Φίλε boukla καλησπέρα, ελπίζω να είσαι καλα. Παρακολουθώ το νήμα σου διαρκώς παρότι δεν βρίσκω χρόνο να γράψω λόγω φόρτου εργασίας. Ελπίζω πραγματικά να βρεθεί λύση στο πρόβλημα σου, της οπτικής σου εικόνας εννοώ, της αποζημίωσης και υποστήριξης απο τον γιατρό δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα πιστεύω.
Για το ποιός φταίει, πραγματικά δεν ξέρω, σίγουρα όμως οχι εσύ, τουλάχιστον ηθελημένα. Και δεν μπορεί με την καμία να αποδειχθεί ποιός φταίει, τι φταίει. Ας πούμε οτι φταίει ο γιατρός, που ειναι το πιθανότερο, αναρωτιέμαι γιατί φύτρωσαν όμως? Συνήθως σε ιατρικά σφάλματα δεν υπάρχει φύτρωση ή ειναι φτωχή ή κακή φορά τρίχας κτλ. Εδώ γίνεται κάτι άλλο. Μερικοί εδώ μέσα είπαν για λάθος στο βάθος τοποθέτησης των μοσχευμάτων, επωάζουσα μόλυνση κτλ. Τίποτα απο αυτά δεν ειναι σίγουρο, τίποτα δεν μπορεί να αποδειχθεί. Απο την στιγμή που περιπτώσεις σαν και την δική σου δεν μπορούν να αποδειχθούν, και ολόκληρη παγκόσμια ιατρική κοινότητα ασχολείται με αυτές χωρίς να βγάζει άκρη, τίποτα δεν μπορεί να θεωρεί δεδομένο και τεκμηριωτικό, όλα θα ειναι σε σφαίρα θεωριών, συζητήσεων, απόψεως.
Ας πάψουμε να το βλέπουμε ιατρικά, αλλά εμπορικά. Πλήρωσες για μια υπηρεσία την οποία δεν πήρες σωστή. Οφείλεις να αποζημιωθείς, αυτό θα απαιτήσεις, αυτό θα γίνει. Έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου στον συγκεκριμένο γιατρό παρότι οι περγαμηνές του ειναι καλές, φταίει δεν φταίει, δεν θες να ρισκάρεις ξανά στον ίδιο, καλά κάνεις, το ιδιο θα έκανα και εγώ.
Η συμβουλή μου.... απαίτησε να πάρεις όσα περισσότερα χρήματα μπορείς πίσω αφου σε εξετάσει, το δίκαιο ειναι να πάρεις αναλογικά πίσω σε σχέση χρημάτων / φύτρωσης + κάτι παραπάνω για σενα για σπατάλη δότριας. Πας σε άλλο κορυφαίο γιατρό, πχ Μπισάνγκα και κάνεις αποκατάσταση του προβλήματος σου, γιατί τα χρήματα θα έρθουν πίσω, το θέμα ειναι να φτιάξεις την εικόνα σου. Αν όμως και εκεί αποτύχεις, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τον δικό σου οργανισμό και απορρίπτει τα μοσχεύματα.
Εγώ πιστεύω πως δεν φταίει το κεφάλι σου, ούτε φλεγμονή είχες ούτε τίποτα. Πιστεύω για ειναι κοινό το μοτίβο του με τον κρητικο στην δεδομένη εκείνη στιγμή, κάποιο ιατρικό σφάλμα έγινε που δεν μπορεί να αποδειχθεί. Παίρνεις λεφτά, πας αλλού και τέλος. Καλό κουράγιο και καλή τύχη.