Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
3746741 είπε:chs σε παρακαλω σβησε τα μηνυματα απο εκει που φυγαμε εκτος θεματος (κ αυτο τωρα,το δικο μου) ωστε να συνεχιστει η συζητηση
κ γραψε κ εσυ την γνωμη σου με δυο κουβεντες
θελω να ακουσω τις αποψεις σας παιδια
αλλα σας παρακαλω την αληθεια!!
σας παρακαλω!!!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
παιδια γεια σας 1ο ποστ και ειπα να γραψω εδω .mimis giova είπε:ξεκολατε μαγκες!!εχει τοσες χαρεσ κ απειρα συναισθηιματα η ζωη..θα αυτοκτονησουμε για της τριχες???ε οχι ρε φιλε..ελεος...να το παλεψουμε ναι...εως εκει ομως!!!!!!υπομονη σε ολους ευχομαι!!
Panos1982 είπε:Πιστευω σε ολους μας σε καποιες δυσκολες στιγμες μας, μας εχει περασει σαν ιδεα απ το μυαλο....
Ωστοσο...για το συγκεκριμενο προβλημα...υπαρχουν αρκετες λυσεις η βοηθηματα...
ειναι αλλα προβληματα και καταστασεις που δεν εχουν καν τετοιες λυσεις....κι ομως βλεπεις ανθρωπους να συνεχιζουν να το παλευουν....
Μπορω να αναφερω πολλα παραδειγματα....
ενα προχειρο παραδειγμα ειναι το εξης....
ειναι μερικοι που επαθαν το εξης στραπατσο.....τους πεφτουν τα μαλλια....
ειναι κ καποιοι αλλοι που επαθαν το αλλο στραπατσο...οδηγουσε η γυναικα τους στο δρομο το αμαξι μαζι με το ενα απ τα δυο τους παιδια κ σκοτωθηκαν σε ενα τρακαρισμα...
και εμεινε ο πατερας με το ενα παιδι...κ αναγκαστηκε να συνεχισει μονος του και να μεγαλωσει το παιδι του μονος του....
κι ολα αυτα
κοντρα στον πονο του να εχει την γυναικα του και το παιδι του το ιδιο νεκρο...και κοντρα στην απουσια τους....
Τι θα προτιμουσες τωρα....να ησουν αυτος με την τριχοπτωση??
η να ειχες μαλλια και να ησουν ο πατερας της παραπανω περιπτωσης??
Μαλλον αυτος με την τριχοπτωση θα ηθελες να εισαι....
αρα η τριχοπτωση ειναι μικροτερο προβλημα σε σχεση με το αλλο....
και τωρα το αλλο θεμα....
Αν ησουν αυτος ο πατερας θα συνεχιζες να ζεις???
κατα πασα πιθανοτητα ναι...για να κανεις το χατηρι στο αλλο σου παιδι και να το δεις αυτο τουλαχιστον να μεγαλωνει και να του παρεχεις οσο το δυνατοτερο περισσοτερα πραγματα μπορεις υλικα και μη, αφου στερηθηκε ηδη αρκετα....
αρα αφου θα συνεχιζες να ζεις κοντρα σε ενα προβλημα μεγαλυτερο της τριχοπτωσης μη κολωνεις σε αυτο της τριχοπτωσης τωρα...οι δυναμεις σου ειναι μεγαλυτερες απ αυτο....
ουτε εγω μπορω να φανταστω τον εαυτο μου καραφλο...κι ας εχω την ιδια καταρα με σενα...
το εχω παλεψει στο παρελθον...και θα το ξαναπαλεψω οταν χρειαστει...και ειμαι μια χαρα τωρα...και λεω και ευχαριστω απο πανω!!!!!
ANAR είπε:Ωραιο παράδειγμα.
Μας μαυρισες την ψυχή
Στο ερωτημα τους μελους τωρα.....φυσικά και δεν εχω αυτοκτονικές τασεις.