danceworld_2001
Well-Known Member
Απαντώ εν συντομία σε όλους και ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Φίλε nucky δεν ξέρω αν ειναι θαύμα του γιατρού ή του φακού, ωστόσο καλύτερα ειναι μια μέρα να δεις εναν μεταμοσχευμένο απο κοντά. Εμένα στα ραντεβου του Μιχάλη με έχουν δει δεκάδες και μερικοί ειναι και μέλη του φόρουμ και μπορείς να μάθεις αν απο κοντά είμαι το ίδιο, χειρότερος ή καλύτερος, η ακόμη καλύτερα να το διαπιστώσεις και εσύ. Ήμουν ιδανικός υποψήφιος για μμ, με υποστήριξη δυνατής αγωγής, μεσαίο πρόβλημα (οχι τεράστιο nw), καλή δότρια, καλή ποιότητα τρίχας και χρώμα, και dense packing απο εναν γιατρό που στο κομμάτι αυτό το έχει το x factor που λένε.
Φίλε taso δες και περισσότερες φωτο παρακάτω, δεν υπάρχει θέμα ίσα ίσα, το μαλλί μου κάνει σε διάσπαρτα σημεία διαφοροποιήσεις στο χρώμα και άσπρες τρίχες και κατάξανθες δίνοντας κάτι σαν ανταύγειες, αν ζουμάρεις δεν θα δεις κενά αλλά τις πιο ξανθές αυτές τρίχες. Μερικές φωτο ακόμη παρακάτω δότριας και κοντινές, που εννοείτε ενα έμπειρο μάτι αν κολήσει το μάτι στα 10 cm θα το αντιληφθεί έχεις κάνει μμ. Πρέπει όμως να ειναι πολυ εμπειρο και πολύ κοντά.
Φίλε taso δες και περισσότερες φωτο παρακάτω, δεν υπάρχει θέμα ίσα ίσα, το μαλλί μου κάνει σε διάσπαρτα σημεία διαφοροποιήσεις στο χρώμα και άσπρες τρίχες και κατάξανθες δίνοντας κάτι σαν ανταύγειες, αν ζουμάρεις δεν θα δεις κενά αλλά τις πιο ξανθές αυτές τρίχες. Μερικές φωτο ακόμη παρακάτω δότριας και κοντινές, που εννοείτε ενα έμπειρο μάτι αν κολήσει το μάτι στα 10 cm θα το αντιληφθεί έχεις κάνει μμ. Πρέπει όμως να ειναι πολυ εμπειρο και πολύ κοντά.