CG 210

aetos

Member
logika ksekinai i katifora...opos ginete kai me tin minoksidili...gia na krinoume prepi na perasi ena sebasto xroniko diastima...piramatozoa tha ginoume pali...

poses trixes ine fisiologiko na xani enas anthropos tin imera??sas parakalo apantiste mou giati den ksero ti sto kalo ginete...pote telioni i epoxiaki trixoptosi??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kolias

Active Member
γεια και χαρα! καινουργιος στο φορουμ παλιος στην καραφλά..... χρησιμοποιω regain απο μικρος και εχω φτασει 42 ακομα μπορω να εχω μαλλια με ενα κουρεμα χωρις να ειναι πολυ γελοιο και αμφιβαλω αν αυτο θα διαρκεσει για πολυ το cg210 δειχνει σοβαρο προιον τουλαχιστον μεχρι τους 2 μηνες που εχω φτασει....
απλα δεν ξερω αν μπορουμε να εχουμε ελπιδες για να μας ξελασπωσει

Atermon

Member
Mengoni είπε:
Όπως αναφέρει η περιγραφή του προϊόντος: Κλινικές δοκιμές σε εθελοντές με ανδρογενετική αλωπεκία που χρησιμοποιούν CG 210™ κατέδειξαν τα ακόλουθα οφέλη. Σύμφωνα με μια δημοσιευμένη μελέτη βιοψίας του τριχωτού της κεφαλής σε ασθενείς με ανδρογενετική αλωπεκία (2), η καθημερινή εφαρμογή του CG 210™ κατέστησε εφικτή, μέσα σε 3 μήνες, την επαναφορά μίας αντιαποπτωτικής πρωτεΐνης στο αντίστοιχο επίπεδο των εθελοντών που δεν έπασχαν από αλωπεκία (1).
Η αποκατάσταση του επιπέδου της αντιαποπτωτικής πρωτεΐνης διατηρεί περισσότερες τρίχες στη φάση ανάπτυξης (αναγένεση) και καθυστερεί την πρόωρη μετάβαση των μαλλιών στη φάση απόπτωσης (καταγένεση).

Ως εκ τούτου,όσο συνεχίζεται η εφαρμογή του προϊόντος το επίπεδο της τριχόπτωσης ομαλοποιείται

Άρα εγώ συμπεραίνω ότι όσο το χρησιμοποιείς ομαλοποιεί την τριχόπτωση...Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι την σταματάει τελείως ή ότι δίνει με σιγουριά hair regrowth...

Eπίσης από αυτή τη φράση (όσο συνεχίζεται η εφαρμογή του προϊόντος το επίπεδο της τριχόπτωσης ομαλοποιείται) δεν αναφέρεται τι συμβαίνει αν το σταματήσεις!!!! Επανέρχεται η κατηφορα???

Τι λέτε;;;

Ε ναι, όπως με όλα τα αντίστοιχα φάρμακα, με το σταμάτημα επανέρχεσαι εκεί που θα ήσουν αν δεν είχες πάρει τίποτα.
Αν ανακαλύφθεί κάτι που να σου αλλάζει το DNA που ευθύνεται για την τριχόπτωση, μόνο τότε θα σου λύσει για πάντα το πρόβλημα της καράφλας.

Reve

Active Member
Δυστυχώς έχω να πω ότι η τριχόπτωση μου τις τελευταίες 3-4 μέρες επανήλθε παρ' ότι το χρησιμοποιώ πρωί βράδυ. Σαν να μην το βάζω καθόλου είναι.

Atermon

Member
Reve είπε:
Δυστυχώς έχω να πω ότι η τριχόπτωση μου τις τελευταίες 3-4 μέρες επανήλθε παρ' ότι το χρησιμοποιώ πρωί βράδυ. Σαν να μην το βάζω καθόλου είναι.

Aν θυμάμαι καλά, το χρησιμοποιείς 1μιση μήνα μαζί με μινοξιδίλη; Περίεργο, γιατί και το cg τίποτα να μην έκανε, η μινοξίλη θα στα κράταγε.
Για κάνε υπομομή μερικές εβδομάδες ακόμα μήπως είναι κάτι εντελώς παροδικό...

Reve

Active Member
Ίσως έχει αρχίσει να χάνει και η μίνοξ γιατί είμαι στο 6 μήνα. Ίσως είναι και shedding απ΄το βούρτσισμα το οποίο έχω ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες. Τι να πω. Στεναχωρήθηκα αρκετά τις τελευταίες μέρες με τόσες τρίχες.. Οίδομεν.. Δεν θέλω να προϊδεάσω αρνητικά κανένα παιδί.

kolias

Active Member
ειμαι στους 2 μηνες cg 210 μεχρι και πριν μια βδομαδα ειχα ξεχασει πως ειναι οι τριχες εκτος κεφαλιου εδω και μια εβδομαδα ξαναθυμηθηκα ......ομως και το regain μου εκανε κατι τετοια το οποιο δεν το εχω κοψει εδω και 20 χρονια ουτε προκειται! μια φορα εκανα το λαθος και εζησα εφιαλτη

συμβουλη στους νεωτερους οποιο και cg210 να δοκιμασετε μην διανοηθειται να κοψεται την μινοξ ουτε για αστειο με την μινοξ κουτσα κουτσα θα την βγαλετε χρονια εγω εχω αντεξει 20 μακαρι το cg210 να αποδειχθει τουλαχιστον ισαξιο

επειδη δεν θελω να περασει κανεις αυτο που περασα εγω μετα απο 6 μηνες διακοπης μινοξ εκανα μπιφτεκι τα μαλια ηταν αδυνατο να τα κανω πισω και οι κροταφοι χαιρετησανε εντελως οποτε να ειστε σιγουροι για το cg210 πριν παρετε αποφαση να κοψετε ενα φαρμακο που ειναι σιγουρο οτι δουλεuεi

jimys

Member
υπαρχει εν τελη κανεις που να χρησιμοποιει πανω απο 3 μηνες το cg και να εχει δει αποτελεσμα ικανοποιητικο;;

μαλλον αρχιζει να ξεθωριαζει κι αυτο.....:huh:

tasos33

Well-Known Member
μετα απο δυο εβδομαδες cg τα πρωτα δειγματα ειναι θετικα,καταρχασ εκοψα την μινοξ τουλαχιστον προς το παρον διοτι με ξεσκιζει,η τριχοπτωση παραμενει σταθερη χανω περιπου 50 με 60 τριχες στα φυσιολογικα μου,οσο εχανα και με την μινοξ,δε θα πω οτι μειωθηκε ειναι νωρις ακομα,αλλα υπαρχει μια διαφορα οσον αφορα στην τριχα η οποια δειχνει πιο χοντρη και πιο μαυρη,ερφαρμογη πλεον κανω με σταγονομετρο σιγασιγα και παει ολο δερμα και το απλωνω με μια χτενα-πηρουνα και ετσι ελαχιστο παει στην τριχα σε σχεση με ψεκαστικα του cg,συνεχιζουμε και βλεπουμε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jimys

Member
μετα απο 2 μηνες θα κλαις φιλε μ , ξεκινα παλι την μινοξ και χρησιμοποιησε τα παραλληλα αν γινεται..

Δεν εχω καταλαβει γιατι ολοι κοβουν τη μινοξ και ξεκινουν cg ; αφου δεν λειτουργουν με τον ιδιο τροπο.. + το cg ειναι αμφιβολης αποδοτικοτητας σε αντιθεση με τη μινοξ που οταν τη κοβεις χανεις πολυ εδαφος

jimys

Member
και με το να κοψουν τη μινοξιδιλη θα καταλαβουν; θα απρουν τη κατηφορα το cg 210 προφανως δεν θα μπορει να αναστειλει τη κατασταση και παρολο που μπορει να βοηθαει λιγο δεν θα φανει καθολου η δραση του

tasos33

Well-Known Member
για μενα ενας βασικος λογος που την εκοψα εστω προσωρινα,ειναι οτι με ενοχλουσε,μου δημιουργουσε θεματα,τωρα σχεδον 20 μερες μετα εχω αρχισει και βλεπω διαφορα,ισως σ ε λιγο καιρο να την αρχισω και να βαζω 1ml ana 2 h 3 μερες

Mengoni

Member
Kαλησπέρα σε όλους.

Για να βοηθηθούμε όλοι (και αυτοί που το χρησιμοποιούν και αυτοί που σκέφτονται να το ξεκινήσουν) όσοι το χρησιμοποιείτε αν θελετε γράψτε ένα μικρό review 3-4 γραμμών απαντώντας σε κάποια βασικά ερωτήματα: πχ 1) σε ποιο μήνα χρήσης του βρίσκεστε; 2) Με τι το συνδυάζετε; ( πχ μινοξιδίλη, βιταμίνες κτλ) 3) τι norwood είστε και εντυπώσεις μέχρι στιγμής (θετικά, αρνητικά);

Για να δούμε σε ποιούς λειτουργεί και υπό ποιές συνθήκες. Έτσι θα συμπεράνουνε και τα υπόλοιπα μέλη αν αξίζει να το χρησιμοποιήσουν ή οχι!

1) Το χρησιμοποιώ 1 μήνα δυο φορές την ημέρα
2) Δεν το συνδυάζω με κάποιο άλλο τοπικό
3) Έχω τριχόπτωση σε norwood 6
Μου έχει μειώσει την τριχόπτωση σε μεγάλο βαθμό, δηλαδή όταν λούζομαι βρίσκω περίπου 7 τρίχες στο χέρι μου ενώ πριν έβρισκα 30-40 τρίχες. Επίσης έχω παρατηρήσει και πάχυνση της τρίχας. Επανέκφυση δεν έχω αλλά νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα.

dk1984

Member
ειμαι νοργουντ 5 το χρησιμοποιω 2φορες το μηνα εχω κλεισει 3μηνο και κατα διαρκεια χρησης του ειδα μειωση τριχοπτωσης.
Εκεινη την περιοδο εκοψα μαχαιρι το capillogain και μετα απο 1.5μηνα εκανα το λαθος να μειωσω και το cg210 σε μια φορα την ημερα.
Η τριχοπτωση τριπλασιαστηκε δεν ξερω αν εγινε επειδη εκοψα το cappilogain η λογω της εποχιακης τριχοπτωσης.
Το αυξησα ξανα σε δυο φορες την ημερα και η τριχοπτωση αρχισε παλι να μειωνεται.
Θα ηθελα παντως απο περιεργεια να δω το cg210 πως θα δουλευε με φινα.

kolias

Active Member
nw 3 (στα 20 ημουνα nw2 10 χρονια ασταματητα regain παραμενα στο 2 κοβω για 6 μηνες και παω σε χρονο dt στο nw3 απο τοτε μεχρι τωρα εχουν περασει 13 χρονια καθε μερα regain και εχω παραμεινει στο 3) μην κοβεται την μινοξ ειναι εγκλημα!!!!!
εδω και 1 χρονο collagen το οποιο εδω και ενα χρονο εχω ξεχασει πωε ειναι η τριχα εκτος κεφαλιου με το cg 210 2 μηνεσ δεν μπορω να καταλαβω διαφορα γιατι τριχοπτωση δεν ειχα..... την τελευταια εμβομαδα βλεπω κατι τριχες αλλα δεν ξερω μηπως φταει η κρεατινη και η whey iso που καταναλωνω σε μεγαλες ποσοτητες για γυμναστηριο... Δεν πηρα το cg210 για να μου σταματησει την τριχοπτωση το collagen ειναι επιτηδειο το πηρα για να βγαλω μαλλια ....... μαλλια δεν εχω βγαλει ακομα

jimys

Member
nw2-3 24 ετων χρησιμοποιω το cg 210 ενα μηνα σχεδον μαζι με regaine αφρο..
1) παχυνση τριχας
2)μειωση της τριχοπτωσης αισθητη
3) νεες τριχες προς το παρον δεν εχω δει .. ειναι και νωρις..

Μπλουζα