Θα ήθελα να κάνω μια αναφορά ως προς το βίντεο που αναφέρει την κατάντια στη ουσία του φόρουμ που μη ειδικοί γράφουν και κατευθύνουν κόσμο.
Κ.Αναστασακη είστε το μόνο ειδικό μέλος σε αυτό το φόρουμ και λεω μέλος γιατί πέραν της διαφημισης περιστατικών που καλώς κάνετε γράφεται και συναναστρφεστε με άλλα μέλη.
Έχω παρατηρήσει ότι οποιαδήποτε ερώτηση ουσίας περί τριχοπτωσης δεν απαντάται από επιλογή ποτέ.
Υο να κατηγορείτε λοιπόν για αναξιόπιστα ε α μέσω που ο μόνος αξιόπιστος εδώ μέσα είστε εσείς και γράφετε, είναι σαν να κατηγορείτε τον εαυτό σας.
ΟΤΑΝ δεν απανταω ειναι γιατι
1. Δεν κανω ιατρική μεσω φορουμ. Ειναι παρανομο και αντιδεοντολογικο
2. Ειναι εντελώς αντιεπαγγελματικό να δινεις διαγνωσεις μεσω φορουμ χωρις να εξετασεις τον ασθενή. ΕΧΩ ιατρειο, αν καποιος δεν μπορει να πληρωσει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ τον βλεπω χωρις κοστος, αλλα επειδη ΕΧω ιατρειο δεν χρειαζεται να κανω τον ιατρο εδω μεσα.
3. Ειναι ασκοπο να απανταω τεχνικές ερωτησεις που θα απαντουσα σε ενα συνεδριο σε ενα χωρο που ΔΕΝ προκειται να χρησιμεψουν σε κατι περαν απο την ικανοποιηση καποιας περιεργειας. Οποιος θελει να μαθει τεχνικές λεπτομεερειες που συχνα ρωτούνται, εχω γραψει τεσσερα συγγραμματα, ειναι ολα εκει!
4. Θα απαντησω ΜΟΝΟ προς μια γενική κατευθυνση (π.χ. μεινε σε καποπια φαρμακευτική αγωγή, βρες ενα ιατρο κτλ.)
5. ΔΕΝ μοιραζομαι τεχνικές λεπτομερειες συγκεκριμενου χειρουργειου γιατι δεν αναγνωριζω οτι απαιτούνται από ΜΗ-ιατρούς. Να τα ρωτησσει ενας συναδελφος μπας και το κανει και αυτος ή κατι αντιστοιχο, οκ. Να το ρωτησει καποιος μη-ιατρος δεν καταλαβαινω το νοημα αλλα και ν αμου το εξηγησεις, παλι δεν θα το κανω.
Οποτε, ο ΜΟΝΟΣ που μπορει να απαντησει με ακριβεια και ΕΥΘΥΝΗ ειμαι εγω, και ειμαι ο μονος που ΔΕΝ απανταει.
Σου λεει κατι αυτο?