airol

AnnaMaria

New Member
Απ: airol

Καλησπέρα! Ή μάλλον καλημέρα! Απ'ότι διάβασα εδώ η airol κάνει καλό στους διεσταλμένους πόρους? Την έχει δοκιμάσει κανείς για τέτοιο λόγο?
Και μια ακόμα χαζή απορία... Αφού με την εν λόγω κρέμα βγαίνουν ξανά τριχούλες, υπάρχει περίπτωση να βγάλεις και στη μύτη??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

αυτο ομως θελει και λιγο προσοχη,η μινοξ δεν ειναι παιξε γελασε...μεγαλη ποσοτητα+απορροφηση μπορει να εχει επιπτωσεις στη καρδια.θα δοκιμασω κι εγω airol/μινοξ αν κι ετσι οπως τα γραφεις για αρχη θα βαζω πολυ λιγη μινοξ και βλεπουμε..εχω καιρο να κανω φαλακροθεραπεια,μου λειψε το πασαλειμα.. :D
θελει προσοχη,καλο ειναι οποιος θελει να δοκιμασει την συγκεκριμενη κρεμα,για καποιο διαστημα να χρησιμοποιησει σκετη μινοξιδιλη,γιατι αν παει κατευθειαν σε αυτο μπορει να την ακουσει.
ποσο κανει περιπου η airol?
3.20

kapa

Μέλος του προσωπικού

Καλησπέρα! Ή μάλλον καλημέρα! Απ'ότι διάβασα εδώ η airol κάνει καλό στους διεσταλμένους πόρους?
κανει
Την έχει δοκιμάσει κανείς για τέτοιο λόγο?
δεν μπορω να εχω γνωμη ακομα
Και μια ακόμα χαζή απορία... Αφού με την εν λόγω κρέμα βγαίνουν ξανά τριχούλες, υπάρχει περίπτωση να βγάλεις και στη μύτη??
σπανιο αλλα ολα ειναι αναστρεψιμα με την διακοπη τους

AnnaMaria

New Member

kapamarou είπε:
Καλησπέρα! Ή μάλλον καλημέρα! Απ'ότι διάβασα εδώ η airol κάνει καλό στους διεσταλμένους πόρους?
κανει
Την έχει δοκιμάσει κανείς για τέτοιο λόγο?
δεν μπορω να εχω γνωμη ακομα
σπανιο αλλα ολα ειναι αναστρεψιμα με την διακοπη τους

Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου. Μπορώ να ρωτήσω και για την χρήση της? Πόσο να βάζω, κάθε πόσο κλπ.? Το να ξεφλουδίσω είναι καλό? Γιατί όταν έβαζα μια κρεμα για την ακμή, ήταν λογικό να ξεφλουδίζω. Ισχύει και εδώ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου. Μπορώ να ρωτήσω και για την χρήση της? Πόσο να βάζω, κάθε πόσο κλπ.? Το να ξεφλουδίσω είναι καλό? Γιατί όταν έβαζα μια κρεμα για την ακμή, ήταν λογικό να ξεφλουδίζω. Ισχύει και εδώ?
η ποσοτητα ειναι μεχρι να καλυψουμε την επιφανεια που θελουμε,καθε απογευμα η βραδυ.
αν ξεφλουδιζεις μην την χρησιμοποιεις,κανεις ζημια και οχι καλο.
μπορεις να στραφεις σε ρετινολη

AnnaMaria

New Member

kapamarou είπε:
η ποσοτητα ειναι μεχρει να καλυψουμε την επιφανεια που θελουμε,καθε απογευμα η βραδυ.
αν ξεφλουδιζεις μην την χρησιμοποιεις,κανεις ζημια και οχι καλο.
μπορεις να στραφεις σε ρετινολη

Υπάρχει περίπτωση να κάνει το δέρμα μου πιο λιπαρό απ'ότι είναι ήδη?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Υπάρχει περίπτωση να κάνει το δέρμα μου πιο λιπαρό απ'ότι είναι ήδη?
αυτο μονο με μια δοκιμη μπορεις να το δεις.
λογο το οτι ο καθενας εχει διαφορετικο τυπο δερματος σε καποιους ναι και σε αλους οχι

Nikos22_

New Member

AnnaMaria είπε:
[quote author=kapamarou link=topic=2819.msg56490#msg56490 date=1310524730]

λογο το οτι ο καθενας εχει διαφορετικο τυπο δερματος σε καποιους ναι και σε αλους οχι

Και πάλι σ ευχαριστώ.

Όποιος έχει δοκιμάσει κάτι σχετικό, ας μου πει!

Εγω βαζω airol και με την μια regaine.Αυτο που ειδα ηταν μονο τις πρωτες 2 μερες που ειχα ετσι μια αισθηση σαν καψιμο μικρο ομως οχι τπτ σπουδαιο. Στην 3η μερα μου εφυγαν και ολα καλα

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Σε ένα παλιότερο ποστ, κάπου είχα αναφέρει για αντικατάσταση της airol με φυσικό Rose hip seed oil. Σε διάφορα site, έχω διαβάσει ότι κάνει την ίδια δουλειά και ακόμα καλύτερη από την tretinoin, όσον αφορά το δέρμα. Εντελώς πρόχειρα και πληροφοριακά αντιγράφω τα παρακάτω.:

"H καλύτερη ποιότητα του ελαίου αυτού, παράγεται στη Χιλή, στα βουνά των Άνδεων.

Το χρώμα του είναι πορτοκαλί – κόκκινο και έχει φρέσκια μυρωδιά.

Το έλαιο αυτό, περιέχει στη σύσταση του τα απαραίτητα λιπαρά οξέα λινολεϊκό οξύ (Ω6), α- λινολενικό οξύ (Ω3), και ελαϊκό οξύ τα οποία βοηθούν στη διατήρηση της υγείας των κυττάρων της επιδερμίδας μας. Περιέχει επίσης λυκοπένιο, κουερσετίνη,, βιταμίνη C και ρετινοϊκό οξύ (βιτ.Α) σε φυσική μορφή.

Η φυσική μορφή του ρετινοϊκού οξέος έχει τη ιδιότητα να συμπεριφέρεται φιλικά προς το δέρμα, να μειώνει τις ρυτίδες και να επιδιορθώνει τις ίνες της ελαστίνης. Γνωρίζουμε πολλές κρέμες του εμπορίου οι οποίες περιέχουν τη συνθετική μορφή του ρετινοϊκού οξέος. Το ρετινοϊκό οξύ χρησιμοποιείται για την επανόρθωση του κατεστραμμένου από το χρόνο ή την ηλιακή ακτινοβολία δέρμα. Η συνθετική μορφή του όμως, έχει βραχυπρόθεσμες παρενέργειες όπως ερύθημα, ή μακροπρόθεσμες. όπως εμφάνιση ξηρότητας, αντιδράσεις οι οποίες δεν παρατηρούνται στη φυσική του μορφή.

Το μοναδικό πράγμα που θα πρέπει να προσέξουμε κατά τη χρήση του rose hip seed oil είναι ότι αυξάνει την ευαισθησία του δέρματος στην ηλιακή ακτινοβολία και γι’ αυτό η χρήση του την ημέρα θα πρέπει να ακολουθείται από αντιηλιακή προστασία.

Είναι αξιοσημείωτη η δράση του ελαίου αυτού σε σημάδια από ακμή, είτε αυτά έχουν δημιουργηθεί πρόσφατα είτε παλαιότερα, σε ραβδώσεις που οφείλονται σε εγκυμοσύνη ή σε απότομες εναλλαγές βάρους.

Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται να απλώνεται με ελαφρό μασάζ δύο φορές την ημέρα, αδιάλυτο.

Λόγω της αντιοξειδωτικής προστασίας του (παρουσία βιταμινών) καταφέρνει να ανανεώσει το δέρμα μας και να επουλώσει τις βλάβες που έχουν προκληθεί από τις ηλιακές ακτίνες.

Έρευνες του Πανεπιστημίου της Χιλής έχουν δείξει ότι θεραπεύει με μακρόχρονη χρήση (πάνω από 4 μήνες) καψίματα τα οποία έχουν προκληθεί από ραδιοθεραπείες.

Τέλος, βοηθά σε όλες τις περιπτώσεις φλόγωσης του δέρματος (στη ροδόχρου ακμή και στις ευρυαγγείες).

Θα πρέπει να δοθεί προσοχή στην καλή ποιότητα του ελαίου αυτού που φαίνεται από το πορτοκαλί και όχι κίτρινο χρώμα του. Θα πρέπει επίσης να προσέξουμε να είναι: «ψυχρής έκθλιψης».

Να υπενθυμίσω ότι ως φυσικό λάδι μπορεί να αναμιχθεί με κατάλληλα για το σκοπό μας αιθέρια έλαια και να αυξήσει τις θεραπευτικές ιδιότητες του."

Για κάποιους που ασχολούνται με αιθέρια έλαια που και που αξίζει τον κόπο μια δοκιμή.

Το ΜΕΓΑΛΟ αρνητικό του θέματος είναι τι άλλο? Η τιμή.

Έφαγα τον κόσμο να βρω αυθεντικό λάδι από Χιλή ή Βουλγαρία που είναι και τα πιο δυνατά και βρήκα μόνο στον Πειραιά σε έναν Τυπά ο οποίος είχε και πιστοποιητικά για τα συγκεκριμένα λάδια.

Η τιμή...190 ευρώ τα 10ml.

Πλήρη απογοήτευση...Σε site του εξωτερικού πάντως παίζουν πολύ φθηνότερα, αλλά δεν ξέρω τον βαθμό αξιοπιστίας ως προς την ποιότητα....

Τέλος παρένθεσης....

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@gomi Πολύ ενδιαφέρον αυτό. 190 ευρω τα 10ml? ??? από έξω έχει 5 δολλάρια περίπου με πολύ περισσότερα ml , αλλά όπως είπες δεν ξέρουμε αν είναι αξιόπιστο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Το έλαιο αυτό, περιέχει στη σύσταση του τα απαραίτητα λιπαρά οξέα λινολεϊκό οξύ (Ω6), α- λινολενικό οξύ (Ω3), και ελαϊκό οξύ τα οποία βοηθούν στη διατήρηση της υγείας των κυττάρων της επιδερμίδας μας. Περιέχει επίσης λυκοπένιο, κουερσετίνη,, βιταμίνη C και ρετινοϊκό οξύ (βιτ.Α) σε φυσική μορφή.

και αυτο βλεπω εχει ρετινοικο οξυ,tretinoin δηλαδη :chinscratch

kapa

Μέλος του προσωπικού

Εγω βαζω airol και με την μια regaine.Αυτο που ειδα ηταν μονο τις πρωτες 2 μερες που ειχα ετσι μια αισθηση σαν καψιμο μικρο ομως οχι τπτ σπουδαιο. Στην 3η μερα μου εφυγαν και ολα καλα
ετσι κανει στην αρχη,εγω το ειχα σχεδον 2 βδομαδες

roukoun

Member

εγω που δεν βλεπω regrowth πλεον απο το ριγκειν λετε να βαλω αιρολ μπας και ξαναξεκινησει η διαδικασια της επανεκφυσης η τσαμπα κοπος?

Maria

New Member

roukoun είπε:
εγω που δεν βλεπω regrowth πλεον απο το ριγκειν λετε να βαλω αιρολ μπας και ξαναξεκινησει η διαδικασια της επανεκφυσης η τσαμπα κοπος?

roukoun επειδή ανήκω στην κατηγορία που δεν βλέπει επανέκφυση από το regaine έκανα κι εγώ την κίνηση που σκέφτεσαι: έβαλα airol αλλά η εντύπωση που έχω είναι ότι μου προκαλείται περισσότερη αραίωση!! Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι απορροφάται περισσότερο regaine και προκαλεί shedding που σημαίνει ότι δουλεύει το regaine.. Εχω τρομάξει και σκεφτομαι να σταματήσω και το regaine (που ούτως ή άλλως δε μου δίνει regrowth) και την airol γιατί είδα επιδείνωση της αραίωσης με τη χρήση της..

ANAR

Well-Known Member

Και εγω ξεκίνησα εχτες airol μαζι με μινοξ...να δουμε τι θα γινει :chinscratch

kapa

Μέλος του προσωπικού

για να σας λυθουν οι απορειες ενα 30-40% θα δει επανεκφυση με σκετη μινοξ,ενα 99% θα δει επανεκφυση με airol μινοξ.
η airol τριπλασιαζει την αποροφηση και διπλασιαζει τα αποτελεσματα στην πραξη.
εμενα η σκετη μινοξιδιλη μου εδωσε μονο την αγαπη της :12m:
και ο συνδιασμος μινοξ airol μου εδωσε επανεκφυση :14m:

roukoun

Member

kapamarou είπε:
για να σας λυθουν οι απορειες ενα 30-40% θα δει επανεκφυση με σκετη μινοξ,ενα 99% θα δει επανεκφυση με airol μινοξ.
η airol τριπλασιαζει την αποροφηση και διπλασιαζει τα αποτελεσματα στην πραξη.
εμενα η σκετη μινοξιδιλη μου εδωσε μονο την αγαπη της :12m:
και ο συνδιασμος μινοξ airol μου εδωσε επανεκφυση :14m:
αυτο που ρωταω καπαμαρου(αυτος δεν ειναι που ελεγε ΄διαολε μακαρονια!΄)ειναι το εξης..σε εμενα που το ριγκειν δεν δινει αλλο πια επανεκφυση αν το συνδυασω με αιρολ θα ξαναξεκινισει την διαδικασια της επανεκφυσης η τσαμπα θα μπω στον κοπο? :chinscratch :chinscratch

kapa

Μέλος του προσωπικού

αυτο που ρωταω καπαμαρου(αυτος δεν ειναι που ελεγε ΄διαολε μακαρονια!΄)
:amour: 7SFGSFA
ειναι το εξης..σε εμενα που το ριγκειν δεν δινει αλλο πια επανεκφυση αν το συνδυασω με αιρολ θα ξαναξεκινισει την διαδικασια της επανεκφυσης η τσαμπα θα μπω στον κοπο? :chinscratch :chinscratch
θα σου δωσει,στις ερευνες εδωσε επανεκφυση σε ατομα που χρησιμοποιουσαν σκετη μινοξ για χρονια.
βεβαια εμενα δεν μου λενε και πολλα οι ερευνες,αλλα το συγκεκριμενο το ειδα εγω ο ιδιος
η σκετη μινοξ σε εμενα ηταν σκετο νερακι της βρυσης,ειτε εβαζα 1ml ειτε 6 ml την μερα σκετο νερο ηταν.
μετα απο εναν χρονο xωρις αποτελεσματα συνδιασα 0,4ml μινοξ με airol και ξεκινησε η επανεκφυση

crossfire

Well-Known Member

kapamarou είπε:
αυτο που ρωταω καπαμαρου(αυτος δεν ειναι που ελεγε ΄διαολε μακαρονια!΄)
:amour: 7SFGSFA
ειναι το εξης..σε εμενα που το ριγκειν δεν δινει αλλο πια επανεκφυση αν το συνδυασω με αιρολ θα ξαναξεκινισει την διαδικασια της επανεκφυσης η τσαμπα θα μπω στον κοπο? :chinscratch :chinscratch
θα σου δωσει,στις ερευνες εδωσε επανεκφυση σε ατομα που χρησιμοποιουσαν σκετη μινοξ για χρονια.
βεβαια εμενα δεν μου λενε και πολλα οι ερευνες,αλλα το συγκεκριμενο το ειδα εγω ο ιδιος
η σκετη μινοξ σε εμενα ηταν σκετο νερακι της βρυσης,ειτε εβαζα 1ml ειτε 6 ml την μερα σκετο νερο ηταν.
μετα απο εναν χρονο xωρις αποτελεσματα συνδιασα 0,4ml μινοξ με airol και ξεκινησε η επανεκφυση

Οσον αφορα αυτο που λεει η μαρια?Γιατι και εγω εχω την ιδια εντυπωση....

Μπλουζα