Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

Δημητρης38

Active Member
Πόσο καιρό πήρες, τι διαφορές είδες, τι παρενέργειες είδες? Γιατι 6 μήνες ειναι το ελάχιστο (απο πλευράς ωφέλειας) για να εξάγεις συμπέρασμα αν σου έκανε καλό ή οχι. Κακό πάντως (παρενέργειες) μπορεί και άμεσα να τις δεις, οπως και τις είδες.

Μου εβγαλε ολες τις παρενεργειες που εχουν ποσταρει και οι υπολοιποι χρηστες στο Φορουμ.
Αλλα αυτο που με εκανε να την κοψω ηταν οι πονοι στα γεννητικα οργανα.
Το googlara (αντιστοιχο θεμα ειχανε και πολλοι αλλοι), το συζητησα με τον Γιατρο μου και στο τελος αποφασισα finito !!!

H αληθεια ειναι ομως οτι οσο καιρο εκανα θεραπεια με Φιναστεριδη, μειωθηκε στο ελαχιστο η τριχοπτωση μου και αυξηθηκε ο ογκος των μαλλιων μου !!! Ναι μεν... αλλα δηλαδη !!!!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Σορρυ ρε παιδια εγω περνω φινα και ειναι σε ενα σταθερο επιπεδο.
Αν την κοψω θα καραφλιασω παλι?
Δηλαδη εκανα την μεταμοσχευση εδω και 2 χρονια και 7 μηνες.
Αν την κοψω τι αλλο θα χασω? τα λιγα μαμα που ειχα?
Δηλαδη τοσα χρονια Τα μαμα μαλλια τπτ δεν μου εχεις πεσει λογο φινας?

giwrgos athina

Active Member
Jonn κανεις δεν μπορει να σου απαντησει με σιγουρια..Μπορει να την κοψεις και να σου φυγουν ολα τα μαμα μαλλια μπορει και τπτ

Bouklas

Well-Known Member
Τριχωπτωση δεν εχεις οπως παλια οι παρενεργειες εισαι σιγουρος πως σου εχουν φυγει ολες?
Αυτή την απορία την είχα στις αρχές που έπαιρνα το φάρμακο, όταν ξεκίνησα γυμναστήριο μετά από διακοπή κάποιων μηνών την πρώτη μέρα είχα στύση την ώρα που έκανα πλάτη. Έκτοτε δεν το σκεφτόμουν ποτε και δεν είχα κανένα θέμα, δεν ξέρω αν παίζει ρολο ότι γυμνάζομαι πολλά χρονια από μικρό παιδί.

Bouklas

Well-Known Member
Σορρυ ρε παιδια εγω περνω φινα και ειναι σε ενα σταθερο επιπεδο.
Αν την κοψω θα καραφλιασω παλι?
Δηλαδη εκανα την μεταμοσχευση εδω και 2 χρονια και 7 μηνες.
Αν την κοψω τι αλλο θα χασω? τα λιγα μαμα που ειχα?
Δηλαδη τοσα χρονια Τα μαμα μαλλια τπτ δεν μου εχεις πεσει λογο φινας?
Η λογική λέει πως θα χάσεις ότι σου έδωσε, ότι σου κράτησε και εκείνα που πρόκειται να πέσουν. Όλα αυτά εάν δεν σταθεροποιηθεί από μονη της η τριχόπτωση, κάτι που από όσο ξέρω συνήθως εμφανίζετε σε αρκετά ώριμη ηλικία.

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλά ειμαι φίλε μου, η θεραπεία καλά κρατεί, το αποτέλεσμα ακέραιο. Όλα οκ. Εσυ τι σκοπευεις να κάνεις με το πρόβλημα σου? Δεν ήρθε η ώρα να απαιτήσεις κάτι απο τον γιατρό?

Τρεξίματα ρε φιλε αλλα δόξα τον Θεό καλά είμαι. :p Εσύ τι κανεις είσαι καλά? :)

Δεν έχω θέμα να ξεκινήσω πάλι φίνα και την δόση που έπαιρνα (1 mg), παρενέργειες είχα στο ξεκίνημα μετά ήμουν ok. Απλά ξέρω ότι θα μου τουμπανιάσει το κεφάλι και δεν θα βγάλω άκρη για το τι άλλαξε. Πάντως ρε συ φιλε ένα τρελό, από τότε που ξεκίνησα φίνα, άσχετα αν μετά σταμάτησα, όλον αυτόν τον καιρό δεν έχω παρατηρήσει ποτε μου τρελή τριχόπτωση όπως είχα παλιά, κάθε μέρα επί χρονια!

Bouklas

Well-Known Member
Καλά ειμαι φίλε μου, η θεραπεία καλά κρατεί, το αποτέλεσμα ακέραιο. Όλα οκ. Εσυ τι σκοπευεις να κάνεις με το πρόβλημα σου? Δεν ήρθε η ώρα να απαιτήσεις κάτι απο τον γιατρό?

Εννοείτε αυτό, εάν μέσα στο σαββατοκύριακο βρω χρόνο θα του στείλω ένα update με την τωρινή κατάσταση. Και το ξανατονίζω για πολλοστή φορα, ελπίζω η απόφαση να είναι βάση του σκοπού που πήγα ειδικά στην Κύπρο, εάν ήθελα ένα μέτριο αποτέλεσμα με λίγα λεφτά δεν θα έκανα ολόκληρο ταξίδι στο εξωτερικό. Δεν θα έκανα καθόλου μεταμόσχευση. Οτιδήποτε νέο και να έχω θα το γράψω στο forum.

Bouklas

Well-Known Member
1 χρόνος και 4 μήνες πέρασαν από τότε που έκανα την μεταμόσχευση και 7 μήνες από τότε που ξεκίνησαν τα παρατράγουδα. Σήμερα τράβηξα αυτές τις φωτογραφίες να δείτε την εξέλιξη μου (η οποια είναι 0), οι ίδιες θα σταλθούν και στον γιατρό να δω τι έχει να μου πει.
Πάντως δεν νομίζω πως έχει αλλάξει κάτι, η διαφορα με το 7-8μηνο είναι η μέρα με την νύχτα.

Το μαλλί είναι λουσμένο, στεγνό και με βρεγμένο στυλ, το μονο θετικό που βλέπω είναι ότι η δότρια, φαίνεται καλή.

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    811.6 KB · Προβολές: 794
  • 2.JPG
    2.JPG
    867.3 KB · Προβολές: 812
  • 3.JPG
    3.JPG
    885.6 KB · Προβολές: 739
  • 4.JPG
    4.JPG
    935.4 KB · Προβολές: 766
  • 5.JPG
    5.JPG
    985.8 KB · Προβολές: 775
  • 6.JPG
    6.JPG
    977.1 KB · Προβολές: 769
  • 7.JPG
    7.JPG
    1,003.2 KB · Προβολές: 779
  • 8.JPG
    8.JPG
    1,008.9 KB · Προβολές: 778
  • 9.JPG
    9.JPG
    1.1 MB · Προβολές: 760
  • 10.JPG
    10.JPG
    974.4 KB · Προβολές: 806

Bouklas

Well-Known Member
-----

Συνημμένα

• 11.JPG
    11.JPG
    963.8 KB · Προβολές: 800
  • 12.JPG
    12.JPG
    1 MB · Προβολές: 733
  • 13.JPG
    13.JPG
    860.2 KB · Προβολές: 723
  • 14.JPG
    14.JPG
    829.2 KB · Προβολές: 696
  • 15.JPG
    15.JPG
    992 KB · Προβολές: 749
  • 16.JPG
    16.JPG
    1,015.4 KB · Προβολές: 744
  • 17.JPG
    17.JPG
    849.9 KB · Προβολές: 721
  • 18.JPG
    18.JPG
    906.6 KB · Προβολές: 710
  • 19.JPG
    19.JPG
    986.8 KB · Προβολές: 717
  • 20.JPG
    20.JPG
    965.7 KB · Προβολές: 822

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
μπουκλα συνεχιζεις χανεις μοσχευματα??
ρε συ μηπως εξελισεται και η τριχοπτωση σου και σε ξεγελαει ??
πιστευω θα βρεις ακρη με το γιατρο...και θα πας για μια συμπληρωματικη και θα γινεις τουμπανο
το θεμα ειναι να ξερεις σιγουρα οτι δε χανεις μαμα μαλια...οικογενειακα ξερεις που θα φτασεις σε σταδιο αραιωσης????

Bouklas

Well-Known Member
μπουκλα συνεχιζεις χανεις μοσχευματα??
ρε συ μηπως εξελισεται και η τριχοπτωση σου και σε ξεγελαει ??
πιστευω θα βρεις ακρη με το γιατρο...και θα πας για μια συμπληρωματικη και θα γινεις τουμπανο
το θεμα ειναι να ξερεις σιγουρα οτι δε χανεις μαμα μαλια...οικογενειακα ξερεις που θα φτασεις σε σταδιο αραιωσης????
Έχω καιρό να δώσω σημασία εάν χάνω μοσχεύματα ή όχι, σήμερα που προετοιμάστηκα για τις φωτογραφίες έκανα μια με τα χερια και ξεκόλλησε 1 τρίχα μεταμοσχευμένη, λίγο πιο πάνω από την ριζα, ήταν κατσαρή. Τριχόπτωση πάντως εδώ και ποσα χρονια πέρασαν από τότε που σταμάτησα την φιναστερίδη δεν ξαναείδα και μου φαίνεται απίστευτο! Έχω μονο σε πολύ λογικά και φυσιολογικά πλαίσια. Αυτό που νιώθω τώρα όταν πιάνω τα μαλλιά μου (στο λούσιμο και όταν είναι στεγνά) είναι ότι έχω μια αραίωση μονο στην περιοχή που έκανα μεταμόσχευση, τις πιο πίσω περιοχές τις νιώθω πιο πλούσιες σε μαλλί, πιο γεμάτες. Δες και τις φωτογραφίες μέχρι που φτάνει η αραίωση.

Ορίστε και μια φωτογραφία που τράβηξα αμέσως μόλις είδα το μήνυμα σου! Έκανα μια με τα χερια και βρήκα άλλη 1 μεταμοσχευμένη να πέφτει.

Μακάρι ο γιατρός να με δικαιώσει με όσα μου πει και κάνει. Όσον αφορά την συμπληρωματική μεταμόσχευση στον ίδιο, αυτό θέλει σκέψη γιατί εμπιστεύτικα το κεφάλι μου ήδη 1 φορα.

Συνημμένα

• 01.JPG
    01.JPG
    1.1 MB · Προβολές: 697

poseidonas77

Well-Known Member
ρε συ μπουκλα δε πας στη συναντηση που θα κανει η hdc στην αθηνα να παρεις μια αποψη και απο εκει??
να δουμε αυτοι τι θα σου πουν τι μπορει να εγινε και τι θα μπορουσες να κανεις απο δω και περα..
ρε συ φιλε αυτο ειναι σοβαρο θεμα και μας αφορα ολλους....εαν υπαρχει αιτια πρεπει να την ξερουμε και να την μαθουν και οι υπολοιποι γιατροι....μηπως τελικα ειναι μια επιπλοκη που μπορει να συμβει σε οποιαδηποτε μμ και απλα μας το κρυβουν για ευνοητους λογους....

petrospap

Active Member
στη θεση σου θα τα επαιρνα με μηχανη μεχρι να κανω και τη δευτερη...τωρα θα με πεις δεν εκανα μεταμοσχευση για να τα παιρνω με 9 χιλιοστα...αλλα πιστευω οτι θα δειχνουν καλυτερα

Δημητρης38

Active Member
Bouklas μην το σκεφτεσαι και χαλας την διαθεση σου.
Μιλησα με ατομο που εκανε μ/μ πριν ενα χρονο.... μου ειπε ειχε ποσοστο φυτρωσης 40-50% (ουτε τα μισα δεν βγηκαν).
Και μου ανεφερε οτι στους 6-7 μηνες ειχε περισσοτερα μοσχευματα που φυτρωσαν σε σχεση με τους 12.
Μετα τους 7 μηνες εβλεπε τριχες φυτεμενες να πεφτουν και να μην εχουν ξαναβγει. Το τελικο αποτελεσμα αθλιο!!

Οποτε να σκεφτεσαι οτι υπαρχουν και χειροτερα.
Να μιλησεις με τον Γιατρο σου αμεσα, αυτος ειναι ο αποκλειστικος υπευθυνος του αποτελεσματος που εχεις.

Τελευταία επεξεργασία:

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε απορώ με την ψυχραιμία σου, η κατάσταση ειναι τραγική. Σίγουρα έχεις χάσει μοσχεύματα και αρκετά, αλλά βλέποντας τι φωτογραφίως και στα πιο πίσω, σίγουρα έχεις χάσει και πολλά μαμά μαλλιά, πολλά μάλιστα. Νομίζω πρέπει να απαιτήσεις επιστροφή χρημάτων, τουλάχιστον κατα το ήμισυ και να προγραμματίσεις δεύτερη επέμβαση αλλού αν επιθυμείς. Σε διαβάζω που λες πως δεν έχει τριχόπτωση, δεν βλέπεις πολλές τρίχες να πέφτουν. Ούτε εγώ έβλεπα, χάνεις φυσιολογικές τρίχες, που όμως δεν ξαναβγαίνουν. Η φίνα που δυστυχώς (και καλά κάνεις) δεν παίρνεις, θα σε είχε σώσει γιατί έχασες και μμ αλλά και φυσικά και το ένα κάνει το άλλο να δείχνει χειρότερο. Περιμένουμε τις εξελίξεις σου φιλε μου και καλό κουράγιο.

Bouklas

Well-Known Member
Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

ρε συ μπουκλα δε πας στη συναντηση που θα κανει η hdc στην αθηνα να παρεις μια αποψη και απο εκει??
να δουμε αυτοι τι θα σου πουν τι μπορει να εγινε και τι θα μπορουσες να κανεις απο δω και περα..
ρε συ φιλε αυτο ειναι σοβαρο θεμα και μας αφορα ολλους....εαν υπαρχει αιτια πρεπει να την ξερουμε και να την μαθουν και οι υπολοιποι γιατροι....μηπως τελικα ειναι μια επιπλοκη που μπορει να συμβει σε οποιαδηποτε μμ και απλα μας το κρυβουν για ευνοητους λογους....

Καλο θα ήταν αλλα μένω επαρχία και υπάρχει και άλλο πρόβλημα που για την ώρα δεν θέλω να αναφέρω. Ο γιατρός μου είπε ότι το πρόβλημα μάλλον οφείλεται σε 3 λόγους, 1) Βιοτίνη, Ωμέγα 3, 2) Διατροφή 3) Άγχος. Τους οποιους εξαρχής δεν πίστεψα ποτε ότι ευθύνονται. Έστειλα σήμερα το email με τις φωτό όταν θα έχω νέα θα ποστάρω.
στη θεση σου θα τα επαιρνα με μηχανη μεχρι να κανω και τη δευτερη...τωρα θα με πεις δεν εκανα μεταμοσχευση για να τα παιρνω με 9 χιλιοστα...αλλα πιστευω οτι θα δειχνουν καλυτερα

Φιλε μέχρι στιγμής μονο με ένα στυλ μπορώ να τα φτιάχνω, κοντά πλαϊνά και τα πίσω πάνω για να δίνει κάπως όγκο. Άλλο look δεν μπορώ γιατί δείχνει ένα ψεύτικο και άσχημο πράγμα. Και το κοντό μα την Παναγια δεν μου πάει με τίποτα! Ποτε μου δεν τα κράταγα κοντά.

Bouklas μην το σκεφτεσαι και χαλας την διαθεση σου.
Μιλησα με ατομο που εκανε μ/μ πριν ενα χρονο.... μου ειπε ειχε ποσοστο φυτρωσης 40-50% (ουτε τα μισα δεν βγηκαν).
Και μου ανεφερε οτι στους 6-7 μηνες ειχε περισσοτερα μοσχευματα που φυτρωσαν σε σχεση με τους 12.
Μετα τους 7 μηνες εβλεπε τριχες φυτεμενες να πεφτουν και να μην εχουν ξαναβγει. Το τελικο αποτελεσμα αθλιο!!

Οποτε να σκεφτεσαι οτι υπαρχουν και χειροτερα.
Να μιλησεις με τον Γιατρο σου αμεσα, αυτος ειναι ο αποκλειστικος υπευθυνος του αποτελεσματος που εχεις.
Κατάλαβα. :( Πάντως η ιστορία του θυμίζει και μένα, στους 7 μήνες είχε περισσότερα από ότι στους 12, χάνει μεταμοσχευμένες και δεν πέτυχε υψηλά ποσοστά φυτρώσης. Και εγώ, εάν το σκεφτείς, τι μπήκε και τι έχασα από τα νέα και τα καινούργια, σχετικά στα ίδια έμεινα με πριν κάνω μεταμόσχευση.

Φίλε απορώ με την ψυχραιμία σου, η κατάσταση ειναι τραγική. Σίγουρα έχεις χάσει μοσχεύματα και αρκετά, αλλά βλέποντας τι φωτογραφίως και στα πιο πίσω, σίγουρα έχεις χάσει και πολλά μαμά μαλλιά, πολλά μάλιστα. Νομίζω πρέπει να απαιτήσεις επιστροφή χρημάτων, τουλάχιστον κατα το ήμισυ και να προγραμματίσεις δεύτερη επέμβαση αλλού αν επιθυμείς. Σε διαβάζω που λες πως δεν έχει τριχόπτωση, δεν βλέπεις πολλές τρίχες να πέφτουν. Ούτε εγώ έβλεπα, χάνεις φυσιολογικές τρίχες, που όμως δεν ξαναβγαίνουν. Η φίνα που δυστυχώς (και καλά κάνεις) δεν παίρνεις, θα σε είχε σώσει γιατί έχασες και μμ αλλά και φυσικά και το ένα κάνει το άλλο να δείχνει χειρότερο. Περιμένουμε τις εξελίξεις σου φιλε μου και καλό κουράγιο.

Δεν ξέρω εάν είναι ψυχραιμία φιλε, είναι πάντως εκείνο που είχα πει πριν καιρό στον φίλο Τροφέα, 2 χρονια μετά + ποσα άλλα να παλεύεις κάθε μέρα για το ίδιο πρόβλημα, χάνεις γενικώς δυνάμεις μέσα σου, σε ρίχνει ενώ έχεις και άλλες υποχρεώσεις, δεν γίνετε να συγκεντρωθείς στον ίδιο βαθμό. Τώρα ελπίζω να έχω μια λύση γιατί πέρασε αρκετός καιρός.
Πρόσεξες κάτι στις φωτογραφίες? Μπορεί να έχω χάσει μαλλιά αλλα στην περιοχή που έγινε η μεταμόσχευση έχει γίνει ο κακός χαμός, στις πιο πίσω περιοχές δεν συμβαίνει το ίδιο. Στο λούσιμο για παράδειγμα όταν πιάνω τις πιο πίσω περιοχές τις νιώθω πιο πυκνές από τις μπροστινές.

Όσο για την φιναστερίδη, εάν την συνέχιζα δεν θα έκανα μεταμόσχευση. Η φίνα από μονη της μου είχε δώσει 3 φορες καλύτερο αποτέλεσμα από ότι η μεταμόσχευση. Εάν εννοείς μονο για 6 μήνες πριν και κατά την εγχείριση τι να πω δεν ξέρω ο γιατρός δεν με είχε προειδοποιήσει για κάτι, απλά μου την είχε αναφέρει.

Τελευταία επεξεργασία:

Νικολας νικ

Well-Known Member
μπουκλα κουραγιο , ο γιατρος θα ειναι τη δυτερα 23/3 στην θεσνικη στο καπσις γιατι δε πας να τον δεις? εγω εχω κανονισει ραντεβου ως υποψηφιος αλλα με αυτα που διαβαζω εδω μεσα μαλλον θα ειναι μαι τυπικη διαδικασια...αφου δεν παιρνω φινα

Bouklas

Well-Known Member
μπουκλα κουραγιο , ο γιατρος θα ειναι τη δυτερα 23/3 στην θεσνικη στο καπσις γιατι δε πας να τον δεις? εγω εχω κανονισει ραντεβου ως υποψηφιος αλλα με αυτα που διαβαζω εδω μεσα μαλλον θα ειναι μαι τυπικη διαδικασια...αφου δεν παιρνω φινα

Σε ευχαριστώ φιλε μου. :)

Είναι δύσκολο να βρεθώ σήμερα στην Θεσσαλονίκη γιατί εκτος ότι μένω 5-6 ώρες μακριά, δουλεύω κιόλας. Ο Γιατρός πάντως απάντησε στο email μου και την Τρίτη όπως μου είπε θα με πάρει τηλέφωνο να μιλήσουμε για το θέμα, άρα τότε θα έχω και νέα.

Νικόλα μην μένεις στην φίνα, η μεταμόσχευση εξαρτάται από πολλά πράγματα. Επειδή δεν γνωρίζω το πρόβλημα σου, για μένα πχ ένα παράδειγμα, μια καλή εναλλακτική θεραπεία με επιτυχημένη μεταμόσχευση αλλα και ένα τοππικ όταν χρειαστεί πιστεύω θα με κρατήσει σε πολύ καλά επίπεδα για πολλά χρονια. Εάν όμως πάρω φιναστερίδη δεν χρειάζομαι να κάνω και τα προηγούμενα γιατί από μονη της αυτή η θεραπεία δίνει το τριπλάσιο αποτέλεσμα.

Μπλουζα