Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
παιδια σορρυ για το πρηξιμο αλλα παρα εχω πρηστει μου φαινεται... τα ματια μου πανε να κλεισουν απο το πρηξιμο τον βλεφαρων κ γυρω απο τη μυτη .

Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
βαλε παγο οσο αντεχεις.εμενα η κλινικη που εμεινα εκει στην κυπρο 7 μερες με ειπαν να βαζω συνεχεια.
Ναι βαλε..

Tasmania

Active Member
normal εικονα..μην σε ανησυχει καθολου...αυριο θα υποχωρησει προς τα πλαγια (μπροστα απο τον τραγο του αυτιου) και θα κατεβει σταδιακα κατω στους πλαγιους τραχηλικους λεμφαδενες...σε 2-3 μερες θα εισαι κομπλε

akishellas3

Well-Known Member
πολυ καλυτερα σημερα παιδια,απλα παει να μελανιασει στο σημειο γυρω απο τα ματια, εβαλα αλοη γυρω εκει μηπως τις γλιτωσω δηλαδη που παει να μελαναιασει ,επισης εφτιαξα αλοη απο κομενο φυλο κ εβαλα σταγονες απο βιταμινη ε το εκανα μιγμα κ εριξα πισω στην δοτρια .

billaros

Active Member
παιδια το κουασιμοδουλικι ειναι στανταρ οποιος κανει μεταμοσχευση η μπορει να μαστε τυχεροι καποιοι και να την γλυτωσουμε?και αν ναι συνηθως ποσες μερες κραταει?

Tasmania

Active Member
θα εισαι πολυ τυχερος αν το αποφυγεις... κραταει απο 3-5 ημερες.. και αρχιζει να εμφανιζεται είτε την ιδια μερα της επέμβασης ή τις επόμενες 1-2 μερες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Πρέπει να είναι ανάλογο με τις αναισθησίες που θα σου κάνουν , εμένα που δε μου κάνανε πολλές ενέσεις, ίσα που τσιτωσε λιγο ψηλα το μέτωπο την δεύτερη μέρα την τρίτη χαμηλά πάνω από τα μάτια κ μηνιγγια κ τέλος...4η μέρα είχε περάσει τελείως...

akishellas3

Well-Known Member
Κ μερικες φώτο από την 4η μέρα, δυστυχώς σήμερα θα πάω δουλειά το θέμα είναι να φορέσω καπέλο η κουκούλα... Πιστεύω κουκούλα απλά να πέφτει από πάνω είναι καλύτερο έτσι;

Συνημμένα

• P_20160306_171212_1_p_1.jpg
    P_20160306_171212_1_p_1.jpg
    1 MB · Προβολές: 365
  • P_20160306_171214_1_p.jpg
    P_20160306_171214_1_p.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 365
  • P_20160306_171206_1_p.jpg
    P_20160306_171206_1_p.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 365
  • P_20160306_171203_1_p.jpg
    P_20160306_171203_1_p.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 382

Tasmania

Active Member
καλυτερα καπελο, χαλαρο οχι πολυ σφυξιμο, πρωτα να το τοποθετησεις απο μπροστα χωρις να εχει επαφη με τα γραφτς και υστερα οπου κατσει προς τα πισω...αφ'οτου το τοποθετησες, μην προσπαθησεις να το κανεις αναπροσαρμογη δεξια-αριστερα, μπρος-πισω...κατα την αφαιρεση πρωτα χαλαρωσε το απο πισω, και σιγα σιγα απο πισω πρωτα να βγει και μετα απο μπροστα&επανω... κουκουλα,σκουφακι μαλλινο πιο μετα γιατι μπορει να κολλησει κανενα γραφτ

Τελευταία επεξεργασία:

akishellas3

Well-Known Member
Απλα σκεφτομουν πως με το καπελο λογικα θα φαινεται η κοκκινιλα απο πισω κ με την κουκουλα μηπως το γλιτωνα αλλωστε ειναι πο0λυ απαλη απο πανω . Εντελει θα δοκιμασω κ με το καπελο που μου ειπες κ οπως το ειπες.
Επισης ποτε κανατε το πρωτο καλο πλυσιμο στην hairline χωρις να φοβαστε διοτι ακομα νεκρο αιμα γυρω απο τα τριχοθυλακια υπαρχουν κ φοβαμαι να τα πειραξω μονος μου κ ακομα ριχνω φυσιολογικο ορο , επισης οταν πηγα χτες να μου τα πλυνουν ποναγαν τα νεα μαλια ειδικα μπροστα στην hairline οταν το ακουμπαγανε .

Tasmania

Active Member
μην σε απασχολει αν φαινεται πισω λιγο η κοκκινιλα.. λουσιμο οτι σε ειπαν απο την κλινικη... εγω ειχα ξεκινησει απο 5η μερα μετα τη μ/μ , με χλιαρο νερο, οχι δυνατη ροη, αφηνα το σαμπουαν που με ειχαν δωσει απο κλινικη για λιγα λεπτα να μουχλιασει, κ υστερα με νερο...στο τελος ταμποναριζα να στεγνωσει χωρις να τριβω (αφηνα και λιγη υγρασια δλδ). Σταδιακα εφαρμοζεις πιο δυνατο μασαζ στη ληπτρια...

dimitris50423

Well-Known Member
ακη με το καθημερινο λουσιμο τα πηγματα αιματος στις επομενες μερες θα μουλιαζουν και οταν στεγνωνει το κεφαλι ( με πολυ απαλο σκουπισμα η και καθολου στη ληπτρια) θα αρχισουν να φευγουν.. 10-11 μερα εγω τα χαιδευα απαλα και επεφταν στο νεροχυτη χωρις να παιρνουν τριχα μαζι τους.. μην τα πιεσεις νωριτερα να βγουν.
καλη φυτρωση σου ευχομαι και ψεκαζε συχνα με τον ορο.

Μπλουζα