CG 210

jimys

Member
tasos33 είπε:
φιλαρακια καλημερα,απο αυριο βραδυ ξεκιναω και εγω το cg210, και ο θεος βοηθος με το κουριερ βγαινει 32 ευρω,θα σταματησω για λιγο την μινοξ που την βαζω εδω και δυο χρονια και κατι η οποια το μονο που κανει ειναι να μου περιοριζει την τριχοπτωση,και απο regr τιποτα βεβαια κατι ειναι και αυτο,ομως δεν θα την κοψω για καμια δεκαρια μερεσ θα την σταματησω γιατι εχω καποια συμπτωματα και θελω να δψ αν προερχονται απο εκει και μετα θα βαζω ανα δυο η τρεισ μερεσ

μη το κανεις τωρα που ξεκινας το cg γιατι δεν θα ξερεις τι δουλευει και τι οχι... αν διακοψεις ετσι τη μινοξ θα χασεις εδαφος και θα νομιζεις οτι μπορει ν αφταιει το cg το οποιο μπορει να δουλεψει αλλα οχι τοσο ωστε να αντισταθμισει τις απωλειες...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
λοιπον καπου τα μπερδευετε τα πραγματα παιδια δεν ειναι λοσιον επανεκφυσης οπως η μινοξιδηλ,τι περιμενετε να κανει δηλαδηνα γεμισει του ςκροταφους? ειναι λοσιον μειωσης της τριχοπτωσης μεσω της σταθεροποιησης του κυκλου ζωης της τριχας(ετσι λενε) τωρα θελει υπομονη για να κρινουμε.. της μειωμενη τριχοπτωση την εχω δει ηδη εδω και καιρο και μαλλον μειωνεται και αλλο,,χνουδακια στον καθρεφτη βλεπω,εννοω λιγο πιο χονδρα αλλα δεν νομιζω οτι θα γινουν τριχες,απλα υπηρχαν και λογω του cg πηραν μια μικρη δυναμη,ετσι θα μεινουν στηνκαλυτερη.. μακαρι να κανω λαθος.. τωρα εγω αρραιωση περαν της κροταφικης ζωνης δεν εχω οποτε δεν μπορω να πω αν δινει νεα μαλλια σε μπιφτεκι η αλλου..
η τριχοπτωση εχειμειωθει πολυ..χανω καμια 30αρια τριχες πλεον..
και τοσημαντικο ειναι οτι οταν περναω τα χερια μου μεσα απο τα μαλλια δεν μενει τιποτα στην καλυτερη,στην χειροτερη 2 τριχες.. στο λουσιμο κοιταζωντας τα χερια μου(το συνηθιζω) βλεπω καμια 15 αρια παλια εβλεπα καμια 40αρια μετρωντας προχειρα..
συνοψιζωντας: μειωνει την τριχοπτωση αρκετα, το θεμα ειναι η διαρκεια..νεες τριχες δεν ξερω αν δινει,μια παχυνση την εχω δει.. ειμαι στον μηνα τωρα οποτε εχω να δω ακομα τι ψαρια θα πιασει.. παρενεργειες καμια που να εχω αντιληφθει..
λαδωμα μαλλιου εχει..
τελειώνοντας καποιος που το αντεχει η τσεπη του αξιζει να το δοκιμασει,δεν βλεπω τον λογο να μην το κανει,δεν εχει παρενεργειες..

jimys

Member
φιλε alexlink αν μπεις πες μας πως παει η θεραπεια σου.. εισαι απο τους πρωτους που το χρησιμοποιησαν .. εχεις δει αποτελεσματα regrowth που υποσχεται;;

ANAR

Well-Known Member
Eγω εκλεισα 2 μηνες με cg210.
Ηθελα να κανω ενα γερο Crash test στο προιον.
Εκοψα την μινοξ μαχαίρι μετα απο 8 χρονια και ξεκινησα MONO το cg210.
Tι εχω δει μεχρις στιγμης...ΔΕΝ εχω παρει την κατηφόρα λογο διακοπης της μινοξ,η τριχες ειναι λιγο ποιο χοντρες και βλεπω πολυ λιγοτερες τριχες στο λουσιμο.

tasos33

Well-Known Member
ξεκινησα και εγω το cg εδω και δυο μερες με διακοπη μινοξ,ριχνω 10 ψεκασματα(νομιζω πανω απο ενα ml) μονο στο πανω μερος,για ολο το κεφαλι που γραφουν οι οδηγιες δεν παιζει γιατι θες 20 ψεκασιες και σε 15 μερες δεν θα μεινει ουτε στααγονα,παντωσ ειναι πολυ νερουλο

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για μένα καλά έκανες και την έκοψες. Απλά να είσαι προετοιμασμένος σε περίπτωση που το cg δεν καταφέρει να κρατήσει τα αποτελέσματά της, γιατί το μεγάλο γλέντι αρχίζει από τον 3ο μέχρι τον 6ο μήνα.
Μακάρι όμως να μας διαψεύσει...

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
INGREDIENTS: Aqua/Water, Alcohol, Allium
Cepa (Onion) Bulb Extract, Betaine, Glycerin,
Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract,
Parfum/Fragrance, Sodium Chloride,
Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Paullinia
Cupana Extract, Maltodextrin, Silica

Με βάση τα συστατικά έχουμε να κάνουμε με growth stimulant. Δεν πρόκειται για κάτι το ρηξικέλευθο: extract αγριοκρέμμυδου (καλό), extract λεμονιού (αδιάφορο), βούτυρο κακάο (ενυδάτωση, ανάπλαση), Paullinia cupana (συνδυασμός καφεΐνης-ταννίνων, όπως ginkgo biloba).
Συνολικά καλό αλλά από μόνο του δεν φτάνει πιστεύω.

Soralteno είπε:
INGREDIENTS: Aqua/Water, Alcohol, Allium
Cepa (Onion) Bulb Extract, Betaine, Glycerin,
Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract,
Parfum/Fragrance, Sodium Chloride,
Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Paullinia
Cupana Extract, Maltodextrin, Silica

Με βάση τα συστατικά έχουμε να κάνουμε με growth stimulant. Δεν πρόκειται για κάτι το ρηξικέλευθο: extract σκόρδου (καλό), extract λεμονιού (αδιάφορο), βούτυρο κακάο (ενυδάτωση, ανάπλαση), Paullinia cupana (συνδυασμός καφεΐνης-ταννίνων, όπως ginkgo biloba).
Συνολικά καλό αλλά από μόνο του δεν φτάνει πιστεύω.

soralteno πως τα παει η θεραπεια σου? εξακολουθεις να μην εχεισ τριχοπτωση?Αναμενουμε να μας την αποκαλυψεις
:exclamation::exclamation::exclamation::exclamation:

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
fousekisss είπε:
soralteno πως τα παει η θεραπεια σου? εξακολουθεις να μην εχεισ τριχοπτωση?Αναμενουμε να μας την αποκαλυψεις
:exclamation::exclamation::exclamation::exclamation:

-Off topic-
Τίποτα,zero,μηδέν (5-10 τρίχες ημερησίως και αν) και μπορώ να πω οτι αρχίζω να αισθάνομαι άβολα για αυτο, δεν μου φαινεται φυσιολογικό. Όσον αφορά αποκαλύψεις, μια κοινότητα είμαστε και πρεπει να βοηθά ο ένας τον άλλο, υπομονή να βεβαιωθω για δοσολογίες και διαδικασία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jimys

Member
ειμαι στις 2 εβδομαδες περιπου και χθες ειδα πανω απο 70 τριχες απλα τριβοντας 1 λεπτο τα μαλλια! δεν το εχω ξαναδει ποτε αυτο! ελπιζω να ειναι shedding !!!!! ??? ειδες κανενας αλλος στο ιδιο χρονικο σημειο πτωση;;

edyuser1

Active Member
jhmmys είπε:
ειμαι στις 2 εβδομαδες περιπου και χθες ειδα πανω απο 70 τριχες απλα τριβοντας 1 λεπτο τα μαλλια! δεν το εχω ξαναδει ποτε αυτο! ελπιζω να ειναι shedding !!!!! ??? ειδες κανενας αλλος στο ιδιο χρονικο σημειο πτωση;;

εγω δεν ειχα δει τετοιο πραμα αλλα τωρα που εκοψα το cg για να αρχισω την μονοξ βλεπω φευγει πολυ τριχα

Reve

Active Member
jhmmys είπε:

Γεια σου φίλε. Ναι εγώ είδα τρομερό Shedding τις 3 πρώτες εβδομάδες , ίσως και παραπάνω.. Μην σε ανησυχεί θα σταματήσει. Βάζεις και μίνοξ μαζί? Μήπως την άρχισες και αυτήν τώρα?

jimys

Member
Reve είπε:
jhmmys είπε:

Γεια σου φίλε. Ναι εγώ είδα τρομερό Shedding τις 3 πρώτες εβδομάδες , ίσως και παραπάνω.. Μην σε ανησυχεί θα σταματήσει. Βάζεις και μίνοξ μαζί? Μήπως την άρχισες και αυτήν τώρα?

βαζω και μινοξ μαζι.. ελπιζω να μην τιθεται θεμα "αλληλεπιδρασης" αυτων των δυο γιατι τις τελευταιες 2 ημερες εχω φρικαρει!

Reve

Active Member
βαζω και μινοξ μαζι.. ελπιζω να μην τιθεται θεμα "αλληλεπιδρασης" αυτων των δυο γιατι τις τελευταιες 2 ημερες εχω φρικαρει!

Νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Βάζε τα όμως με διαφορά τουλάχιστον μίας ώρας. Εγώ τις πρώτες μέρες του shedding, όταν έβαζα την λοσιόν μετρούσα ,τουλάχιστον, καμιά 30αριά τρίχες στα χέρια. Κάνε υπομονή μέχρι τον μήνα και θα δείξει τι δρόμο θα πάρει.

jimys

Member
Reve είπε:

Νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Βάζε τα όμως με διαφορά τουλάχιστον μίας ώρας. Εγώ τις πρώτες μέρες του shedding, όταν έβαζα την λοσιόν μετρούσα ,τουλάχιστον, καμιά 30αριά τρίχες στα χέρια. Κάνε υπομονή μέχρι τον μήνα και θα δείξει τι δρόμο θα πάρει.

ναι ναι με διαφορα 1-2 ωρων τα βαζω.. να σαι καλα φιλε μου! ελπιζω να σταματησει και να δουμε ασπρη μερα..κ εγω οταν βαζω τη λοσιον μια 20ρια σιγουρα θα τις δω.. οταν δε τιναζω τα μαλλια για μισο λεπτο πανω απο 40 !! και ειναι και ενας λογος που φοβαμαι να ξεκινησω βουρτσισμα γιατι ξερω οτι δεν θα αντεξω το σοκ!

Reve

Active Member
ναι ναι με διαφορα 1-2 ωρων τα βαζω.. να σαι καλα φιλε μου! ελπιζω να σταματησει και να δουμε ασπρη μερα..κ εγω οταν βαζω τη λοσιον μια 20ρια σιγουρα θα τις δω.. οταν δε τιναζω τα μαλλια για μισο λεπτο πανω απο 40 !! και ειναι και ενας λογος που φοβαμαι να ξεκινησω βουρτσισμα γιατι ξερω οτι δεν θα αντεξω το σοκ!
[/quote]

Τίποτα φίλε ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους μας με αυτό με το cg

Μπλουζα