Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2701 grafts, 19-20/7/2016 (2nd operation)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σχεδόν 8 μήνες.

7eeffbdb69474f9791dc7d38814c976e.jpg



Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και μια με τον ήλιο κατευθείαν πάνω στο μαλλιά (όχι στο μέτωπο). Είναι η πιο σκληρή φωτό. Η πυκνότητα έχει επιτευχθεί για τα δικά μου στανταρτ. Ότι δώσει από εδώ και πέρα είναι plus.

9e1980144a6fbac117d1f8b3e1a9b06c.jpg



Sent from my iPhone using Tapatalk
 

andy.k

Active member
Οτι πληρωσες πηρες cvial...το μαλλι δεν ειναι 18 χρονου, αλλα εγινε οτι καλυτερο μπορουσε να γινει, συνυπολογιζοντας και συνεκτιμωντας τα gts που υπηρχαν διαθεσιμα και την εκταση του προβληματος. Lorenzo...ο ανθρωπος ειναι κορυφη, τι να λεμε...
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ο μαλλι δεν ειναι 18 χρονου, αλλα εγινε οτι καλυτερο μπορουσε να γινει, συνυπολογιζοντας και συνεκτιμωντας τα gts που υπηρχαν διαθεσιμα και την εκταση του προβληματος

Είναι μια πολύ σωστή παρατήρηση. Ο όλος σχεδιασμός έγινε για να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα με βάση την υπάρχουσα δότρια. 18 ετών δεν θα μπορούσα να γίνω έτσι και αλλιώς (λόγω δότριας) αλλά και δεν το ήθελα αφού είναι γνωστό ότι όσο μεγαλώνεις χάνεις πυκνότητα παντού οπότε θα μιλάγαμε για κάτι αφύσικο. Πάνω από όλα ήθελα Φυσικότητα (με Φ κεφαλαίο) και μια αξιοπρεπή πυκνότητα (για τα δικά μου υψηλά στανταρτ), που με την 1η μμ ήταν καλή για κανονικές συνθήκες ενώ με την 2η θα μπορούσε να σταθεί και σε εξωτερικές "σκληρές" συνθήκες, κάτι που έχει ήδη επιτευχθεί. Ο λόγος που ποστάρω τόσο αποκαλυπτικές φώτο είναι για να καταλάβουν και οι "νέοπες" πως φαίνεται υπό διαφορετικές συνθήκες ένα πολύ καλό αποτέλεσμα έτσι ώστε να έχουν ένα μέτρο σύγκρισης.

Αν παρατηρήσετε τις 2 πιο πάνω φώτο (και οι 2 εξωτερικές με την ίδια ηλιοφάνεια), η 1η φαίνεται πιο τούμπανο γιατί απλά ο ήλιος χτυπάει στο μέτωπο και δημιουργούνται σκιές (σαφώς λιγότερες από αυτές του φλας) στο μαλλί. Η 2η, όπου πλέον χτυπάει κατευθείαν στο μαλλί με 1.000 φορές μεγαλύτερη λαμπρότητα από αυτή ενός φλας κινητού αποκαλύπτει τα πάντα.

Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα πολύ καλύτερο στην πραγματικότητα για 3 βασικούς λόγους:

Πρώτον, η γωνία θέασης δεν είναι αυτή που μας παρατηρεί κάποιος στην καθημερινότητα. Η 1η φώτο είναι η γωνία που μας παρατηρεί κάποιος που είναι 20cm ψηλότερος ενώ η 2η κάποιος που είναι 40cm ψηλότερος (πράγμα αδύνατον). Όταν η παρατήρηση γίνεται στο ίδιο περίπου ύψος το αποτέλεσμα είναι καλύτερο λόγω του layering (τα πίσω μαλλιά καλύπτουν τα κενά των μπροστινών, όταν φυσικά μιλάμε για καλές πυκνότητες).

Δεύτερον, η απόσταση θέασης/λήψης είναι πολύ κοντινή στις ανωτέρω φώτο. Είναι στα 15-20 cm κάτι που σπάνια συμβαίνει στην πραγματικότητα. Όσο μεγαλώνει η απόσταση παρατήρησης χάνονται οι μικρολεπρομέρειες (άρα και τα κενά εφόσον βέβαια δεν είναι μεγάλα).

Τρίτον, λόγω της κίνησης οι "αδύνατες" γωνίες θέασης δεν διαρκούν πολύ οπότε δεν "χτυπάνε" σε αυτόν που παρατηρεί (αν φυσικά το γενικό αποτέλεσμα είναι καλό με μικρές μόνο αδυναμίες).

Παρακάτω βλέπετε άλλη μια φώτο ακριβώς στις ίδιες συνθήκες (ίδια ώρα, ίδιο μέρος) αλλά τραβηγμένη σε απόσταση 40-50 cm και υπό πραγματική μέγιστη γωνία θέασης (~+10cm ψηλότερα). Αυτή είναι η πραγματική χειρότερη εικόνα θέασης.

glyf.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:

koumparos

Well-Known Member
Εγω θα πω απλα οτι εαν καποιος περιμενει ενα μικρο θαυμα για να νικησει την φαλακρα απλα ας διαβασει απο την αρχη το ¨"ταξιδι" του cvial.
Καλο πασχα!!!!!!!!!
 

nine

Active Member
Το ιδιο και εγω θα ελεγα!!

Απιαστη πυκνοτητα και μου κανει εντυπωση πως αν και ειχε μεγαλο προβλημα η πυκνοτητα της hairline συμβαδιζει με ολο το υπολοιπο μαλλι που ειναι μεταμοσχευμενο. Οικονομια στα grafts δηλαδη να φτιαξουμε μονο την μπροστα οψη.

Σηνηθως αν δεν εισαι πυκνος ή καραφλος μεσαια ζωνη σε καποιες μμ βλεπω να τα πετανε ολα μπροστα και να εχεις ενα τσουλουφι hairline που να ξεχωριζει αν το προσεξεις καλα το μπρος με το πισω. Εδω δεν συμβαινει αυτο να του εχουν φτιαξει απλα μια hairline αλλα ειναι ολο το μαλλι σωστο οπως πρεπει.

Αυτο που λεω cvial πιστευεις ειναι επειδη το θελει ο πελατης ετσι η ειναι λαθος του γιατρου; Για μενα αυτο ειναι και φυσικοτητα.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το έχουμε πει πολλές φορές nine, η φυσικότητα είναι το παν όλα τα άλλα πρέπει να την υπηρετούν...Η μμ πέραν όλων των άλλων είναι και τέχνη, και εκεί ξεχωρίζει ο καλλιτέχνης...


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο δεξιός κρόταφος λόγω ανώμαλης φοράς των τριχών από την hairline και από πίσω παρουσιάζει απίστευτη πυκνότητα. Δεν βλέπεις δέρμα ούτε με τον ήλιο κατευθείαν πάνω του. Γενικά αυτό που με βασανίζει πολύ είναι ότι το μαλλί πάει όπου θέλει. Αν κρίνω όμως από την 1η μμ στους 14-16 μηνες θα στρώσει αρκετά.
 

Tsek

Well-Known Member
Χρόνια πολλά mr moderator, αν δεν σε ήξερα θα ορκιζομουν πως εκεί στον δεξιό κρόταφο εχεις ριξει λιγο τοππικ.....αψογος
Όπου φαίνεται πιό μαύρο κάποιο σημείο δεν σημαίνει πως υπάρχει τοπίκ. Αν ζουμάρεις θα δεις ότι η βάση είναι καθαρή.
 

tasos33

Well-Known Member
tsek μετα απο 8 χρονια χρησης τοππικ καταλαβαινω αν καποιος εχει βαλει η οχι, το εγραψα για να κανουμε λιγο χιουμορ

Όπου φαίνεται πιό μαύρο κάποιο σημείο δεν σημαίνει πως υπάρχει τοπίκ. Αν ζουμάρεις θα δεις ότι η βάση είναι καθαρή.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ο cvial επειδη ειναι αξιοπιστο ατομο ξερουμε οτι δεν φοραει τοππικ παρολα αυτα η φωτογραφια ισως παραπλανει και αν δεν τον ξεραμε να νομιζαμε οτι ειναι toppik.
Εσυ ρε tsek πια βαση εννοεις καθαρη? Πας να δικαιολογησεις ταρζανιες καποιον τωρα που εχουν κανει με τοππικ η που θα κανουν μελλοντικα? Ασε να κραταμε και μικρο καλαθι καλυτερα.
Μην ξεχναμε elmagiko και οχι μονο.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Τι εκανε ο elmajiko; εβαζε φωτο με τοπικ; γιατι νομιζω θεωρειται απο τα καλα αποτελεσματα του φορουμ.

Του cvial το μαλλι ειναι πολυ σπαστο και σε εκεινο το σημειο στον κροταφο πηγαινουν και μαζευονται τριχες για αυτο δειχνει μαυρο.

Cvial το temple πως το βλεπεις; σαν σχημα δεν δειχνει εντονο οπως φαινοταν αρχικα αλλα λιγο αραιο δεν ειναι ακομα;
Στο συνολο το αποτελεσμα νομιζω ειναι αυτο που ηθελες.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εξαρτάται από την γωνία που το βλέπεις και το φως. Όλη η πλάγια περιοχή είναι αραιή (retrograde alopecia) απλά υπό αυτή την γωνία φαίνεται περισσότερο το μπροστά γιατί δεν υπάρχει layering όπως έχουν τα πιο πίσω. Aν ήταν πυκνότερο θα ξεπερνούσε την πυκνότητα των πιο πίσω περιοχών και θα φαινόταν άσχημο γιατί το σωστό είναι όταν πηγαίνεις πιο πίσω να αυξάνεις πυκνότητα. Σαν πυκνότητα είναι γύρω στα 25g όλα μονότριχα και έχουν φωτρώσει όλα (είναι εύκολο να τα μετρήσεις). Σίγουρα επίσης θα αποκτήσει όγκο ακόμα λόγω πάχυνσης των μονότριχων που όπως ξέρουμε αργούν να ωριμάσουν.

Γενικά μιλώντας, στα temple της δικιάς μου ηλικίας θες περισσότερο αυτή την σκιά που εξισορροπεί την νέα hairline και δεν δείχνει πολύ άδειους τους κροτάφους παρά ένα πολύ πυκνό temple που στην τελική δεν μπορεί να γίνει αφού η πίσω περιοχή δεν το υποστηρίζει.

Το αποτέλεσμα είναι 95% αυτό που ήθελα. Δεν λεω 100% γιατί "πάσχω" και από τελειομανία.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και για να το καταλάβεις καλύτερα κοίτα τα temples με πολύ φώς κάθετα όταν δεν υπάρχει layering με τις πίσω περιοχές. Μπρόστα από την κόκκινη τα μμ, πίσω τα μαμά με μικρή ενίσχυση μαύρων τριχών για να σπάσει η ασπρίλα, χαρακτηριστικό της retrograde alopecia. Όπως βλέπεις είναι σχεδόν η ίδια πυκνότητα. Αν τα μπροστά ήταν πυκνότερα θα ήταν αφύσικο. Γενικά το μεγαλύτερο πρόβλημα του μαλλιού είναι ότι δεν στρώνει (δεν έχω και τόσο σπαστό μαλλί είναι λόγω της μμ) και δεν καλύπτει ομοιόμορφα τις περιοχές. Θεωρώ ότι μετά από 6 μήνες η εικόνα θα είναι πολύ καλύτερη μόνο και μόνο από το στρώσιμο της τρίχας.

IMG_5852r.jpg
 
Μπλουζα