Achristect, ~2000grafts, fue, 3/12/2019

spi

Well-Known Member
Στον 6ο θα έχετε σαφή εικόνα και οι δύο σας για το που θα κινηθεί στο περίπου το αποτέλεσμα.Νομιζω θα χρειαστείτε και δεύτερη μμ για να μείνετε πολύ ευχαριστημένοι.Μακαρι να πέσω εξω.
Το είχα πει και στο θρεντ μου νομίζω πως μου το.ειχε και η ίδια η γιατρός. Το δικό μου πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο γιατί μιλάμε για διάχυτη αραίωση. Απλά ήθελα να ξεμπερδεψω από μπροστά αλλά μοιάζει δύσκολο. Ίσως να είχε δίκιο όμως και η γιατρός που μου είπε ότι θα φαινόταν ξένο δεν ξέρω θα περιμένω να δείξει το επόμενο 2μηνο.
Η δεύτερη μμ είναι δεδομένη από εμένα το έχω αναφέρει πριν καν κάνω την πρώτη ή μιλήσω με.καποιον

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Achristect

New Member
Εύχομαι να πανε ολα καλα και να δεις τα αποτελέσματα που θέλεις φιλε.

Εγω εχω χαλαρώσει σχετικα τωρα και περιμένω, δεν εχω το αγχος του πρωτου 3μηνου που δεν ηθελα να συναντήσω καθρεφτη .

• Like
Reactions: spi

spi

Well-Known Member
Εύχομαι να πανε ολα καλα και να δεις τα αποτελέσματα που θέλεις φιλε.

Εγω εχω χαλαρώσει σχετικα τωρα και περιμένω, δεν εχω το αγχος του πρωτου 3μηνου που δεν ηθελα να συναντήσω καθρεφτη .
Υπάρχουν στιγμές, πχ σημερινή, που με πιάνει άγχος όταν βλέπω αυτό που θέλω. Γιατί δεν ξέρω πως θα ολοκληρωθεί. Νομίζω πως αν ήμουν αγχωδης άνθρωπος θα είχα κλαταρει

Achristect

New Member
Εντάξει δύσκολο να γράφεις σε τετοιο φόρουμ και να ισχυριστείς οτι δε σε απασχολεί καθόλου το πως θα ειναι το αποτέλεσμα, προφανως σε απασχολεί. Απλα μη σου γίνει ψύχωση, γιατί κατα βαση κανεις δεν κοιτάει με το μικροσκόπιο το κεφαλι σου ουτε πετάει απο πανω σου να το δει ολόκληρο.
Επειδή ασχολείσαι με ενα πρόβλημα εστιάζεις, και χανεις τη γενική εντύπωση που μπορεί να ειναι μια χαρα.

Εγω πριν μπω στη διαδικασία να ψάξω δεν ηξερα πως ειναι οπτικά κάποιος που έχει κάνει μμ ή εβλεπα να εχει μεινει μπροστα ενα σκετο τσουλουφι και ελεγα "κοιτα να δεις περίεργο pattern τριχόπτωσης". Τωρα βλέπω ατέλειες και δεν αντεχω να τις κοιταζω, νιωθω ασχημα, ενω πριν δε θα καταλαβαινα απολυτως τπτ. Ε ο πολυς κοσμος ετσι ειναι, δεν καταλαβαίνει τπτ. Αρα κουλ. (που και να καταλάβει δλδ παλι κουλ, αλλα λεμε)

Achristect

New Member
Καλησπέρα και πάλι μετά από 4 χρονια.
Επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες σε συνθήκες που καπως αδικουν το αποτέλεσμα επίτηδες ώστε να γίνει σαφές που υπάρχει ξανά αραιωση.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος μιας και συνειδητά με ένοιαζε πρώτα να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα και ας μην υπάρχει πλήρης κάλυψη. Από αυτή την άποψη μπορώ να πω ότι ποτέ κανείς δεν έχει καν φανταστεί ότι μπορεί να έκανα κάτι, ούτε καν σε κουρειο. Επίσης όπως είχα φανταστεί η αραιωση μου γενικά είναι αργή οπότε δε θα ήμουν διατεθημενος να περιμένω χρόνια ώστε να φαίνεται δέρμα έντονα και μετα να κάνω κάτι που θα κάνει μπαμ.

Αυτή τη στιγμή με κατάλληλο μήκος και χτένισμα είμαι σε θέση σε μεγάλο βαθμό πισω καλυψω το πρόβλημα ενώ με τοπικ σίγουρα γίνεται τέλειο.

Δεν έχω πάρει το παραμικρό φάρμακο μέχρι τώρα, πλέον όμως το σκέφτομαι μήπως πρέπει, ώστε να κρατηθώ μερικά χρόνια σε συνδυασμό με τοπικ. Έτσι ισως παρατεινω το χρόνο μέχρι μια πιθανώς δεύτερη επέμβαση.

IMG_5271.jpeg
IMG_5264.jpeg
IMG_5265.jpeg
IMG_5263.jpeg

Συνημμένα

• IMG_5277.jpeg
    IMG_5277.jpeg
    172.7 KB · Προβολές: 49

JimKan1

Well-Known Member
Γεια σου φιλε, φαινεται να μην εχει προχωρησει πολυ η τριχοπτωση απο οταν εκανες μεταμοσχευση, μπορεις να βαλεις καποιε εξω στον ηλιο και μια πανοραμικη; ειναι λιγο σκοτεινες αυτες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Είσαι τυχερός που έχεις σπαστό μαλλί που σου δίνει μια ομοιόμορφη κάλυψη και στέκεται μια χαρά!Αν κάποια στιγμή μελλοντικά το θελήσεις με άλλο ένα πέρασμα τα ίδια τριχοθυλάκια στις περιοχές που είχες κάνει θα είσαι σούπερ!

Τελευταία επεξεργασία:

Achristect

New Member
Είσαι τυχερός που έχεις σπαστό μαλλί που σου δίνει μια ομοιόμορφη κάλυψη και στέκεται μια χαρά!Αν κάποια στιγμή μελλοντικά το θελήσεις με άλλο ένα πέρασμα τα ίδια τριχοθυλάκια στις περιοχές που είχες κάνει θα είσαι σούπερ!
Συμφωνώ με σώζει το σπαστο μαλλί και το ότι με λιγο πιστολάκι παίρνει όγκο (αν παω να το ισιωσω στην hairline με πιστολάκι το θέαμα είναι τρισαθλιο κατ εμε). Επίσης κάνοντάς το στο πλάι καπως καλύπτεις τις ρίζες. Δεν ξέρω αν μπορείς στο μέλλον να επέμβεις στα ίδια σημεία όταν δεν ειναι εντελώς αραιά αλλα έχουν κάποιες τρίχες. Εντελώς χοντρικα νιωθω οτι κέρδισα με την επέμβαση περίπου 10χρονια αραιωσης αλλα σε 4-5 χρόνια νομίζω θα είμαι πάλι σχεδον στα ίδια με όταν έκανα την πρώτη. Οπότε λογικά θα ξανά θελω. Δεν ξέρω αν με μια ακόμα θα με βγάλει πολύ καιρό (ούτε και αν έχει να δώσει η δοτρια άλλα 2000). Έχω σχεδόν αποδεχτει ότι σε μεγάλη ηλικία θα είναι λίγο γραφικό το θέαμα..

LoverBoy

Well-Known Member
Συμφωνώ με σώζει το σπαστο μαλλί και το ότι με λιγο πιστολάκι παίρνει όγκο (αν παω να το ισιωσω στην hairline με πιστολάκι το θέαμα είναι τρισαθλιο κατ εμε). Επίσης κάνοντάς το στο πλάι καπως καλύπτεις τις ρίζες. Δεν ξέρω αν μπορείς στο μέλλον να επέμβεις στα ίδια σημεία όταν δεν ειναι εντελώς αραιά αλλα έχουν κάποιες τρίχες. Εντελώς χοντρικα νιωθω οτι κέρδισα με την επέμβαση περίπου 10χρονια αραιωσης αλλα σε 4-5 χρόνια νομίζω θα είμαι πάλι σχεδον στα ίδια με όταν έκανα την πρώτη. Οπότε λογικά θα ξανά θελω. Δεν ξέρω αν με μια ακόμα θα με βγάλει πολύ καιρό (ούτε και αν έχει να δώσει η δοτρια άλλα 2000). Έχω σχεδόν αποδεχτει ότι σε μεγάλη ηλικία θα είναι λίγο γραφικό το θέαμα..
Μπορείς να επέμβεις άνετα ενδιάμεσα στην δική σου περίπτωση και τότε σίγουρα θα δικαιωθείς και θα μπορείς να τα φτιάχνεις όπως θέλεις!
Όταν το αποφασίσεις κάνε το και μην αποδέχεσαι τίποτα όταν πρώτα δεν το παλέψεις μέχρι τέλος!(φιλικά στο λέω)

Corona

Active Member
Μια χαρά φαινεται να έχεις πάει και χωρις θεραπεία κιόλας....Αν ξαμαμπείς για ενα πέρασμα ακόμα σε κάποια χρονια θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο...

Achristect

New Member
Για το crown πισω που στον ήλιο λιγο φεγγει έχω σκεφτεί και το τοππικ αλλα κάθε πρωί να το βαζω εκεί πισω πιστεύω δε θα το πετυχαίνω και δε θα μπορώ και να καταλάβω αν μπήκε χάλια σε εκείνο το σημείο.

Corona

Active Member
Για το crown πισω που στον ήλιο λιγο φεγγει έχω σκεφτεί και το τοππικ αλλα κάθε πρωί να το βαζω εκεί πισω πιστεύω δε θα το πετυχαίνω και δε θα μπορώ και να καταλάβω αν μπήκε χάλια σε εκείνο το σημείο.
ισως αν δοκιμαζες θεραπεία φιναστεριδη με μινοξιδίλη να πύκνωνε το σημείο....αλλιως μεταμόσχευση...

Μπλουζα