airol

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: airol

show_palmettos είπε:
φιλε καπαμαρου δεν το πιστευα ειλικρινα...οτι θα βγουνε τριχες...ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..ΔΕ ΒΑΖΩ Κ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΒΑΖΩ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ...
ΒΓΗΚΑΝ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PROPIOGENTA.....ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ!!!!!
ΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...
παρενεργειες μεχρι τωρα...μικρα σπυρακια στο κεφαλι εκει που εφαρμοζω την κρεμα πεταγεται κ κανενα καμια φορα
λιγο νιωθω πιο πρησμενα τα χειλη μου...κ στην οραση με επηρεαζει λιγο...αλλα τα αποτελεσματα ειναι φοβερα...βεβαια η προπιογκεντα εχει κ ενα αλλο συστατικο..δεν εχει μονο την μπεταμεθαζονη ! το αλλο δεν ξερω τι κανει ...τα οφελη της μπετα κοιτω !
ετσι ειναι οι κορτιζονες,αν συνδιαστουν με μινοξιδιλη δινουν επανεκφυση αυθημερον,η betamethasone κανει ολη την δουλεια η συγκεκριμενη κρεμα ειναι μπαρουτι σκετο και ξεκινησε υδη να σου κανει σοβαρες παρενεργειες μεχρι ακομα και στην οραση,πρεπει να διακοψεις επειγοντως

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member

show_palmettos είπε:
φιλε καπαμαρου δεν το πιστευα ειλικρινα...οτι θα βγουνε τριχες...ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..ΔΕ ΒΑΖΩ Κ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΒΑΖΩ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ...
ΒΓΗΚΑΝ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PROPIOGENTA.....ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ!!!!!
ΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...
παρενεργειες μεχρι τωρα...μικρα σπυρακια στο κεφαλι εκει που εφαρμοζω την κρεμα πεταγεται κ κανενα καμια φορα
λιγο νιωθω πιο πρησμενα τα χειλη μου...κ στην οραση με επηρεαζει λιγο...αλλα τα αποτελεσματα ειναι φοβερα...βεβαια η προπιογκεντα εχει κ ενα αλλο συστατικο..δεν εχει μονο την μπεταμεθαζονη ! το αλλο δεν ξερω τι κανει ...τα οφελη της μπετα κοιτω !

φιλαράκο αν είναι να καταντήσεις σαν αράπης χειλάς με πρεσβυωπύα και ραστα γματα ... άκουσε τον ραπερ Καπα και κόφτην γιατί αν την συνηθίσει ο οργανισμός σου θα σου πέσουν και τα υπάρχοντα όταν την σταματήσεις....

xDante

Member

kos1987 είπε:
Ουσιες οπως cb ru δεν επηρεαζουν τη συγκεντρωση των ανδογονων ορμονων.Δουλευουν μπλοκαροντας τους ανδρογονους υποδοχεις.Η φινα πραγματι δεν εχει καλα αποτελεσματα σε τετοιες παθησεις.(μην ξεχνας οτι η ιδια η μερκ προσπαθησε να τη χρησιμοποιησει τοπικα, για την ακμη, αλλα απετυχε παταγωδως).Που οφειλεται αυτο ?Κοιτα στη φωτο που επισυναπτω.Στα κυτταρα του σμ.αδενα υπαρχουν και αλλα ενζυμα που μετατρεπουν αλλα ανδρογονα (και οχι την τεστοστερονη) σε dht.

Τα κορτικοστεροειδη και γενικα ουσιες που προκαλουν ανοσοκαταστολη επιδρουν θετικα στην ανδ.αλωπεκια.Γιατι ομως?Οταν ενεργοποιουνται οι ανδ.υποδοχεις(πρωτεινες στο κυτταροπλασμα) πηγαινουν στον πυρηνα του κυτταρου και αλληλεπιδρουν με το dna.Αποτελεσμα ειναι να ελευθερωνονται αλλες ουσιες απο τα κυτταρα που δινουν εντολες στο ανοσοποιητικο να επιτεθει.Δεν ειναι αυτοανοσο νοσημα.Ολη αυτη η πορεια μοιαζει με χρονια φλεγμονη ή καλυτερα με ενα τυπο κυτταρικης αποπτωσης, οπως στα μοσχευματα, μονο που εδω δεν υπαρχουν αντιγονα ιστοσυμβατοτητας... Οποτε τα κορτικοστεροειδή γενικα φανταζουν καλη λυση...Δεν ειναι ετσι ομως καθως κρυβουν πολλους κινδυνους ειδικα τα ισχυρα οπως η ουσια που ανεφερες...Το regrowth οφειλεται στο οτι σταματα αυτη η επιθεση τα κυτταρα περνουν ανασα και αρχιζουν να παραγουν τριχες.

αν μπορέσουμε να βρούμε αυτές τις άτιμες τις εντολοδόχες ουσίες και τις μπλοκάρουμε δλδ δεν θα υπάρχει η ανάγκη να μπλοκάρουμε τα ανδρογόνα ? :chinscratch :chinscratch και άρα τέρμα οι παρενέργειες ? ... wtf δεν ξέρουμε πιοιές είναι αυτές οι ουσίες ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

xDante αν χρησιμοποιεις ακομα σκετη airol την χαραμιζεις.
δοκιμασε την με μινοξ 5%,μπορει να εκπλαγεις :angel:

xDante

Member

kapamarou είπε:
xDante αν χρησιμοποιεις ακομα σκετη airol την χαραμιζεις.
δοκιμασε την με μινοξ 5%,μπορει να εκπλαγεις :angel:

kap
την έχω σταματήσει εδώ και καιρό .....
βέβαια όταν την σταμάτησα υπέφερα απο πολλά σπυράκια εσωτερικά και πόναγε το μισό κεφάλι
τώρα είμαι σε φάση εκκίνησης δεν ξέρω προς τα που θα κινηθώ
η αιρολ σκέφτομαι να παίζει ρόλο αρκετό αλλά όχι καθημερινό
επίσης σκέφτομαι για Spectral dnc-n η L Και F7

δλδ (αν και δεν είναι το νήμα μου)
λέω
ξεκινάω F7 Μόνο του με Fungoral shampoo 2 φορές την εβδομάδα
στον μήνα αρχίζω εισάγω αιρόλ για μία εβδομάδα
και μετά εισάγω dnc-n ή L η μινοξ 2% :chinscratch

το θέμα είναι οτι είμαι λίγο ταπί αυτό το διάστημα και το σκέφτομαι 2πλά 8)

kapa

Μέλος του προσωπικού

kap
την έχω σταματήσει εδώ και καιρό .....
βέβαια όταν την σταμάτησα υπέφερα απο πολλά σπυράκια εσωτερικά και πόναγε το μισό κεφάλι
το ειχα παρατηρησει και εγω με την διακοπη της αλλα οχι τοσο εντονο,κατα καποιον τροπο το δερμα συνηθηζει την κρεμα και παθαινει λιγο σοκ με την διακοπη της
τώρα είμαι σε φάση εκκίνησης δεν ξέρω προς τα που θα κινηθώ
η αιρολ σκέφτομαι να παίζει ρόλο αρκετό αλλά όχι καθημερινό
επίσης σκέφτομαι για Spectral dnc-n η L Και F7

δλδ (αν και δεν είναι το νήμα μου)
λέω
ξεκινάω F7 Μόνο του με Fungoral shampoo 2 φορές την εβδομάδα
στον μήνα αρχίζω εισάγω αιρόλ για μία εβδομάδα
και μετά εισάγω dnc-n ή L η μινοξ 2% :chinscratch

το θέμα είναι οτι είμαι λίγο ταπί αυτό το διάστημα και το σκέφτομαι 2πλά 8)
η airol εχει 3 ευρω και η kirklarnd 6
3 καφεδες τον μηνα κοστιζουν
για το f7 δεν βλεπω να κανει και τιποτα αλλα ποτε δεν ξερεις πως θα αντιδρασει σε εσενα

kos1987

New Member

xDante είπε:
αν μπορέσουμε να βρούμε αυτές τις άτιμες τις εντολοδόχες ουσίες και τις μπλοκάρουμε δλδ δεν θα υπάρχει η ανάγκη να μπλοκάρουμε τα ανδρογόνα ? :chinscratch :chinscratch και άρα τέρμα οι παρενέργειες ? ... wtf δεν ξέρουμε πιοιές είναι αυτές οι ουσίες ?

Απο τις εντολοδοχες ουσιες γνωριζουμε σημερα τις IL-6 BDNF και αρκετες ακομη που δεν θυμαμαι...αμα θες να ψαξω...αλλα δεν εχει νοημα.Οπως ειπα ψαχνω εναλλακτικα σεναρια οπως την cryptotashinone αλλα μολις ειδα την τιμη ειπα ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...βρισκω συνεχως νεες ουσιες που πιθανον να κανουν πολυ καλο.
Τεσπα δεν μπορουμε ολες τις ουσιες αυτες να τις απενεργοποιησουμε ετσι απλα μπορουμε να τις εμποδισουμε να δημιουργηθουν.Αυτο ψαχνω και γω...
btw ακομη μια ερευνα με προοπτικες
Θα ανοιξω αλλο thread και θα βαλω ο,τι βρω που μας ενδιαφερει...

Δεν καταθετω τα οπλα ετσι απλα... :rifle :guns :brut: :speare: :ninjsm:

MANKAR

Active Member

kos1987 είπε:
Απο τις εντολοδοχες ουσιες γνωριζουμε σημερα τις IL-6 BDNF και αρκετες ακομη που δεν θυμαμαι...αμα θες να ψαξω...αλλα δεν εχει νοημα.Οπως ειπα ψαχνω εναλλακτικα σεναρια οπως την cryptotashinone αλλα μολις ειδα την τιμη ειπα ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...βρισκω συνεχως νεες ουσιες που πιθανον να κανουν πολυ καλο.
Τεσπα δεν μπορουμε ολες τις ουσιες αυτες να τις απενεργοποιησουμε ετσι απλα μπορουμε να τις εμποδισουμε να δημιουργηθουν.Αυτο ψαχνω και γω...
btw ακομη μια ερευνα με προοπτικες
Θα ανοιξω αλλο thread και θα βαλω ο,τι βρω που μας ενδιαφερει...

Δεν καταθετω τα οπλα ετσι απλα... :rifle :guns :brut: :speare: :ninjsm:

φιλε να σε ρωτισω κατι??ολες αυτες τις ουσιες που βρισκεις τις εχεις δοκιμασει εσυ ή θεωρητικα τα λες????

show_palmettos

New Member

kapamarou είπε:
ετσι ειναι οι κορτιζονες,αν συνδιαστουν με μινοξιδιλη δινουν επανεκφυση αυθημερον,η betamethasone κανει ολη την δουλεια η συγκεκριμενη κρεμα ειναι μπαρουτι σκετο και ξεκινησε υδη να σου κανει σοβαρες παρενεργειες μεχρι ακομα και στην οραση,πρεπει να διακοψεις επειγοντως

μα δεν την εβαλα με μινοξιδιλη...σκετη την εβαλα....ΣΚΕΤΗ !!!!!!!
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ? ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ και ΑΠΟ ΤΟ DNC-N που εφαρμοσα λιγο ?

kos1987

New Member

MANKAR είπε:
φιλε να σε ρωτισω κατι??ολες αυτες τις ουσιες που βρισκεις τις εχεις δοκιμασει εσυ ή θεωρητικα τα λες????

Αυτες που ψαχνω τωρα προφανως δεν τις εχω δοκιμασει...καποιες ειναι υπερβολικα ακριβες καποιες αλλες οχι τοσο, εχω κανει κρουση κατι Κινεζους για μερικα εκχυλισματα αλλα θελουν τεραστιες ποσοτητες ως ελαχιστη παραγγελια...Μερικες απο αυτες υπαρχουν στο εμποριο, τις χρησιμοποιουν για ασχετα πραγματα.Αμα ειχα απο την αρχη τα φραγκα θα δοκιμαζα ru, rum ή cb.Περιμενω πως θα πανε οι δοκιμες με τα 2 τελευταια και θα πραξω αναλογως.Μεχρι τοτε ψαχνω και ποιος ξερει μπορει να βρω κατι πολυ χρησιμο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

show_palmettos

New Member

xDante είπε:
φιλαράκο αν είναι να καταντήσεις σαν αράπης χειλάς με πρεσβυωπύα και ραστα γματα ... άκουσε τον ραπερ Καπα και κόφτην γιατί αν την συνηθίσει ο οργανισμός σου θα σου πέσουν και τα υπάρχοντα όταν την σταματήσεις....

γιαυτο βαζω αναμνηστικες δοσεις......
κ τα προβληματα αυτα δεν ειναι εντονα...σημασια εχει η επανεκφυση
ο γιωργος απο τουμπα την εβαζε με μινοξιδιλη
υστερογραφο: ειμαι κ γω ραππερ του διαδικτυου(νταξει μπορει να μη με ξερεις)....αν ηξερα κ γαλλικα θα εκανα feat με τον καπαμαρου ;)

kapa

Μέλος του προσωπικού

show_palmettos είπε:
μα δεν την εβαλα με μινοξιδιλη...σκετη την εβαλα....ΣΚΕΤΗ !!!!!!!
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ? ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ και ΑΠΟ ΤΟ DNC-N που εφαρμοσα λιγο ?
οι κορτιζονες και σκετες δινουν επανεκφυση αλλα ποιο αργα, οταν συνδιαζονται με μινοξιδιλη δινουν αυθημερον.το DNC N ειναι μια απλη μινοξιδιλη.
η συγκεκριμενη κρεμα που χρησιμοποιεις ειναι πολυ δυνατη και θα σου κανει ζημια σιγουρα 100%.
οι παρενεργειες της ξεκινησαν υδη και αν δεν την διακοψεις αμεσα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις.
μηπως παρατηρησες και ραγαδες στο δερμα εκτος απο σπυρακια?

kapa

Μέλος του προσωπικού

γιαυτο βαζω αναμνηστικες δοσεις......
κ τα προβληματα αυτα δεν ειναι εντονα...σημασια εχει η επανεκφυση
σημασια δεν εχει η επανεκφυση αλλα το οτι σε λιγο θα τυφλωθεις
ο γιωργος απο τουμπα την εβαζε με μινοξιδιλη
αυτην η κρεμα δεν εχει καμια σχεση με το διαλυμα που χρησιμοποιουσε ο george tuba

kapa

Μέλος του προσωπικού

Lab_hair είπε:
Εισαι σιγουρος οτι ειναι απλη μινοξιδιλη? Η απλα εννοουσες οτι δεν παιζει να του δημιουργησει τετοιο προβλημα?
και δεν παιζει να του δημιουργησε προβλημα,αλλα οποιος δεν ειδε επανεκφυση με σκετη μινοξιδιλη 5% αμφιβαλω παρα πολυ αν δει με παραπλησιο προιον μινοξιδιλης

xDante

Member

@kos1987 άνοιξα ένα νήμα για την αδενοσίνη βρήκα μια έρευνα για την αναγέννηση των derma papilla ... για τσέκαρε και αυτή την ουσία μις και είσαι Substance Hunter and explorer .... πωπω σου βρήκα υπογραφή 8) 8)

@Καπ
δίκαιο έχεις για μινοξ... το θέμα είναι οτι θέλω να δω τι παίζει με το F7 και DNC-n αν αξίζουν (το ξέρω οτι βασικά μινοξ είναι το 2ο απλά τα υπόλοιπα έκδοχα που έχει μέσα αν δίνουν περαιτέρω boost... τα χνούδια και οι τριχούλες εδώ είναι και περιμένουν .... :p

kapa

Μέλος του προσωπικού

@Καπ
δίκαιο έχεις για μινοξ... το θέμα είναι οτι θέλω να δω τι παίζει με το F7 και DNC-n αν αξίζουν (το ξέρω οτι βασικά μινοξ είναι το 2ο απλά τα υπόλοιπα έκδοχα που έχει μέσα αν δίνουν περαιτέρω boost... τα χνούδια και οι τριχούλες εδώ είναι και περιμένουν .... :p

το f7 ειναι διαφορετικη ουσια και οπως ειναι πιθανο καποιοι θα δουν αποτελεσματα και καποιοι οχι

kapa

Μέλος του προσωπικού

κατι που δεν λαμβανουμε υποψιν με τις κρεμες ειναι το εξης:
ειναι ποιο αποτελεσματικες και ποιο δυνατες απο τα υγρα διαλυματα για εναν λογο.
οταν θα ριξουμε στο κεφαλι μια λοσιον τρετινοινης πχ 0,05%,στο δερμα θα ειναι ποσσοτητα 0,05%,το υπολοιπο θα σταξει και θα φυγει.
οταν βαζουμε μια κρεμα 0,05% τρετινοινης οση ποσσοτητα και να βαλουμε θα μεινει εκει και θα απορροφηθει
οταν βαζουμε κρεμα μια σταγονα ποσσοτητα σε μια επιφανεια εχουμε 0.05%,οταν βαζουμε ποσσοτητα δυο σταγονες στην ιδια επιφανεια εχουμε 0,1%
οπως ειναι φυσικο την κανουμε την ψιλοκαταχρηση μας με τις κρεμες μεχρι να σιγουρευτουμε οτι πηγαν παντου.
ουσιαστικα χρησιμοποιουμε μια airol 0,1% η και 0,15%

Μπλουζα