Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ο τυπος στην libytec μου ειπε αν κοψω αποτομα την μινοξ κ ας βαζω το cg θα εχω τριχοπτωση.gianniskritikos2 είπε:αν δεν δεις να χανεις εδαφος σημαινει οτι δουλευει γιατι οταν κοβεις την μινοξ χανεις πολες και μετα απο καποιο διαστημα επανερχεσε εκει που θα ισουν χωρις αυτη... αρα εισαι 1 μηνα χωρις μινοξ περιπου τωρα αρχιζει η κατηφορα λογικα... αμα δεν χασεις μαλλια σημαινει οτι κατι κανει το cg...
καλα εγω αλλαξα κ την μινοξ μου λογο για οικονομια κ με καταστρεψε,οτι ειχα το χασα,θα ξαναγυρισω σε μινοξ απο φαρμακειο.το cg μιλαει κ για regrown αν δεις το site τους.Θα τους παρω παλι αυριο τηλ να τους πρηξω λιγο.αυτο το 8200 να μου εξηγησουν τι εννοουν.....gianniskritikos2 είπε:ειναι λογικο να εχεις γιατι η μινοξ παρετεινε την ζωη των μαλλιων οταν μια τριχα ειναι να ζησει 1 μηνα και με μινοξ ζει 1 χρονο οταν λοιπον εσυ βαζεισ μινοξ και αυτη η τριχα ειναι στον 5 μηνα με το που την κοψεις παει σε διαδικασια να πεσει.. αυτο μπορει να διαρκισει μια βδομαδα περισσοτερο δεν ξερω οσο ειναι για την τελογενη της φαση.. ετσι λοιπον θα πεσει και θα βγει νεα μετα αλλα μεχρι να βγει θα εχει καινο στη θεση της αμα λοιπον η μινοξ κραταγε πολες τριχες με αυτον τον τροπο το cg ειναι λογικο να μην μπορει να τα βγαλει εφκολα περα αλλα θα δηξει... το cg μιλαει για φλεγμονες και για κανωνικο κυκλο ζωης των μαλλιων αλλα ακομα και να κανει τον κανωνικο κυκλο σεντινκ απο την μινοξ θα πεσει αυτο ειναι στανταρ δεν μπορει να το αποφυγει κανεις... μιας και αυτο το φαρμακο δεν παρατηνει την ζωη των μαλλιων αλλα προσπαθει να τα φερει στο φυσιολογικο τους.. η τριχοπτωση λεει σταματαει στισ 45 μερες... εναμισης μινας... αρα μιλαμε 1μισης +1 που εχεις κοψει ειδη φιλος ειναι 2μιση μηνες αρκετος καιρος για να πεσουν πολα απο την μινοξ ελπιζω να βοηθησει στο να επαναφερει αρκετες
krhtikos21 είπε:παιδιά κάποιος παραπάνω έγραψε οτή η θεραπεία είναι για 9 μήνες. μετά τι κάνεις την κόβεις? και μετά ξανα επανέρχεσαι πότε? με τα μεταμοσχευμένα λέτε να πάιζει θέμα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
dim74 είπε:επισης γραφει μεσα στις οδηγιες πως πρεπει να εφαρμοζεται σε ολο το τριχωτο της κεφαλης και οχι μονο στο σημειο που υπαρχει αραιωση τριχων!
cristiano είπε:Θα το έπαιρνα κι εγώ τώρα αλλά εδώ και 2 εβδομάδες ξεκίνησα ρεβοβογκεν οπότε θα περιμένω να τελειώσει αυτό και να δω και τα αποτελέσματα σε κάποια μέλη που το ξεκίνησαν....
Βασικά κι εγώ είδα οτι σε κάποια site που πουλάνε φθηνά το GC210 δεν γράφει dercos ή vichy... εγώ θα το έπαιρνα από τη vichy πάντως,,,μπορεί να αξιζει τα λεφτά του (80 € κοστίζει)
Tommy h είπε:http://pharmacyok.gr/online-store/search?keyword=cg+210&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category
Παρατήρησα οτι στο site γράφει κατασκευαστής servis , η φωτογραφία ειναι ομως κανονική ,με προβλημάτισε ,ξέρει κανείς τιποτα.