poseidonas77
Well-Known Member
αρα μυθος οτι βοηθαει στο σοκλος(?)
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
σε ενα ποστ ο dance ειχε πει οτι εκοψε την φινα για καποιο διαστημα και ειχε ραγδαια επιδεινωση
μετα την ξαναρχισε αλλα η επαναφορα δεν ηταν η ιδια
@κρατα και μια επιφυλαξη σε αυτα που λεω γιατι ισως να ειχε σταματησει την μινοξ και οχι την φινα.. δεν ειμαι σιγουρος...αλλα νομιζω και την φινα ειχε κανει off...
αμα δει το ποστ ας απαντησει
σε ενα ποστ ο dance ειχε πει οτι εκοψε την φινα για καποιο διαστημα και ειχε ραγδαια επιδεινωση
μετα την ξαναρχισε αλλα η επαναφορα δεν ηταν η ιδια
@κρατα και μια επιφυλαξη σε αυτα που λεω γιατι ισως να ειχε σταματησει την μινοξ και οχι την φινα.. δεν ειμαι σιγουρος...αλλα νομιζω και την φινα ειχε κανει off...
αμα δει το ποστ ας απαντησει
Καλησπέρα σε όλους. Ακριβώς ναι. Το 2008 τέλη για πείραμα σταμάτησα φινα για 1 έτος, εκτος του οτι είχα παρενέργειες 1 μετά την διακοπή (rebound προστάστη δίνοντας συμπτώματα προστατίτιδας) έχασα πολύ μαλλί, και όταν ακριβώς 1 έτος μετά την ξεκίνησα, ποτέ δεν γύρισα εκει που ήμουν πριν. Το 2013 έκοψα 8 μήνες πριν την μμ το regain, και έχασα ακόμη περισσότερα μαλλιά παρότι έπαιρνα φινα. Μετά την μμ το ξεκίνησα και δεν το έχω κόψει εκ τότε, ανέβασα και φίνα στο 1/3, απο τότε, τα μαμά μαλλιά μου ειναι καλύτερα απο ποτέ, 1μιση μήνα μετά. Η θεραπεία παίζει συνδυαστικά λοιπόν για βέλτιστα αποτελέσματα και το ένα συνεπικουρεί το άλλο. Με το regain επαναφορά υπάρχει αν το διακόψεις, με την φινα οχι. Στο σοκ λος σίγουρα βοηθάει, σκεφτείτε αν έχεις μαλλιά άρρωστα έτοιμα να πέσουν που κρατιούνται με την φινα, η επέμβαση οσο και να προσέξει ο γιατρός, θα σοκαριστούν, κάτι θα πέσει, με την φινα θα κρατηθεί όλο και κάτι περισσότερο, αλλά ο μεγαλύτερος της ρόλος ειναι να κρατήσει δυνατά τα μαμά μαλλιά για να συμπληρώσουν την εικόνα με τα μμ. Για την διατήρηση των μμ δεν έχει μεγάλη σχέση, ωστόσο εγώ πιστεύω πως και απο την δότρια χάνουν τρίχες τα μεγάλα nw, οπότε η λήψη φίνας μακροπρόθεσμα θα βοηθήσει και αυτά τα μαλλιά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό κατάλαβα και εγώ. Στην ουσία η φίνα κάνει απλά την δουλειά της, μόλις την σταματήσεις καπούτ!αρα μυθος οτι βοηθαει στο σοκλος(?)
Ρίσκο το οποιο κανεις δεν ξέρει, μπορεί ναι μπορεί όχι.Ναι κατι τετοιο.
Αν κοψω την φινα και μου φυγουν μαμα μαλλια μετα αν την ξαναρχισω ξαναβγαινουν τα ιδια?
H Κορτιζονη εχει αντιφλεγμονωδη δραση και για την δικη σου περιπτωση προφανως σου την προτεινε για να αντιμετωπισεις φλεγμονωδεις καταστασεις του δερματος που προφανως εχεις (η μηπως οχι?)
Εαν οχι δεν ξερω πως θα σε βοηθησει ποσο μαλλον απο την στιγμη που εχει περασει αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα απο την στιγμη που ειδες την αραιωση μετα την φυτρωση των μοσχευματων (ειναι ζωντανοι οι θυλακες ακομα για να τους boostarei η Κορτιζονη?) ... Μενει να δουμε.
Η Φινα δεν εχει μονιμη δραση ουτε μπορει καποιος να την παιρνει εφ ορου ζωης..στην πενταετια χανει την δυναμη της.
Μετα (συμφωνα με χρηστες τους Φορουμ) υπαρχει συνεχεια μονο με ντουντα και δεν ξερω κατα ποσο ισχυει και αν δινει τα ιδια αποτελεσματα σε βαθος χρονου
εφτασα από την σελίδα ένα εως και εδώ μονοκοπανιά...
μου πήρε πάνω από τέσσερις ώρες.
φίλε μπούκλα νοιώθω λές και σε ξέρω χρόνια
μακάρι να λυθεί τελείως το ζήτημα σου πράγμα που πιστεύω οτι θα συμβεί άμεσα δεδομένης και της συμπεριφοράς του γιατρού σου. Η γνώμη μου είναι οτι το λάθος είναι δικό του και θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό το γεγονός οτι δεν το παραδέχεται.
Ομως η <<ξήγα>> του δείχνει επαγγελματισμό και πρέπει να του το αναγνωρίσω.
Πραγματικά σου εύχομαι σύντομα να λύσεις το πρόβλημα σου.
...Δεν πιστεύω να με βοηθήσει καθώς δεν πιστεύω ότι έχω φλεγμονή...
Ευχαριστώ ρε φιλε να είσαι καλά!Φιλαράκο κουράγιο. Έχεις ξεπεράσει το μεγαλύτερο δρόμο. Κάνε άμεσα οσα σου είπε να τελειώνει η ιστορία και μετά μιας και δεν θα γίνει τίποτα πιστευώ πχ φύτρωση, πάρε την αποζημίωση σου και τέλος. Μην χάνεις και εσύ χρόνο κάνε το ταξίδι άμεσα και μην καθυστερείς.
Άσε.Ποπο ρε Boukla, θα ´σαι σε αναμμενα καρβουνα λογικα ετσι;
Όχι δεν μου είπε τίποτα, ακόμα περιμένω.Τι να πω ρε φιλε, υπομονη λιγο ακομη. Σου ειπε ο γιατρος ποτε θα γυρισει ο μικροβιολογος;