Anastasakis Hair Clinic,#monotovideometraei, video 12, στάδιο 4 προς 5, FUE, 3000 τριχοθυλάκια | 9 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Γιατρέ εσείς μιλήσατε για περί δυναμης και ότι δεν θα ήθελε να τα βάλει μαζί του?Η δεν διαβάζω σωστά?
Οχι, ουτε καν.
Αλλα επειδη μαλλον μεχρι εκει καταλαβαοινουν καποιοι, εκαναμε BOLD προσθηκη.

Αυτο εννουσα για αρνητικες συνεπειες.
Δεν μπορω να καταλαβω οταν γραφω οτι ΔΕΝ ειμαστε ανηλικοι σε αλανα (που λυνουν τις διαφωνιες με ψευτοβια), ΠΩ μπορει να καταλαβει κανεις οτι εννοω οτιδηποτε άλλο από την νομιμη οδο?

Προσωπικα πιστευω πως με τρολλαρετε, αληθεια.
Δεν μπορει, αληθεια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Εμενα ας πουμε ΠΟΛΛΩΝ σχολια , ΑΝΕΤΑ νομικα θεωρουνται συκοφαντικη δυσφημιση.
Το εχεις καταλαβει πιστευω.
Το γεγονος οτι απανταω, ενοχλω μεν, αλλα ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ, δεν κανω ΝΟΜΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟΥΣ χαρακτηρισμούς ειναι σαφες.
Ασχετα πως ΝΙΩΘΟΥΝ καποιοι, προσεχω ΠΑΡΑ πολυ τι γραφω.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ γραφω αν φτασει σε αιθουσα δικαστηριου, δεν θα εχω κανενα προβλημα.
Δεν είσαι δικηγόρος, δεν έχεις πτυχίο νομικής. Μην κάνεις αυτό για το οποίο μας κατηγόρεις. Πιο πολύ εδώ μέσα μιλάς για νομικά παρά για ιατρικά και δεν έχεις πτυχίο νομικής. Αν ο @CVIAL θέλει να κάνει σύσταση, θα την κάνει.

Anastasakis Hair Clinic

1. Δεν λέω. Ο ίδιος έλεγε. Και επειδή το ανέλυσες? Ο ίδιος δεν θα ζήσει με αυτήν την τομή τώρα; Του εξήγησες πριν το χειρουργείο ότι μπορεί να γίνει αυτό που έγινε;
2. Επίσης έλεγε ότι του είπες ότι αν παρουσιάσει θα αλλάξουν οι σχέσεις σας.
3. Επίσης έλεγες ότι το αποτέλεσμα του είναι γαματό και ότι χτενίζετε σαν μπακαλόγατος για να μην το δείξει.
4. Επισής είπε πως άλλοι γιατροί του διέγνωσαν ρετρο, ενώ εσύ όχι.
5. Επίσης ο Cvial είπε ότι δεν βρήκε καλό λόγο (πολύτριχα) στη φύτρωση του (αν θυμάμαι καλά).

Πάμε στη δευτερή παράγραφό.

1. Εξαιρετικά τα κρίνεις εσύ, όχι εμείς (Ανάλογα το περιστατικό πάντα).
2. Αν είναι εξαιρετικά, πρέπει να το πούμε εμείς όχι εσύ. Αν ο στόχος είναι να τα ανεβάζεις και να τα κρίνεις ο ίδιος, τότε φτιάξε μια δική σου σελίδα και εκθιάζε τον εαυτό σου. Είναι γελοίο να αυτοθαυμάζεσαι και χάνεις πελάτες........
3. Το ότι βελτιώθηκες (κατέ με λόγω Λορετζο), δεν σημαίνει ότι ο τρόπος σου εδώ μέσα δεν είναι ακόμα ανάγωγος και προκαλείς. Μέχρι να προκαλέσεις, δεν είχα σχολιάσει σε κανένα νήμα σου.
4. Πετάς μπηχτές για φάτσες κλπ και ανεβάζεις βιντεακιά που εμέσσως λένε πραγματακία για το Λορετζό ο οποίος σε βελτιώσε (κατέ με)....
5. Τα ανεξάρτητα σου που είναι καλά είναι εκεί όποιος θέλει να τα δει και να έρθει σε σένα να πληρώσει τιμή Λορετζό και να πάρει αυτό που προσφέρεις εσύ αν θέλει. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς. Δεν θυμάμαι να χω γράψει κάπου – κακό αποτέλεσμα.
6. Τι ζόρι τραβάς εσύ με το φόρουμ και τις φάτσες μας? Ανεβάζε εκεί τα εξαιρετικά αποτελέσματα σου και όποιος θέλει ας έρθει. Σταμάτα να αυτοθαυμάζεσαι και να προσβάλεις τα μέλη του φόρουμ.

Κουράζεις.
Σταματηστε να επιτηθεστε ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και να προσπαθειτε να μου προκαλεσετε καποιοι βλαβη επαγγελματική και δεν θα εχω καμια συμμετοχη περαν από τα περιστατικα που ανεβαινουν.

ΟΣΗ ΚΡΙΤΙΚΗ θελετε (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) αλλα οχι επιθεσεις.
Ολοι καταλαβαινουν ποια ειναι η διαφορα.

gregkont13

Verified MM member
Σταματηστε να επιτηθεστε ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και να προσπαθειτε να μου προκαλεσετε καποιοι βλαβη επαγγελματική και δεν θα εχω καμια συμμετοχη περαν από τα περιστατικα που ανεβαινουν.

ΟΣΗ ΚΡΙΤΙΚΗ θελετε (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) αλλα οχι επιθεσεις.
Ολοι καταλαβαινουν ποια ειναι η διαφορα.
Μιλάω σε τοίχο... Όλοι καταλάβαινουν προφανώς.

Anastasakis Hair Clinic

Εγώ πάλι ξέρω ότι οι πραγματικά «επικίνδυνοι» δεν το διαφημίζουν……και από αυτούς οι πραγματικά αποτελεσματικοί είναι αυτοί που δεν μπορείς να τους παρεις καν πρέφα…..επίσης ο σκύλος που γαυγιζει δεν δαγκώνει….κλπ κλπ
Εγω δεν μιλησα για καποιον επικινδυνο.
Ουτε διαφημισα κατι, ιυτε εγω ουτε ο @Xristos87
Απλα ειναι γελοιο να διαβαζεις απο τον καθενα που ΔΕΝ ξερει σε ποιον απευθυνεται (ενω εγω ξερω :)) οτι δηθεν δεν θα τα ελεγε απο κοντα.
Αμα το κανεις εικονα θα καταλαβεις....

gregkont13

Verified MM member
Εγω δεν μιλησα για καποιον επικινδυνο.
Ουτε διαφημισα κατι, ιυτε εγω ουτε ο @Xristos87
Απλα ειναι γελοιο να διαβαζεις απο τον καθενα που ΔΕΝ ξερει σε ποιον απευθυνεται (ενω εγω ξερω :)) οτι δηθεν δεν θα τα ελεγε απο κοντα.
Αμα το κανεις εικονα θα καταλαβεις....
Εγώ πάλι που το κάνω εικόνα γελάω γιατί εσύ δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ.

Anastasakis Hair Clinic

Δεν είσαι δικηγόρος, δεν έχεις πτυχίο νομικής. Μην κάνεις αυτό για το οποίο μας κατηγόρεις. Πιο πολύ εδώ μέσα μιλάς για νομικά παρά για ιατρικά και δεν έχεις πτυχίο νομικής. Αν ο @CVIAL θέλει να κάνει σύσταση, θα την κάνει.
Δεν ειμαι δικηγορος.
Εχω ομως πολυ εμπειρη και πολυ ικανη νομικη ομαδα.
Θελω να ασχολειται μονο με σοβαρα θεματα.
Προσπαθω εδω και 4 χρονια , ας πουμε, να κλεισω την εταιρεια που φτιαχνει τα συνθετικα μαλλια και καταστρεφει ζωες.
Δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθούν με τους (not really) ανωνυμους υβριστες του φορουμ που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ασκουν την Ελευθερια Λογου ενω στην πραγματικοτητα ειναι Ρητορική Μισους, Συκοφαντική Δυσφημιση και Επαγγελματική Βλαβη. (ΔΕΝ ειναι δικημου ορολογια αυτη)

Ως επιστημονας που εισαι, πιστευω καταλαβαινεις τι γραφω.

Anastasakis Hair Clinic

Εγώ πάλι που το κάνω εικόνα γελάω γιατί εσύ δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ.
Προφανως, και ειμαι βεβαιος πως δεν θα εμφανιστεις ποτε... (εκτος αν αναγκαστεις)
Ειμαι βεβαιος πως εισαι ενας πολυ τρομακτικός ΑΝΤΡΑΣ και μπραβο σου!
το θεμα δεν ειναι ποιος εισαι εσυ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ/διαγωνισμός και ειναι ΑΣΧΕΤΟ.
Ανεφερα ποιος ειναι ο @Xristos87 και ποσο αστειο ειναι να νομιζει καποιος οτι δεν θα ελεγε αυτα που λεει απο κοντα.

σαφες?

gregkont13

Verified MM member
Δεν ειμαι δικηγορος.
Εχω ομως πολυ εμπειρη και πολυ ικανη νομικη ομαδα.
Θελω να ασχολειται μονο με σοβαρα θεματα.
Προσπαθω εδω και 4 χρονια , ας πουμε, να κλεισω την εταιρεια που φτιαχνει τα συνθετικα μαλλια και καταστρεφει ζωες.
Δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθούν με τους (not really) ανωνυμους υβριστες του φορουμ που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ασκουν την Ελευθερια Λογου ενω στην πραγματικοτητα ειναι Ρητορική Μισους, Συκοφαντική Δυσφημιση και Επαγγελματική Βλαβη. (ΔΕΝ ειναι δικημου ορολογια αυτη)

Ως επιστημονας που εισαι, πιστευω καταλαβαινεις τι γραφω.
Ως επιστημόνας, βλέπω μόνιμο αυτοθαυμασμό και ότι κουράζεις. Επίσης σε έχω δει σε ανεξάρτητα ποστ ατόμων που κάνουν μια ερωτήση και εσύ δεν έχεις καμία απόλυτως σχέση, ούτε κανείς σε έχει αναφέρει καν, να μιλάς λέγοντας: το να ρωτάς εδώ μέσα τι να κάνεις είναι σαν να πυροβολάς το πόδι σου.

Περιορίσου στο να ανεβάζεις τα εξαιρετικά αποτελέσματα σου (σύμφωνα με σένα) και να μην προκαλείς και θα σε αφήσουν όλοι ήσυχο.

gregkont13

Verified MM member
Προφανως, και ειμαι βεβαιος πως δεν θα εμφανιστεις ποτε... (εκτος αν αναγκαστεις)
Ειμαι βεβαιος πως εισαι ενας πολυ τρομακτικός ΑΝΤΡΑΣ και μπραβο σου!
το θεμα δεν ειναι ποιος εισαι εσυ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ/διαγωνισμός και ειναι ΑΣΧΕΤΟ.
Ανεφερα ποιος ειναι ο @Xristos87 και ποσο αστειο ειναι να νομιζει καποιος οτι δεν θα ελεγε αυτα που λεει απο κοντα.

σαφες?
Στο Χρήστο; Γιατί, όχι; Αν θέλει του δίνω τη διευθύνση μου να πάρει αεροπλάνο να έρθει.

Ο αντρισμός για μένα είναι σε άλλα πράγματα και όχι στα σωματικά χαρίσματα και τα skills που εσύ έφερες στη κουβέντα.

Σαφές!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Θα ήθελα να κάνω μια αναφορά ως προς το βίντεο που αναφέρει την κατάντια στη ουσία του φόρουμ που μη ειδικοί γράφουν και κατευθύνουν κόσμο.

Κ.Αναστασακη είστε το μόνο ειδικό μέλος σε αυτό το φόρουμ και λεω μέλος γιατί πέραν της διαφημισης περιστατικών που καλώς κάνετε γράφεται και συναναστρφεστε με άλλα μέλη.
Έχω παρατηρήσει ότι οποιαδήποτε ερώτηση ουσίας περί τριχοπτωσης δεν απαντάται από επιλογή ποτέ.

Υο να κατηγορείτε λοιπόν για αναξιόπιστα ε α μέσω που ο μόνος αξιόπιστος εδώ μέσα είστε εσείς και γράφετε, είναι σαν να κατηγορείτε τον εαυτό σας.

Harris_G

Well-Known Member
Αναρωτιέμαι αν ένας/μια γιατρός τύπου Bisanga, Freitas, Loretzo, Erdogan, Kaan, Villa, Muresanu, Hasson, θα έμπαινε ποτέ σε φόρουμ να γράψει κάτι τέτοιο........... Κρίμα οι σπουδές.....
Αυτοι δε μας απαντανε ουτε στα Mails ρε χαχαχα

Kostas97

Well-Known Member
Αυτοι δε μας απαντανε ουτε στα Mails ρε χαχαχα
Το ηθικό για μένα όταν σου δίνεται ένα μέσο προβολής ΤΣΑΜΠΑ πρέπει να προσφέρεις κάτι πίσω και όχι να το κατηγορείς. Το φόρουμ υπάρχει χαρη στα μέλη του.

Το άλλο λέγεται ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ

Anastasakis Hair Clinic

Στο Χρήστο; Γιατί, όχι; Αν θέλει του δίνω τη διευθύνση μου να πάρει αεροπλάνο να έρθει.

Ο αντρισμός για μένα είναι σε άλλα πράγματα και όχι στα σωματικά χαρίσματα και τα skills που εσύ έφερες στη κουβέντα.

Σαφές!
Ο αντρισμός ειναι κυριως στο ΘΑΡΡΟΣ ή εστω στην απουσια ΔΕΙΛΙΑΣ.
Ανεκαθεν και σε ολους τους πολιτισμούς.

Εγω σου ΕΓΓΥΩΜΑΙ οτι αυτα που γραφεις ΕΣΥ για εμενα δεν θα τα εγραφες ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ αν ηξερα ποιος εισαι ωστε να ΑΜΥΝΘΩ.
Όταν λοιπον χτυπας καποιον ΑΝΩΝΥΜΑ ενω αυτος αναγκαστικα ειναι με ονοματεπώνυμο, ειναι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ.
Μιλα μου για αντρισμό λοιπόν....

Μπορεις ΚΑΛΛΙΣΤΑ να με διαψευσεις και να μου στειλεις τα στοιχεια σου ωστε να αναλαβει ΑΝ αποφασισω καποια στιγμη
η νομική μου ομαδα να με υπερασπιστει για τα συκοφαντικα, υβριστικα, και τα υπονούμενα που αφηνεις προκαλώντας μου βλαβη
επαγγελματική και στην εικονα μου.
Μπορω να τα βρω και μονος μου προφανως μεσω νομιμων διαδικασιων
Αλλα ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ ειναι να τα δωσεις εσυ!
και επειδη ο αντρισμός οπως λες ειναι σε αλλα πραγματα, ιδου η Ροδος, ιδου και το πήδημα
Θεωρω πως με διαφορες σοφιστιες κτλ πως δεν θα στειλεις ποτε...
prove me wrong

Anastasakis Hair Clinic

Θα ήθελα να κάνω μια αναφορά ως προς το βίντεο που αναφέρει την κατάντια στη ουσία του φόρουμ που μη ειδικοί γράφουν και κατευθύνουν κόσμο.

Κ.Αναστασακη είστε το μόνο ειδικό μέλος σε αυτό το φόρουμ και λεω μέλος γιατί πέραν της διαφημισης περιστατικών που καλώς κάνετε γράφεται και συναναστρφεστε με άλλα μέλη.
Έχω παρατηρήσει ότι οποιαδήποτε ερώτηση ουσίας περί τριχοπτωσης δεν απαντάται από επιλογή ποτέ.

Υο να κατηγορείτε λοιπόν για αναξιόπιστα ε α μέσω που ο μόνος αξιόπιστος εδώ μέσα είστε εσείς και γράφετε, είναι σαν να κατηγορείτε τον εαυτό σας.
ΟΤΑΝ δεν απανταω ειναι γιατι
1. Δεν κανω ιατρική μεσω φορουμ. Ειναι παρανομο και αντιδεοντολογικο
2. Ειναι εντελώς αντιεπαγγελματικό να δινεις διαγνωσεις μεσω φορουμ χωρις να εξετασεις τον ασθενή. ΕΧΩ ιατρειο, αν καποιος δεν μπορει να πληρωσει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ τον βλεπω χωρις κοστος, αλλα επειδη ΕΧω ιατρειο δεν χρειαζεται να κανω τον ιατρο εδω μεσα.
3. Ειναι ασκοπο να απανταω τεχνικές ερωτησεις που θα απαντουσα σε ενα συνεδριο σε ενα χωρο που ΔΕΝ προκειται να χρησιμεψουν σε κατι περαν απο την ικανοποιηση καποιας περιεργειας. Οποιος θελει να μαθει τεχνικές λεπτομεερειες που συχνα ρωτούνται, εχω γραψει τεσσερα συγγραμματα, ειναι ολα εκει!
4. Θα απαντησω ΜΟΝΟ προς μια γενική κατευθυνση (π.χ. μεινε σε καποπια φαρμακευτική αγωγή, βρες ενα ιατρο κτλ.)
5. ΔΕΝ μοιραζομαι τεχνικές λεπτομερειες συγκεκριμενου χειρουργειου γιατι δεν αναγνωριζω οτι απαιτούνται από ΜΗ-ιατρούς. Να τα ρωτησσει ενας συναδελφος μπας και το κανει και αυτος ή κατι αντιστοιχο, οκ. Να το ρωτησει καποιος μη-ιατρος δεν καταλαβαινω το νοημα αλλα και ν αμου το εξηγησεις, παλι δεν θα το κανω.

Οποτε, ο ΜΟΝΟΣ που μπορει να απαντησει με ακριβεια και ΕΥΘΥΝΗ ειμαι εγω, και ειμαι ο μονος που ΔΕΝ απανταει.
Σου λεει κατι αυτο?

gregkont13

Verified MM member
Ο αντρισμός ειναι κυριως στο ΘΑΡΡΟΣ ή εστω στην απουσια ΔΕΙΛΙΑΣ.
Ανεκαθεν και σε ολους τους πολιτισμούς.

Εγω σου ΕΓΓΥΩΜΑΙ οτι αυτα που γραφεις ΕΣΥ για εμενα δεν θα τα εγραφες ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ αν ηξερα ποιος εισαι ωστε να ΑΜΥΝΘΩ.
Όταν λοιπον χτυπας καποιον ΑΝΩΝΥΜΑ ενω αυτος αναγκαστικα ειναι με ονοματεπώνυμο, ειναι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ.
Μιλα μου για αντρισμό λοιπόν....

Μπορεις ΚΑΛΛΙΣΤΑ να με διαψευσεις και να μου στειλεις τα στοιχεια σου ωστε να αναλαβει ΑΝ αποφασισω καποια στιγμη
η νομική μου ομαδα να με υπερασπιστει για τα συκοφαντικα, υβριστικα, και τα υπονούμενα που αφηνεις προκαλώντας μου βλαβη
επαγγελματική και στην εικονα μου.
Μπορω να τα βρω και μονος μου προφανως μεσω νομιμων διαδικασιων
Αλλα ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ ειναι να τα δωσεις εσυ!
και επειδη ο αντρισμός οπως λες ειναι σε αλλα πραγματα, ιδου η Ροδος, ιδου και το πήδημα
Θεωρω πως με διαφορες σοφιστιες κτλ πως δεν θα στειλεις ποτε...
prove me wrong
Πρόσεξε. Έγραψα κάτι στο Χρήστο. Απάντησες για το Χρήστο. Μετά, ενώ εγώ μιλάω για το Χρήστο, μου έστειλες να στείλω τα στοιχεία μου σε σένα και όχι στο Χρήστο.

Μιλάω με σένα ή με το Χρήστο; (πραγματικά αηδία).

Και ο Χρήστος είναι θρασύδειλος γιατί μιλάει για άτομα που χειρουργήθηκαν απο συναδέλφους σου λέγοντας πως τα κεφάλια τους είναι σαν Ελβετικά τυριά. Γιατί δεν δίνει τα στοιχεία του ώστε να αμυνθεί ο συνάδελφος σου στην άναδρη και θρασύδειλη(ανώνυμη) επιθέση του; Γιατί κόπτεσε μόνο για έμενα; :)

Και μένα η ομάδα μου που έχει διεθνή εμπειρία παρακολουθεί. Δεν έχω γράψει τίποτα που να στοιχειοθετεί συκοφαντική δυσφήμιση και βλάβη επαγγελματική. Το να σε κρίνω ως ανάγωγο δεν στοιχειοθετεί τίποτα από όλα αυτά(και συ λες το ίδιο για μένα). Στο είπα ξανά. Δεν έχεις μόνο εσύ δικηγόρους.

Disclaimer: Δεν είμαι Ιατρός :) Εκφραζω προσωπικές γνώμεις και απόψεις :) :p :D

george_hatzi

Well-Known Member
αλλα επειδη ΕΧω ιατρειο δεν χρειαζεται να κανω τον ιατρο εδω μεσα
Άρα έχουμε και λέμε: 1) 4 χρόνια μας λες ότι είσαι ο μοναδικός εξειδικευμένος γιατρός εδώ μέσα και πρέπει να ακούμε εσένα, 2) παρόλα αυτά εδώ μέσα δεν χρειάζεται να κάνεις το γιατρό γιατί έχεις ιατρείο για να το κάνεις αυτό = 3) μην ακούτε τι λέει εδώ το γαλατικό χωριό ελάτε στο ιατρείο μου να σας πω.
Πολύ κακό fishing ή πολύ καλό τρολάρισμα. Μάλλον και τα δύο

Μπλουζα