Ημασταν έτοιμοι για μετάβαση στην Μαδρίτη το πρωί αλλα λογαριάζαμε χωρίς τον μαδριλένο covid, χθες το βράδυ ακυρώθηκαν όλα και μείναμε με το e ticket ανα χείραςΚάτι για Λορέντσο λέτε εσείς τώρα. Τι παίχτηκε;![]()
Ημασταν έτοιμοι για μετάβαση στην Μαδρίτη το πρωί αλλα λογαριάζαμε χωρίς τον μαδριλένο covid, χθες το βράδυ ακυρώθηκαν όλα και μείναμε με το e ticket ανα χείραςΚάτι για Λορέντσο λέτε εσείς τώρα. Τι παίχτηκε;![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πηγαινε στον Ζαρεφ. Κανει εκπτωση στα μελη του φορουμ, μονο 8.5Ε το γκραφτ!Όπου φτωχός και η μοίρα του..........άντε τώρα να ξαναπρογραμματίσεις ΜΜ.....πότε......και που......τον μπούλο σου λέω......με βλέπω φρέιτας σε 3 χρόνια λόγω αναμονής..... δεν πειράζει ακόμα νέος θα είμαιλ........μόλις 55......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μέχρι τότε μπορει και να έχει βγει και το καινούργιο σουπερ ντουπερ τοπικό σκευασμα που θα σε κάνει Καρεμπέ μέσα σε 3 μήνες........
και να την αποφύγω.........
![]()
ΠανηγυρικόΔηλαδή και οι 2 άκυρο?![]()
Τι να πω αδερφέ.... κάθε εμπόδιο για καλό ίσως!Πανηγυρικό
Λόγω covid ή των πλημμυρών; Κρίμα πάντως, ελπίζω να μπορέσετε να τις κάνετε σύντομα.Ημασταν έτοιμοι για μετάβαση στην Μαδρίτη το πρωί αλλα λογαριάζαμε χωρίς τον μαδριλένο covid, χθες το βράδυ ακυρώθηκαν όλα και μείναμε με το e ticket ανα χείρας
Στον Αναστασάκη Τάσο. Όχι να στέλνεις τους άλλους κι εσύ να πηγαίνεις αλλου!Πανηγυρικό
Στην καινούργια κλινική όμως, όχι στην παλιά γιατί το κρεβάτι ήταν άβολο.....Στον Αναστασάκη Τάσο. Όχι να στέλνεις τους άλλους κι εσύ να πηγαίνεις αλλου!![]()
Δεν είμαι κατάλληλος για Ζάρεφ..... έχω ήδη μαλλιά αυτός κανει μόνο μεγάλα NW έγω ούτε μεγάλο είμαι ούτε δότρια μαμούθ έχω........Πηγαινε στον Ζαρεφ. Κανει εκπτωση στα μελη του φορουμ, μονο 8.5Ε το γκραφτ!
Η αιτιολογία ήταν long-term sick leaves of the technicians και χωρίς ικανό αριθμό δεν μπορεί να κάνει επεμβάσεις.Λόγω covid ή των πλημμυρών; Κρίμα πάντως, ελπίζω να μπορέσετε να τις κάνετε σύντομα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και τα εισητήρια ξενοδοχεία να φανταστώ πάνε χαμένα?Η αιτιολογία ήταν long-term sick leaves of the technicians και χωρίς ικανό αριθμό δεν μπορεί να κάνει επεμβάσεις
Μεχρι στιγμής ναι.........Και τα εισητήρια ξενοδοχεία να φανταστώ πάνε χαμένα?
Ακόμα χειρότεραΜεχρι στιγμής ναι.........
Θα πήγαινα ευχαρίστως αφού πλέον έχει τεχνογνωσία ισπανική, αλλά αφενός θα μου ζητήσει λεφτά αφετέρου μπορεί να με περιμένει και το FBI αφού είναι υπό καθεστώς μήνυσης και εγώ .Στον Αναστασάκη Τάσο. Όχι να στέλνεις τους άλλους κι εσύ να πηγαίνεις αλλου!![]()
Εισιτήρια μόνο.Και τα εισητήρια ξενοδοχεία να φανταστώ πάνε χαμένα?
Η αιτιολογία ήταν long-term sick leaves of the technicians και χωρίς ικανό αριθμό δεν μπορεί να κάνει επεμβάσεις.
Θα πήγαινα ευχαρίστως αφού πλέον έχει τεχνογνωσία ισπανική, αλλά αφενός θα μου ζητήσει λεφτά αφετέρου μπορεί να με περιμένει και το FBI αφού είναι υπό καθεστώς μήνυσης και εγώ .