airol

toxotis18

Member
Απ: airol

kapamarou είπε:
σε καποιους ειναι μεγαλη η ποσοτητα 0,2mg και σε καποιους ειναι μικρη η ποσοτητα 5 mg
δυστυχως δεν υπαρχουν κανονες στην ποσοτητα που μπορει να δεχθει το καθε σωμα,και δεν υπαρχουν κανονες στο ποια δοσολογια θα δουλεψει ενα φαρμακο στο καθε σωμα ,οι δερματολογοι το θεμα της αλωπεκιας δεν το εχουν ψαξει βαθια.
πρεπει να σε καιει το θεμα

Στο θεμα της καλοηθης υπερπλασιας η δοση ειναι υψηλη.καταλαβαινω να εχουν μειωμενη libido και τετοια. αυτο με τον πονο στους ορχεις δεν μπορω να καταλαβω...
Αντιμετωπιζω ενα χρονιο προβλημα με τον προστατη μου..την εγχειρηση την εχω στο τσεπακι μετα απο 15-20 χρονια...για την φιναστεριδη δεν ξερω...ισως τοτε θελω δε θελω να βγαλω και μαλλια :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

toxotis18 είπε:
Στο θεμα της καλοηθης υπερπλασιας η δοση ειναι υψηλη.καταλαβαινω να εχουν μειωμενη libido και τετοια. αυτο με τον πονο στους ορχεις δεν μπορω να καταλαβω...
Αντιμετωπιζω ενα χρονιο προβλημα με τον προστατη μου..την εγχειρηση την εχω στο τσεπακι μετα απο 15-20 χρονια...για την φιναστεριδη δεν ξερω...ισως τοτε θελω δε θελω να βγαλω και μαλλια :D
το κακο με την φιναστεριδη ειναι οτι οταν θα την χρειαστουμε για τον προστατη θα ειναι αργα για τα μαλλια μας :D ;D
στο 1/16 προσκαρ ειχα μεγαλη διαφορα στην ουρηση,απο οτι βλεπω και εγω καπια στιγμη θα την ξεκινησω θελω δεν θελω :chinscratch

toxotis18

Member

kos1987 είπε:
To "οχημα" αυτο ΔΕΝ υπαρχει ετοιμο και τα συστατικα του ΔΕΝ κυκλοφορουν Ελλαδα furious3 Εγω βρηκα ακρη μεσω τριτου και παρηγγειλα απο Γερμανια.
Προκειται για μορφες καστορελαιου (peg33-35-40) και μιας αλλης ουσιας Polyquaternium. Η πλακα ειναι οτι το σαμπουαν johnsons εχει peg80-150 και την ουσια Polyquaternium την εχω πετυχει σε λακ, ζελε μαλλιων αντιηλιακες κρεμες κλπ. εκτος απο τα φαρμακα.Θελω να πω οτι λιγο πολυ τα εχουμε βαλει στο κεφαλια μας...Οταν ερθουν θα βρω τροπο να το κατασκευασω σωστα και θα αρχισουν οι δοκιμες...

αν αναφερεσαι στο peg-40 hydrogenated castor oil...ειναι γαλακτωματοποιητης ,διαλυει ελαια σε νερο.το εχω δουλεψει σε κρεμες.τα quaternuim ειναι ενωσεις τεταρτοταγου (conditioners) αληθεια τι τα θελεις αυτα ?

toxotis18

Member

kapamarou είπε:
το κακο με την φιναστεριδη ειναι οτι οταν θα την χρειαστουμε για τον προστατη θα ειναι αργα για τα μαλλια μας :D ;D
στο 1/16 προσκαρ ειχα μεγαλη διαφορα στην ουρηση,απο οτι βλεπω και εγω καπια στιγμη θα την ξεκινησω θελω δεν θελω :chinscratch

εχω μια απορία.αφου εχεις ενα τοσο καλο αποτελεσμα απο Minox+airol γιατι ξεκινησες και φιναστεριδη?

kapa

Μέλος του προσωπικού

toxotis18 είπε:
εχω μια απορία.αφου εχεις ενα τοσο καλο αποτελεσμα απο Minox+airol γιατι ξεκινησες και φιναστεριδη?
απο δοκιμη και μονο,ισως την σταματησω σε 12 μηνες.
ισως την συνεχισω σταματωντας εφαρμογη σε επιφανεια nw6 μινοξιδιλη airol,παρα μονο σε κροταφους και κορυφη που πανε να υποχωρησουν επιθετικα,εκει ειμαι καταδικασμενος να συνεχισω το σχημα γιατι σε αυτο το σημειο σε εμενα δεν πιανουν ουτε 6 εφαρμογες μινοξιδιλη την ημερα,που το εχω κανει και αυτο.
τωρα για το ποσο ασφαλες ειναι να δοκιμασει καποιος φιναστεριδη,ειναι αρκετα ασφαλες αρκει να μην το παρακανει με την δοσολογια.
0,5mg για αρχη ειναι καλα αν θελει να δοκιμασει καποιος(που μαλλον θα ριξει ποσοτητα)

kapa

Μέλος του προσωπικού

roukoun είπε:
kapa τα χαπακια avodart ποσο εχουν?
τα δινουν με συνταγη η οχι?
30 ευρω το κουτι,30 καψουλες,τιποτα δεν θελει συνταγη, αρκει να μην εισαι μικρος σε ηλικια
αλλα πριν δοκιμασεις avodart καλο ειναι πειραματιστεις με φινα και να σιγουρευτεις οτι ακομα και μισο προσκαρ πεφτει ελαφρυ στο σωμα σου.
1 καψουλα avodart=1 ολοκληρο χαπι προσκαρ

Sky Nik

New Member

Kάπα τις τελευταίες 10 μέρες περίπου σταμάτησα να βάζω airοl και μινοξ 5% που έβαζα για τον εξής λόγο.

Επείδη εσύ το γύρισες στο 3% σκέφτηκα να διακόψω για κάποιες μέρες μόνο και μόνο για να αφήσω λίγο να αναπνέυσει το κεφαλάκι μου και να μην συνηθίσει στις ουσίες.

Στην αρχή ήμουνα πολύ διστακτικός αλλά τώρα με σιγουριά μπορώ να πω ότι δεν έχασα ούτε μία τρίχα παραπάνω και αυτό το ξέρω γιατί παρακολουθώ την τριχόπτωση που έχω καθημερινά .

Τι λές ? Λογικά τώρα αν ξαναρχίσω θα ίσως και να είναι καλύτερα .... λέω ίσως !

Πάντως να τονίσω ότι δεν έχω επιθετική μορφή τριχόπτωσης και ποιο πολύ το λέω για να μην παρασύρω κανέναν από δω μέσα

Τελικά έκανε καλό και σε μένα γιατί ηρέμισα λιγάκι ...

kapa

Μέλος του προσωπικού

Sky Nik είπε:
Kάπα τις τελευταίες 10 μέρες περίπου σταμάτησα να βάζω airοl και μινοξ 5% που έβαζα για τον εξής λόγο.

Επείδη εσύ το γύρισες στο 3% σκέφτηκα να διακόψω για κάποιες μέρες μόνο και μόνο για να αφήσω λίγο να αναπνέυσει το κεφαλάκι μου και να μην συνηθίσει στις ουσίες.

Στην αρχή ήμουνα πολύ διστακτικός αλλά τώρα με σιγουριά μπορώ να πω ότι δεν έχασα ούτε μία τρίχα παραπάνω και αυτό το ξέρω γιατί παρακολουθώ την τριχόπτωση που έχω καθημερινά .

Τι λές ? Λογικά τώρα αν ξαναρχίσω θα ίσως και να είναι καλύτερα .... λέω ίσως !

Πάντως να τονίσω ότι δεν έχω επιθετική μορφή τριχόπτωσης και ποιο πολύ το λέω για να μην παρασύρω κανέναν από δω μέσα

Τελικά έκανε καλό και σε μένα γιατί ηρέμισα λιγάκι ...
εχω δυο μερες που δεν βαζω τιποτα και εγω λογο ταξιδιου και μετακομισης ;D :D αυριο θα ξεκινησω παλι.
ειναι σωστο το σκεπτικο σου,αν καποιος βλεπει οτι ο συνδιασμος πεφτει βαρυς,οτι εχει ερεθιστει το δερμα χρειαζεται και διακοπες.η εστω σκετη μινοξιδιλη μεχρι να φυγουν οι ερεθισμοι.
η airol αν και αδυναμο ρετινοειδες ανηκει στις δυνατες θεραπειες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

toxotis18

Member

kapamarou είπε:
αν τα βαλουμε με την σειρα ειναι
retinol,tretinoin,tazarotene,isotretinoin,soriatane

που το βρηκες αυτο? η τρετινοινη (ρετινοικο οξυ ) ειναι το αμεσα απορροφησιμο και ερεθιστικο. μετα ειναι ρετιναλδευδη, η ρετινολη και τελος το παλμιτικο ρετινυλιο που ειναι εστερας (μη ερεθιστικο) ολα κατα σειρα μετατρεπονται σε ρετινοικο οξυ σε καποιο βαθμο για να απορροφηθουν

kapa

Μέλος του προσωπικού

toxotis18 είπε:
που το βρηκες αυτο? η τρετινοινη (ρετινοικο οξυ ) ειναι το αμεσα απορροφησιμο και ερεθιστικο. μετα ειναι ρετιναλδευδη, η ρετινολη και τελος το παλμιτικο ρετινυλιο που ειναι εστερας (μη ερεθιστικο) ολα κατα σειρα μετατρεπονται σε ρετινοικο οξυ σε καποιο βαθμο για να απορροφηθουν
για ποιο λες απο ολα?
η τρετινοινη δεν ειναι σιγουρα η πιο ερεθιστικη.το tretin gel ειναι το οποιο εφαρμοζα για 5 μερες χωρις να δειχνει σημαδια να φυγουν τα τσουξιματα

toxotis18

Member

kapamarou είπε:
για ποιο λες απο ολα?
η τρετινοινη δεν ειναι σιγουρα η πιο ερεθιστικη.το tretin gel ειναι το οποιο εφαρμοζα για 5 μερες χωρις να δειχνει σημαδια να φυγουν τα τσουξιματα
δεν καταλαβα αυτο που λες στο τελος?
Ξερεις γιατι δεν σε ερεθιζει η airol ?γιατι ειναι κρεμα , την εχουν κανει ετσι για να ειαι πιο ανεκτη.αν χρησιμοποιησεις τρετινοινη σε gel αλκοολουχο θα δεις....τελος παντων, τι σημασια εχει?

kapa

Μέλος του προσωπικού

toxotis18 είπε:
δεν καταλαβα αυτο που λες στο τελος?
Ξερεις γιατι δεν σε ερεθιζει η airol ?γιατι ειναι κρεμα , την εχουν κανει ετσι για να ειαι πιο ανεκτη.αν χρησιμοποιησεις τρετινοινη σε gel αλκοολουχο θα δεις....τελος παντων, τι σημασια εχει?
αυτο δεν το ειχα υποψιν.
παντως την σκινορεν και σε τζελ και σε κρεμα που την χρησιμοποιουσα τα ιδια τσουξιματα μου εκανε

toxotis18

Member

kapamarou είπε:
αυτο δεν το ειχα υποψιν.
παντως την σκινορεν και σε τζελ και σε κρεμα που την χρησιμοποιουσα τα ιδια τσουξιματα μου εκανε

εχει διαφορα στην τρετινοινη .Στη αμερικη υπαρχουν διαφορες μαρκες της Retin-A ,Renova δεν ερεθιζουν ολες το ιδιο!! Εγω οταν ειχα φταξει αλκοολουχο gel ιδιο με την tretin a αλλα με tretinoin ηταν το ιδιο ερεθιστικο για το προσωπο οπως το tretin a.Βεβαια οι ερεθισμοι ερχονται σταδιακα και συνηθως μετα απο 1 εβδομαδα,πρωτα ξερενεται μετα το νωθεις ευαισθητο και παει λεγοντας.Απο την αλλη τρετινοινη ειχα φαει κυριολεκτικα μπολικη στα 20 μου για 5 μηνες που ειχα ακμη :D...Αυτο ηταν ενα θαυμα!

kapa

Μέλος του προσωπικού

toxotis18 είπε:
εχει διαφορα στην τρετινοινη .Στη αμερικη υπαρχουν διαφορες μαρκες της Retin-A ,Renova δεν ερεθιζουν ολες το ιδιο!! Εγω οταν ειχα φταξει αλκοολουχο gel ιδιο με την tretin a αλλα με tretinoin ηταν το ιδιο ερεθιστικο για το προσωπο οπως το tretin a.Βεβαια οι ερεθισμοι ερχονται σταδιακα και συνηθως μετα απο 1 εβδομαδα,πρωτα ξερενεται μετα το νωθεις ευαισθητο και παει λεγοντας.Απο την αλλη τρετινοινη ειχα φαει κυριολεκτικα μπολικη στα 20 μου για 5 μηνες που ειχα ακμη :D...Αυτο ηταν ενα θαυμα!
σε βοηθησε στην ακμη? ::)

toxotis18

Member

kapamarou είπε:
σε βοηθησε στην ακμη? ::)
Με βοηθησε???Την εξαφανησε!!! ειχα βγαλει κατι εσωτετικα μπουλονια..αστα! μου αφησε καποιες ουλες αλλα ακμη ΤΕΛΟΣ! για χαπια μιλας ομως ετσι... roaccutane!Τρελη θεραπεια ομως 5 μηνες.Η απολυτη ξηροτητα παντου,πληγες στα χειλη...Ακομα και τωρα εχω ενα βαθμο ξηροδερμιας μπορω να πω αλλα χαλαλι!

kapa

Μέλος του προσωπικού

Με βοηθησε???Την εξαφανησε!!! ειχα βγαλει κατι εσωτετικα μπουλονια..αστα! μου αφησε καποιες ουλες αλλα ακμη ΤΕΛΟΣ!
μακαρι να ηξερα και εγω την airol 15 χρονια πριν που ειχα ακμη.
παλευα με το φιδελαιο clearasil και τιποτα δεν εκανα,περασα μια τριετια σαν τον κ...λο της μαιμους.
για χαπια μιλας ομως ετσι... roaccutane!
για χαπια
Τρελη θεραπεια ομως 5 μηνες.Η απολυτη ξηροτητα παντου,πληγες στα χειλη...Ακομα και τωρα εχω ενα βαθμο ξηροδερμιας μπορω να πω αλλα χαλαλι!
στο μαλλι σου εδωσε τιποτα?

toxotis18

Member

kapamarou είπε:
μακαρι να ηξερα και εγω την airol 15 χρονια πριν που ειχα ακμη.
παλευα με το φιδελαιο clearasil και τιποτα δεν εκανα,περασα μια τριετια σαν τον κ...λο της μαιμους.για χαπιαστο μαλλι σου εδωσε τιποτα?

Εγω με χαπια roacutane σωθηκα ..την τοπικη χρηση την εκανα μετα απο χρονια για πολυ λιγο για αναπλαση οχι για ακμη.δεν ειχα πλεον εξαλου.
Η τρετινοινη σε χαπια οχι απλα δεν δινει μαλλι αλλα πεφτει κιολας...λενε παροδικα.εγω τοτε φρικαρα πρωτη φορα με τριχοπτωση και μετα δεν επανηλθα μπορς να πω ...αλλα ηταν και η ηλικια (20).ειχαν γινει και καταξερα...πρωτη φορα τα ειχα παρει ολα με την ψιλη γιατι δεν αντεχα να τα ακουμπαω...

Μπλουζα