει τπτ άλλο. Άρα μπορεί να είναι και από το μασάζ. Από την άλλη η μίνοξ δεν δουλεύει μόνο εκεί που την βάζεις. Η έστω και ελάχιστη απορρόφησή της στο αίμα, έχει και αυτή μερίδιο ευθύνης. Απόδειξη οι ταχυκαρδίες κατά καιρούς, και ότι μπορεί να σου αυξήσει κάπως την τριχοφυΐα και στο σώμα...

gianniskritikos2

Active Member
λοιπον παιδες μαλλων επειδη δεν ειχα τεραστειο προβλημα ειμουν στα αρχικα σταδια λογικα αποτελεσματα πανω μου θα φανουν πριν το 6 μηνο που αρχισαν να φενονται στην ερευνα... λοιπον εχω να πω οτι στους κροταφους μεσασε μια βδομαδα κατεβηκαν 1 εκατοστο σοβαρολογω! τα μισα χνουδια γινανε τριχες ειχα ρηξει τεραστεια πιεση πριν καιρο παραπολυ μεγαλη πιεση στο σημειο αυτο και ειχα αδιασει απο χνουδακια και την τελευταια βδομαδα αρχισα να πιεζω παλι δυνατα και τα χνουδακια οχι απλα επανηλθαν απο το τελευταιο σεντινκ στο σημειο αυτο αλλα τα μισα γινανε τριχες κανωνικες... μπορω να πω με βεβαιοτιτα οτι εχω κατευει 2 εκατωστα σε κροταφους στα πλαγια οσο βαζω μινοξ αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλο regk απο μινοξ στο σημειο αυτο διοτι ειναι αρκετα μεγαλο ωστε να βγει με μινοξ χωρις να ειναι σημειο εφαρμογης το συγκεκριμενο... σημαιρα πιεσα δυνατα παλι με πολυ δυναμη στους κροταφους ειδα να πεφτουν 5-6 χνουδακια και καμαι τριχα απο το σημειο αυτο ελπιζω να βγουνε δυνατοτερες τωρα... εκανα λιγο γυνατοτερα και στο υπολυπο μαλλι και ειδα σεντινκ αρκετο απο μικρες τριχουλες... πλησιασα πολι κοντα το δερμα στο οποιο δεν μοιαζει να εχει αραιωση παρολο του σεντινκ βλεπω μικρες τριχουλες σαν κουκιδες να ξεπροβαλουν απο το δερμα οι οποιες αμα βγαλουν τριχες και δεν πεσουν οι αλλες γυρο γυρο τοτε θα εχω ενα δυνατο ρεγκ πιστευω... αλλα σε αυτο το σημειο βαζω και μινοξ στην οποια μπαινω σε 10 μερες στον 6 μηνα κλινω κοντα 5 μηνες... στο 5 μηνο μου φενεται καπως απιθανω να γεμισει τους κροταφους .... ο χρονος θα δηξει αδελφια μερα με την μερα στους κροταφους βλεπω αλαγες και δεν υπερβαλω ελπιζω να πανε ολα καλα. Ενα τελευταιο.... μιλοντας προ καιρο για τους μυες στο τριχωτο αρχισα να προσπαθω να κουνησω το δερμα του τριχωτου αλλα δεν... ακομα δεν μπορω... μπορουσα σηκωνοντας πολι ψιλα τα φριδια και τωρα το ιδιο κανω αλλα δενε χει καμια σχεση.. η κινηση εχει πολαπλασιαστει το δερμα κουνιεται εντωνοτερα και το νιωθω να κινητε πραγμα που παλια δεν το ενοιθα απλα παλεβα να το δω με τον καθρεφτη... τωρα νοιθω ολο το δερμα να μετακινητε κατι σημαινει και αυτο πρεπει να κλινω τουλαχιστων 2-3 μηνες μασαζ... οποτε λογικα τωρα θα αρχισει να διχνει και τιποτα μιας και το δερμα εχει αλαξει απιστευτα.

ενα αλλο αγχος που δεν το εχω μονο εγω με το μασαζ ειναι το αν μπορει να βλαψει τους θυλακες... σημαιρα αφου σενταρα μπολικες μικρες πιεσα με ολη μου την δυναμη σε βαθμο να κοντευει να σπασει το δαχτυλο μου σε μια τριχα η οποια ηταν μονη τις σε καποιο σημειο της hairline αρκετα κατο απο την hairline ομως.. η τριχα δεν επεσε θα μου πειτε μπορει να πεσει μετα ομως επαθε βλαβει και θα φυγει... αν παθαιναν ετσι βλαβει ειναι δυνατον να εβγαιναν χνουδια αλλα και τριχες σε σημεια που δεν υπηραν καν?

gianniskritikos2

Active Member
θα βαλω σε λιγες μερες που θα φενονται καλυτερα ... εβγαλα σημαιρα αλλα δεν φενεται πολι καλα θα βγαλω και σε λιγο καιρο θα δηξω που ηταν οι κροταφοι μου και θα δειτε που ειναι τωρα απλα περιμενω να δω κιαλο ρεγκ για να φενεται καλα και στις φοτο διοτι στις φοτο τωρα δεν φενονται τα χνουδακια αλλα μονο τα δυνατα χνουδακια και οι τριχες οποτε περιμενω να δυναμωσουν λιγο και να φενονται ολα

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
gianni, εγώ δεν έχω δει προς το παρόν κάτι από regrowth, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνω όπως πρέπει. Υπάρχουν ημέρες που δεν θα κάνω καθόλου, είτε γιατί θα τρέχω από το πρωί με υποχρεώσεις είτε γιατί μετά το ρολλερ 1.5mm δεν μπορώ για 1-2 ημέρες ν αγγίξω καν το κεφάλι.
Πάντως αυτό για τo ότι η galea γίνεται πιο ευέλικτη το παρατηρώ και γω και χάνεται μόνο την επόμενη ημέρα του ρολλερ. (κάτι παίζει με το ρολλερ)
Επίσης να μην αποκλείεις το γεγονός να δουλεύει πολύ καλύτερα σε συνδυασμό με μινοξ

chsban

New Member
Κοψτε τα πολλα πρωτεινουχα και λιπαρα φαγητα και οσα προκαλουν βλεννα στο σωμα,ωστε
να βοηθησετε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ του οργανισμου να σπασουν τους ινωδεις ιστους.

Βοηθεια θελει ο οργανισμος οχι μαστιγωμα.
Το μασαζ απλως βοηθαει στο να δημιουργησει ρηγμα στην ασβεστοποιηση.

Για τη δημιουργια υγειους κολλαγονου καλο θα ηταν καποιος να επαιρνε φυλοο τσουκνιδας για βιταμινη c και εκουιζετο για πυριτιο.
ΕΠισης η χλωροφυλλη σε υγρη μορφη βοηθαει full.Ειναι πανομοιοτυπη με το ανθρωπινο αιμα εκτος απο το οτι στο κεντρο βρισκεται μαγγανιο αντι σιδηρου που εχει το δικο μας αιμα.

Komis

Active Member
Μιας και ειχα αναφερει για το ανιονικο λεμονι ποιο πανω,θελω να κανω μια συσχετιση:
(Μινοξιδιλη-Καναλια Καλιου-Ανιοντα) ΚΑΙ (Λεμονι-Ανιοντα)

Το λεμονι μαζι με τις μπανανες ειναι ισως τα μοναδικα ανιονικα προιοντα της φυσης.
Και τα δυο περιεχουν επαρκεις ποσοτητες καλιου.Το καλιο ειναι επισης ανιονικη ουσια.
Ισως, ενας απο τους τροπους που η μινοξιδιλη εχει δραση ειναι, το οτι ανοιγει τα καναλια καλιου.
Περισσοτερο καλιο σημαινει περισσοτερα ανιοντα στο τριχωτο-θυλακα-επιδερμιδα-αρτηριες-μυς.

Οι βουλωμενες αρτηριες-τριχωειδη αγγεια,δηλωνουν στασιμοτητα και ανεπαρκεια ενεργειας,απαραιτητη για τη κινηση της αιμοσφαιρινης.
Στασιμοτητα σημαινει επισης ελειψη ανιονικων σωματιδιων.
Ως γνωστον τα κατιοντα απο μονα τους,μονο ζημια μπορουν να προκαλεσουν οταν δεν υπαρχουν τριγυρω ανιοντα,
ωστε να αλληλεπιδρασει το ενα με το αλλο,να παραχθει ενεργεια και στη συνεχεια να γινουν οι απαρατητες χημικες διαδικασιες.

Απο μια αλλη σκοπια τα ιοντα ειναι το 1ο βημα πριν συμβει εκδηλωθει μια χημικη διαδικασια στο σωμα.
Ειναι η ενεργεια που παραγεται και κινει τους αδενες μας.

Θα μπορουσε κανεις να ασχοληθει καθαρα χημικα ωστε να λυσει το προβλημα στη φαλακρα αλλα αν το προβλημα εχει να κανει
με ασταθεια στην αλληλεπιδραση των ιοντων,αυτο σημαινει οτι θα πρεπει μια ζωη να βαζει κατι τοπικο.
Αν αποκατασταθει το προβλημα ομως απο ενεργειακης αποψης, αυτο ισως να σημαινει οτι δινεις στον οργανισμο σου τη δυνατοτητα
να αρχισει μονος του τη διαδικασια αυτοθεραπειας-αποκαταστασης.

Η μεθοδος piloxll φαινεται να εχει σαν βαση τα ανιοντα ή ανιονικες ουσιες,τις οποιες διοχετευει με καποιο μηχανημα
σαν το dermaroller στο δερμα,
και στη συνεχεια η διαδικασια ειναι στα χερια των ιοντων :)

Tο συκωτι ειναι το μοναδικο οργανο στο σωμα μας,ικανο να παραγει ανιοντα.
Οποιαδηποτε διαταραχη εκει, εχει επιπτωσεις σε ολοκληρο το σωμα μας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
komi, με το ph του λεμονιού τι γίνεται? Το έχεις ψάξει? Ή πολύ όξινο είναι ή πολύ αλκαλικό νομίζω, αλλά δεν θυμάμαι τι από τα 2.

Τις τελευταίες ημέρες έχω πελαγώσει μέσα σε αντικρουόμενες έρευνες για το τι επιτέλους συμβαίνει στο δέρμα των φαλακρών. Οι μισές έρευνες λένε για αύξηση κολλαγόνου από τους ινοβλάστες.
Αποτέλεσμα αυτής της υπερέκφρασης είναι ίνωση και φλεγμονή. (σκληρόδερμα)

Οι άλλες μισές έρευνες αναφέρουν είτε μείωση του έργου των ινοβλαστών είτε πλήρη παύση τους στο να παράγουν κολλαγόνο.
Αποτέλεσμα αυτής της δυσλειτουργίας είναι λεπτό δέρμα και μειωμένο περιθυλακικό κολλαγόνο.

Δυσκαμψία της galea μπορεί να προκύψει και από τα 2. Σκληρό και γυαλιστερό δέρμα, μπορεί να προκύψει και από τα 2. Φλεγμονή επίσης. Ενδοδερμικές περιφερειακές αλλοιώσεις των ιστών επίσης και από τα 2.

Άρα τι ισχύει? Αν μπορούσα να εκφραστώ όπως θέλω, θα το έκανα. :madd:

Το έχω αναφέρει ξανά, πως όλοι κοιτάνε τα φύλλα του δέντρου και στην καλύτερη τις ρίζες του. Κανείς δεν κοιτάει το χώμα γύρω του που είναι το βασικό για την ανάπτυξή του.

Η μέχρι στιγμής ταπεινή γνώμη μου, είναι ότι πρόκειται για ένα mix και των δύο.

Τα ανδρογόνα όντως μπορούν να προκαλέσουν αύξηση της λειτουργίας των ινοβλαστών. Άρα έχουμε την πρώτη περίπτωση και γενικότερα η ίνωση είναι λίγο πολύ δεδομένη μέσα σε πολλές μελέτες.

Η δεύτερη περίπτωση τώρα, είναι κυρίως υποθετική. Το κοινό τους στοιχείο όμως είναι πως η όλη ζημιά φαίνεται να γίνεται στο κολλαγόνο τύπου 1 κυρίως.

Τοπικά που μπορούν να βοηθήσουν, αναφέρουν από πίσω τις παρενέργειες της αρκούδας.

Ότι όμως αντιφλεγμονώδη και αν εφαρμόσουμε τοπικά, το μόνο που κάνουμε είναι να βγάζουμε με ένα ποτήρι τα νερά από τη βάρκα που βουλιάζει. Το θέμα είναι να επιδιορθώσουμε τη ζημιά - την τρύπα που παραμένει ανοιχτή, αλλιώς αργά η γρήγορα η βάρκα θα βουλιάξει.

Μέσα στον επόμενο μήνα θα ξεκινήσω 3 διαφορετικά τοπικά, με όσο πιο φυσικά συστατικά μπορώ.

Το ένα θα έχει στόχο στο να διαλύσει το ινώδες κολλαγόνο. Αυτό μάλλον το πρωί.
Το άλλο να είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό με ικανότητες επούλωσης. Μάλλον μεσημέρι.
Και το τρίτο στο να βοηθήσει στην επιτάχυνση νέου υγιείς κολλαγόνου. Βράδυ.

Κάποια από αυτά θα τα υποστηρίξω μάλλον και oral.

Μασάζ βούρτσισμα και ρόλλερ θα παραμείνουν ως βασικά.

Ανάλογα πως θα πάει θα αφήσω ένα περιθώριο λίγο πριν το καλοκαίρι, γιατί ο ήλιος δεν είναι ότι καλύτερο να βλέπει το δέρμα όσο περνάει αυτή τη διαδικασία.
Αν δουλέψει καλώς, αν όχι μάλλον θα αφήσω τη βαρκούλα να πάει πλέον εκεί που θέλει...

Komis

Active Member
Το ποστ αυτο ηθελα να το γραψω στο dermaroller.Εκανα λαθος!

Το λεμονι ειναι οξινο αλλα οταν εισερχεται στον οργανισμο μας γινεται αλκαλικο.
Εχεις δικιο για τον πανικο που προκυπτει απο τη διχογνωμια των αρθρων.Απλα εμπιστευσου την κριση σου και πειραματισου σε σενα.

Και εγω θα του δωσω μια προσπαθεια με τα ελαια μεχρι τον μαιο,λιγο πριν αρχισουν οι ζεστες.
Μετα θα ειναι αδυνατον να συνεχισω.

Το λεμονι συμβαλει στην καλη λειτουργεια και αποκατασταση του κολλαγονου.Εχει πολλα συν για αυτο και θα του δωσω μια προσπαθεια.

Ετοιμαζω τωρα κατι τοπικο, αντιδιαβιτικο με μεγαλες ποσοτητες ω-3,α- λινολενικό οξύ, το οποιο εμποδιζει τη δραση των οιστρογωνων.
Προκειται για φυσικο προιον.
ελπιζω σε αυτο..

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και τα 3 που θα δοκιμάσω έχουν και αντιδιαβητικές ιδιότητες. Μπράβο που πειραματίζεσαι γιατί οτιδήποτε έτοιμο για τη φαλάκρα δεν πλησιάζει καν.
Ελπίζω να μην μας βγει boomerang.

Aν εφαρμόζεις τοπικό που έχει αντιοιστρογόνο δράση αν θες ξανατσέκαρέ το γιατί τα οιστρογόνα είναι must για αύξηση του κολλαγόνου

dk1984

Member
GOMI είπε:
Και τα 3 που θα δοκιμάσω έχουν και αντιδιαβητικές ιδιότητες. Μπράβο που πειραματίζεσαι γιατί οτιδήποτε έτοιμο για τη φαλάκρα δεν πλησιάζει καν.
Ελπίζω να μην μας βγει boomerang.

Aν εφαρμόζεις τοπικό που έχει αντιοιστρογόνο δράση αν θες ξανατσέκαρέ το γιατί τα οιστρογόνα είναι must για αύξηση του κολλαγόνου

απο οραλ τι σκεφτεσαι αλφα λιποικο ?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
έχω ήδη ξεκινήσει ALA και εδώ και 2 ημέρες σεραπεπτάση. Κάποια από τα τοπικά που αναφέρω παραπάνω, έχουν και δράση oral όσον αφορά το δέρμα.

Komis

Active Member
Σεραπεπταση επαιρνα για 3μηνες.Λεγεται οτι μειωνει τη φλεγμονη.Αποτελεσμα μηδεν σε μενα.
Και αυτο το λεω με σιγουρια διοτι εχω φλεγμονη σε ενα σημειο του σωματος και αν τυχον υπηρχαν αποτελεσματα θα φαινοντουσαν εκει.

Απο την αλλη η διατροφη που κανω εδω και 2μηνες μαζι με μελλισογυρη μου εχει σχεδον μηδενησει τη φλεγμονη.
Το περιμενα αυτο το αποτελεσμα αλλα αλλιως ειναι να το βλεπεις στη πραξη..
Ευτυχως γιατι δεν ηξερα πως αλλιως να την αντιμετωπισω.

Επειδη τα τελευται χρονια πειραματιζομαι με βιταμινες και διαφορα άλλα, κατεληξα στο συμπερασμα οτι σαν τη διατροφη δεν εχει.
Για καποιο λογο ο οργανισμος αδυνατει να τις αποροφησει.
Αλλα ακομα και να αποροφησει καποια ποσοστα ερχεται η διατροφη και τα ακυρωνει.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι, εννοείται χωρίς διατροφή δεν δουλεύει τίποτα. Τηρώ όσο γίνεται τα όσα έχω αναφέρει στο αντίστοιχο θέμα της ινσουλίνης.
Για τη σεραπεπτάση που λες, το έψαξα πάρα πολύ. Αν μπορεί να δουλέψει γι αυτό που θέλω, μόνο σε αυτή τη μορφή κάνει.

http://www.iherb.com/Enzymedica-SerraGold-High-Activity-Serrapeptase-60-Capsules/6869#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=serragold&rc=6&sr=null&ic=1

Ελπίζω να μην είχες δοκιμάσει αυτή...;D

Komis

Active Member
Αυτο ειχα δοκιμασει: http://www.ebay.com/itm/Serrapeptase-High-Potency-80-000IU-90-Enteric-Coated-Tablets-Natures-Aid-/170846387371?pt=UK_Health_Beauty_Vitamins_Supplements&hash=item27c73cfcab

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Scleroderma in the skin may cause the cessation of hair growth and sweating; and the tightening and thinning of skin

The cause is unknown. Scleroderma runs in families, but the genes have not been identified. It affects the small blood vessels known as arterioles, in all organs. First, the endothelial cells of the arteriole die off, along with smooth muscle cells, by a process of apoptosis. They are replaced by collagen and other fibrous material. Inflammatory cells, particularly CD4+ helper T cells, infiltrate the arteriole, and cause further damage.

Ειλικρινά, πιστεύω ότι έχει πάρα πολλές πιθανότητες από κάτι τέτοιο να χάνουμε τα μαλλιά μας.
Το σκληρόδερμα έχει πολλές παραλλαγές και ως πάθηση πρωτοδιαγνώσθηκε πριν περίπου 300 χρόνια.
Όλα αυτά τα χρόνια και την αιτία δεν την έχουν βρει, η οποία εναπόκειται σε γονίδια.
Πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο δεν θεραπεύεται...:sad:

Μπλουζα