Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI είπε:Αφού το κάνεις μόνο 4 λεπτά την ημέρα, σου έχω gadgetaki για τα υπόλοιπα
Σε στεγνό κεφάλι, χωρίς τοπικά και λάδια, βεντουζάρει στο πέρασμα μια χαρά και κάνει το κεφάλι pure red.
vag25 είπε:Αυτο που διαβαζω παντου παντως ειναι οτι υπαρχει διαφορα στο δερμα.
Komis είπε:Aλλαζωντας τη ποιοτητα του δερματος μπορεις να καταφερεις πολλα.
Το δερμα εχει μηχανισμους που προστατευει τον εσωτερικο οργανισμο απο εξωτερικους παραγωντες.
Επισης το δερμα συνδεεται με το ορμονικο συστημα μας,με καποιο τροπο.
Οποτε ολη αυτη η κινηση δεν ειναι απελπιστικη θεωρω αλλα εχει μια βαση,ισως πρωτοπορα.
Αλλο να εχεις ενα δερμα σφικτο και αλλο να ειναι ελαστικο με ολα τα απαραιτητα συστατικα του.
Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο αλλα το δερμα θεωρειται οτι ειναι ο βασικος λογος της τριχωπτωσης οποτε οποιαδηποτε βελτιωση του ειναι προς οφελος μας.
Και επειτα ερχονται και τα μαλλια..
Komis είπε:Aλλαζωντας τη ποιοτητα του δερματος μπορεις να καταφερεις πολλα.
Το δερμα εχει μηχανισμους που προστατευει τον εσωτερικο οργανισμο απο εξωτερικους παραγωντες.
Επισης το δερμα συνδεεται με το ορμονικο συστημα μας,με καποιο τροπο.
Οποτε ολη αυτη η κινηση δεν ειναι απελπιστικη θεωρω αλλα εχει μια βαση,ισως πρωτοπορα.
Αλλο να εχεις ενα δερμα σφικτο και αλλο να ειναι ελαστικο με ολα τα απαραιτητα συστατικα του.
Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο αλλα το δερμα θεωρειται οτι ειναι ο βασικος λογος της τριχωπτωσης οποτε οποιαδηποτε βελτιωση του ειναι προς οφελος μας.
Και επειτα ερχονται και τα μαλλια..
GOMI είπε:Όπως φαίνεται και εδώ
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8299.html
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
θα ελεγα καψαικινη αλλα ξερω οτι δεν ειναι αυτοGOMI είπε:χεχε...το χω ξαναπεί πως η dht ως βασική αιτία της τριχόπτωσης κάποτε θα είναι ανέκδοτο.
Θα σου βάλω ένα γρίφο.
Έχει αναφερθεί κατά καιρούς ως φυσική μινοξιδίλη.
Σε οραλ μορφή δρα όπως η μινοξιδίλη και στην υπέρταση και στην ινσουλίνη.
Σε τοπική χρήση, προκαλεί έντονη αγγειοδιαστολή όπως η μινοξιδίλη και αυξάνει την τοπική αιμάτωση σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτή.
Επίσης καθαρίζει τα αγγεία, σκοτώνει πολλά μικρόβια και έχει έντονη αντιφλεγμονώδη δράση.
Το αρνητικό είναι ότι περιορίζει τις επόμενες 2 ημέρες τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις, ειδικά αν κάνεις το λάθος και ιδρώσεις, πονάει και τσούζει απίστευτα για κανένα 5λεπτο αν το συνδυάσεις με ρολλερ και έχει κατηγορηθεί (ανεπιβεβαίωτο αυτό) ότι σε συχνές και μεγάλες δόσεις μπορεί να γίνει τοξικό.
Αν το βρεις κερδίζεις ένα ματσάκι από αυτό...:tease:
GOMI είπε:nope, έχω πάρει το thermalscalp, αλλά το κρατάω για αργότερα γιατί θέλω να δω αν το εβδομαδιαίο peeling με glycolic acid θα κάνει κάτι και δοκιμάζω και κάτι που περιέχει φυσικό οξυγόνο και τοπικά το απελευθερώνει στα κύτταρα. Είναι μια εβδομάδα που τα ξεκίνησα αυτά. Σήμερα πάντως έχει roller μαζί με αυτό. Το έκανα κάθε εβδομάδα, αλλά το πήγα ανα δεύτερη για να έχω απόσταση από το peeling.
Το ματσάκι λοιπόν το κρατώ για πάρτη μου...:m02:
kapa είπε:GOMI είπε:nope, έχω πάρει το thermalscalp, αλλά το κρατάω για αργότερα γιατί θέλω να δω αν το εβδομαδιαίο peeling με glycolic acid θα κάνει κάτι και δοκιμάζω και κάτι που περιέχει φυσικό οξυγόνο και τοπικά το απελευθερώνει στα κύτταρα. Είναι μια εβδομάδα που τα ξεκίνησα αυτά. Σήμερα πάντως έχει roller μαζί με αυτό. Το έκανα κάθε εβδομάδα, αλλά το πήγα ανα δεύτερη για να έχω απόσταση από το peeling.
οκ λοιπον σειρα μου.
τι ειναι αυτο που oral δινει regrowth,ριχνει ανεξελεγκτα την πιεση και σε γονατιζει στις παρενεργειες και τοπικα δινει αερα κοπανιστο?
αντε ευκολα σου βαζω.
δωσε κανενα λινκ απο το thermalscalp
καπου ειχες δωσει νομιζω αλλα γερασα και δεν μπορω να το βρω
Komis είπε:Σκορδο..?
GOMI είπε:kapa είπε:GOMI είπε:nope, έχω πάρει το thermalscalp, αλλά το κρατάω για αργότερα γιατί θέλω να δω αν το εβδομαδιαίο peeling με glycolic acid θα κάνει κάτι και δοκιμάζω και κάτι που περιέχει φυσικό οξυγόνο και τοπικά το απελευθερώνει στα κύτταρα. Είναι μια εβδομάδα που τα ξεκίνησα αυτά. Σήμερα πάντως έχει roller μαζί με αυτό. Το έκανα κάθε εβδομάδα, αλλά το πήγα ανα δεύτερη για να έχω απόσταση από το peeling.
οκ λοιπον σειρα μου.
τι ειναι αυτο που oral δινει regrowth,ριχνει ανεξελεγκτα την πιεση και σε γονατιζει στις παρενεργειες και τοπικα δινει αερα κοπανιστο?
αντε ευκολα σου βαζω.
καπου ειχες δωσει νομιζω αλλα γερασα και δεν μπορω να το βρω
Δεν το βρίσκω. Αλλά δεν μου έταξες αντάλλαγμα οπότε δεν προσπάθησα πολύ...
http://www.iherb.com/Greensations-ThermaScalp-Natural-Scalp-Repair-4-fl-oz-120-ml/25808
Μέσα στις παρενέργειες ήταν και η γήρανση?
Komis είπε:Σκορδο..?
:tiphat:
Ματσάκι δεν έχει όμως...
kapa είπε:οκ λοιπον σειρα μου.
αντε ευκολα σου βαζω.
καπου ειχες δωσει νομιζω αλλα γερασα και δεν μπορω να το βρω![]()