Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ ρε Johnny να σε καλά.John_John1 είπε:Εχω ανχωθει και εγω.
Παντως στο 6μηνο οντως πρεπει να ισχυει οτι καποιος φενεται πιο πυκνος απο ποτε (Απ'οτι παρατηρησα και σε μενα).
Ειπα να κοψω τι φινα σε λιγο καιρο και με αυτα που βλεπω αρχιζω να φοβαμαι και εγω γιατι εφοσον ειχα πριν τι μεταμοσχευση περιπου 1500 grafts μαμα αποτι με εχετε πει και εσεις εδω μεσα βλεποντας τις φωτο μου ,και τα χασω αυτα τα 1500 γ@μ@τα....
Το crown μου με χει ξενερωσει απιστευτα και πιστευω η φινα δεν μπορει να κανει κατι αλλο πανω σαυτο.
Σκεφτομαι να βγαλω καμια φωτο ακομη σημερα,αυριο να δουμε διαφορες στα 2χρονια που ειμαι με πριν.
Boukla τι να σε πω αδερφε.Να σε πανε ολα καλα!!!Μας εβαλες σε σκεψεις....
petrospap είπε:πραγματικα επεσα απο τα συννεφα και εγω με αυτο που ειδα...καλο κουραγιο φιλε και μακαρι να μην ειναι μονιμη η ζημια...πολυ περιεργο και αυτο με την ασπρη γραμμη επισης...σαν να ειναι παλια πληγη φαινεται
krhtikos21 είπε:σε ποσους μηνες παρατηρησεσ την διαφορα?αν θες ρε φιλε στειλε μ σε ενα μυνημα τ τηλ σ να επικοινωνησουμε γτ κτ σοβαρο παιζει με μενα τουλαχιστον να σ πω τ επαθα εγω να δουμε να εινια τ ιδιο και να σ ανακουφισ να μην μπαινουνε ιδεες.και εγω το χα ψαξει τ θεμα τωρα και θα βγάλουμε ακρη.απλα πρεπει αν αναρωτηθεις αν αυτα π χανεις ενιια μαμα ή μμ μαλλια.
Γιατί όχι, πολύ πιθανόν.Flosk είπε:Εγώ πιστεύω πως η πιθανότητα να συμβαίνει σε Krhtiko και Boukla το ίδιο πράγμα ενω έχουν κάνει μμ στον ίδιο γιατρό έχει και κοινό παρανομαστη. Το θεωρώ απίθανο να συμβαίνει για άλλο λόγο και όχι γιατί έγινε το ίδιο λάθος απο πλευράς κλινικής..
giwrgos athina είπε:Kαι εγω θα ηθελα πολυ να ακουσω την αποψη του τροφεα πανω στο θεμα του boukla και του κρητικου...
Bouklas είπε:giwrgos athina είπε:Kαι εγω θα ηθελα πολυ να ακουσω την αποψη του τροφεα πανω στο θεμα του boukla και του κρητικου...
Και εγώ θα την ήθελα, όπως επίσης όσα έχει να πει για τις μεταμοσχεύσεις. Το περιμένω πως και πως αυτό το νήμα που μας είπε ότι θα ανοίξει. Μη μας παιδεύεις άλλο φιλε Τροφέα.![]()
Stripar είπε:Παίδες με όλο το σεβασμό!
αλλά ο @Tropheus έχει πεί μέχρι τώρα πάρα πολλές φορές το τί συμβαίνει!!!
Είναι διάσπαρτο σε διάφορα νήματα του Forum...διακριτικά βέβαια
Απορώ γιατί ακόμα ΑΠΟΡΕΙΤΕ!!!...
:16m:
A εντάξει τότε, δεν είχα πετύχει κάπου την δήλωση σου και απλά περίμενα.tropheus είπε:Πραγματικά έχω πει πολλές φορές τι συμβαίνει. Απλά όπως λέει και ο Stripar έχω προσπαθήσει να είμαι διακριτικός.
Εχω μιλήσει κατ' επανάληψη για το τι πρέπει να ισχύει κατά τη διάρκεια ενός χειρουργείου.
Δείτε τη φωτό που ανέβασε ο Stripar πριν λίγες μέρες :ΕΔΩ
Και φανταστείτε ότι είναι απλός επισκέπτης μέσα στο χειρουργείο του rahal...
Διαβάστε και ΕΔΩ
Σε πόσους από εμάς τηρήθηκαν αυτά που έπρεπε να τηρηθούν;;;
Boukla όσο αφορά το νήμα είχα πει ότι δε θα το ανεβάσω γιατί θα προκαλέσω πολλές προστριβές και είναι κάτι που πράγματικά δε θέλω. Αρκετά πάντως πράγματα (όχι όλα όμως) τα έχω πει αρκετές φορές σε διάφορα νήματα...
danceworld_2001 είπε:Άρα με λίγα λόγια φίλε τροφέα, οι παραλείψεις του γιατρού και η μη τήρηση αυστηρών πρωτοκόλλών οδήγησε τον μπούκλα και τον κρητικό, έστω και 6-9 μήνες μετά και παρά την μεγάλη φύτρωση, σε θάνατο των μοσχευμάτων απο κάποια ίσως μόλυνση που είχε επωαστεί και τώρα ξέσπασε. Αν ναι η μόλυνση ειναι μόνιμη ή αναστρέφεται με θεραπεία?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
danceworld_2001 είπε:Άρα με λίγα λόγια φίλε τροφέα, οι παραλείψεις του γιατρού και η μη τήρηση αυστηρών πρωτοκόλλών οδήγησε τον μπούκλα και τον κρητικό, έστω και 6-9 μήνες μετά και παρά την μεγάλη φύτρωση, σε θάνατο των μοσχευμάτων απο κάποια ίσως μόλυνση που είχε επωαστεί και τώρα ξέσπασε. Αν ναι η μόλυνση ειναι μόνιμη ή αναστρέφεται με θεραπεία?...
Flosk είπε:Δημητρη μαλλον με μπερδεψες με καποιο αλλο παιδι..