Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

athenian

Well-Known Member
μπα και αλλου υπαρχουν τετοια θεματα μην νομιζεις,απλα εδω ειναι ελευθερο το φορουμ απο συμφεροντα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Εγώ πιστεύω πως η πιθανότητα να συμβαίνει σε Krhtiko και Boukla το ίδιο πράγμα ενω έχουν κάνει μμ στον ίδιο γιατρό έχει και κοινό παρανομαστη. Το θεωρώ απίθανο να συμβαίνει για άλλο λόγο και όχι γιατί έγινε το ίδιο λάθος απο πλευράς κλινικής..

krhtikos21

Member
παιδια εγω να δω να πεφτουνε μμ στο 100% δεν εχω δει πουθενα περαν 2-3 γνωστων περισταιτκων ΑΛΛΑ ακαριαια .ψαχτε οσο θελετε τετοια εινια τρελα σκηνικα που λες ρε φιλε φταιει ο οργανισμος ή συντρεχουν αλλοι ιατρικοι λόγοι. πιστευω και λέω οτι εγώ έχω πρόβλημα λογικά. ίσως τ δερμα μ δε τ δεχεται.στατιστικα μεν εινια απιθανο.τώρα αν ο μπουκλας εμφανισει τ ιδιο θεμα το εξετάζουμε σε άλλο επίπεδο.που εγώ δεν πιστευω να ναι τ ιδιο γτ εγω είχα τρελό πρόβλημα.όπως και να τ κανουμε.αλλά και εγώ το παρατήρησα εξ όψεως πολύ αργά δλδ δε φαίνότανε και ο dance που μοε ειδε που ήμουνα αλουστος ταλιπωρημενος ήταν τότε που άρχοσε να φαίνεται.γτ πριν το βλεπα μον εγώ.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δεν ξερω αν λεω βλακεια αλλα οταν ημουν σε ηλικια γυμνασιου,λυκειου ειχα φτασει τα 8 σκουλαρικια στα αυτια.
Ακομη εχω τις τρυπες αλλα τοτε παρατηρουσα οτι δυσκολα επουλωνοταν οι πληγες μου με σχεση με αλλα αγορια η κοριτσια που μεσα σε 1 βδομαδα αυτοι ηταν οκ.
ΑΝ και ημουν πολυ προσεχτικος γενικα Εκαναν παρα πολυ καιρο να ανηξει η τρυπα στο αυτι για να μπορω να βγαλω και να βαλω ανετα το σκουλαρικη.
Το 2001-2002 ειχα κανει σκουλαρικη στο φρυδι και 6 μηνες συνεχομενα συνεχως με πριζοταν το ματι και με πονουσε διαρκως ηταν μια κατασταση ανυποφορη που μαλλον δεν το δεχοταν ο οργανισμος μου η το δερμα μου και στην τελικη το εβγαλα και ανακουφιστικα απο τον πονο μηνων.
Μια μερα ειχα ξυπνησει και το μισο μου ματι ηταν κλειστο απο το πριξιμο και η φαση ηταν οτι προσεχα και το απολυμανα σωστα. Αλλοι κανουν σκουλαρικη στο φρυδι και σε μια βδομαδα η και λιγο παραπανω ειναι οκ.
Αυτο πριν κανω μεταμοσχευση το ειχα ρωτησει στην H*c αν παιζει ρολο στη μεταμοσχευση.
Αν ο οργανισμος μου η το δερμα μου δεν δεχτει τα μοσχευματα γατι ειχα θεμα και με τα σκουλαρικια. Με ειπαν κατι τετοιο δεν ισχυει με τα μαλλια.

geeorgee

Active Member
o tropheus αν θυμαμαι καλα ειχε πει οτι και ο ιδιος ειχε παρομοιο προβλημα μετα απο μεταμοσχευση.Επισης οταν παρουσιαστηκε αυτο με τον Κρητικο
ηταν παλι εξ' αρχης σιγουρος οταν αλλοι μιλαγανε για φλεγμονες κτλ οτι
δεν υπαρχει κατι τετοιο αλλα ειναι αλλος ο λογος.Αν μπορει να μας πει
και αυτος που πιστευει οτι οφειλεται αυτη η κατασταση?ειναι ισως απο την
προσπαθεια για μεγαλες πυκνοτητες σε μια μονο μεταμοσχευση και τελικα
αποβαλει οργανισμος καποια απο τα μοσχευματα?ειναι καποια αλλη αστοχια του γιατρου?

Bouklas

Well-Known Member
John_John1 είπε:
Εχω ανχωθει και εγω.
Παντως στο 6μηνο οντως πρεπει να ισχυει οτι καποιος φενεται πιο πυκνος απο ποτε (Απ'οτι παρατηρησα και σε μενα).
Ειπα να κοψω τι φινα σε λιγο καιρο και με αυτα που βλεπω αρχιζω να φοβαμαι και εγω γιατι εφοσον ειχα πριν τι μεταμοσχευση περιπου 1500 grafts μαμα αποτι με εχετε πει και εσεις εδω μεσα βλεποντας τις φωτο μου ,και τα χασω αυτα τα 1500 γ@μ@τα....
Το crown μου με χει ξενερωσει απιστευτα και πιστευω η φινα δεν μπορει να κανει κατι αλλο πανω σαυτο.
Σκεφτομαι να βγαλω καμια φωτο ακομη σημερα,αυριο να δουμε διαφορες στα 2χρονια που ειμαι με πριν.
Boukla τι να σε πω αδερφε.Να σε πανε ολα καλα!!!Μας εβαλες σε σκεψεις....
Ευχαριστώ ρε Johnny να σε καλά. :) Ανέβασε καμια φωτό έτσι για να δούμε πως πάνε και τα πράγματα για σένα. Εσύ είχες μια επιτυχημένη μεταμόσχευση όσο δεν πάει και αφού δεν έχεις αμφιβολίες όπως είχα εδώ και καιρό μην σε νοιάζει όλα καλά θα σου είναι.
Πάντως δεν πιστεύω ότι έχω στον ίδιο βαθμό το πρόβλημα που έτυχε στον Κρητικό. Μπορεί να είναι ο κύκλος όπως είπε ο φίλος Dance ή να συνέπεσαν πολλά μαζί και μια μικρή αραίωση συν όλα τα αλλα να δείχνει αυτό το αποτέλεσμα. Όπως και να έχει εγώ θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, ελπίζω να μην μείνει έτσι.

petrospap είπε:
πραγματικα επεσα απο τα συννεφα και εγω με αυτο που ειδα...καλο κουραγιο φιλε και μακαρι να μην ειναι μονιμη η ζημια...πολυ περιεργο και αυτο με την ασπρη γραμμη επισης...σαν να ειναι παλια πληγη φαινεται

Σε ευχαριστώ για την συμπαράσταση φιλε μου.
Αυτό με την πληγή έγινε αντιληπτό από τότε που καθάρισε η περιοχή από τα κακαδια τον πρώτο μηνα, τότε παρατήρησα και την πληγή. Από τότε μέχρι τώρα δεν έχει εξαφανιστεί ακόμα.

krhtikos21 είπε:
σε ποσους μηνες παρατηρησεσ την διαφορα?αν θες ρε φιλε στειλε μ σε ενα μυνημα τ τηλ σ να επικοινωνησουμε γτ κτ σοβαρο παιζει με μενα τουλαχιστον να σ πω τ επαθα εγω να δουμε να εινια τ ιδιο και να σ ανακουφισ να μην μπαινουνε ιδεες.και εγω το χα ψαξει τ θεμα τωρα και θα βγάλουμε ακρη.απλα πρεπει αν αναρωτηθεις αν αυτα π χανεις ενιια μαμα ή μμ μαλλια.

Ναι ρε φιλε θα στο στείλω σε ιδιωτικό μήνυμα. Την διαφορα την αντιλήφθηκα εδώ και 1 μηνα? μη σου πω ψέμματα εκεί μέσα. Όταν παλιά έβαζα το χέρι μέσα στα μαλλιά το ένιωθα πιο πυκνό πιο γεμάτο ενώ τώρα η διαφορα είναι τεραστια! Επίσης η μπροστινή σειρά της hairline θυμάμαι ότι ήταν πιο δυνατή πιο πυκνή! Πως εξηγείται να μπήκαν grafts σε άδεια περιοχή και τώρα να μην είναι το ίδιο πυκνά με πριν? Σε 1 τετραγωνικό εκατοστό της πρώτης σειράς πρέπει να υπάρχουν 70 grafts, με αυτά που βλέπω τώρα δεν τα κόβω.

Flosk είπε:
Εγώ πιστεύω πως η πιθανότητα να συμβαίνει σε Krhtiko και Boukla το ίδιο πράγμα ενω έχουν κάνει μμ στον ίδιο γιατρό έχει και κοινό παρανομαστη. Το θεωρώ απίθανο να συμβαίνει για άλλο λόγο και όχι γιατί έγινε το ίδιο λάθος απο πλευράς κλινικής..
Γιατί όχι, πολύ πιθανόν.

giwrgos athina είπε:
Kαι εγω θα ηθελα πολυ να ακουσω την αποψη του τροφεα πανω στο θεμα του boukla και του κρητικου...

Και εγώ θα την ήθελα, όπως επίσης όσα έχει να πει για τις μεταμοσχεύσεις. Το περιμένω πως και πως αυτό το νήμα που μας είπε ότι θα ανοίξει. Μη μας παιδεύεις άλλο φιλε Τροφέα. :p

Stripar

Established Member
Παίδες με όλο το σεβασμό!

αλλά ο @Tropheus έχει πεί μέχρι τώρα πάρα πολλές φορές το τί συμβαίνει!!!

Είναι διάσπαρτο σε διάφορα νήματα του Forum...διακριτικά βέβαια

Απορώ γιατί ακόμα ΑΠΟΡΕΙΤΕ!!!...

:16m:

tropheus

Well-Known Member
Bouklas είπε:
giwrgos athina είπε:
Kαι εγω θα ηθελα πολυ να ακουσω την αποψη του τροφεα πανω στο θεμα του boukla και του κρητικου...

Και εγώ θα την ήθελα, όπως επίσης όσα έχει να πει για τις μεταμοσχεύσεις. Το περιμένω πως και πως αυτό το νήμα που μας είπε ότι θα ανοίξει. Μη μας παιδεύεις άλλο φιλε Τροφέα. :p

Stripar είπε:
Παίδες με όλο το σεβασμό!

αλλά ο @Tropheus έχει πεί μέχρι τώρα πάρα πολλές φορές το τί συμβαίνει!!!

Είναι διάσπαρτο σε διάφορα νήματα του Forum...διακριτικά βέβαια

Απορώ γιατί ακόμα ΑΠΟΡΕΙΤΕ!!!...

:16m:

Πραγματικά έχω πει πολλές φορές τι συμβαίνει. Απλά όπως λέει και ο Stripar έχω προσπαθήσει να είμαι διακριτικός.

Εχω μιλήσει κατ' επανάληψη για το τι πρέπει να ισχύει κατά τη διάρκεια ενός χειρουργείου.

Δείτε τη φωτό που ανέβασε ο Stripar πριν λίγες μέρες :ΕΔΩ
Και φανταστείτε ότι είναι απλός επισκέπτης μέσα στο χειρουργείο του rahal...

Διαβάστε και ΕΔΩ

Σε πόσους από εμάς τηρήθηκαν αυτά που έπρεπε να τηρηθούν;;;

Boukla όσο αφορά το νήμα είχα πει ότι δε θα το ανεβάσω γιατί θα προκαλέσω πολλές προστριβές και είναι κάτι που πράγματικά δε θέλω. Αρκετά πάντως πράγματα (όχι όλα όμως) τα έχω πει αρκετές φορές σε διάφορα νήματα...

danceworld_2001

Well-Known Member
Άρα με λίγα λόγια φίλε τροφέα, οι παραλείψεις του γιατρού και η μη τήρηση αυστηρών πρωτοκόλλών οδήγησε τον μπούκλα και τον κρητικό, έστω και 6-9 μήνες μετά και παρά την μεγάλη φύτρωση, σε θάνατο των μοσχευμάτων απο κάποια ίσως μόλυνση που είχε επωαστεί και τώρα ξέσπασε. Αν ναι η μόλυνση ειναι μόνιμη ή αναστρέφεται με θεραπεία?

Δεν σας κρύβω πως έχω αγχωθεί απίστευτα και ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό κοίταγα να δω τι νέο θα δώ, τώρα κοιτάω σαν μανιακός να δώ αν θα αραιώσω. Πολύ ψυχοφθόρο και παράλληλα ανήκουστο για τα παιδιά αυτά να χάνουν μεταμοσχευμένα μαλλιά με τόσο κοινό πατερν. Ο κρητικός παρότι έβαλε και κορτιζόνες δεν είδε προκοπή, άρα κύκλος δεν ήταν, πάνε τα μαλλιά του δυστυχώς, ούτε τα μισά γκραφτς δεν του έμειναν μου είπε. Ο μπούκλας ειναι στις αρχές του φαινομένου ακόμη. Μοναδικοί κοινοί παρανομαστές και στους 2 ο γιατρός, η παρόμοια ηλικία και η μη χρήση ισχυρών αντιανδρογόνων.

Bouklas

Well-Known Member
tropheus είπε:
Πραγματικά έχω πει πολλές φορές τι συμβαίνει. Απλά όπως λέει και ο Stripar έχω προσπαθήσει να είμαι διακριτικός.

Εχω μιλήσει κατ' επανάληψη για το τι πρέπει να ισχύει κατά τη διάρκεια ενός χειρουργείου.

Δείτε τη φωτό που ανέβασε ο Stripar πριν λίγες μέρες :ΕΔΩ
Και φανταστείτε ότι είναι απλός επισκέπτης μέσα στο χειρουργείο του rahal...

Διαβάστε και ΕΔΩ

Σε πόσους από εμάς τηρήθηκαν αυτά που έπρεπε να τηρηθούν;;;

Boukla όσο αφορά το νήμα είχα πει ότι δε θα το ανεβάσω γιατί θα προκαλέσω πολλές προστριβές και είναι κάτι που πράγματικά δε θέλω. Αρκετά πάντως πράγματα (όχι όλα όμως) τα έχω πει αρκετές φορές σε διάφορα νήματα...
A εντάξει τότε, δεν είχα πετύχει κάπου την δήλωση σου και απλά περίμενα. :p

Όσο για αυτά που έπρεπε να τηρηθούν εντάξει τώρα τι συζητάμε για Καναδά και Αμερική? Εκεί σε κρατάνε και στην μετεγχειρητική πορεία, σου κάνουν εκείνοι τα λουσίματα και καθαρίζουν πάλι εκείνοι το δέρμα από τα κακάδια για να γίνει η δουλειά σωστά και με ακρίβεια. Εγώ όμως θα πω για πιο απλά πράγματα, ο φίλος ROBOT έκανε στην ίδια κλινική με μένα, ένιωσα κάπως όταν είδα στην περιγραφή του να λέει ακριβώς ποσα μονα του βάλανε, ποσα διπλα, τριπλά και πάει λέγοντας. Εγώ όταν ρώτησα πόση έκταση θα καλύψουμε μου απάντησε αυτό που σχεδίασα ενώ περίμενα αριθμούς, ποτε δεν μου είπαν ποσα μονα,διπλα,τριπλά μπήκαν... μονο ποσα μπήκαν πρώτη και δεύτερη μέρα.Πρώτο foul αυτό. Μετά την εγχείριση έκανα πάλι διαφορες ερωτήσεις για να μάθω τι έγινε, πως μπήκαν τα μονα τι πυκνότητα πιάσαμε ποτε ακολούθησαν τα πολύτριχα αλλα δεν είδα διάθεση να μου εξηγήσει. Δεύτερο foul αυτό. Επίσης η διάγνωση για τα τον αριθμό των grafts έγινε μέσα από φωτογραφίες που είχα στείλει σε email, από κοντά περίμενα μια πιο σωστή εκτίμηση γιατί άλλο οι φωτογραφίες άλλο από κοντά να δεις ακριβώς ποσα πρέπει να μπούν. Ίσως να μου έβαλε και περισσότερα grafts από μονος του έτσι δεν το αποκλείω και αυτό, αλλα πως να το γνωρίζω? Σχεδίασε την έκταση και μετά χειρουργείο. Τρίτο foul.

Όσα λέω δεν θέλω να φανούν ως κράξιμο ή κάποια επίθεση απλά είναι πράγματα που σαν πελάτης δεν μου άρεσαν. Εκείνος μπορεί να είναι έμπειρος με πολλές επιτυχίες, να έχει δουλέψει με τον Bissanga και άλλα 1002 καλά, αυτά όμως δεν έχουν να κάνουν με όσα έζησα εγώ ο ίδιος. Και ούτε με νοιάζει εάν μάθει από κάποιους για όσα έχω γράψει, λέω την αλήθεια και δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Ούτε έχω συμφέρον από κανέναν, όπως λέω τι μου άρεσε από την εμπειρία μου εκεί θα λέω και εκείνα που δεν μου άρεσαν.

danceworld_2001 είπε:
Άρα με λίγα λόγια φίλε τροφέα, οι παραλείψεις του γιατρού και η μη τήρηση αυστηρών πρωτοκόλλών οδήγησε τον μπούκλα και τον κρητικό, έστω και 6-9 μήνες μετά και παρά την μεγάλη φύτρωση, σε θάνατο των μοσχευμάτων απο κάποια ίσως μόλυνση που είχε επωαστεί και τώρα ξέσπασε. Αν ναι η μόλυνση ειναι μόνιμη ή αναστρέφεται με θεραπεία?

Εγώ δεν πιστεύω ότι με τίποτα ότι αυτός είναι ο λόγος. Βεβαια ποτε μη λες ποτε έτσι αλλα του δίνω πολύ ελάχιστο ποσοστό να είναι από αυτό. Θα περιμένω φιλε να δω πως θα εξελιχθεί, δίνω πολύ μεγαλύτερο ποσοστό να είναι από αυτό που είχες πει, ότι είναι ένας κύκλος και πως θα ξαναφουντώσουν. Μακάρι να συμβεί.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Άρα με λίγα λόγια φίλε τροφέα, οι παραλείψεις του γιατρού και η μη τήρηση αυστηρών πρωτοκόλλών οδήγησε τον μπούκλα και τον κρητικό, έστω και 6-9 μήνες μετά και παρά την μεγάλη φύτρωση, σε θάνατο των μοσχευμάτων απο κάποια ίσως μόλυνση που είχε επωαστεί και τώρα ξέσπασε. Αν ναι η μόλυνση ειναι μόνιμη ή αναστρέφεται με θεραπεία?...

Αν δεν είναι σημαντική η τήρηση των αυστηρών πρωτοκόλλων δε θα υπήρχε λόγος όλοι οι μεγαλογιατροί να τα ακολουθούν με ευλάβεια.
Ναι είναι πολύ πιθανό το μεγαλύτερο ποσοστό απωλειών όχι μόνο σε Boukla και krhtiko αλλά και σε άλλους που τα grafts πέθαναν γρηγορότερα να προήλθε από την παραβίαση αυτών των κανόνων.

Φίλε Boukla μακααααααααααααάρι να σου ξαναφυτρώσουν. Δες όμως πιο προσεχτικά τα παραπάνω link που έδωσα...

danceworld_2001

Well-Known Member
Μακάρι να σου ξαναφυτρώσουν ρε φιλε Γιάννη. Οι θύλακες ειναι μέσα σου, παρήγαν τρίχα για 8 μήνες, ειναι λογικό να ξαναμπορέσουν. Απλά θα μου ήταν πιο εύκολο να κατανοήσω να μην βγούν ποτέ λόγω μη τήρησης πρωτοκόλλων με οτι αυτό συνεπάγεται, ή να έχεις φλεγμονή και να πέσουν μια και έξω παρά αυτό το τρελό που βλέπουμε ξαφνικά να πέφτουν μετά απο 7-8 μήνες και σιγά σιγά. Τι μπορεί να συμβαίνει? Επώαση μόλυνσης που τώρα ξεσπάει, άλλο ιατρικό λάθος? Δεν έχει προηγούμενο αυτό παίδες.

athenian

Well-Known Member
Κατά την γνώμη μου τα παιδιά την πάτησαν από κακή εξαγωγή και κακή συντήρηση των μοσχευματων. Να έχετε υπόψη σας ότι ένας γιατρός μπορεί να είναι πολύ καλός αλλά αν δεν έχει εξίσου κάλους συνεργάτες θα εκτεθεί.

danceworld_2001

Well-Known Member
Εγώ απο τα όσα διαβάζω βλέπω πως αν δεν βγούν σωστά και τραυματιστούν κτλ, δεν θα φυτρώσουν ποτέ. Πλήρης φύτρωση, τούμπανα όλα να φαίνονται και να πέφτουν μετά απο καιρό λίγα λίγα ειναι απλά κουλό χωρίς προηγούμενο.

giwrgos athina

Active Member
Eγω παντως που εκανα μεταμοσχευση στον ιδιο γιατρο ειμαι κατα 70% σιγουρος πως δεν εχω χασει μεταμοσχευμενα μαλλια...Το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω για αυυο ειπα 70%..Ορατη διαφορα δεν εχω παντως...Ειμαι και εγω στους 8 μιση μηνες οποτε αν ειναι να πεσουν πρρπει να τα περιμενω οπου να ναι...Ευχαριστημενος απο την μεταμοσχευση μου δεν ειμαι παντως σε καμοια περιπτωση.

Δημητρης38

Active Member
Eμενα μου πεσανε μ/μ μετα απο 10 χρονια... τα εβλεπα.. και στο διαστημα 10-15 χρονια μετα την μ/μ δεν τα ξαναειδα.

Shock Loss (το επαθα και εγω) παθαινεις μετα την επεμβαση της μ/μ (στον ενα μηνα ειχα χασει αρκετα πολλα μαμα-μαλλια). Μετα απο λιγους μηνες ομως ξαναβγαινουν.

Φλοσκ, δεν διαβασα πουθενα να γραφεις αν τα μαλλια, στην επιφανεια αραιωσης, που χανεις ειναι δικα σου ή μοσχευματα. Εαν εβλεπα τις φωτο που ποσταρισες σε καποιον θα σκεφτομουν οτι ξεκινησε να σχηματιζεται η καραφλα, αρα αυτα που χανεις ειναι μαμα-μαλλια. Ευχομαι να σου πανε ολα καλα !!

Μπλουζα