Ωραιος, φιλε Aldo!!! Χαιρομαι ιδιαιτερα. Φαινεται οτι το καινουργιο ετος θα ειναι πολυ ξεχωριστο για σενα.δεν θελω να ανεβασω φωτο με το μαλλι αφανα
Ωραιος, φιλε Aldo!!! Χαιρομαι ιδιαιτερα. Φαινεται οτι το καινουργιο ετος θα ειναι πολυ ξεχωριστο για σενα.δεν θελω να ανεβασω φωτο με το μαλλι αφανα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χρονια πολλα και σε σενα φιλε μου, σε ευχαριστω ...υπαρχει το αχχ ακομα να ξερεις αλλα θα το φτιαξουμεAldo χρόνια πολλά
Από τώρα φαίνεται ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο και νομίζω ότι το αποτέλεσμα σου θα είναι καλύτερο από τις προσδοκίες σου.
Το αχ πάντα υπάρχει αλλά μπορεί να μην το πεις σε λίγο καιρό γιατί είσαι νωρίς ακόμα.Χρονια πολλα και σε σενα φιλε μου, σε ευχαριστω ...υπαρχει το αχχ ακομα να ξερεις αλλα θα το φτιαξουμε
Με το καλο και εσυ, αν και μασ χρωστας update αχαχα
Θα παω sainsbury's απο βδομαδα και θα σου πωΩραίος! Πέτυχε
Αν δε πέσει βλεμα να πας και M&SΘα παω sainsbury's απο βδομαδα και θα σου πω![]()
και πολλες Karen..Αν δε πέσει βλεμα να πας και M&S
Πιο class κορίτσια
Εχει και θείες βέβαια
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, η φυτρωση δεν ξερω αν ειναι γρηγορη η αργη, μινοξ εφαρμοζω καθε μερα! Οι φωτο οι αρχικες ειναι με βρεγμενο μαλλι ...Aldo μπράβο για τις φωτο που ανεβάζεις, το αποτέλεσμα είναι ακόμη λίγο νωρίς να το κρίνουμε διότι μάλλον δεν το υποστηρίζεις με μινοξ και η φυτρωση πάει πιο αργά, αλλά οι φωτο είναι σούπερ. Επίσης είναι εξαιρετική ευκαιρία να καταλάβουν τα άπειρα μέλη ποσο διαφορετικό σε σχέση με την πραγματικότητα μπορεί να δείχνει ένα αποτέλεσμα με μια κολακευτική φωτο.
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, η φυτρωση δεν ξερω αν ειναι γρηγορη η αργη, μινοξ εφαρμοζω καθε μερα! Οι φωτο οι αρχικες ειναι με βρεγμενο μαλλι ...
Ισχυει οτι ο αριστερος ειναι πιο πυκνος, ο λογος απλος.. εχει μεγαλυτερη αρχικη πυκνοτητακαλα παει φαινεται . Ειδικα ο αριστερος κροταφος βλεπω . Νομιζω συμβαινει συχνα ο ενας κροταφος να μην συμβαδιζει με τον αλλο .