Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

giwrgos athina

Active Member
Boukla και εγω εχω αραιωση στην hairline σιγουρα απο το 6 μηνο και μετα αλλα δεν ξερω αν φταει ο γιατρος η διακοπη της φινας που την εκοψα στο 6μηνο μετα την μμ..Οπως και να εχει δεν με απασχολει και πολυ γιατι κοιταω να επανελθω απο τις παρενεργειες της και χαιρομαι που αραιωνω γιατι αυτο σημαινει πως δουλευουν τα ανδρογονα μου..Οσο για το μαλλι εχω βρει την λυση στο τοπικ με δυνατα αποτελεσματα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Boukla και εγω εχω αραιωση στην hairline σιγουρα απο το 6 μηνο και μετα αλλα δεν ξερω αν φταει ο γιατρος η διακοπη της φινας που την εκοψα στο 6μηνο μετα την μμ..Οπως και να εχει δεν με απασχολει και πολυ γιατι κοιταω να επανελθω απο τις παρενεργειες της και χαιρομαι που αραιωνω γιατι αυτο σημαινει πως δουλευουν τα ανδρογονα μου..Οσο για το μαλλι εχω βρει την λυση στο τοπικ με δυνατα αποτελεσματα.

Καταρχήν εύχομαι από καρδιας όσο πιο γρήγορα να φύγουν οι παρενέργειες φιλε! Η φίνα δεν προκαλεί παρενέργειες μονο στο κάτω κεφάλι αλλα και στο πάνω και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάσει και το κάτω καμια φορα. Είναι πολύ σύνθετο πρόβλημα και κανεις γιατρός δεν έχει να δώσει λύση. Το έχω πει πολλές φορες είναι φάρμακο ρίσκο, το ότι πχ δεν έχει κάποιος παρενέργειες ενώ το χρησιμοποιεί για χρονια δεν μου λέει κάτι, έχω διαβάσει πολλές μαρτυρίες.

Όσο για την φίνα μαζί με την μεταμόσχευση. Σίγουρα φιλε όταν την σταματήσεις η τρίχα θα λεπτύνει, ο όγκος και η πυκνότητα που έδινε θα πέσει, αλλα όταν έχεις ένα ξεκάθαρο αραιό αποτέλεσμα είτε με φίνα είτε χωρίς δεν δικαιολογείται. Για αυτό και εγώ προτίμησα να μεινω μακρια απο κάθε θεραπεία πριν κάνω μεταμόσχευση, να πάω όπως ακριβώς είμαι να δω τι μπορεί να μου προσφέρει χωρίς να με παραπλανήσει κάτι.

thmanou

Member
Απ τις φωτογραφιες που εχεις ανεβασει φενεται οτι επεσαν ολες οι μανισιες τριχες που ειχες συν καποιες απο τις μεταμοσχευμενες.. Μετα απο τοσο καιρο τι πιστευεις οτι εφταιξε? Με ακομη μια μεταμοσχευση μαλλιων θα εχεις ενα καλο αποτελεσμα αλλα λογο της ηλικιας που εισαι δεν πρεπει να εξαντλησεις την δοτρια σου γιατι πιθανον να σου ξαναχρειαστει. Παρολ αυτα οπως τα φτιαχνεις καλυπτεται αρκετα το κακο αποτελεσμα που ειχες.

Bouklas

Well-Known Member
Απ τις φωτογραφιες που εχεις ανεβασει φενεται οτι επεσαν ολες οι μανισιες τριχες που ειχες συν καποιες απο τις μεταμοσχευμενες.. Μετα απο τοσο καιρο τι πιστευεις οτι εφταιξε? Με ακομη μια μεταμοσχευση μαλλιων θα εχεις ενα καλο αποτελεσμα αλλα λογο της ηλικιας που εισαι δεν πρεπει να εξαντλησεις την δοτρια σου γιατι πιθανον να σου ξαναχρειαστει. Παρολ αυτα οπως τα φτιαχνεις καλυπτεται αρκετα το κακο αποτελεσμα που ειχες.

Έτσι φιλε, αυτό βλέπω εγώ πως έχει γίνει, χάθηκαν και μαμισια και μεταμοσχευμένα. Οι κρόταφοι καλύφθηκαν κατά 0.5cm σε μια άδεια περιοχή, αυτό το μισό cm όταν ενώθηκε με τα μαμισια μαλλιά δεν υπήρχε πια αραίωση, δεν χρειαζόμουν τοππικ όπως τώρα για να φαίνεται πιο πυκνό. Το μπροστινό κεντρικό κομμάτι που είχε ήδη μια δυνατή τούφα έχει παραμείνει δυνατό, στα αρκά όμως έχω πρόβλημα. Όπως επίσης και στις πίσω περιοχές που η αραίωση είναι αισθητή. Ακόμα πιο πίσω στα σημεία που δεν ακούμπησε η μεταμόσχευση τα μαλλιά είναι πιο πυκνά και αυτό σαν συμπέρασμα μου λέει ότι το χειρουργημένο κομμάτι φταίει για την κακη κατάσταση. Το τι μπορεί να έφταιξε το έχουμε συζητήσει παρα πολλές φορες. Εγώ πιστεύω πως είχα κάποιο είδος shock loss και η μεταμόσχευση δεν έπιασε υψηλά ποσοστά επιβίωσης.

Ναι φιλε, με ακόμα 1 πιστεύω πως θα έχω επιτέλους το επιθυμητό αποτέλεσμα! Το πρόβλημα μου ήταν πάντα οι γ@μω κρόταφοι και πάλι καλά που υπάρχει το τοππικ και κάπως την παλεύω.

Bouklas

Well-Known Member
boukla ,
κανενα νεο ?
με το γιατρο μιλησες?
Του είχα στείλει email πριν 3 εβδομάδες, μου απάντησε ζητώντας μου το τηλέφωνο για να με πάρει αυτός συγκεκριμένη μέρα. Δεν με πήρε.

Την Τρίτη του ξανα εστειλα. Ακόμα περιμένω.

Stripar

Established Member
Αν ήταν να τον αποζημιώσει ή να του έκανε ένα δωρεάν touch up , θα το είχε κάνει είδη !!!...(έχουν περάσει 30 μήνες από την ημερομηνία της μτχ o_O)

Απλά ,προσπαθεί να τον "κουράσει" για να παραιτηθεί από την όλη και όποια προσπάθεια , όπως έκαναν και άλλοι !!!...

:oops:

Μακάρι να μας διαψεύσει σύντομα ο Bouklas

Bouklas

Well-Known Member
Ωραια συμπεριφορα......:mad:
Όχι και ότι καλύτερο.

Αν ήταν να τον αποζημιώσει ή να του έκανε ένα δωρεάν touch up , θα το είχε κάνει είδη !!!...(έχουν περάσει 30 μήνες από την ημερομηνία της μτχ o_O)

Δεν ξέρω γιατί δεν επικοινώνησε μαζί μου, ελπίζω να γίνει σύντομα.

Απλά ,προσπαθεί να τον "κουράσει" για να παραιτηθεί από την όλη και όποια προσπάθεια , όπως έκαναν και άλλοι !!!...

:oops:

Μακάρι να μας διαψεύσει σύντομα ο Bouklas

χμμμ δεν νομίζω ότι θα τον συνέφερε κάτι τέτοιο διότι τόσο καιρό ήμουν σε μια κατάσταση stand buy για τους λόγους που ζήτησε ο ίδιος. Τώρα που αυτό το χρονικό περιθώριο τελειωσε είναι σαν να μου γύρισε το κουμπί στο ON και δεν φαντάζεσαι ποσο απίστευτη διάθεση και αντοχή έχω. Σε ένα προηγούμενο μήνυμα είπα πως εάν δεν δικαιωθώ δεν θα αφήσω forum για forum του εξωτερικού/εσωτερικού και όσο γίνετε περισσότερος κόσμος να μάθει την εμπειρία μου. Γιατί το ξανά λέω, εγώ δεν έχω να χάσω κάτι.

Για την ιστορία και μονο, ήδη 4 άτομα ενώ είχαν σκοπό να κάνουν μεταμόσχευση στην M*RC αποφάσισαν τελικά να μην προχωρήσουν και ο λόγος είναι η δικη μου περίπτωση. Σε pm επικοινωνία με ρώτησαν και τους απάντησα αυτά ακριβώς που γράφω και στο νήμα μου. Όταν τους είπα ότι περιμένω εδώ και μήνες μήπως αλλάξει κάτι προβληματίστηκαν και μου είπαν πως θα στραφούν σε άλλη κλινική.

Τόσο απλά.
Πιστεύω (η τουλάχιστον θέλω να πιστεύω) ότι θα πάρει...
Εγώ είμαι βέβαιος για αυτό (ότι θα πάρει).

Νικολας νικ

Well-Known Member
βρε παιδια .....το φορουμ να παρει μια θεση στο θεμα παρακαλω, εννοω τα παιδια που κοντρολαρουν το φορουμ μας, να απευθυνθουν επισημα στον κ.Γεωργιου για το προβλημα του μπουκλα, ετσι πρεπει.... τα φορουμς εχουν δυναμη ας το μαθουν και οι γιατροι
χρειαζεται αλληλεγγύη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Νικολας νικ

Well-Known Member
στο hairrestoration network υπαρχει περιπτωση με διδυμα αδερφια απο αμερικη που εκαναν πατατια σε κλινικη της τουρκιας (απο τις φθηνες αλλα πολυ διαφημισμενες ακομα και εδω) και οι operators επικοινωνησαν με την κλινικη γνωστοποιώντας τα παντα σε θρεντ

Stripar

Established Member
Αυτό που προτείνεις Νικόλα θα ήταν το ΙΔΑΝΙΚΟ

Το θέμα όμως είναι κατά πόσο υπάρχει η όρεξη & η διάθεση η διαχείριση να παρακολουθεί την πρόοδο το μτχ των μελλών & να παρεμβαίνει όπου χρειάζεται , γιατί όπως και να το κάνει κανείς «παίζει» το «δικηγόρο του διαβόλου» , άσε δε που είναι και time consuming…

(γιατί άν το κάνουν για τον boukla , θα πρέπει να το κάνουν και για τον vayero,kritiko,giorgo athina , Δημητρη Σ.Κ...)

Οι κανόνες δε που διέπονται τα forum του εξωτερικού είναι διαφορετικοί από του δικού μας.

Πολύ θα ήθελα όμως να ξέρω , ποιά είναι η επίσημη γραμμή του forum , σε αυτό που εύλογα προτείνεις...

Bouklas

Well-Known Member
βρε παιδια .....το φορουμ να παρει μια θεση στο θεμα παρακαλω, εννοω τα παιδια που κοντρολαρουν το φορουμ μας, να απευθυνθουν επισημα στον κ.Γεωργιου για το προβλημα του μπουκλα, ετσι πρεπει.... τα φορουμς εχουν δυναμη ας το μαθουν και οι γιατροι
χρειαζεται αλληλεγγύη
Ευχαριστώ για την υποστήριξη φιλε μου. Να ξέρεις τα forums έχουν μεγάλη δύναμη και οι κλινικές είναι ήδη εδώ μέσα. Μας διαβάζουν χρόνια τώρα. :)

Δημητρης38

Active Member
στο hairrestoration network υπαρχει περιπτωση με διδυμα αδερφια απο αμερικη που εκαναν πατατια σε κλινικη της τουρκιας (απο τις φθηνες αλλα πολυ διαφημισμενες ακομα και εδω) και οι operators επικοινωνησαν με την κλινικη γνωστοποιώντας τα παντα σε θρεντ

Για βγαλε διευθυνση αρχηγε μου να το διαβασουμε.
Μπηκα τωρα που λες στο εν λογω φορουμ και βλεπω μπροστα μου περιστατικο του Ραχαλ
Ο τυπος εκανε μια επεμβαση η πρωτη με 5.300 μοσχευματα και η 2η με 2.650.
Στριπ και οι 2 και απο γυαλισμενος, εγινε 18χρονος.
Εβαλε και στεκα να μην του πεφτουν στα ματια!!!

Τι διαολο... περουκες τους βαζει να φορανε ?

Καπακι βλεπω εναν αλλον εκανε λεει 2 αποτυχημενες επεμβασεις στην Αγγλια και πηρε αεροπλανο να παει να βρει τον Φελλερ στην Αμερικη να του κανει repair. Τι γινεται ρε φιλε στον κοσμο με αυτες τις καραφλες....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Boukla δεν ιδρωνει το αυτι τους οση δυσφήμιση και να τους κανεις.
Με μια σωστη διαφημιση ολοι τους θα εχουν την πελατεια σε αναμονη για χειρουργειο (εδω δουλευει η ΒΚ 30 χρονια)
Οταν κανει meeting στην Αθηνα κλεισε ραντεβου να πας να τον βρεις να σε δει και απο κοντα να μιλησετε.
Το 80% των χρηστων στο Φορουμ ειναι δυσαρεστημενο.
Παρολα αυτα οι Κλινικες υπαρχουν και θα υπαρχουν για πολλα χρονια ακομα.

Τελευταία επεξεργασία:

zotrix

Active Member
για την περίπτωση του φιλου δεν ξέρω αν οφείλεται σε λάθος του γιατρού ή σε καποιο εγγενες πρόβλημα αποβολής μοσχευμάτων οπότε δεν θα πάρω θέση. Αλλά όπως και να εχει 30 μήνες τώρα (!) επρεπε ο γιατρός να είχε επικοινωνήσει, δεν το συζητάμε καν αυτό, είναι απαραδεκτο.

Τώρα για αποτυχίες γνωστών γιατρών μην το ψάχνετε. Αν γκουγκλάρετε για κακά αποτελέσματα πχ Μπισάνγκα, Αρμανι κλπ θα σας φύγει το καφάσι. Και μιλάμε για παταγώδεις αποτυχίες που αυτοί που έκαναν μεταμοσχεύσεις πλήρωνουν 5 Ευρώ το graft και θα μπορούσαν να αγόραζαν πολυτελές αυτοκίνητο, όχι τριχιλιαρα όπως στην Ελλάδα. Και όλως περιέργως τα κακά αποτελέσματα εξαφανίζονται από τα ξένα φόρουμς, μπαίνουν και οι πωλητές τους μέσα και γράφουν ή διαμαρτυρονται και μετά από κάποιο διάστημα το thread θαβεται. Το παρόν φορουμ δεν έχει δωσει ποτέ τέτοια δικαιώματα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρε συ μπουκλα οπως λεει και ο Δημητρης οτι δεν ιδρωνει το αυτι τους και οτι παλι πελατεια θα εχουν και παλι καλο μεροκαματο θα βγαζουν ασχετα αν απο δω μεσα δουνε τα σχολια σου και χασει 10 πελατες.
Αυτοι παλι χιλιαδες ευρω βγαζουν.
Μηπως με το υφος που τους μιλησες το πηραν σαν απειλη και καλα οτι θα τους κανεις κακο και τωρα ειπαν δεν θα κατσουμε να ασχολουμαστε κιολας γιαυτον ας κανει οτι θελει?
Οκ ο γιατρος πρεπει να ναι διπλωματης και επαγγελματιας αλλα δεν παυει να ειμαστε ολοι ανθρωποι.(εαν λεγεται ανθρωπια αυτο)
Ακομη και οι πολλοι παπαδες δεν ειναι και καλυτεροι ανρθωποι που θα πρεπε υποτιθεται.

Δημητρης38

Active Member
Ρε συ μπουκλα οπως λεει και ο Δημητρης οτι δεν ιδρωνει το αυτι τους και οτι παλι πελατεια θα εχουν και παλι καλο μεροκαματο θα βγαζουν ασχετα αν απο δω μεσα δουνε τα σχολια σου και χασει 10 πελατες.
Αυτοι παλι χιλιαδες ευρω βγαζουν.
Μηπως με το υφος που τους μιλησες το πηραν σαν απειλη και καλα οτι θα τους κανεις κακο και τωρα ειπαν δεν θα κατσουμε να ασχολουμαστε κιολας γιαυτον ας κανει οτι θελει?
Οκ ο γιατρος πρεπει να ναι διπλωματης και επαγγελματιας αλλα δεν παυει να ειμαστε ολοι ανθρωποι.(εαν λεγεται ανθρωπια αυτο)
Ακομη και οι πολλοι παπαδες δεν ειναι και καλυτεροι ανρθωποι που θα πρεπε υποτιθεται.

Ετσι ειναι Γιαννη. Και δυσφημηση να του κανει στο τελος ο Μπουκλας θα γινει κακος και τιποτα δεν θα καταφερει.
Απο την στιγμη που εγινε το χειρουργειο και περασε τοσος καιρος...φεξε μου και γλυστρισα.
Εγω στην θεση του θα πηγαινα να τον βρω στην Αθηνα οταν ερθει να με δει απο κοντα.
Απο το τηλεφωνο τι να πειτε ?
Αν μιλησετε ομορφα και ωραια, και του εξηγησεις οτι αυτο το θεμα σε στεναχωρει και πρεπει να βρεθει μια λυση και δει οτι πραγματικα εχεις δικιο με το προβλημα που αναφερεις πιστευω διαφορετικα θα σε αντιμετωπισει παρα αν κινηθεις απειλητικα εναντιον του

Εμενα ρε φιλε οι κλινικες που επισκεπτηκα στην Ελλαδα με εγδαραν.
Με γεμισαν ουλες και δεν εβγαλα μαλλια...αλλα τριχες !!!
Βλεπω την περιπτωση την δικη σου και σκεφτομαι τι θα εκανες αν ησουν στην θεση μου.
Εσυ ειχες ενα ικανοποιητικο ποσοστο φυτρωσης, μεγαλο προβλημα δεν εχεις και μια δοτρια που εχει πολλα να δωσει.
Σκεψου τα χειροτερα και μην χανεις το κουραγιο σου.

Τωρα αν βρεις και υποστηριξη απο το Φορουμ σιγουρα ειναι ενας λογος να δωσει μεγαλυτερη βαρυτητα στην περιπτωση σου.
Το σημαντικο ειναι να βρειτε μια λυση !!!!

Τελευταία επεξεργασία:

Νικολας νικ

Well-Known Member
σωστη και η προσεγγιση του δημητρη, πρεπει να εισαι διπλωματικος μαζι τους μπουκλα, για μενα χρειαζεται και η βοηθεια του φορουμ η οποια θα ειναι καταλυτικης σημασιας αλλα κακα τα ψεματα τζαμπα δε νομιζω να σου κανει κατι ομως με το σωστο χειρισμο θα πετυχεις πολυ καλυτερη τιμη και υπηρεσιες ιατρικου τιμ και πρεπει οπωσδηποτε να τον δεις προσωπικα!

gkast

Active Member
Ενας λόγος που δεν πήγα ήταν τα άσχημα αποτελέσματα κυρίως απο θέμα φύτρωσης σίγουρα αυτό με απότρεψε και έχω σχηματίσει μια διαφορετική εικόνα γενικά με τις μεταμοσχεύσεις ...

Μπλουζα