Danceworld_2001, fue, 3458 grafts, 27-28/12/2013

danceworld_2001

Well-Known Member
Απαντώ εν συντομία σε όλους και ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Φίλε nucky δεν ξέρω αν ειναι θαύμα του γιατρού ή του φακού, ωστόσο καλύτερα ειναι μια μέρα να δεις εναν μεταμοσχευμένο απο κοντά. Εμένα στα ραντεβου του Μιχάλη με έχουν δει δεκάδες και μερικοί ειναι και μέλη του φόρουμ και μπορείς να μάθεις αν απο κοντά είμαι το ίδιο, χειρότερος ή καλύτερος, η ακόμη καλύτερα να το διαπιστώσεις και εσύ. Ήμουν ιδανικός υποψήφιος για μμ, με υποστήριξη δυνατής αγωγής, μεσαίο πρόβλημα (οχι τεράστιο nw), καλή δότρια, καλή ποιότητα τρίχας και χρώμα, και dense packing απο εναν γιατρό που στο κομμάτι αυτό το έχει το x factor που λένε.

Φίλε taso δες και περισσότερες φωτο παρακάτω, δεν υπάρχει θέμα ίσα ίσα, το μαλλί μου κάνει σε διάσπαρτα σημεία διαφοροποιήσεις στο χρώμα και άσπρες τρίχες και κατάξανθες δίνοντας κάτι σαν ανταύγειες, αν ζουμάρεις δεν θα δεις κενά αλλά τις πιο ξανθές αυτές τρίχες. Μερικές φωτο ακόμη παρακάτω δότριας και κοντινές, που εννοείτε ενα έμπειρο μάτι αν κολήσει το μάτι στα 10 cm θα το αντιληφθεί έχεις κάνει μμ. Πρέπει όμως να ειναι πολυ εμπειρο και πολύ κοντά.



 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nucky

Active Member
Αγαπητέ dance έχω δει καποιους μεταμοσχευμένους , δεν μιλάω στην τύχη.και μιλάω για ανθρώπους που ήξερα και προ μμ όποτε έχω πλήρη εικόνα. Πάντως ενα φεστιβάλ σε πριβέ χώρο όπου θα μαζευτούμε όλοι οι...Καμμένοι με το θέμα μαλλιά για να ψαχουλευουμε ο ενας το κεφάλι του άλλου δεν θα ήταν κακή ιδέα. Προς το παρόν έθεσα τους προβληματισμούς μου , που μπορεί και να πηγάζουν και απο το ότι μπορεί να μην έχω δει καμία πραγματικά επιτυχημένη μμ, και χαίρομαι που τα λέμε σε πολιτισμένο κλίμα.
 

nucky

Active Member
Bill are χάλια μπορεί να μην φαίνεται, αλλα πρόσεξε τι είπα και παραπανω, στο εξασκημένο μάτι θα φαίνεται διαφορά απο το Φούλ κεφάλι χωρίς μμ
 

nucky

Active Member
Οι τελευταίες φωτό Ντάνς , τεκνικλυ, ίσως δείχνουν μια σειρά μεταμόσχευσης στην εμπροσθοφυλακή. Δεν αποδεικνύουν κατι απο και και πέρα , που ειναι και το κομμάτι που σχηματίζει τη ´βουρτσά ´ . Μιλώ καθαρά τεχνικά , δεν υπονοώ τιποτα
 

weznem

Well-Known Member
Οι τελευταίες φωτό Ντάνς , τεκνικλυ, ίσως δείχνουν μια σειρά μεταμόσχευσης στην εμπροσθοφυλακή. Δεν αποδεικνύουν κατι απο και και πέρα , που ειναι και το κομμάτι που σχηματίζει τη ´βουρτσά ´ . Μιλώ καθαρά τεχνικά , δεν υπονοώ τιποτα
συμφωνω και εγω αλλα ειναι επιτυχημενη μ.μ..
στις προηγουμενες φωτο μονο στην τελευταια αντιλαμβανοσουν οτι κατι δεν κολλαει.. οτι δεν ειναι φυσικα τα μαλλια..
δεν εχω μεγαλη εμπειρια σε μ/μ αλλα νομιζω οτι δεν χρειαζεται και πολυ ψαξιμο να αντιληφθεις οτι δεν φαινεται φυσικο κατι, το αντιλαμβανεσαι συνηθως.. απλα δεν νομιζω οτι γενικα μπορει καποιος να κανει μ/μ και να εχει 100% φυσικοτητα στην τριχα, δεν λεω για πυκνοτητα αλλα η τριχα να φαινεται απολυτα φυσικη οπως και οι αλλες και αυτο λογικα εχει να κανει με την διαμετρο τον οπών για να βαλουν τα μοσχευματα..
ισως με τα πισω τριχοθυλακια που ειναι πολυτριχα και οσο και να τα κατακερματιζουν δεν αποκτουν την ιδια φυσικοτητα που εχουν τα μαλλια της hairline που ειναι μονοτριχα απο την φυση..
εγω βλεπω μια πολυ καλη μ/μ.. θα ηθελα να ηταν πιο κλειστη οι κροτάφοι αλλα αυτο ειναι προσωπικη καούρα :)
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγω θα πω κάτι που εχω ξαναπεί: οι πολύ συμμετρικές, γεωμετρικές hairline απαιτούν πολυ καλή πυκνότητα (60-65+ graft) για να δείχνουν φυσικές. Αυτές με λιγότερη πυκνότητα δεν πρεπει να ειναι συμμετρικές γιατι έτσι δείχνουν πιο φυσικές. Φυσικά κλειδί είναι και η πυκνότητα του κεντρικού forelock που στην περίπτωση του dance είναι άψογο.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:

danceworld_2001

Well-Known Member
Ο συντηρητικός σχεδιασμός, η διατήρηση της Hairline όσο πιο κοντά σε αυτή και σε υποστήριξη έστω και απο λιγοστά μαμά μαλλιά ειναι το κλειδί για ρεαλιστικό αποτέλεσμα και φυσικότητα - πυκνότητα. Απο εκει και πέρα, όπως είδατε κόλησα την κάμερα, και καλή καμερα απο κορυφαίο τηλέφωνο στα 5 cm. Για να καταλάβει κανείς οτι έχω κάνει μμ θα πρέπει να κολλήσει το πρόσωπο του στα 10 cm απο το κρανίο μου.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ρε παιδια σε καποια αποτελεσματα σε θεμα φυσικοτητας πχ του dance η το δικο μου ακομη και ο πιο εμπειρος δεν μπορει να καταλαβει εαν εχουμε κανει μεταμοσχευση.
 

tasos33

Well-Known Member
νομιζω οτι παμε παλι να ξεψειρισουμε την μαιμου, οσο τελεια κ να ειναι η οποιαδηποτε μτμ θα εχει καποιοα ψεγαδια, ε ναι αν ψαξουμε κ βρουμε την συγκεκριμενη γωνια με 30 μοιρες θεαση σε αποσταση 8,5cm και εντοπισουμε και ενα μονοτριχο με αποκλινουσα συμπεριφορα τοτε θα καταλαβουμε οτι κατι δεν παει καλα, η εν λογω μτμ ειναι εξειρετικη και μονο ελαχιστοι επειτα απο παρατηρηση ακριβειας θα το καταλαβουν
 

naruto

Well-Known Member
ψυριζετε τη μαιμου.Κ 50 ωρες να καθομαι να το κοιταω δεν βλεπω κατι αφυσικο περα απο καποιες τριχουλες μπροστα στη hairline:)
dance καποιεσ ερωτησουλες εχω αν εχειις την καλοσυνη
εισαι ευχαριστημενος με την κατασταση της δοτριας σου μετα απο τοσο μεγαλη επεμβαση?Ποσα grafts εχει ακομα να δωσει?Γενικα ποιο ειναι το master plan σου για το μελλον αν ω μη γενειτο συνεχισει και αλλο η ΑΑ σου ή αναγκαστεις να διακοψεις τη θεραπεια σου?
 

aeratos28

Just aeratos
όντως είναι ένα πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα,όλα τα άλλα είναι ακριβώς αυτό που ειπαν πιο πάνω και τα παιδιά.ψυρισμα της μαιμους.!!μία χαρά είναι,σίγουρα μπορεί να έχει κάποιες λεπτομέρειες που μόνο εμείς εδώ στο φόρουμ θα προσεχαμε και αυτό επειδή ψάχνουμε μανιωδώς το κάθε τι..anyway φίλε dance αν ανεβάσεις πάλι κάποια στιγμή φωτο,βάλε φωτό με τα μαλλιά λιγάκι ανακατεμένα και προς τα μπροστά και αν είναι εύκολο σε εξωτερικές συνθήκες με ηλιολουστη μερα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλησπερα φιλε naruto. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος εκτος απο την μμ και με την δοτρια. Ειναι σε αριστη κατασταση, ο gkast με ειδε απο κοντα πριν μηνες και ειχε να λεει και για αυτην. Κατα τον γιατρο εχω να δωσω αλλα 3500 με fue και μετα αν το χρειαστω και αυτο οτι βγαλει ενα στριπ. Master plan δεν εχω καταστρωσει με χαρτι και μολυβι. Προς το παρον επενδυω στην θεραπεια. Απο Γεναρη παιρνω 1 mg φινας οχι 1/3 proscar οχι λογω παρενεργειων αλλα για στρατηγικη εξοδου για τεκνοποιηση απο Οκτωβριο. 5 μηνες σε μικροτερη δοση δεν ειδα ουτε διαφορα στο μαλλι ουτε σε παρενεργεια. Μμ δεν σκεφτομαι τωρα. Αν χασω crown και αδειασει εντελως τοτε και μονο τοτε θα ριξω εκει και μια τριτη σε Β και Γ ζωνη οταν και αν χρειαστει για μερεμετια. Φιλε αερατε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, οταν μπορεσω θα επανελθω με την παραγγελιά σου.
 

naruto

Well-Known Member
Μμμμαλιστα
με 3500 ακομα grafts φυλαγμενα για middle κ crown(συνολο 7000+,εντυπωσιακο νουμερο!!!) οσο και να προχωρησει,που δεν στο ευχομαι,θα εισαι καλυμμενος.
Αντε κ με το καλο κ ενα παιδακι οπως ειπες
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Μιας και αυτές τις ημέρες όντας σε άδεια υπάρχει ελεύθερος χρόνος, να δώσω και εγώ ένα status update της μμ πλησιάζοντας τα 4 χρόνια τον Δεκέμβριο και με την γνωστή θεραπεία, μόνο proscar 1/4 και regain 4 φορές την βδομάδα βράδια μόνο. Επισυνάπτω φωτό.

IMG_2686 by Evangelos Evangelos, on Flickr

IMG_2687 by Evangelos Evangelos, on Flickr

IMG_2688 by Evangelos Evangelos, on Flickr

IMG_2695 by Evangelos Evangelos, on Flickr

IMG_2696 by Evangelos Evangelos, on Flickr

IMG_2697 by Evangelos Evangelos, on Flickr

IMG_2698 by Evangelos Evangelos, on Flickr

IMG_2701 by Evangelos Evangelos, on Flickr

IMG_2702 by Evangelos Evangelos, on Flickr

IMG_2710 by Evangelos Evangelos, on Flickr
 

Stripar

Established Member
Dance
Εσύ κάποια εποχή δεν έπαιρνες 2.0-3.0 mg finas αν θυμάμαι καλά?

Τί έγινε , έβγαλες στις πατούσες και κατέβασες?

:);):D
 

MariosOik

Active Member
Εγώ είδα τον dance από κοντά και το αποτέλεσμα είναι φυσικότατο. Επίσης το κενάκι στην κορυφή από κοντά δεν φαίνεται, ξεγελάει η φώτο. Το αποτέλεσμα είναι άριστο και η μμ δεν είναι ταμπού. Ίσα ίσα δείχνει ότι προσέχεις και παλεύεις για τον εαυτό σου. Αλλά βέβαια πως θα κρίνω εγώ όταν μου λέτε ότι φαντάζομαι προβλήματα. Τί να πω ρε παιδιά αλήθεια(αναφερόμενος σε παλιότερα σχόλια), το αποτέλεσμα είναι χρόνια μπροστά, ούτε ήλιος δεν διαπερνάει(βοηθάει και η τρίχα). Έχω φίλους με φυσικό μαλλί που είναι σαν ραμμένοι. Επειδή τυχαίνει να έχω τον dance και στα social media, από τις φώτο κάποιος που δεν τον ξέρει, δεν θα προσέξει καν ότι έβαλε μαλλιά και έγινε μπόμπα. Άψογος μαν...!
 

FreeThinker

Well-Known Member
Πολυ ωραιο αποτελεσμα dance. Μια ερωτηση, αυτες οι 10 τριχες που ειναι στο κουτελο μπροστα απο την hairline, γιατι ειναι τοσο χαμηλα?
 

nine

Active Member
Πραγματι πολυ φυσικο αποτελεσμα και ωραια hairline. Καποιες αποριες.
Η τριχοπτωση σου με την θεραπεια που κανεις ακολουθει τον κανονικο κυκλο εως 50-100 την μερα;
Μινοξ τις 4 φορες βαζεις και στα μεταμοσχευμενα;
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε μου καλέ, ελπίζω να είσαι καλά!! Έπαιρνα μετά την μμ 1/3 proscar ήτοι 1,67 mg ποτέ παραπάνω. Μέσα στο 2015, στα τέλη του αποφάσισα να το ρίξω στο 1/4 και μετά στο 1/5 και όλο και χαμηλότερα σαν στρατηγική εξόδου για τεκνοποίηση, όμως λόγω προβλημάτων υγείας με την μητέρα μου και τρεξιμάτων απίστευτων το πάγωσα το θέμα, πέρσι τέτοιο καιρό μετά από κάποιο διάστημα στο 1/5 είχα αδειάσει πολύ στο crown και χέστηκα ξαναμπήκα στο 1/4, μέσα τον Οκτώβριο όντας στο 1/4 φινας και στα πλαίσια ψιλοατυχήματος έγινε η εγκυμοσύνη οπότε δεν το έκοψα ποτέ, έμεινα στο 1/4 είδα σταθερότητα και είπα γιατί να πάρω 1/3 αφού με κρατάει!!

Dance
Εσύ κάποια εποχή δεν έπαιρνες 2.0-3.0 mg finas αν θυμάμαι καλά?

Τί έγινε , έβγαλες στις πατούσες και κατέβασες?

:);):D
 
Μπλουζα