Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

gkast

Active Member
σωστη και η προσεγγιση του δημητρη, πρεπει να εισαι διπλωματικος μαζι τους μπουκλα, για μενα χρειαζεται και η βοηθεια του φορουμ η οποια θα ειναι καταλυτικης σημασιας αλλα κακα τα ψεματα τζαμπα δε νομιζω να σου κανει κατι ομως με το σωστο χειρισμο θα πετυχεις πολυ καλυτερη τιμη και υπηρεσιες ιατρικου τιμ και πρεπει οπωσδηποτε να τον δεις προσωπικα!
Γιατί ρε συ νικ να μην του κάνει δωρεαν επανορθωτίκη για τα μοσχευματα που δεν βγήκαν..
Εαν θυμάμαι καλά και ο flosk έιχε ένα προβλημα μα κάποια μοσχεύματα καί έκανε δωρεαν επαναληπτική...
Έχω την αίσθηση πως ο bouklas θα βρεί έναν έντιμό συμβιβασμό με το γιατρό ......
(Έιναι της μόδας αυτή η λέξη ...τώρα τελευταία...)

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
...
αλλα κακα τα ψεματα τζαμπα δε νομιζω να σου κανει κατι ομως με το σωστο χειρισμο θα πετυχεις πολυ καλυτερη τιμη και υπηρεσιες ιατρικου τιμ και πρεπει οπωσδηποτε να τον δεις προσωπικα!

Και βέβαια Νικόλα επιβάλλεται να την κάνει τζάμπα. Αυτό έλειπε να πληρώσει κιόλας...

Bouklas

Well-Known Member
Για βγαλε διευθυνση αρχηγε μου να το διαβασουμε.

Boukla δεν ιδρωνει το αυτι τους οση δυσφήμιση και να τους κανεις.
Με μια σωστη διαφημιση ολοι τους θα εχουν την πελατεια σε αναμονη για χειρουργειο (εδω δουλευει η ΒΚ 30 χρονια)
Οταν κανει meeting στην Αθηνα κλεισε ραντεβου να πας να τον βρεις να σε δει και απο κοντα να μιλησετε.
Το 80% των χρηστων στο Φορουμ ειναι δυσαρεστημενο.
Παρολα αυτα οι Κλινικες υπαρχουν και θα υπαρχουν για πολλα χρονια ακομα.

Εντάξει τι να πω, εγώ έχω σκοπό να κάνω αυτό που πιστεύω πως είναι σωστό. Άσχετα εάν επηρεάσει ή όχι, σίγουρα δεν θα το αφήσω έτσι. Όλα αυτά βεβαια εάν τα πράγματα φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις, γιατί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια κόντρα με τον γιατρό, ούτε καν διαφωνία. Εγώ έχω πει ότι απλά περιμένω δεν έχω μιλήσει με τον γιατρό.

Μηπως με το υφος που τους μιλησες το πηραν σαν απειλη και καλα οτι θα τους κανεις κακο και τωρα ειπαν δεν θα κατσουμε να ασχολουμαστε κιολας γιαυτον ας κανει οτι θελει?
Οκ ο γιατρος πρεπει να ναι διπλωματης και επαγγελματιας αλλα δεν παυει να ειμαστε ολοι ανθρωποι.(εαν λεγεται ανθρωπια αυτο)
Ακομη και οι πολλοι παπαδες δεν ειναι και καλυτεροι ανρθωποι που θα πρεπε υποτιθεται.

Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την κλινική Γιάννη. Δεν υπήρξε ποτε ούτε κόντρα, ούτε διαφωνία, ούτε τσακωμός, ούτε τίποτα απολύτως! Απλά περιμένω να μου απαντήσει ο γιατρός να δούμε τι θα κάνω. Δεν έχει προηγηθεί τίποτα το άσχημο σε επικοινωνία, ΠΟΤΕ!

σωστη και η προσεγγιση του δημητρη, πρεπει να εισαι διπλωματικος μαζι τους μπουκλα, για μενα χρειαζεται και η βοηθεια του φορουμ η οποια θα ειναι καταλυτικης σημασιας αλλα κακα τα ψεματα τζαμπα δε νομιζω να σου κανει κατι ομως με το σωστο χειρισμο θα πετυχεις πολυ καλυτερη τιμη και υπηρεσιες ιατρικου τιμ και πρεπει οπωσδηποτε να τον δεις προσωπικα!

Να ξανατονίσω φίλε πως δεν έχω τσακωθεί ή να συμβεί κάτι ώστε να χαλάσει η επικοινωνία με τον γιατρό, με ρώτησε ένας φίλος πως πάνε τα πράγματα και απλά είπα ότι δεν μου έχει απαντήσει.

Τώρα όσον αφορά την ουσία. Όταν πληρώνεις για μια άλφα δουλειά και εκείνη δεν έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα η λογική λέει πως έχεις 2 λύσεις. Επιστροφή χρημάτων ή επιδιόρθωση. Όμως εδώ μιλάμε για το κεφάλι μου και όχι για ανταλλακτικά μηχανήματος, οποτε πρέπει να είμαι καλυμμένος σε ότι και αν αποφασίσω.

Νικολας νικ

Well-Known Member
μπουκλα ευχομαι πραγματικα να εχεις την καλυτερη αντιμετωπιση στο θεμα και μακαρι να μη δωσεις ουτε ευρω, θα ηταν οτι καλυτερο για σενα και μια πολυ εξυπνη κινηση εκ μερους του γιατρου ομως οι γιατροι πολυ δυσκολα αποδεχονται 100% τα λαθη τους σε επεμβασεις του ειδους και αφηνουν ενα ποσοστο μικροτερης επιτυχιας σε αλλους παραγοντες....ας ελπισουμε στο καλυτερο και απλα αναφερω στο προηγουμενο ποστ, μια δυσμενεστερη περιπτωση, η οποια ομως ακουγεται συχνα σε αναλογα περιστατικα, τελος θα πω οτι επρεπε ηδη να εχει επικοινωνησει και η σταση του αυτη δε μ αρεσε να ξερεις οτι ηταν να ξαναρθρει θεσνικη τελη απριλιου αλλα δεν ξερω αν ισχυει ακομη μιας και αποφασισα οτιδεν θα τον δω Θα περιμενουμε νεα σου...μην το αφησει αλλο

Bouklas

Well-Known Member
μπουκλα ευχομαι πραγματικα να εχεις την καλυτερη αντιμετωπιση στο θεμα και μακαρι να μη δωσεις ουτε ευρω, θα ηταν οτι καλυτερο για σενα και μια πολυ εξυπνη κινηση εκ μερους του γιατρου ομως οι γιατροι πολυ δυσκολα αποδεχονται 100% τα λαθη τους σε επεμβασεις του ειδους και αφηνουν ενα ποσοστο μικροτερης επιτυχιας σε αλλους παραγοντες....ας ελπισουμε στο καλυτερο και απλα αναφερω στο προηγουμενο ποστ, μια δυσμενεστερη περιπτωση, η οποια ομως ακουγεται συχνα σε αναλογα περιστατικα, τελος θα πω οτι επρεπε ηδη να εχει επικοινωνησει και η σταση του αυτη δε μ αρεσε να ξερεις οτι ηταν να ξαναρθρει θεσνικη τελη απριλιου αλλα δεν ξερω αν ισχυει ακομη μιας και αποφασισα οτιδεν θα τον δω Θα περιμενουμε νεα σου...μην το αφησει αλλο

Σε ευχαριστώ πολύ ρε φιλε να είσαι καλά! :)
Όταν είχαμε μιλήσει μου είχε δώσει τον λόγο του ότι θα είναι διπλα μου, να με στηρίξει και το οικονομικό να μην το σκέφτομαι καθόλου. Τώρα περιμένω νέα του. Όταν θα έχω τότε μπορούμε να πούμε περισσότερα. Σίγουρα όμως ότι δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα δεν είναι ότι καλύτερο. Είδωμεν.

Flosk

Well-Known Member
Γιατί ρε συ νικ να μην του κάνει δωρεαν επανορθωτίκη για τα μοσχευματα που δεν βγήκαν..
Εαν θυμάμαι καλά και ο flosk έιχε ένα προβλημα μα κάποια μοσχεύματα καί έκανε δωρεαν επαναληπτική...
Έχω την αίσθηση πως ο bouklas θα βρεί έναν έντιμό συμβιβασμό με το γιατρό ......
(Έιναι της μόδας αυτή η λέξη ...τώρα τελευταία...)
Εγω πληρωσα μονο τα εισητηρια στην διορθωτικη και εβαλα 500 grafts μονο. Ο Bouklas θα χρειαστει περισσοτερα..

Bouklas

Well-Known Member
Γεια χαρά ξανά σε όλους.

Με τον γιατρό τελικά μίλησα, με πήρε εκείνος τηλέφωνο και ζήτησε συγγνώμη για την καθυστερημένη επικοινωνία γιατί είχε έναν σοβαρό λόγο υγείας. Μιλήσαμε 1 ώρα στο τηλέφωνο και είπαμε παρα πολλά.
Καταλήξαμε πως πρέπει να με δει από κοντά για να εκτιμήσει το ποσο άσχημα είμαι και μετά να δούμε τι μπορεί να γίνει. Μου προσέφερε δωρεάν πύκνωση στην περιοχή της μεταμόσχευσης κάτι όμως που με ανησύχησε μην έχω shock loss. Επίσης ήταν θετικός στη επιστροφή χρημάτων αφού όμως με δει από κοντά και κρίνει το ποσο άσχημα πήγε η μεταμόσχευση. Ανάλογα με την ζημια θα είναι και η επιστροφή, αυτό όμως θα απαντηθεί καλύτερα στην συνάντηση μας. Γιατί του ξεκαθάρισα πως εάν ήθελα να πληρώσω ένα μέτριο αποτέλεσμα θα πήγαινα σε Ελληνική κλινική, επέλεξα αυτόν για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα και μονο, οποτε δεν έχω σκοπό να πάρω μερική επιστροφή για να μείνω με κάτι μέτριο. Γενικά πάντως η συζήτηση μας ήταν πολύ καλή, ήρεμη και ο γιατρός ευγενικός, θετικός να με βοηθήσει από μεριάς του όσο μπορεί.

Κάτι ακόμα, που θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας. Πάνω στην συζήτηση μου είπε πως δεν ευθύνεται εκείνος για το άσχημο αποτέλεσμα από την στιγμή που τα grafts βγήκαν αλλα δεν παρέμειναν και μετά τους 8-9 μήνες. Μου είπε ίδιο περιστατικό με γνωστό γιατρό όπου και εκει λέει δεν έφταιγε ο γιατρός. Εγώ λοιπόν ρωτάω, ποιος ευθύνεται για τα grafts που ενώ βγήκαν δεν παρέμειναν ούτε 1 χρόνο στο κεφάλι?

zotrix

Active Member
Εγώ δεν ξέρω αν φταίει ο γιατρός (από τον οποίο έχω δει πολύ καλές δουλειές πάντως) αλλά είναι μεγάλο σφάλμα που άφησε ασθενή του τόσο καιρό χωρίς επικοινωνία. Στη θέση σου θα δεχόμουν την (μερική ή ολικη, δεν ξέρω πως θα τα βρείτε) επιστροφή χρημάτων και θα πήγαινα για πύκνωση αλλού (πχ Βέλγιο ή αν αντέχεις Καναδά, πάντως δε θα ρίσκαρα με τίποτα να ξαναέκανα εκεί, ακόμη και αν ήταν ο κορυφαίος στον κόσμο). Εξάλλου δε θες πολλά grafts, λογικά με 1000-1500 ξεμπέρδεψες, δηλαδή με την επιστροφή καθάρισες σχεδόν. Το θέμα είναι βέβαια μην χρειαστεί να περιμένεις ακόμη κανά χρόνο μέχρι να ξαναμιλήσετε και συναντηθείτε

Τελευταία επεξεργασία:

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Πάνω στην συζήτηση μου είπε πως δεν ευθύνεται εκείνος για το άσχημο αποτέλεσμα από την στιγμή που τα grafts βγήκαν αλλα δεν παρέμειναν και μετά τους 8-9 μήνες.

Εδώ είναι το ζουμί...

gand

New Member
Γεια χαρά ξανά σε όλους.
Κάτι ακόμα, που θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας. Πάνω στην συζήτηση μου είπε πως δεν ευθύνεται εκείνος για το άσχημο αποτέλεσμα από την στιγμή που τα grafts βγήκαν αλλα δεν παρέμειναν και μετά τους 8-9 μήνες. Μου είπε ίδιο περιστατικό με γνωστό γιατρό όπου και εκει λέει δεν έφταιγε ο γιατρός. Εγώ λοιπόν ρωτάω, ποιος ευθύνεται για τα grafts που ενώ βγήκαν δεν παρέμειναν ούτε 1 χρόνο στο κεφάλι?

Χωρίς να έχω διαβάσει το τι έχει γραφτεί πριν και με κάθε καλή πρόθεση, είσαι σίγουρος ότι η αραίωση που επήλθε είναι στα μεταμοσχευμένα μαλλιά; Εάν έχουν πέσει τα μεταμοσχευμένα, σίγουρα έχει ευθύνη ο γιατρός μιας και όλοι δίνουν εγγύηση (γραπτώς ή ρητώς) πως τα συγκεκριμένα είναι μόνιμο αποτέλεσμα αλλά δεν μπορούν να εγγυηθούν (και σωστό είναι) πως θα αντιδράσουν τα μαμά (shock loss). Μπορείς όμως αυτό να το αποδείξεις;

Έχω γνωρίσει τον συγκεκριμένο γιατρό, τον θεωρώ ντόμπρο και δεν νομίζω να μην λυθεί το θέμα σου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο (δωρεάν επανορθωτική επέμβαση ή επιστροφή χρημάτων).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε boukla καλησπέρα, ελπίζω να είσαι καλα. Παρακολουθώ το νήμα σου διαρκώς παρότι δεν βρίσκω χρόνο να γράψω λόγω φόρτου εργασίας. Ελπίζω πραγματικά να βρεθεί λύση στο πρόβλημα σου, της οπτικής σου εικόνας εννοώ, της αποζημίωσης και υποστήριξης απο τον γιατρό δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα πιστεύω.

Για το ποιός φταίει, πραγματικά δεν ξέρω, σίγουρα όμως οχι εσύ, τουλάχιστον ηθελημένα. Και δεν μπορεί με την καμία να αποδειχθεί ποιός φταίει, τι φταίει. Ας πούμε οτι φταίει ο γιατρός, που ειναι το πιθανότερο, αναρωτιέμαι γιατί φύτρωσαν όμως? Συνήθως σε ιατρικά σφάλματα δεν υπάρχει φύτρωση ή ειναι φτωχή ή κακή φορά τρίχας κτλ. Εδώ γίνεται κάτι άλλο. Μερικοί εδώ μέσα είπαν για λάθος στο βάθος τοποθέτησης των μοσχευμάτων, επωάζουσα μόλυνση κτλ. Τίποτα απο αυτά δεν ειναι σίγουρο, τίποτα δεν μπορεί να αποδειχθεί. Απο την στιγμή που περιπτώσεις σαν και την δική σου δεν μπορούν να αποδειχθούν, και ολόκληρη παγκόσμια ιατρική κοινότητα ασχολείται με αυτές χωρίς να βγάζει άκρη, τίποτα δεν μπορεί να θεωρεί δεδομένο και τεκμηριωτικό, όλα θα ειναι σε σφαίρα θεωριών, συζητήσεων, απόψεως.

Ας πάψουμε να το βλέπουμε ιατρικά, αλλά εμπορικά. Πλήρωσες για μια υπηρεσία την οποία δεν πήρες σωστή. Οφείλεις να αποζημιωθείς, αυτό θα απαιτήσεις, αυτό θα γίνει. Έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου στον συγκεκριμένο γιατρό παρότι οι περγαμηνές του ειναι καλές, φταίει δεν φταίει, δεν θες να ρισκάρεις ξανά στον ίδιο, καλά κάνεις, το ιδιο θα έκανα και εγώ.

Η συμβουλή μου.... απαίτησε να πάρεις όσα περισσότερα χρήματα μπορείς πίσω αφου σε εξετάσει, το δίκαιο ειναι να πάρεις αναλογικά πίσω σε σχέση χρημάτων / φύτρωσης + κάτι παραπάνω για σενα για σπατάλη δότριας. Πας σε άλλο κορυφαίο γιατρό, πχ Μπισάνγκα και κάνεις αποκατάσταση του προβλήματος σου, γιατί τα χρήματα θα έρθουν πίσω, το θέμα ειναι να φτιάξεις την εικόνα σου. Αν όμως και εκεί αποτύχεις, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τον δικό σου οργανισμό και απορρίπτει τα μοσχεύματα.

Εγώ πιστεύω πως δεν φταίει το κεφάλι σου, ούτε φλεγμονή είχες ούτε τίποτα. Πιστεύω για ειναι κοινό το μοτίβο του με τον κρητικο στην δεδομένη εκείνη στιγμή, κάποιο ιατρικό σφάλμα έγινε που δεν μπορεί να αποδειχθεί. Παίρνεις λεφτά, πας αλλού και τέλος. Καλό κουράγιο και καλή τύχη.

Νικολας νικ

Well-Known Member
Η περιπτωση μπαινει στη τελικη ευθεια μαλλον....καλη επιτυχια μπουκλα οτι και αν αποφασισεις,
κάλιο αργα παρα ποτε...τελικα εποικοινωνησε μαζι σου και αυτο το αισιοδοξο που κραταω

Bouklas

Well-Known Member
Χωρίς να έχω διαβάσει το τι έχει γραφτεί πριν και με κάθε καλή πρόθεση, είσαι σίγουρος ότι η αραίωση που επήλθε είναι στα μεταμοσχευμένα μαλλιά; Εάν έχουν πέσει τα μεταμοσχευμένα, σίγουρα έχει ευθύνη ο γιατρός μιας και όλοι δίνουν εγγύηση (γραπτώς ή ρητώς) πως τα συγκεκριμένα είναι μόνιμο αποτέλεσμα αλλά δεν μπορούν να εγγυηθούν (και σωστό είναι) πως θα αντιδράσουν τα μαμά (shock loss). Μπορείς όμως αυτό να το αποδείξεις;

Έχω γνωρίσει τον συγκεκριμένο γιατρό, τον θεωρώ ντόμπρο και δεν νομίζω να μην λυθεί το θέμα σου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο (δωρεάν επανορθωτική επέμβαση ή επιστροφή χρημάτων).

Εμενα μου είχε εγγυηθεί και για αυτό. Πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση για πιθανό shock loss μου είπε πως αυτό δεν πρέπει να με νοιάζει γιατί είναι δικη του ευθύνη και εάν κάνει σωστά την δουλειά του δεν θα έχω shock loss.
Εγώ πιστεύω ότι είχα και shock loss και χαμένα μεταμοσχευμένα (σε παλιότερες σελίδες δηλώνω ότι βλέπω μεταμοσχευμένα στο χέρι, έχω ανεβάσει και φωτογραφίες).

Το θέμα βεβαια μπορεί να γίνει πιο απλό.
70 grafts ανά cm.
Πούντα?

Η περιπτωση μπαινει στη τελικη ευθεια μαλλον....καλη επιτυχια μπουκλα οτι και αν αποφασισεις,
κάλιο αργα παρα ποτε...τελικα εποικοινωνησε μαζι σου και αυτο το αισιοδοξο που κραταω
Να είσαι καλά ρε φιλε σε ευχαριστώ για τις ευχές. :)

Εδώ είναι το ζουμί...

Έτσι. Σηκώνει πολλή συζήτηση. :D

Εγώ δεν ξέρω αν φταίει ο γιατρός (από τον οποίο έχω δει πολύ καλές δουλειές πάντως) αλλά είναι μεγάλο σφάλμα που άφησε ασθενή του τόσο καιρό χωρίς επικοινωνία. Στη θέση σου θα δεχόμουν την (μερική ή ολικη, δεν ξέρω πως θα τα βρείτε) επιστροφή χρημάτων και θα πήγαινα για πύκνωση αλλού (πχ Βέλγιο ή αν αντέχεις Καναδά, πάντως δε θα ρίσκαρα με τίποτα να ξαναέκανα εκεί, ακόμη και αν ήταν ο κορυφαίος στον κόσμο). Εξάλλου δε θες πολλά grafts, λογικά με 1000-1500 ξεμπέρδεψες, δηλαδή με την επιστροφή καθάρισες σχεδόν. Το θέμα είναι βέβαια μην χρειαστεί να περιμένεις ακόμη κανά χρόνο μέχρι να ξαναμιλήσετε και συναντηθείτε

Ευχαριστώ για τις συμβουλές φιλε μου, τα συναισθήματα είναι ανάμικτα και δεν ξέρω ακόμα πια θα είναι η εξέλιξη. Όπως και να έχει εγώ κυρίως θέλω να νιώσω ότι πλήρωσα κάτι που έχει εγγύηση οποια και να είναι η επιλογή μου.

Bouklas

Well-Known Member
Φίλε boukla καλησπέρα, ελπίζω να είσαι καλα. Παρακολουθώ το νήμα σου διαρκώς παρότι δεν βρίσκω χρόνο να γράψω λόγω φόρτου εργασίας. Ελπίζω πραγματικά να βρεθεί λύση στο πρόβλημα σου, της οπτικής σου εικόνας εννοώ, της αποζημίωσης και υποστήριξης απο τον γιατρό δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα πιστεύω.

Για το ποιός φταίει, πραγματικά δεν ξέρω, σίγουρα όμως οχι εσύ, τουλάχιστον ηθελημένα. Και δεν μπορεί με την καμία να αποδειχθεί ποιός φταίει, τι φταίει. Ας πούμε οτι φταίει ο γιατρός, που ειναι το πιθανότερο, αναρωτιέμαι γιατί φύτρωσαν όμως? Συνήθως σε ιατρικά σφάλματα δεν υπάρχει φύτρωση ή ειναι φτωχή ή κακή φορά τρίχας κτλ. Εδώ γίνεται κάτι άλλο. Μερικοί εδώ μέσα είπαν για λάθος στο βάθος τοποθέτησης των μοσχευμάτων, επωάζουσα μόλυνση κτλ. Τίποτα απο αυτά δεν ειναι σίγουρο, τίποτα δεν μπορεί να αποδειχθεί. Απο την στιγμή που περιπτώσεις σαν και την δική σου δεν μπορούν να αποδειχθούν, και ολόκληρη παγκόσμια ιατρική κοινότητα ασχολείται με αυτές χωρίς να βγάζει άκρη, τίποτα δεν μπορεί να θεωρεί δεδομένο και τεκμηριωτικό, όλα θα ειναι σε σφαίρα θεωριών, συζητήσεων, απόψεως.

Ας πάψουμε να το βλέπουμε ιατρικά, αλλά εμπορικά. Πλήρωσες για μια υπηρεσία την οποία δεν πήρες σωστή. Οφείλεις να αποζημιωθείς, αυτό θα απαιτήσεις, αυτό θα γίνει. Έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου στον συγκεκριμένο γιατρό παρότι οι περγαμηνές του ειναι καλές, φταίει δεν φταίει, δεν θες να ρισκάρεις ξανά στον ίδιο, καλά κάνεις, το ιδιο θα έκανα και εγώ.

Η συμβουλή μου.... απαίτησε να πάρεις όσα περισσότερα χρήματα μπορείς πίσω αφου σε εξετάσει, το δίκαιο ειναι να πάρεις αναλογικά πίσω σε σχέση χρημάτων / φύτρωσης + κάτι παραπάνω για σενα για σπατάλη δότριας. Πας σε άλλο κορυφαίο γιατρό, πχ Μπισάνγκα και κάνεις αποκατάσταση του προβλήματος σου, γιατί τα χρήματα θα έρθουν πίσω, το θέμα ειναι να φτιάξεις την εικόνα σου. Αν όμως και εκεί αποτύχεις, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τον δικό σου οργανισμό και απορρίπτει τα μοσχεύματα.

Εγώ πιστεύω πως δεν φταίει το κεφάλι σου, ούτε φλεγμονή είχες ούτε τίποτα. Πιστεύω για ειναι κοινό το μοτίβο του με τον κρητικο στην δεδομένη εκείνη στιγμή, κάποιο ιατρικό σφάλμα έγινε που δεν μπορεί να αποδειχθεί. Παίρνεις λεφτά, πας αλλού και τέλος. Καλό κουράγιο και καλή τύχη.

Καλημέρα ρε θηρίο! :) Καλά είμαι μωρέ τεχω κάθε μέρα. :p Ελπίζω να είναι όλα καλά στην ζωή σου. :)

Θα συμφωνήσω σε όλα όσα έγραψες, έτσι ακριβώς τα σκέφτομαι και εγώ.

Έχω όμως ένα εύλογο ερώτημα μονο πάνω στο θέμα της εγγύησης, για να δώσω έτσι μια άλλη οπτική. Εάν κάτι που αγόρασες πρόσφατα δουλεύει μια χαρά και ένα πρωί σταματήσει (χτύπα ξύλο) τι έχεις σκοπό να κανεις? Φυσικά να ζητήσεις τις 2 αυτονόητες επιλογές σου, άμεση επιδιόρθωση ή επιστροφή όλων χρημάτων. Υπάρχει περίπτωση να σου πει η κατασκευάστρια εταιρία κοίταξε φιλε στην αρχή δούλευε καλά αλλα μετά χάλασε, επειδή λοιπόν στην αρχή όλα ήταν ok σημαίνει ότι εγώ στο παρέδωσα εντάξει άρα τώρα που δεν δουλεύει δεν φταίς ούτε εσύ ούτε εγώ. Μια τέτοια απάντηση το λιγότερο από γέλια θα επέφερε δυσφήμιση στην εταιρία ότι δεν έχει εγγύηση και σύντομο λουκέτο οταν όλοι μάθουν με τι τρόπο δουλεύουν. Για αυτό και το κάθε τι που αγοράζουμε στο ελάχιστο έχει μια εγγύηση 1 χρόνου για οτιδήποτε και να συμβεί.

danceworld_2001

Well-Known Member
Πολύ σωστά τα λες φιλαράκο. Το θέμα ειναι να πάρεις πίσω τα περισσότερα ή και όλα τα λεφτά σου και να πας αλλού. Θα στο κάνει εκτιμώ, τελειώνεις εκεί, την δότρια ποιός σου δίνει όμως πίσω. Κρίμα ρε γαμώτο κρίμα, και άγνωστο στο 100% τι έγινε, αλλά μακάρι στο επόμενο σου βήμα να πάνε όλα καλά.

Νικολας νικ

Well-Known Member
Bouklas κανα νεο εχεις; πως παει η υποθεση; κατεληξες καπου; αρχες ιουνιου ο γιατρος θα ειναι ελλαδα για συναντησεις

danceworld_2001

Well-Known Member
Νομίζω το παιδί είχε γράψει παραπάνω πως θα συναντήσει τον γιατρό στα consultations Ιουνίου και εκεί θα κλείσουν το θέμα.

Μπλουζα