Απ: airol
Στο θεμα της καλοηθης υπερπλασιας η δοση ειναι υψηλη.καταλαβαινω να εχουν μειωμενη libido και τετοια. αυτο με τον πονο στους ορχεις δεν μπορω να καταλαβω...
Αντιμετωπιζω ενα χρονιο προβλημα με τον προστατη μου..την εγχειρηση την εχω στο τσεπακι μετα απο 15-20 χρονια...για την φιναστεριδη δεν ξερω...ισως τοτε θελω δε θελω να βγαλω και μαλλια
kapamarou είπε:σε καποιους ειναι μεγαλη η ποσοτητα 0,2mg και σε καποιους ειναι μικρη η ποσοτητα 5 mg
δυστυχως δεν υπαρχουν κανονες στην ποσοτητα που μπορει να δεχθει το καθε σωμα,και δεν υπαρχουν κανονες στο ποια δοσολογια θα δουλεψει ενα φαρμακο στο καθε σωμα ,οι δερματολογοι το θεμα της αλωπεκιας δεν το εχουν ψαξει βαθια.
πρεπει να σε καιει το θεμα
Στο θεμα της καλοηθης υπερπλασιας η δοση ειναι υψηλη.καταλαβαινω να εχουν μειωμενη libido και τετοια. αυτο με τον πονο στους ορχεις δεν μπορω να καταλαβω...
Αντιμετωπιζω ενα χρονιο προβλημα με τον προστατη μου..την εγχειρηση την εχω στο τσεπακι μετα απο 15-20 χρονια...για την φιναστεριδη δεν ξερω...ισως τοτε θελω δε θελω να βγαλω και μαλλια