karaflas_1
New Member
Ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο και εχει ποιο καλα αποτελεσματα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για το crinagen λένε όντως καλά λόγια. Για καιρό ήταν ανταγωνιστές αυτά τα προϊόντα, με το Crinagen να έχει χαμηλότερη τιμή. Το Revivo έχει ελαφρώς παραπάνω συστατικά, κάνοντας το ελαφρώς αποτελεσματικότερο. Πάντως και τα δύο έχουν λάβει καλά σχόλια.magic810 είπε:Νομιζω οτι εμπιστευομαι περισοττερο την δικη σας κριση....και οχι την κριση απο φορουμ που πουλανε προιοντα....οποιος καταλαβε καταλαβε.....εδω ας πουμε δεν εχω δει καποιον να λεει κατι καλο για to crinagen σε αντιθεση με to revivogen που μονο καλα εχω ακουσει......
ο χρονος θα δειξει.......υπομονη με σφιγμενη κοιλια κανω παντως μιας και δεν ξερω τι λειτουργει τελικα και τι οχι...καθε μερα ακουω και κατι καινουριο.....αν αλλαζα καθε μερα αποψη δεν θα χα μαλλια τωρα.....
Την σκέτη μινοξιδίλη ΔΕΝ "την πάω". Ούτε την δοκίμασα και ποτέ σκέτη. Άσε που διαβάζουμε αρκετές φορές για όσους την δοκιμάσαν και σκέτη, αποτελέσματα λιγοστά. Φίλος μου, φοβάται το proscar και χρησιμοποιεί μόνο rogaine. Έχει από τον Αύγουστο, 2χ καθημερινά και αποτέλεσμα ακόμη καμία διαφορά ("φλερτάρει" με την κλίμακα 4).magic810 είπε:επισης δεν ειμαι και τρελος fan της μινοξιδλης μιας και την χρησιμοποιυσα για δυο χρονια και δεν μου εδωσε αυτα που περιμενα απο την χρηση της....οΑΚΗΣ με μεγαλυτερο προβλημα απο εμενα απο οτι ειδα στις photo του...πηρε μεγαλυτερα αποτελεσματα μεσα σε ενα χρονο με χρηση revivogen kai tricomin μονο αποτι πηρα εγω απο δυο χρονια μινοξιδιλης....και το οτι κρατησα τα μαλλια μου νομιζω οτι οφειλεται καθαρα απο την χρηση φιναστεριδης και ΟΧΙ μινοξιδιλης...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ μακαρι να βγω ψευτης αλλα νομιζω οτι εχει γινει πολυ διαφημιση για αυτο το προιον σε σχεση με ατυτα που προσφερει.....ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...![]()
Καλό αυτό που διαβάζω, γιατί όταν σταμάτησα το revivo (μετά από 3-4μήνες στο proscar), παρατήρησα ελαφρύ αραίωμα και ψιλοτρόμαξα. Από την αλλη πάλι, εκείνες οι τρίχες που αραίωσαν ήταν γενικά αδύναμες (στην photo που ανέβασα σαν τελευταία, αναφέρομαι στις τρίχες που είναι όπως κοιτάς την εικόνα δεξιά) και λέω μήπως τις έριξε η φινα για να βγουν νέες.magic810 είπε:AKH πιστευω και εχω αποδειξεις στη χρηση και ααποτελεσματικοτητα της φιναστεριδης....και ακομα περισοττερο της ντουταστεριδης που την χρησιμοποιουσα για να εξαμηνο περιπου...αλλα την σταματησα....οποτε δεν βλεπω να απογοητευεσαι.......
Αν τα έχασες μετά το ξεκίνημα, θα ξαναβγούν πιστεύω, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.magic810 είπε:επισης για εμενα στη παρουσα φαση νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο ο συνδυασμος ρεβιβιτζεν και φιναστεριδης.....γιατι δεν ειμαι ακομα σε κλιμακα norwood αλλα εχω καποια αραιωση στο μπροστινο μερος του κεφαλιου και πιστευω οτι με την χρηση αυτων των δυο θα παρω αυτο που θελω......απο τα μαλλια μου....εν αναμονη αποτελεσματων λοιπον....
ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ME TO REVIVOGEN ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ παρατηρω μια αραιωση στο σημειο που το βαζω.....δεν ξερω τα ξαναειπαμε..ελπιζω τα μαλλια που εχασα απτο ξεκινημα της θεραπειας και επειτα να ξαναβγουν.....αν ναι νομιζω οτι θα ξερω που θα καταληξω σαν θεραπεια οσον αφορα εμενα......
Κατηγορείς το regaine????magic810 είπε:και οσων αφορα το regrowth του regaine μετα απο δυο χρονια ειχα καποια χνουδια στο μπροστινο μερος του κεφαλιου κροταφο τα οποια ομως παρεμεινα χνουδια.....ρωτησα το δερματολογο και μου ειπε ειδες τι κανει το regaine?
μου λεει σου βγαλε νεα μαλλια...... :-\
και του απανταω αυτα τα ειχα και προσθεσα το regaine για να μου τα μεγαλωσει......αλλα περεμειναν ιδια μετα απο δυο χρονια...και με κοιτουσε γιατι δεν περιμενε την απαντηση μου...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ......