Achristect, ~2000grafts, fue, 3/12/2019

Achristect

New Member
Μετά απο ενα διάστημα ψαξίματος με κλινικές κατέληξα στη συγκεκριμένη, κρίνοντας κυρίως απο καποια αποτελέσματα που θεώρησα αξιοπρεπή σε συνδυασμό με την κάπως λογική τιμή.
Είμαι 33, έχω κακή κληρονομικότητα απο πατέρα (σχεδον καθόλου μαλλια) αλλα κρίνοντας απο φωτογραφίες είμαι (ήμουν προ μμ δλδ) σε αρκετα καλύτερη κατάσταση απο εκείνον σε αντίστοιχη ηλικια. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στο crown και σε εναν μικρότερο βαθμο στους κροτάφους. Το καπως σπαστο μαλλι μου κρύβει ελαφρως τη διασπαρτη αραίωση στις αλλες ζωνες, που ομως αποκαλυπτεται πολυ στον ηλιο ή βρεγμένο (οι φωτο που βαζω ειναι εκτος απο μια ολες βρεγμένο και με φως στο στεγνο κατα βασει φαίνεται το crown και λιγο κροταφοι.

Οσον αφορα τη διαδικασία, (τον ακριβή αριθμό grafts θα μου τον στείλουν) δεν ήταν επίπονη. Με προβληματισε λιγο το γεγονος οτι δεν υπήρχε καθόλου γιατρός στο χώρο αλλα εκ του αποτελεσματος δεν υπηρχε θέμα. Τρεις κοπελες ασχολήθηκαν, την περισσότερη δουλειά την εκανε η "Λίνα". Η δεύτερη εδειχνε να έχει επισης καποια εμπειρία, η τρίτη μαλλον λιγο λιγότερη μιας και της εξηγουσαν πράγματα.

Αυτο που με αγχώνει σε αυτη τη φαση περισσότερο ειναι το ζήτημα του ολου σχεδιασμού του grafting με την εννοια οτι εβαλαν λιγο μπροστα, περισσότερα/αρκετα πισω και καθολου στη μεση, το οποιο δεν ξερω πως θα εξελιχθεί αν χαθει κι αλλο μαλλι στη μέση ή και οταν ειμαι πολυ κοντοκουρεμενος... Επισης η hairline απο τις φωτο δείχνει να έχει αρκετά πολυτριχα αν και δεν κατέβηκε πιο κατω, οπότε εχω ακομα δικα μου μονοτριχα αναμεσα.

Τελος με αγχώνει το θεμα συμμετρίας.
Στο hairline υπαρχει ελάχιστη ασυμμετρια την οποια δυσκολα αντιλαμβάνεται κανεις. Ευκολα αντιλαμβάνεται όμως το διαφορετικο βαθμο επεμβασης στους κροτάφους (οντως ειχα βεβαια χασει παραπάνω στον εναν), και κυριως το ασύμμετρο σχετικα crown που εκ πρωτης όψεως δε μου αρεσει, αλλα ισως αν μεγαλώσουν λιγο τα μαλλια να μην ειναι oρατο σαν στραβο καπελακι. Ελπίζω νανμη φαίνονται αφύσικα και στραβα οταν θα ειναι κοντά.

Θα με ενδιαφέρε η γνώμη σας και θα κρατάω το νημα ενημερωμένο αν υπάρχει ενδιαφέρον.

Φωτο απο πριν και μετά:

 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Achristect

New Member
Έχουν πλέον περάσει 20 μέρες και σε γενικές γραμμές εχω καλη επούλωση στη δότρια περιοχή καθως και στο crown. Το μικρο αγχος μου για ασυμμετρία μαλλον δεν είχε νόημα (το συζήτησα κιολας με τους ανθρώπους εκει και με καθησυχασαν πολύ και ειχαν μαλλον δικιο, ειδικα για το crown) ειδικα στο πισω μερος, μιας και ήταν κάτι που μόνο με την ερυθρότητα του δερματος διεκρινες. Αποτι φαίνεται μπηκαν μοσχεύματα οπου διέκρινε η κοπέλα οτι υπηρχαν κενά και όντως βλέποντας φωτογραφίες περιπου ετσι εμφανιζόταν η αραίωση. Θα δείξει πως θα παει μολις ξεκινήσει η φύτρωση.

Θα κανω μια εκτενή ανάλυση σε επόμενη φαση με πράγματα που θεωρω οτι εγιναν καλά και αλλα που ισως θα ήθελα λιγο καλύτερα (ειμαι λιγο ψείρας), αν και θα βοηθήσει και το input των πιο έμπειρων. Προφανώς δε θα κρύψω τπτ.

Οι νεες μου ανησυχίες (ναι ειμαι λιγο αγχωμένος με τη μμ, ειδικα οσον αφορα το τι φαίνεται στους αλλους απο άποψη φυσικότητας) τωρα ειναι λιγο το οτι εμφανιζω ξηροδερμια καθως και οτι στο hairline εχω ακομα λίγη ερυθρότητα και φαινόμενο ridging (δεν ειναι απόλυτα λείο το δερμα και τα νεα grafts έχουν εμφανεστερο βαθουλωμα απο τις μαμα τριχες). Μπορεί να ειναι ακόμα νωρις και να χρειάζεται απλα χρονος επούλωσης. Θα ακολουθήσουν φωτο σύντομα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τολμηρή η κίνησή σου.
Hairline ήθελες περισσότερο πυκνότητα και crown αρκετό μαμά μαλλάκι.
Σου πάει αργά η τριχόπτωση και καταλαβαίνω ότι σου έκαιγε να το κάνεις,εγώ στην θέση σου θα περίμενα 2-3 χρονάκια και θα συμβιβαζομουν με toppik.
 

spi

Well-Known Member
Καλή φυτρωση φιλε μου
Όντως τολμηρό αυτό που έκανες καθώς υπάρχει αρκετό δικό σου μαλλί. Θα μπορούσες να βάλεις περισσότερα μπροστά κατά την άποψη μου αλλά οκ.
 

Achristect

New Member
Τολμηρό με την έννοια οτι μπήκα νωρις στη διαδικασία και επεμβαινοντας σε σημεία που υπάρχουν μαμα μαλλιά στα οποια μπορεί να γινει ζημιά? Η αλήθεια ειναι οτι ήθελα να κανω νωρίς κατι για το πρόβλημα γιατι δε θα μου αρεσε η σκέψη να εχω πραγματικά εντονοτατη αραίωση και 4μηνες μετα να εχω φουλ μαλλι, γιατι θα καταλάβαιναν οι παντες οτι εγινε μμ και θα αλλαζα κιολας φυσιογνωμικα σε σχεση με το πως με ειχαν συνηθισει.

Ελπίζω να μη μπηκα σε κινδύνους για τα υπάρχοντα μαλλια μου.

Μου προτάθηκε έντονα να χρησιμοποιήσω φινα+μινοξιδιλη, ισως επειδή ειναι ελαφρως γενικευμένη η αραίωση μου, ισως και για να προστατευθουν τα δικα μου μαλλιά απο ζημιά? Δεν ξέρω. Ως τωρα (πριν τη μμ) δεν είχα βάλει ουτε καν μινοξιδιλη.
 

manly_Man

Well-Known Member
ενταξει το ιδανικο θα ηταν να ειχε αδειασει κ να ειχε κενες περιοχες ωστε να εμπαιναν με ασφαλεια τα μοσχευματα...

αλλα τι να κανει ομως να περιμενει να καραφλιασει τελειως κ μετα να βαλει ;;; αν τον επηρεαζει ψυχολογικα η τωρινη κατασταση γιατι να περιμενει μην ξεροντας κιολας ποτε θα του πεσουν τελειως για να κανει;

εκανε μια τωρα κ οταν πεσουν τα υπολοιπα κανει μια διορθωτικη...και επισης οπως ειπε αν περιμενει μεχρι να του πεσουν τα περισσοτερα τοτε θα κανει μπαμ οτι εκανε μεταμοσχευση ενω τωρα καπως μπορει να το δικαιολογησει με θεραπειες κτλπ...

Υ.Γ. αρχισε θεραπεια με φινα κ μινοξ μαζι για να αποτρεψεις την πτωση των υπαρχοντων μαλλιων...αν δεν θελεις φινα τουλαχιστον μινοξ + saw palmetto.
 

spi

Well-Known Member
Καλά έκανε και προχώρησε στην μμ εφόσον ένιωσε καλά, λέμε εμείς τι θα κάναμε. Ναι αυτές οι λύσεις θα διασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα και επίσης, εφόσον είσαι "παρθένος" από θεραπείες θα δώσει πολύ μπουστ σε αυτό που έκανες. Εγώ πιστεύω πως θα έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα και με βάση την ποιότητα της τρίχας σου
 

Achristect

New Member
Μερα 10η (πριν 10 μερες). Απο τη μια πλευρα (δεξια) θεωρώ οτι τα σημαδια της δοτριας δε φαίνονται ιδιαίτερα, μαλλον απο τα πολυ καλα παραδείγματα που εχω δει στο φόρουμ σε σχεση με άλλους. Απο την αριστερη πλευρά θεωρω οτι μπορούσε να γινει λιγακι καλυτερο το τελείωμα στο πάνω μέρος, με την εννοια οτι εχουν παρει καποια grafts στην ιδια ευθεία και φαίνεται λιγο περισσότερο γραμμή. Θα μπορούσε να είναι λιγο καλύτερο (αν εισαι ψειρας). Σε αυτο το μηκος προσωπικά το θεωρώ ακομα εμφανές σε τριτους και αν δεν επουλωθει περισσοτερο θα πρεπει να το εχω μακρυτερο ή να κανει μερικα κολπακια ισως ο κουρεας. Ίσως είναι νωρις θα δούμε. Η λήπτρια προφανώς εχει δρομο ακόμα στις 10μερες.

 
Τελευταία επεξεργασία:

kardinalios

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε μου και καλή επιτυχία στην επέμβαση που έκανες . Θεωρώ ότι δεν υπάρχει θέμα συμμετρίας στην hairline . Έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι γιατροί επιδιώκουν μια ασυμμετρια η οποία κάνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα . Καμιά φυσική hairline δεν ειναι 100% συμμετρική .
Θα ήταν πολύ χρήσιμο να σου πουν περίπου πόσα grafts τοποθέτησαν μπροστα και πόσα στο crown . Εγώ στη θέση τους με αυτόν τον αριθμό που αναφέρεις θα έφτιαχνα μόνο το μπροστά μέρος και στην συνέχεια θα έκανα επέμβαση και πίσω . Σε καμία περίπτωση ο συνολικός αριθμός που έβαλες δεν φτάνει για να κλείσεις το crown σε συνδυασμό με το χτίσιμο της hairline .
Η δουλειά κατά τα άλλα φαίνεται καθαρή και η επούλωση αναμενόμενη.
Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο
 

Achristect

New Member
Εκανα αρκετά (4-5) ραντεβού πριν καταλήξω τελικά στη συγκεκριμένη κλινική και συζήτησα το θεμα μμ καθως και την τακτική επέμβασης. Γενικα απο ολους ακουσα οτι ειμαι καλη περίπτωση για μμ με σαφως ανω του μεσου όρου δορτια και καλη τριχα. Κανεις δε μου είπε να περιμένω καποια χρόνια, ισως βεβαια κοιτανε το κερδος τους, εχει λογική κι αυτο.

Οσον αφορα τον τροπο μοιρασματος των grafts, αλλες 2 κλινικες πρότειναν περισσότερα grafts μπροστα και κάποια στο crown, ενω στην ahc προτίμησαν να λύσουν το μεγαλύτερο οπτικο πρόβλημα μου (που είναι το crown) και δευτερευοντως το hairline. Θα πάρω τα νουμερα και θα τα αναφερω. Με πρόχειρο υπολογισμό με τελιτσες απο φωτογραφια πρωτης ημερας εβγαλα εντελως χοντρικα 1400 πισω 600 μπροστα. Αλλα μπορει εννοείται να πεφτω και ελαφρως εξω.

Στο θεμα της επιλογής κλινικής ειχα δει καποια καλα αποτελέσματα απο την κλινική αυτη, ενω πολυ καλη εντύπωση στο consultation μου εκανε και η dhi (αρκετα επιστημονικός τροπος χειρισμού και ανάλυσης στο ραντεβού, το οποιο εκτιμησα), απλα υπερίσχυσε η εικόνα που είδα απο κάποια αποτελέσματα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kardinalios

Well-Known Member
Δεν μου αρέσει και δεν θέλω να σε επηρεάσω ψυχολογικά αλλά η μ.μ είναι μια χειρουργική επέμβαση η οποία διέπεται από κάποιους αριθμητικούς κανόνες . Βλέποντας τη hairline σου και το crown σου είναι αριθμητικά αδύνατο με αυτόν τον αριθμό των grafts να φτιάξεις και τα δύο σημεία . Οπότε θεωρώ ότι θα ήταν πιο σωστό για να μην ξανακάνουν στο μέλλον επέμβαση σε σημείο που έχουν ξαναεπεμβει να κάνουν πρώτα το ένα και μετά το άλλο .
Τώρα το τι θα έκαναν πρώτο είναι καθαρά προσωπική επιλογή δική σου και του γιατρού. Εγώ στη θέση σου σίγουρα θα επέλεγα τη hairline καθώς αυτή είναι η εικόνα μας και επειδή το crown βλέπω ότι μελλοντικά θα σου ανοίξει και άλλο .
Είναι η άποψη μου την οποία προφανώς δεν συμμερίζονται στην ahc και είναι δεκτό .
Κατά τα άλλα για τη δουλειά που έχουν κάνει δεν έχω να πω κάτι . Δεν συμφωνώ απλά με το πλάνο . Σχετικά με τα αποτελέσματα έχουμε δει όντως κάποια πολύ καλά στο φόρουμ από την εταιρεία .
 

Achristect

New Member
Σε αυτο ισως εχω κανει αθελα μου φαουλ και να πρέπει να το διορθώσω στο πρώτο post γιατι μπορεί να εκθέτω αδικα την κλινική. Απλα δε μου συστήθηκε κοπελα ως γιατρός απο τα τρια ατομα. Μπορεί να ηταν και μπορεί κάλλιστα οταν ξάπλωσα να ήρθαν κι αλλα ατομα, εγώ είχα κλειστα ματια πλέον τοτε και νομιζα οτι μια τα κανει όλα (συν 2 βοηθοί). Οπότε θα παρακαλέσω να μην μπουμε σε αυτη τη συζήτηση γιατι θα χάσουμε την ουσία του νήματος και θα υπάρξουν διαφωνίες ασκοπες.

Απο τη διαδικασία αυτή καθαυτή ειμαι ευχαριστημένος μιας και δεν πόνεσα.
 
  • Like
Reactions: spi

Achristect

New Member
25μερες απο τη μμ. Πισω πρακτικά δε φαίνεται κανενας ερεθισμός η κοκκινιλα, ουτε αντιλαμβάνεσαι καποια επεμβαση. Μονο ελαχιστα παραπάνω πυκνότητα γιατι δεν εχουν πεσει ακομα πολλες καινούριες. Με ανησυχεί ελαφρως η γενική αραίωση παντού καθως και το οτι στο crown δε βλέπεις μεγάλη πυκνότητα αλλα πιθανότατα αυτα ολα θα δείξουν οταν μεγαλώσει το μαλλί και βγει οτι ειναι να βγει τον 4-5μηνα και μετα. Μπροστά επίσης έχουν μεινει ακομα αρκετές καινούριες τριχες που λογικα θα πέσουν. Δυστυχώς εκει η κοκκινιλα του hairline δεν εχει φύγει εντελώς, κι ας ηταν μικρή η επέμβαση μπροστά. Οπότε απο εκει καταλαβαίνει ο άσχετος οτι κατι περίεργο παίζει. Παρολα αυτα στα πλαίσια του ανεκτου. Ελπίζω να μειωθεί και η κοκκινιλα με τον καιρό.

Ειμαι γενικώς ευχαριστημένος απο την πορεία οσον αφορα την επούλωση ως τωρα. Αν δεν ειχα και την κοκκινιλα μπροστα θα ήταν όντως μη αντιληπτό. Το λιγο που φαίνεται στη φωτο στο αριστερό κομματι της δότριας πλεον δε φαίνεται (σχεδον μήνα εφτασα), ισως μονο αν τα βρεξω.

 
Τελευταία επεξεργασία:

Achristect

New Member
Καλησπέρα, κανω ενα update ακριβως 4.5 μηνες μετα την μ.μ. Ζητω συγγνώμη που δεν ανανεωνα πιο συχνα το τοπικ, υπαρχει το υλικο με ημερομηνιες κλπ αλλα λεω να ποσταρω πρωτα την τωρινη κατάσταση και μολις τα οργανώσω λιγο στο gallery θα συμπληρώσω και τις ενδιαμεσες.

Λοιπόν οσον αφορα τη δικη μου οπτική στο θεμα.

Εχω δει καποια διαφορά σε σχεση με πριν τη μμ, οχι τρομακτική ή εντυπωσιακη σε βαθμο να ενθουσιαζομαι, αλλα σιγουρα δεν ειμαι απογοητευμένος. Επισης τρομερα βασικο για μενα, οτι θεωρω μεχρι τωρα το αποτελεσμα οτι πιο φυσικο εχω δει. Βασικα εγω ο ιδιος δεν καταλαβαίνω αν εχω κανει η οχι αν δεν πιασω με το χερι τα μαλλια μου προς τα πίσω για να κοιταξω hairline απο κοντα. Ισως δεν εχω εξασκημενο ματι, ισως με συνηθισα, ισως απλα ειναι το μαλλι και το κούρεμα ετσι. Αυτο ηταν πολυ βασικο για μενα και ανεχομαι και μετρια πυκνότητα αν ειναι να ειναι φυσικο.

Μπροστά δεν εχω παράπονο, γιατι ηδη δεν ενιωθα πολυ άσχημα. Στο ενδιαμεσο παραμένει το πρόβλημα αφου δεν μπηκαν μαλλια. Στο crown το πρόβλημα μειώθηκαν λιγο αλλα σιγουρα ακομα εχω αραίωση έντονη.

Βασικα διαπιστώνω οτι αν δεν ειναι ακριβως μα ακριβώς ιδιες οι συνθηκες φωτος και βρεξιματος μαλλιων ακρη δεν πολυβγαινει. Με εντελως μουσκεμα μαλλι και κατω απο το φως το αποτελεσμα ακομα με απογητευει λιγο. Αντίθετα σε πιο ενδιαμεσο φως και με τα μαλλια στεγνά βλέπω να μη φωτιζει πια τοσο το κεφάλι πισω. Οποτε θεωρω γενικώς οι κλινικες μπορούν αν θέλουν να κάνουν απειρα κολπα με φωτογραφίες, αλλα και απο κοντα αν δε δεις υπο ιδιες συνθήκες ακρη δε βγάζεις.

Γενικά δηλώνω ικανοποιημένος ως τωρα απτη φυσικότητα και σε αναμονη ή μετρια ευχαριστημένος απο την πυκνότητα. Ισως ειναι νωρις ποιος ξέρει.

Παραθέτω φωτο και βρεγμενο με φουλ φως και στεγνο.

 
  • Like
Reactions: spi

tol

Well-Known Member
Καλησπέρα, κανω ενα update ακριβως 4.5 μηνες μετα την μ.μ. Ζητω συγγνώμη που δεν ανανεωνα πιο συχνα το τοπικ, υπαρχει το υλικο με ημερομηνιες κλπ αλλα λεω να ποσταρω πρωτα την τωρινη κατάσταση και μολις τα οργανώσω λιγο στο gallery θα συμπληρώσω και τις ενδιαμεσες.

Λοιπόν οσον αφορα τη δικη μου οπτική στο θεμα.

Εχω δει καποια διαφορά σε σχεση με πριν τη μμ, οχι τρομακτική ή εντυπωσιακη σε βαθμο να ενθουσιαζομαι, αλλα σιγουρα δεν ειμαι απογοητευμένος. Επισης τρομερα βασικο για μενα, οτι θεωρω μεχρι τωρα το αποτελεσμα οτι πιο φυσικο εχω δει. Βασικα εγω ο ιδιος δεν καταλαβαίνω αν εχω κανει η οχι αν δεν πιασω με το χερι τα μαλλια μου προς τα πίσω για να κοιταξω hairline απο κοντα. Ισως δεν εχω εξασκημενο ματι, ισως με συνηθισα, ισως απλα ειναι το μαλλι και το κούρεμα ετσι. Αυτο ηταν πολυ βασικο για μενα και ανεχομαι και μετρια πυκνότητα αν ειναι να ειναι φυσικο.

Μπροστά δεν εχω παράπονο, γιατι ηδη δεν ενιωθα πολυ άσχημα. Στο ενδιαμεσο παραμένει το πρόβλημα αφου δεν μπηκαν μαλλια. Στο crown το πρόβλημα μειώθηκαν λιγο αλλα σιγουρα ακομα εχω αραίωση έντονη.

Βασικα διαπιστώνω οτι αν δεν ειναι ακριβως μα ακριβώς ιδιες οι συνθηκες φωτος και βρεξιματος μαλλιων ακρη δεν πολυβγαινει. Με εντελως μουσκεμα μαλλι και κατω απο το φως το αποτελεσμα ακομα με απογητευει λιγο. Αντίθετα σε πιο ενδιαμεσο φως και με τα μαλλια στεγνά βλέπω να μη φωτιζει πια τοσο το κεφάλι πισω. Οποτε θεωρω γενικώς οι κλινικες μπορούν αν θέλουν να κάνουν απειρα κολπα με φωτογραφίες, αλλα και απο κοντα αν δε δεις υπο ιδιες συνθήκες ακρη δε βγάζεις.

Γενικά δηλώνω ικανοποιημένος ως τωρα απτη φυσικότητα και σε αναμονη ή μετρια ευχαριστημένος απο την πυκνότητα. Ισως ειναι νωρις ποιος ξέρει.

Παραθέτω φωτο και βρεγμενο με φουλ φως και στεγνο.

Φιλε μου, προσωπικα δεν μπορω να εκτιμησω ποσο επιτυχημενη ειναι μεχρι τωρα η μεταμοσχευση σου. Αλλωστε εσυ ο ιδιος εισαι ο καλυτερος κριτης, αφου γνωριζεις καλυτερα απο τον καθενα την προγενεστερη κατασταση των μαλλιων σου.
Ωστοσο θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση.
Οι φωτογραφιες που ανεβαζεις ειναι αψογες. Δε φοβασαι να ανεβασεις υλικο υπο δυσκολες και απαιτητικες συνθηκες. Δεν εχεις την προθεση να αποκρυψεις κατι, ουτε να ωραιοποιησεις την κατασταση. Μακαρι ολα τα μελη που παρουσιαζουν μεταμοσχευσεις να ακολουθουσαν την ιδια τακτικη με σενα.

Ειναι αναμφισβητητο αυτο που εγραψες, οτι δηλαδη αναλογως των συνθηκων η εικονα του μαλλιου διαφοροποιειται και πολλες φορες οι κλινικες και οι πελατες παρουσιαζουν παραποιημενο υλικο θελοντας να αποκρυψουν την πραγματικη εικονα.

Σου ευχομαι καλη συνεχεια και περαιτερω βελτιωση.
 

Achristect

New Member
Ευχαριστώ για τα καλα λογια. Μακαρι οντως να βελτιωθεί η φύτρωση, ειδικα πισω που εχω το πρόβλημα.

Με κανα δυο φωτογραφιες ισως αδικω κι εγω ο ιδιος το αποτέλεσμα, μιας και το φως χτυπάει ακριβως το κεφάλι απο κοντα και δεν έχω καν κανει ενα στοιχειώδες σκούπισμα του νερού, πράγμα που ισως στις πρώτες προ μμ ηταν αλλιως. Οι διαφορες που κανουν κατι τετοιες χαζολεπτομερειες ειναι μεγαλες και εδω μιλαμε για αραιό μαλλι σε λιγο λιγοτερο αραιο μαλλί. Οχι απο κενό σε φυτρωμενο.

Θα δειξει, ελπίζω να βελτιωθεί, ειδικα το crown.

Εννοείται οτι φωτογραφιες και σχολια ποσταρω ειναι καθαρα δικη μου προσπάθεια να βοηθήσω άλλα ατομα που το σκέφτονται, οποτε δεν εχω λογο να ωραιοποιησω κατι.

Δεν εχω επαφή με την κλινική ή συμφερον, δεν είπα οτι γραφω στο φόρουμ καν.
 
  • Like
Reactions: tol

spi

Well-Known Member
Φίλε μου η διαφορά είναι αισθητή. Είσαι νωρίς ακόμα και θα δείξει σε κανένα 2μηνο
Και η δική μου μεταμόσχευση μέχρι τώρα δεν με έχει ενθουσιάσει όσο περιμενα και είμαστε περίπου στο ίδιο διάστημα. Όσοι με κοιτάζουν με άλλες συνθήκες μου αναφέρουν και άλλα πράγματα. Πχ πήγε καλά ή κάποιοι λένε θέλει ακόμα ένα πέρασμα. Ξέρω ότι η φυτρωση θα συνεχιστεί και αν και κάποιες φορές αγχώνομαι τις περισσότερες είμαι εφησυχασμενος γιατί έχει δρόμο ακόμα. Κάνε υπομονή τα άσχημα πέρασαν και από εδώ και πέρα και οι δύο θα έχουμε μόνο άνοδο ως τα Χριστούγεννα που θα τελειώσει.
Συμφωνώ και εγώ οι φωτογραφίες είναι τολμηρές νομίζω πως και εγώ τις βγάζω πολύ τολμηρές και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από ότι φαίνεται με όλο το φως πάνω και πανοραμικα.
 

koumparos

Well-Known Member
Στον 6ο θα έχετε σαφή εικόνα και οι δύο σας για το που θα κινηθεί στο περίπου το αποτέλεσμα.Νομιζω θα χρειαστείτε και δεύτερη μμ για να μείνετε πολύ ευχαριστημένοι.Μακαρι να πέσω εξω.
 
  • Like
Reactions: spi
Μπλουζα