CG 210

Reve

Active Member
Το χρησιμοποιώ σχεδόν 2 μήνες δύο φορές την μέρα σε συνδυασμό με μινοξιδίλη με ενδιάμεση διαφορά μίας ώρας. Τις πρώτες 3 εβδομάδες είδα πολύ μεγάλο shedding μετά για τις επόμενες 3 πολύ μεγάλη μείωση την τριχόπτωσης και τις τελευταίες σχεδόν 10 μέρες (μία εβδομάδα σίγουρα ίσως και λίγο παραπάνω) η τριχόπτωση έχει επανέλθει σαν να μην το βάζω καθόλου. Είμαι ΝW 1.5 ίσως και 2 vertex. Από επανέκφυση δεν μπορώ να ξέρω γιατί είναι στο vertex το πρόβλημα και δε μπορώ να δω από κοντά. Η τρίχα νομίζω έχει γίνει πιο χοντρή.

Υ.Γ. Να σημειώσω ότι πρόσφατα ξεκίνησα βούρτσισμα (για 2η φορά) ίσως περνάω Shedding , μεταξύ μας δεν του δίνω ούτε 10% αυτού του σεναρίου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Reve είπε:
Το χρησιμοποιώ σχεδόν 2 μήνες δύο φορές την μέρα σε συνδυασμό με μινοξιδίλη με ενδιάμεση διαφορά μίας ώρας. Τις πρώτες 3 εβδομάδες είδα πολύ μεγάλο shedding μετά για τις επόμενες 3 πολύ μεγάλη μείωση την τριχόπτωσης και τις τελευταίες σχεδόν 10 μέρες (μία εβδομάδα σίγουρα ίσως και λίγο παραπάνω) η τριχόπτωση έχει επανέλθει σαν να μην το βάζω καθόλου. Είμαι ΝW 1.5 ίσως και 2 vertex. Από επανέκφυση δεν μπορώ να ξέρω γιατί είναι στο vertex το πρόβλημα και δε μπορώ να δω από κοντά. Η τρίχα νομίζω έχει γίνει πιο χοντρή.

Υ.Γ. Να σημειώσω ότι πρόσφατα ξεκίνησα βούρτσισμα (για 2η φορά) ίσως περνάω Shedding , μεταξύ μας δεν του δίνω ούτε 10% αυτού του σεναρίου.

reve οταν βουρτσιζεις φευγουν πολλες τριχες οι οποιες ειναι αδυναμες και ισως να επεφταν απο μονες τους μετα απο καποιες μερες αν δεν βουρτσιζες...ακομα και τριχες που στο μπανιο δεν θα τις παρατηρουσες εγω βουρτσιζω και μετραω 100αρες

Το χρησιμοποιω περιπου 50 μερες
βαζω επισης μινοχ 1 φορα τη μερα στους κροταφους
και φολιτζεν μερα παρα μερα σ ολο το κεφαλι
βουρτσισμα καθε μερα
Μου ΜΕΙΩΣΕ την τριχοπτωση αλλα λιγο (εκει π εχανα 150 περιπου στο βουρτσισμα τωρα χανω 80-100)

al_gi

Member
το χρησιμοποιώ εδω και μια εβδομάδα.
σε συνδυασμο με μινοξ αφρο. μινοξ χρησιμοποιω απο τον μαιο του 2012 αλλα σε αφρο το γυρισα πριν ενα μηνα για λογους ευκολιας.
θα ελεγα πως ειμαι norwood 2 με αραιωση στην hairline.
φυσικα ειναι πολυ νωρις για αποτελεσματα, το μονο σιγουρο ειναι πως καθε τοσο μου ερχεται μυρωδια κρεμμυδοσουπας και μου ανοιγει την ορεξη

Reve

Active Member
reve οταν βουρτσιζεις φευγουν πολλες τριχες οι οποιες ειναι αδυναμες και ισως να επεφταν απο μονες τους μετα απο καποιες μερες αν δεν βουρτσιζες...ακομα και τριχες που στο μπανιο δεν θα τις παρατηρουσες εγω βουρτσιζω και μετραω 100αρες

Fousekis έχεις δίκαιο είναι μικρές και αδύναμες, αλλά από την άλλη το CG δε θα έπρεπε να σταματήσει την τριχόπτωση? Εννοώ, μπορεί να πέφτουν στο βούρτσισμα αλλά εφόσον θα έπεφταν σε λίγο καιρό σημαίνει ότι το CG δεν τις κράτησε.. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός...

Reve είπε:

Fousekis έχεις δίκαιο είναι μικρές και αδύναμες, αλλά από την άλλη το CG δε θα έπρεπε να σταματήσει την τριχόπτωση? Εννοώ, μπορεί να πέφτουν στο βούρτσισμα αλλά εφόσον θα έπεφταν σε λίγο καιρό σημαίνει ότι το CG δεν τις κράτησε.. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός...

το θεμα ειναι αν βουρτσιζες πριν ξεκινησεις το cg για να συγκρινεις το πριν και το μετα...Κατα τ αλλα και γω απορω πολλες φορες αν το βουρτσισμα μου κανει καλο η κακο(αν μου ριχνει τριχες που χωρις αυτο δεν θα πεφταν)
καθε φορα που βλεπω 100αρια στο νιπτηρα.

και ναι θεωρητικα θα επρεπε να την περιορισει πολυ αν οχι να την σταματησει(ουτε σε μενα το κανε μεχρι στιγμης)

Επισης πιστευω πως οσοι θελουν να κοψουν τη μινοξ και να περασουν στο cg πρεπει να συνεχισουν παραλληλα μινοξ με cg για 2 μηνες ισως και 3 και μετα να κοπει η μινοξ. ετσι ωστε να χει ηδη δουλεψει το cg και αν ειναι να κρατησει τα της μινοξ θα τα κρατησει.

alexlink

New Member
jimys είπε:
φιλε alexlink αν μπεις πες μας πως παει η θεραπεια σου.. εισαι απο τους πρωτους που το χρησιμοποιησαν .. εχεις δει αποτελεσματα regrowth που υποσχεται;;

φίλε jimys παρ'όλο που καθυστερημένα σου απαντάω και με συγχωρείς, ήθελα να σου αναφέρω πως πλέον συμπληρώνοντας το 6μηνο συνεχίζω και είμαι ικανοποιημένος.

απαντώντας και στους άλλους φίλους θέλω να σας υπενθυμίσω πως είμαι norwood 2 με αραίωση στην hairline. δεν έβαζα κάτι συνοδευτικό μόνο κάποια συμπληρώματα στην αρχή και ειδικά σαμπουάν αλλά μετά τα σταμάτησα.

το cg το συνεχίζω απλά δεν χρησιμοποιώ τόσους ψεκασμούς όπως στην αρχή. προβλήματα τριχόπτωσης δεν αντιμετωπίζω, τις τρίχες τις βλέπω με περισσότερο όγκο όπως έχουν αναφέρει και άλλοι φίλοι στο forum και μπορώ να πω όπως μου ανέφερε και ο γιατρός αλλά και στο κομμωτήριο πως βλέπουν καινούρια φυτράκια.
πάντως το συνεχίζω. ελπίζω να συνεχίσω έτσι.

gianniskritikos2

Active Member
reve κατανοητος γινεσαι αλλα εισαι λαθος... ουτε η φινα δεν το κανει αυτο.. το οτι σταματαει την τριχοπτωση δεν σημαινει οτι δεν χανεις τριχες... χανεις σε νορμαλ βαθμο οσες θα χανες αν δεν ειχες αα οταν λοιπον μια τριχα ειναι να πεσει σε 3 βδομαδες και εσυ παρεις cg και πεσει σε 4 η ακομα και σε 3 δεν σημαινει οτι δεν δουλευει η συγκεκριμενη εχει παρει τον δρομο για το αντιο προ καιρου... δεν θα ξαναπαει η ιδια τριχα σε αναγενη φαση... εσυ ετσι οπως το λες ειναι οτι για να δουλευει το cg δεν πρεπει να ξαναδουμε τριχα να πεφτει αμα πεσει ειναι αχριστο αμα δεν επεφταν θα φυτροναν συνεχια νεες νεες νεες που δεν θα τις χωραγε το κεφαλι

Reve

Active Member
gianniskritikos2 είπε:
reve κατανοητος γινεσαι αλλα εισαι λαθος... ουτε η φινα δεν το κανει αυτο.. το οτι σταματαει την τριχοπτωση δεν σημαινει οτι δεν χανεις τριχες... χανεις σε νορμαλ βαθμο οσες θα χανες αν δεν ειχες αα οταν λοιπον μια τριχα ειναι να πεσει σε 3 βδομαδες και εσυ παρεις cg και πεσει σε 4 η ακομα και σε 3 δεν σημαινει οτι δεν δουλευει η συγκεκριμενη εχει παρει τον δρομο για το αντιο προ καιρου... δεν θα ξαναπαει η ιδια τριχα σε αναγενη φαση... εσυ ετσι οπως το λες ειναι οτι για να δουλευει το cg δεν πρεπει να ξαναδουμε τριχα να πεφτει αμα πεσει ειναι αχριστο αμα δεν επεφταν θα φυτροναν συνεχια νεες νεες νεες που δεν θα τις χωραγε το κεφαλι

Γιάννη καταλαβαίνω τι λες φίλε μου. Αν όμως δεν είχα αα θα έχανα 70-100 τρίχες την μέρα. Προσωπικά μετράω πάνω από 130 (τουλάχιστον) την μέρα. Ίσως χωρίς το CG να έχανα πολλές περισσότερες, δεν μπορώ να το αποδείξω αυτό. Με προβληματιζει το γεγονός ότι σε κάποια φάση δεν έβλεπα καθόλου τρίχες και μετά επέστρεψε η τριχόπτωση. Όπως ανέφερα και πιο πάνω, ίσως είναι κάποιου είδους Shedding. Σου μείωσε την τριχόπτωση εσένα Γιάννη?

salonicam

New Member
Πάντως από μυρωδιά είνα χάλια..το ξεκίνησα χτες...πως πας στην δουλειά πρωϊ πρωϊ με αυτή την μυρωδιά στο κεφάλι;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nenaki

New Member
παιδια sos το χρησιμοποιώ (GC210) επδ παρατηρησα τριχοπτωση το τελευταιο 2μηνο & το χρησιμοποιώ τις τελευταιες 5 μέρες & εχει αυ3ηθει κατα πολυ ο αρι8μός των τριχων που χανω σε 1 μέρα!λετε να ναι shedding το εχει παρατηρησει κανεις;

kolias

Active Member
εχω την εντυπωση οτι κανει κατι κουλα! στους 2 μηνες χρησης για μια εμβδομαδα ειχα λιγο τριχοπτωση οχι παντως με την πληρης εννοια.....τωρα παλι τριχοπτωση μηδεν!!! παντως το καραφλοχτενισμα δεν θυμαμαι τον τελευταιο καιρο να καθοτανε τοσο καλα ειλικρινα δυσκολα θα ψηθω να το κοψω

επισης παρατηρησα και καλυτερη συμπεριφορα οσο αναφορα το φυσηξε βοριας και το μαλλι μου πηρε!!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
AK-47 είπε:
γεια σας παιδια συγγνώμη για το ακυρο θεμα,αλλα μηπως ξερει κανει κατι για το DERCOS NEOGENIC?αξιζει τη προσπαθεια?ειμαι σε αρχικο σταδιο αραιωσης, εμφανες μεν (κυριως μπροστα δεξια στο κεφαλι) αλλά όχι ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα.δε θελω να μπω στη διαδικασια ths minox ακομα γιατι θεωρω πως ισως διορθωθεί όσο είναι νωρίς με αλλους τροπους.Eπισης πηγα στο δερματολόγο και μόνο με ερωτήσεις για κληρονομικοτητα θεωρησε πως εχω A/A (αλλα του εξηγησα πως μονο απ το σόι της μανας μου παιζει θεμα και οσοι ειχαν τους εμφανιστηκε μετα τα 30.είμαι στα 24) το μόνο που έκανε απλα με κοίταξε από πάνω.μου έγραψε εξετάσεις θυρεοειδούς και σιδήρου και ταυτοχρονα μου εγραψε minox..σιδήρο είχα οριακά αλλά πήρα και ισως να ελατώθηκε καπως η τριχοπτωση..τα μαλλια που εχασα δε βγηκαν εννοειται και δεν πηγα ξανα στο δερματολογο.σας ευχαριστω για οποιαδηποτε συμβουλη!

Φίλε ΑΚ-47 Kalashnikov, φτιάξε ένα νέο thread για τις ερωτήσεις σου κλπ εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/forum-15.html

ή εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/forum-16.html

Για να διατηρηθούν τα thread όσο πιο καθαρά και επί του θέματος γίνεται.

Το post θα διαγραφεί.

Reve

Active Member
lena pap20 είπε:
παιδια sos το χρησιμοποιώ (GC210) επδ παρατηρησα τριχοπτωση το τελευταιο 2μηνο & το χρησιμοποιώ τις τελευταιες 5 μέρες & εχει αυ3ηθει κατα πολυ ο αρι8μός των τριχων που χανω σε 1 μέρα!λετε να ναι shedding το εχει παρατηρησει κανεις;

Ναι αρκετά μέλη παρατηρήσαμε κάτι παρόμοιο, μην σε ανησυχεί, λογικά μετά την 3η εβδομάδα θα σταματήσει το shedding..

jimys

Member
ενας μηνας χρησης και πλεον "τριβοντας" στο λουσιμο τα μαλλια μου για να δω ποσες τριχες θα βγουν αυτεες ηταν το πολυ 10! αριθμος 0 δλδ ... ειναι το cg? σταματησε η εποχιακη ? και τα δυο; ειδομεν!

dk1984

Member
jimys είπε:
ενας μηνας χρησης και πλεον "τριβοντας" στο λουσιμο τα μαλλια μου για να δω ποσες τριχες θα βγουν αυτεες ηταν το πολυ 10! αριθμος 0 δλδ ... ειναι το cg? σταματησε η εποχιακη ? και τα δυο; ειδομεν!

και εγω το ιδιο μαλλον παιζουν και τα δυο

Μπλουζα