Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα,
Σχετικά με τον ερεθισμό η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα/συζήτησα με τον γιατρό. Ίσως να κοκκίνισε εκείνη την ώρα λόγω του ξυρίσματος. Στις φωτογραφίες από την 10η μέρα που τα μαλλιά είναι ακόμα πολύ κοντά δεν βλέπω κάποιον ερεθισμό.
Έχεις δίκιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα προσέξει καθόλου. Το point που προσπαθούσα να κάνω για την 10η μέρα ήταν ότι δεν φαίνεται ερεθισμός παρολο που είχε γίνει επέμβαση πριν 10 μέρες. Ίσως απλά να μην το πρόσεξα εγώ όμωςΤη 10 μερα ετσι κι αλλιως εχεις ερεθισμο απο την επεμβαση , παντως και εδω στις φωτο πριν την μμ φαινεται μια κοκκινιλα .
Προβολή συνημμένου 56150
σμηγματορροικη μονο στην περιοχη της εμφυτευσης ενω ολο το υπολοιπο κεφαλι ειναι μια χαρα;Προφανως η κοκκινιλα οφειλεται σε αλλους παραγοντες. Π.χ. σμηγματορροικη.
Ναι ναι καταλαβαινω τι λες. Ειδα καλυτερα και την πανοραμικη.σμηγματορροικη μονο στην περιοχη της εμφυτευσης ενω ολο το υπολοιπο κεφαλι ειναι μια χαρα;
Σωστα, αυτή είναι η τιμή για μετά τα 2000 grafts.Καλή επιτυχία φίλε, φαίνεται καθαρή δουλειά... Να ρωτήσω το κόστος στην Ισπανία για τον Λορεντζο είναι 2.5 ευρώ/ g για δεύτερη επέμβαση; Νομίζω κάτι τέτοιο γράφει στο best hair clinics..ότι Πανω από 2000 grafts χρεώνει 2.5 ε/g ανεξαρτήτου αριθμού επεμβάσεων.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε. Υπομονή και θα δείξει..Alex νομίζω ότι ο γιατρός στην περίπτωση σου έχει δώσει ρέστα, αναμένω να έχεις ενα άριστο αποτέλεσμα.
Σ ευχαριστώ. Δεν νομίζω ότι δεν είναι safe η περιοχή εξαγωγής και με δεδομένο ότι παίρνω και φίνα 1mg/μέρα δεν με αγχώνει πολύ αυτό.Πόσο safe είναι η περιοχή εξαγωγής ;
Μόνο αυτό θα με άγχωνε.
Σίγουρα θα γίνεις τούμπανο
Και εγώ κοντεύω μήνα, στραβώνω που αρχίζω να είμαι σαν ξεπουπουλιασμένο, καλό κουράγιο και σε εσέναΚαλησπέρα σε όλους,
Μόλις ενημέρωσα το νήμα με φωτογραφίες έχοντας συμπληρώσει τον πρώτο μήνα.
Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο φίλε! Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με την πρώτη μμ η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από άποψη εικονας ξεπουπουλιασματοςΚαι εγώ κοντεύω μήνα, στραβώνω που αρχίζω να είμαι σαν ξεπουπουλιασμένο, καλό κουράγιο και σε εσένα