Anastasakis Hair Clinic, FUE 2778 τριχοθυλάκια (20/1/2026)

MG86

Active Member
Εϊμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα πει, εννοείται, απλά υπάρχουν και άλλα βίντεο με πυκνώσεις ίδιες ή και χειρότερες από τις δικές σου. Είπε δεν το κάνω σε τόσο νέο άνθρωπο. Για κοίτα εδώ 28 χρόνων.

Προβολή συνημμένου 74204

Προβολή συνημμένου 74205

Εδώ τι έγινε; Ανήθικο;
Καλα, αν ήμουν ετσι στο κέντρο, οπως ειναι στο "πριν", παρτυ θα εκανα.

Θα περιμένω την απάντησή του.

Η αλήθεια είναι ότι απο οτι φαίνεται και από τα παραπάνω περιστατικά, ο γιατρός όχι μόνο έχει βάλει grafts και στο forelock σε άλλες περιπτώσεις, αλλά φαίνεται ότι έχει και πολύ καλά αποτελέσματα όταν το κάνει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν ήθελε να μπει και στο δικό σου.

Ποια είναι δηλαδή η ειδοποιός διαφορά της δικής σου περίπτωσης σε σχέση π.χ. με τα άλλα δύο περιστατικά παραπάνω; Ίσως υπάρχει κάποιος άλλος διαγνωστικός λόγος που μας διαφεύγει, για τον οποίο έκρινε ότι στη δική σου περίπτωση δεν πρέπει ή δεν μπορεί να μπει στο forelock.

Για παράδειγμα, εμένα μου είχε αναφέρει η υπεύθυνη πωλήσεων, η κυρία Κ., ότι ίσως χρειαστεί να πάρω και laser cap για 6 μήνες, το οποίο θα νοίκιαζα από την κλινική. Όταν τη ρώτησα με ποια κριτήρια αποφασίζεται αυτό, μου είπε ότι την απόφαση την παίρνει ο γιατρός την ώρα της επέμβασης, με βάση κάποια πράγματα που βλέπει εκείνη τη στιγμή. Δεν μου εξήγησε όμως ακριβώς ποια είναι αυτά τα πράγματα, οπότε δε γνωρίζω τι ακριβώς αξιολογεί, αλλά δεν με ενδιέφερε τρελά να τα μάθω για να ειμαι ειλικρινής.

Ίσως να υπάρχει και στη δική σου περίπτωση κάποιος αντίστοιχος λόγος ή κάποιο συγκεκριμένο εύρημα που είδε ο γιατρός και τον έκανε να κρίνει ότι δεν πρέπει να μπει στο forelock.

Παιζει ακόμα το laser cap?
Ναι μετά την μεταμόσχευση το φοράνε όλοι για 6 λεπτά. Δηλαδή εγώ το φόρεσα 6 λεπτά την πρώτη και 6 λεπτά την δεύτερη μέρα. Και απλώς όπως κατάλαβα κάποιο το παίρνουν και το φορούν για 6 μήνες από 6 λεπτά την ημέρα.

Μπλουζα