Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

Gio

New Member
Φίλε Γιάννη, με το καλό! :) Σου ξαναλέω όμως οτι τα μαθηματικά είναι για εμπειρικούς-ερευνητικούς σκοπούς. Το τελικό αποτελέσμα θα δείξει την εικόνα οπότε δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι απο τώρα.
Επιμένω οτι θα πας πολύ καλά, και αν έχω μια ένσταση, αυτή αφορά το γεγονός οτι δεν σου έβαλαν μοσχεύματα στο κέντρο. Το γιατί θα το συζητήσουμε μια άλλη φορά.. τώρα υπομονή, και προσοχή..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Gio είπε:
Φίλε Γιάννη, με το καλό! :) Σου ξαναλέω όμως οτι τα μαθηματικά είναι για εμπειρικούς-ερευνητικούς σκοπούς. Το τελικό αποτελέσμα θα δείξει την εικόνα οπότε δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι απο τώρα.
Επιμένω οτι θα πας πολύ καλά, και αν έχω μια ένσταση, αυτή αφορά το γεγονός οτι δεν σου έβαλαν μοσχεύματα στο κέντρο. Το γιατί θα το συζητήσουμε μια άλλη φορά.. τώρα υπομονή, και προσοχή..
Να'σαι καλα ρε φιλε σε ευχαριστώ :) Εσυ ετοιμασου θα τουμπανιασεις πιο γρήγορα απο μενα ;)
Ναι φιλε μαθηματικά μεν αλλά και για οποιονδήποτε λογο καλα ειναι να λέγονται ολα απο ολες τις πλευρές, κατι καλο βγαινει πιστεύω.
Οχι εντάξει φιλε αγχος δεν έχω , μου αρεσει αυτο που βλεπω ακόμα και με ξηρισμένο κεφαλι, που με τοσο κοντο μαλλί μονο 1 φορά τα ειχα οταν μπήκα φαντάρος και δεν την πάλευα με την καμια με αυτο που εβλεπα!
Για που εννοείς φιλε που δεν έβαλαν? Για μπροστά στο κεντρο, λιγο πισω απο την hairline λές? εκει που ειχα ετσι μια τουφα μαλλια που ήταν ανάμεσα στους αδειους κροτάφους?

petrospap

Active Member
επισης μην ξεχνας οτι θα γινεις ακομα καλυτερα γτ τωρα εισαι στη χειροτερη φαση που εφτασες με τη διακοπη των θεραπειων..οταν θα ξανααρχισεις τωρα που εχεις και μαλλια απο τη μεταμοσχευση θα πας πολυ μπροστα..

Bouklas

Well-Known Member
petrospap είπε:
επισης μην ξεχνας οτι θα γινεις ακομα καλυτερα γτ τωρα εισαι στη χειροτερη φαση που εφτασες με τη διακοπη των θεραπειων..οταν θα ξανααρχισεις τωρα που εχεις και μαλλια απο τη μεταμοσχευση θα πας πολυ μπροστα..
Αυτό σκεφτόμουν και γω ρε φιλε πριν κάνω, ότι πάω όπως ακριβώς είμαι χωρίς καμια θεραπεία και τέτοια. Μακάρι όταν ξεκινήσω να δω και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα :)

Physio40

Member
Φίλε Boukla καλά αποτελέσματα χαίρομαι πολύ για σένα, θα πάνε όλα καλά. :14m:Τι θεραπεία έχεις σκοπό να ξεκινήσεις?

super7

Member
επειδη εκανα κι εγω προσφατα στη συγκεκριμενη κλινικη...μπορω να σου πω οτι μετραγα τα μοσχευματα κατα την εξαγωγη - εκαναν ενα πολυ συκεκριμενο ηχο - οποτε στην περιπτωση μου μπορω να σου πω οτι βγηκαν οσα μοσχευματα ειχαμε συμφωνησει...

τωρα σχετικα με την πυκνοτητα...δε νομιζω οτι ο γιατρος μετραει ποσα βαζει ανα τεκ...νομιζω οπτικα προσεγγιζει αυτη την πυκνοτητα περιπου..σε αλλα σημεια μπορει να ναι πιο κοντα στα 70 σε αλλα πιο μακρυα αλλα εξαρταται και τι μαλλι υπαρχει σ εκεινες τις περιοχες...

σημασια εχει αυτο που ειπαν και αλλοι να χει γινει καλη δουλεια !!!!!

καλη φυτρωση ευχομαι !!!

Bouklas

Well-Known Member
Physio40 είπε:
Φίλε Boukla καλά αποτελέσματα χαίρομαι πολύ για σένα, θα πάνε όλα καλά. :14m:Τι θεραπεία έχεις σκοπό να ξεκινήσεις?

Νά'σαι καλά ρε φιλε :) Σε ευχαριστώ :) Μακάρι, τώρα υπομονή μονο.
Σκέφτομαι να ξεκινήσω μινοξιδίλη και CG210 αφού διαβάζω καλά λόγια μέχρι στιγμής. Aν δω ότι δεν κάνει τίποτα τότε σκέφτομαι για capilogain που όπως έχει πει και ο κάπα τα έχει όλα σε 1 :D
Γυμναστήριο και πρωτεΐνη εννοείτε ότι θα ξαναξεκινησω γιατί μου έχει δείξει πως στην τριχόπτωση έκανε δουλειά, αν και ακόμα απορώ πως τα καταφέρνει και το κάνει. Για γυμναστήριο λέω να ξεκινήσω μετά από 2-3 μήνες :D Ξέρω μπορώ και ποιο νωρίς αλλα άσε καλύτερα εκεί δίμηνο τρίμηνο :D

super7 είπε:
επειδη εκανα κι εγω προσφατα στη συγκεκριμενη κλινικη...μπορω να σου πω οτι μετραγα τα μοσχευματα κατα την εξαγωγη - εκαναν ενα πολυ συκεκριμενο ηχο - οποτε στην περιπτωση μου μπορω να σου πω οτι βγηκαν οσα μοσχευματα ειχαμε συμφωνησει...

τωρα σχετικα με την πυκνοτητα...δε νομιζω οτι ο γιατρος μετραει ποσα βαζει ανα τεκ...νομιζω οπτικα προσεγγιζει αυτη την πυκνοτητα περιπου..σε αλλα σημεια μπορει να ναι πιο κοντα στα 70 σε αλλα πιο μακρυα αλλα εξαρταται και τι μαλλι υπαρχει σ εκεινες τις περιοχες...

σημασια εχει αυτο που ειπαν και αλλοι να χει γινει καλη δουλεια !!!!!

καλη φυτρωση ευχομαι !!!
Και γω την δεύτερη μέρα τα μέτραγα φιλε αλλα δεν μπορούσα να καταλάβω ποτε βγαίνανε, γιατί ο Γε***ου όταν μου τα έβγαζε καταλάβαινα ένα σαν σκαψιματάκι στο κεφάλι, με κάθε φτυαρια πχ :D δεν μπορούσα να καταλάβω αν έβγαινε το μόσχευμα γιατί το ένιωθα στην ίδια περιοχή ότι ξαναέκανε, θα μου πεις μπορεί να επερνε το διπλανό ok, αλλα στο μέτρημα που τα μέτρησα αν πούνε ότι την πρώτη μέρα μπήκανε 1136 πχ στην δεύτερη μέρα ο Γε***ου κατάλαβα πως μου έβγαλε 1200 νομίζω και μετά συνέχισε η Άντρη όπου περίμενα αλλα 200 για να πάμε σύνολο με τα χτεσινά 2.500. Έλα όμως που ξεπέρασε τα 1.400 και μετά λέω άσε μην μετράς μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Και ο χρόνος μετά που συνέχισε η Άντρη ήτανε σχεδόν παραπάνω από τον διπλάσιο του Γε***ου.
Ναι συμφωνώ σε αυτό με την πυκνότητα, έτσι μου είπε και μένα ότι αλλου μπήκανε πιο πολλά αλλου πιο λίγα για το λόγο που λες, τα υπάρχοντα μαλλιά.
Μακάρι φιλε, αφού σας φάνηκε και σε εσάς ότι έγινε καλή δουλειά ανακουφιστικά και έτσι κάπως γιατί ok ήξερα που πήγαινα και είχα εμπιστοσύνη είδα και τα σχόλια σας οποτε ένιωσα ακόμα καλύτερα :)
Νά'σαι καλά ρε φιλε σε ευχαριστώ :) Ότι καλύτερο και σε σένα να έχεις το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα :)

Flosk είπε:
Ολα καλα θα πανε σιγουρα Boukla!!!

Μακάρι ρε φιλε ευχαριστώ :) Εύχομαι και για σένα ότι καλύτερο, να δεις το αποτέλεσμα πού επιθυμείς :)

kapa

Μέλος του προσωπικού
Bouklas είπε:
Aν δω ότι δεν κάνει τίποτα τότε σκέφτομαι για capilogain που όπως έχει πει και ο κάπα τα έχει όλα σε 1 :D

σου εχω λοσιον κελεπουρι που εχει τα διπλασια μεσα απο το capillogain
http://www.corvinex.com/
Deionized Water, Propylene, Glycol, Glycerin, Emu Oil, Minoxidil, Glycol Stearate, Stearic Acid, Vitamin Complex, Retinol, Glyceryl Stearate, Dimethicone Peg 7, Acrylates/ C 10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolaine, SOD(Superoxide Dismutase), Hops/Caspicum Extracts, Pygeum Bark, Linoleic//AlphaLinonienic Acid, Stinging Nettle Extracts, Shou Wu Extract, Biotin, Zinc, Kelp (Iodine). Folate (as Folic Acid), Ascorbyl Palmite, Trichopeptide, Arginine, Hystidine, Sulfate,Copper Sulfate, Oleth-20, Evening Primrose Oil, Pygeum Africina Extract, Gla Borage Oil, Macadamia Nut Oil, Polysorbate 80, Camillia Sineses.

πλακα κανω boukla :D
καλη επιτυχια με την μεταμοσχευση

Bouklas

Well-Known Member
kapa είπε:
Bouklas είπε:
Aν δω ότι δεν κάνει τίποτα τότε σκέφτομαι για capilogain που όπως έχει πει και ο κάπα τα έχει όλα σε 1 :D

σου εχω λοσιον κελεπουρι που εχει τα διπλασια μεσα απο το capillogain
http://www.corvinex.com/
Deionized Water, Propylene, Glycol, Glycerin, Emu Oil, Minoxidil, Glycol Stearate, Stearic Acid, Vitamin Complex, Retinol, Glyceryl Stearate, Dimethicone Peg 7, Acrylates/ C 10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolaine, SOD(Superoxide Dismutase), Hops/Caspicum Extracts, Pygeum Bark, Linoleic//AlphaLinonienic Acid, Stinging Nettle Extracts, Shou Wu Extract, Biotin, Zinc, Kelp (Iodine). Folate (as Folic Acid), Ascorbyl Palmite, Trichopeptide, Arginine, Hystidine, Sulfate,Copper Sulfate, Oleth-20, Evening Primrose Oil, Pygeum Africina Extract, Gla Borage Oil, Macadamia Nut Oil, Polysorbate 80, Camillia Sineses.

πλακα κανω boukla :D
καλη επιτυχια με την μεταμοσχευση
A ρε άρχοντα κάπα!!!!! Σε ευχαριστώ ρε φιλε νά'σαι καλά!
Ας μιλήσουμε όμως λίγο για το συγκεκριμένο προϊόν :D Τσιμπημένη λίγο η τιμούλα του, ας ελπίζουμε το ευρώ να έχει μεγάλη διαφορα κατα του δολάριου για πολυ καιρο ακομα! Πάντως κάπα τι λες για αυτό να είναι πιο δυνατό και καλύτερο από το CG210 με τα συστατικά που έχει?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Bouklas είπε:
A ρε άρχοντα κάπα!!!!! Σε ευχαριστώ ρε φιλε νά'σαι καλά!
Ας μιλήσουμε όμως λίγο για το συγκεκριμένο προϊόν :D Τσιμπημένη λίγο η τιμούλα του, ας ελπίζουμε το ευρώ να έχει μεγάλη διαφορα κατα του δολάριου για πολυ καιρο ακομα! Πάντως κάπα τι λες για αυτό να είναι πιο δυνατό και καλύτερο από το CG210 με τα συστατικά που έχει?

ειναι καλυτερο και εχει και μινοξιδιλη μεσα.
οπως και να χει οι λοσιον δεν τελειωνουν ποτε,θελεις μια ζωη να δοκιμαζεις τοσα που ειναι.
οταν με το καλο περασει χρονος με την μεταμοσχευση ο kapa θα σε παρασυρει στον σκοτεινο και βρομικο κοσμο της αιματωσης :p

Συνημμένα

• index.jpg
    index.jpg
    7.2 KB · Προβολές: 528

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
kapa είπε:
οπως και να χει οι λοσιον δεν τελειωνουν ποτε,θελεις μια ζωη να δοκιμαζεις τοσα που ειναι.
οταν με το καλο περασει χρονος με την μεταμοσχευση ο kapa θα σε παρασυρει στον σκοτεινο και βρομικο κοσμο της αιματωσης :p
χαχαχαχα :D :D
τούρμπο ακούγεται! :D

kapa

Μέλος του προσωπικού
Bouklas είπε:
kapa είπε:
χαχαχαχα :D :D
τούρμπο ακούγεται! :D

επειδη το πηρες σοβαρα ενω το εγραψα για πλακα,δες αυτο :D
http://www.ebay.com/itm/Corvinex-Follicle-Therapy-Spray-Prevent-Thinning-Hair-/220833466746?pt=US_Hair_Care&hash=item336ab3497a
23 ευρω,240 ml
μονο που δεν εχει μινοξιδιλη

Bouklas

Well-Known Member
kapa είπε:
επειδη το πηρες σοβαρα ενω το εγραψα για πλακα,δες αυτο :D
http://www.ebay.com/itm/Corvinex-Follicle-Therapy-Spray-Prevent-Thinning-Hair-/220833466746?pt=US_Hair_Care&hash=item336ab3497a
23 ευρω,240 ml
μονο που δεν εχει μινοξιδιλη
Ενδιαφέρον! Που τα ξετρυπώνεις όλα αυτά μου λες? !! :D Ψάχνομαι από τώρα φιλε που έχω χρόνο και δεν βάζω τίποτα για μέχρι να ξεκινήσω κάτι.

Bouklas

Well-Known Member
Μετά από μέρες και ακολουθώντας ακριβώς τις οδηγίες του Γε***ου, ο άσπρος δερμικός ιστός αυτά τα μικρά ασπραδακια που έχεις στο κεφάλι σου μετά την μεταμόσχευση από λευκα γίνανε κίτρινα εδώ και μέρες. Λουζόμουν βάζοντας αφρο στην περιοχή που μπήκανε τα μοσχεύματα και απλά ακουμπώντας τον αφρο στο δέρμα.
Τις τελευταίες μέρες έβλεπα κίτρινα κομματάκια λες και έφευγαν σιγά σιγά και στους κροτάφους κάτω από την hairline μου κίτρινα υπολείμματα. Μιλώντας με τον Γε***ου και εξηγώντας του μου είπε βάλε χερια και ξυστα να φύγουν να μην το φοβηθείς. Το έκανα σήμερα αφού πρώτα μούλιασε καλά καλά το δέρμα με αφρο πάνω, και μετά αφού τελειωσα είδα πως είχα αδειάσει, δεν είναι το κεφάλι μου το ίδιο πυκνό, έχω χάσει τρίχες. Είναι φυσιολογικό μετά από 12 μέρες να δω τρίχες κάτω επειδή έξυσα την περιοχή να καθαρίσει? Μιλάμε για σιγανό και απαλό ξύσιμο.

super7 είπε:
θεραπεια απο ποτε μπορουμε να ξεκινησουμε ?
Μετά τις 2 εβδομάδες μπορείς να βάλεις μινοξιδίλη μου είπε.

Flosk

Well-Known Member
Σε ποια μερα τα εξυσες ομως μετρωντας απο την 1 του μηνος που εβαλες και τα τελευταια grafts?

Bouklas

Well-Known Member
Flosk είπε:
Σε ποια μερα τα εξυσες ομως μετρωντας απο την 1 του μηνος που εβαλες και τα τελευταια grafts?
Φιλε Flosk τα έξυσα σήμερα. Τελευταία μέρα που μπήκανε grafts ήτανε στις 1 νοεμβρίου, 12 μέρες δηλαδή. Όταν μίλησα με τον Γε***ου και μου είπε πως πρέπει να τα ξύσω γιατί πρέπει να φύγουν ήτανε η 10 μέρα! Παρόλα αυτά εγώ το έκανα σήμερα.
Θεωρείς ότι είναι φυσιολογικό αυτό? Έπρεπε να είχανε πέσει από μονα τους εδώ και τόσες μέρες?

Flosk

Well-Known Member
οχι ρε , μην ανησυχεις. Στις 10 μερες ειναι κομπλε να τα ξυσεις και φυσιολογικο να πεφτουνε απο την 1η εβδομαδα μεχρι και μετα τον 1ο μηνα

Bouklas

Well-Known Member
Flosk είπε:
οχι ρε , μην ανησυχεις. Στις 10 μερες ειναι κομπλε να τα ξυσεις και φυσιολογικο να πεφτουνε απο την 1η εβδομαδα μεχρι και μετα τον 1ο μηνα
Σε ευχαριστώ για την απάντηση φιλε. :)
Απλά φοβήθηκα, νόμιζα ότι η κρουστα αυτή φεύγει από μονη της με τα λουσίματα και μετά ξεκινάνε να πέφτουν οι τρίχες. Έβλεπα που δεν έφευγε ενώ είχαν περάσει 10 μέρες και ανησύχησα μήπως δεν κάνω κάτι καλά, μίλησα με τον Γε***ου και μου είπε ξυστό μην φοβάσαι.
Πάντως επειδή ήτανε το πρώτο έτσι λούσιμο που του έβαλα χέρι κανονικά, είναι απίστευτο το αίσθημα που νιώθεις όταν περνάς με τα χερια σου και ακουμπάς μια πιο πυκνή περιοχή που πριν καιρό ήτανε απο αραιή έως και άδεια.

Μπλουζα