CG 210

edyuser1

Active Member
σημερα το παρρηγγειλα και εγω 2 μπουκαλακια μεθαυριο πιστευω θα τα εχω στα χερια μου.απο αρχες σεπτεμβρη εχω κοψει την μινοξ μαχαιρι και θα βαζω αυτο για κανενα 2 μηνο και μετα παλι μινοξ γιατι μου φενεται δεν δουλευει η μινοξ σε εμας γιατι την εχουμε συνηθισει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
αν δεν δεις να χανεις εδαφος σημαινει οτι δουλευει γιατι οταν κοβεις την μινοξ χανεις πολες και μετα απο καποιο διαστημα επανερχεσε εκει που θα ισουν χωρις αυτη... αρα εισαι 1 μηνα χωρις μινοξ περιπου τωρα αρχιζει η κατηφορα λογικα... αμα δεν χασεις μαλλια σημαινει οτι κατι κανει το cg...

edyuser1

Active Member
και εγω ετσι ακριβως το σκεφτηκα αφου σταματησα λεω την μινοξ θα δοκιμασω αυτο αν μου τα κρατησει ειμαι πολυ ευχαριστημενος και μετα παλι μινοξ για να μου δωσει παλι τα δυνατα της.τωρα ειναι σαν να βαζω νερο.προπερσυ ετσι ειχε γινει την ειχα σταματησει μαχαιρι για 2 μηνες και υπηρχε πολυ κατηφορα μετα οταν ξανα ειχα βαλει μετα απο 2 μηνες σε ενα 3 μηνο ειχα φοβερα αποτελεσματα εκεινο το διαστημα ειχα ξεκινησει και προσκαρ μαζι με την μινοξ και νομιζα οτι ηταν απο αυτο αλλα με το καιρο ειχε αρχισει η αργη κατηφορα

και μαλλον το προσκαρ δεν δουλευει για μενα

mpimpos

Member
gianniskritikos2 είπε:
αν δεν δεις να χανεις εδαφος σημαινει οτι δουλευει γιατι οταν κοβεις την μινοξ χανεις πολες και μετα απο καποιο διαστημα επανερχεσε εκει που θα ισουν χωρις αυτη... αρα εισαι 1 μηνα χωρις μινοξ περιπου τωρα αρχιζει η κατηφορα λογικα... αμα δεν χασεις μαλλια σημαινει οτι κατι κανει το cg...
ο τυπος στην libytec μου ειπε αν κοψω αποτομα την μινοξ κ ας βαζω το cg θα εχω τριχοπτωση.

gianniskritikos2

Active Member
ειναι λογικο να εχεις γιατι η μινοξ παρετεινε την ζωη των μαλλιων οταν μια τριχα ειναι να ζησει 1 μηνα και με μινοξ ζει 1 χρονο οταν λοιπον εσυ βαζεισ μινοξ και αυτη η τριχα ειναι στον 5 μηνα με το που την κοψεις παει σε διαδικασια να πεσει.. αυτο μπορει να διαρκισει μια βδομαδα περισσοτερο δεν ξερω οσο ειναι για την τελογενη της φαση.. ετσι λοιπον θα πεσει και θα βγει νεα μετα αλλα μεχρι να βγει θα εχει καινο στη θεση της αμα λοιπον η μινοξ κραταγε πολες τριχες με αυτον τον τροπο το cg ειναι λογικο να μην μπορει να τα βγαλει εφκολα περα αλλα θα δηξει... το cg μιλαει για φλεγμονες και για κανωνικο κυκλο ζωης των μαλλιων αλλα ακομα και να κανει τον κανωνικο κυκλο σεντινκ απο την μινοξ θα πεσει αυτο ειναι στανταρ δεν μπορει να το αποφυγει κανεις... μιας και αυτο το φαρμακο δεν παρατηνει την ζωη των μαλλιων αλλα προσπαθει να τα φερει στο φυσιολογικο τους.. η τριχοπτωση λεει σταματαει στισ 45 μερες... εναμισης μινας... αρα μιλαμε 1μισης +1 που εχεις κοψει ειδη φιλος ειναι 2μιση μηνες αρκετος καιρος για να πεσουν πολα απο την μινοξ ελπιζω να βοηθησει στο να επαναφερει αρκετες

mpimpos

Member
gianniskritikos2 είπε:
ειναι λογικο να εχεις γιατι η μινοξ παρετεινε την ζωη των μαλλιων οταν μια τριχα ειναι να ζησει 1 μηνα και με μινοξ ζει 1 χρονο οταν λοιπον εσυ βαζεισ μινοξ και αυτη η τριχα ειναι στον 5 μηνα με το που την κοψεις παει σε διαδικασια να πεσει.. αυτο μπορει να διαρκισει μια βδομαδα περισσοτερο δεν ξερω οσο ειναι για την τελογενη της φαση.. ετσι λοιπον θα πεσει και θα βγει νεα μετα αλλα μεχρι να βγει θα εχει καινο στη θεση της αμα λοιπον η μινοξ κραταγε πολες τριχες με αυτον τον τροπο το cg ειναι λογικο να μην μπορει να τα βγαλει εφκολα περα αλλα θα δηξει... το cg μιλαει για φλεγμονες και για κανωνικο κυκλο ζωης των μαλλιων αλλα ακομα και να κανει τον κανωνικο κυκλο σεντινκ απο την μινοξ θα πεσει αυτο ειναι στανταρ δεν μπορει να το αποφυγει κανεις... μιας και αυτο το φαρμακο δεν παρατηνει την ζωη των μαλλιων αλλα προσπαθει να τα φερει στο φυσιολογικο τους.. η τριχοπτωση λεει σταματαει στισ 45 μερες... εναμισης μινας... αρα μιλαμε 1μισης +1 που εχεις κοψει ειδη φιλος ειναι 2μιση μηνες αρκετος καιρος για να πεσουν πολα απο την μινοξ ελπιζω να βοηθησει στο να επαναφερει αρκετες
καλα εγω αλλαξα κ την μινοξ μου λογο για οικονομια κ με καταστρεψε,οτι ειχα το χασα,θα ξαναγυρισω σε μινοξ απο φαρμακειο.το cg μιλαει κ για regrown αν δεις το site τους.Θα τους παρω παλι αυριο τηλ να τους πρηξω λιγο.αυτο το 8200 να μου εξηγησουν τι εννοουν.....

krhtikos21

Member
παιδιά κάποιος παραπάνω έγραψε οτή η θεραπεία είναι για 9 μήνες. μετά τι κάνεις την κόβεις? και μετά ξανα επανέρχεσαι πότε? με τα μεταμοσχευμένα λέτε να πάιζει θέμα?

mpimpos

Member
krhtikos21 είπε:
παιδιά κάποιος παραπάνω έγραψε οτή η θεραπεία είναι για 9 μήνες. μετά τι κάνεις την κόβεις? και μετά ξανα επανέρχεσαι πότε? με τα μεταμοσχευμένα λέτε να πάιζει θέμα?

λεει στις οδηγιες μεσα εφαρμογη πρωι-βραδυ κατα την διαρκεια των 9 πρωτων μηνων...Μονο αυτο,δν λεει τιποτα αλλο.Πρεπει να το ρωτησουμε μετα τους 9 τι γινεται..ισως μετα θελει 1 φορα την μερα.

krhtikos21

Member
μυστήριο αυτό το 9 μήνες, κτ δε μ αρέσει, γτ μετά τι γίνεται?
εκτός και έχει σχέση με αγωγή εφόδου-συντήρησης?
κτ δεν πιάνω

gianniskritikos2

Active Member
μπορει στους 9 μηνες να εχει αποκατασταθει το τριχωτο απο φλεγμονες και ο κυκλος των μαλλιων το ιδιο οποτε μετα να θελει συντηριση μπορει και ποιο αραια απο καθε μερα θα δουμε ...

mpimpos

Member
Μεχρι τους 9 μηνες θα ξερουμε κ αν δουλευει η οχι...οποτε μην σκατε για αυτο..!μπορει να το εχουμε σταματησει ολοι ως τοτε :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member
επισης γραφει μεσα στις οδηγιες πως πρεπει να εφαρμοζεται σε ολο το τριχωτο της κεφαλης και οχι μονο στο σημειο που υπαρχει αραιωση τριχων!

ANNA

New Member
dim74 είπε:
επισης γραφει μεσα στις οδηγιες πως πρεπει να εφαρμοζεται σε ολο το τριχωτο της κεφαλης και οχι μονο στο σημειο που υπαρχει αραιωση τριχων!

To πρόσεξα και γω αυτό, για την μονοξιδίλη δεν ισχύει αυτό;
Εγώ βάζω 5(δε μου ρχεται η λέξη:s:s) το πρωί και 5 το βράδυ και με μασάζ πάει σε όλο το κεφάλι

Tommy h

Member
http://pharmacyok.gr/online-store/search?keyword=cg+210&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category
Παρατήρησα οτι στο site γράφει κατασκευαστής servis , η φωτογραφία ειναι ομως κανονική ,με προβλημάτισε ,ξέρει κανείς τιποτα.

cristiano

Member
Θα το έπαιρνα κι εγώ τώρα αλλά εδώ και 2 εβδομάδες ξεκίνησα ρεβοβογκεν οπότε θα περιμένω να τελειώσει αυτό και να δω και τα αποτελέσματα σε κάποια μέλη που το ξεκίνησαν....

Βασικά κι εγώ είδα οτι σε κάποια site που πουλάνε φθηνά το GC210 δεν γράφει dercos ή vichy... εγώ θα το έπαιρνα από τη vichy πάντως,,,μπορεί να αξιζει τα λεφτά του (80 € κοστίζει)

mpimpos

Member
cristiano είπε:
Θα το έπαιρνα κι εγώ τώρα αλλά εδώ και 2 εβδομάδες ξεκίνησα ρεβοβογκεν οπότε θα περιμένω να τελειώσει αυτό και να δω και τα αποτελέσματα σε κάποια μέλη που το ξεκίνησαν....

Βασικά κι εγώ είδα οτι σε κάποια site που πουλάνε φθηνά το GC210 δεν γράφει dercos ή vichy... εγώ θα το έπαιρνα από τη vichy πάντως,,,μπορεί να αξιζει τα λεφτά του (80 € κοστίζει)

αυτο που λες φιλε ειναι το neogenic της vichy...to cg210 ειναι αλλο προιον κ εχει 35 στα φαρμακεια.

edyuser1

Active Member
Tommy h είπε:
http://pharmacyok.gr/online-store/search?keyword=cg+210&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category
Παρατήρησα οτι στο site γράφει κατασκευαστής servis , η φωτογραφία ειναι ομως κανονική ,με προβλημάτισε ,ξέρει κανείς τιποτα.

φιλε το κανονικο ειναι μολις το πηρα σημερα στα χερια μου γραφει LEGACY HEALTHCARE.απο τον ιδιο το πηρα

Μπλουζα