Aυτοκτονικες Τασεις!

3746741

Member
θα τα πουμε σε δυο μερες,προς το παρων τωρα θα θελα μονο γνωμες....αλλα μου κανει εντυπωση που μονο εγω αισθανομαι ετσι....

υγ.εχεις δικιο chs αλλα εριξε αλατι στην πληγη..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dimit

New Member
3746741 είπε:
chs σε παρακαλω σβησε τα μηνυματα απο εκει που φυγαμε εκτος θεματος (κ αυτο τωρα,το δικο μου) ωστε να συνεχιστει η συζητηση

κ γραψε κ εσυ την γνωμη σου με δυο κουβεντες

θελω να ακουσω τις αποψεις σας παιδια

αλλα σας παρακαλω την αληθεια!!

σας παρακαλω!!!!!

την αληθεια σου λεω και πιστευω όλοι. Δεν μου περασε καν από το μυαλο αυτό που λες και ουτε προκειται. και εγω δεν ειμαι καλα σημερα, αλλά είπαμε όχι και ετσι ρε φιλε!

Livol

New Member
φιλε μου δεν υπαρχει περιπτωση να πανε στη ζωη καποιου ολα καλα και να σκεφτεται να αυτοκτονησει μονο και μονο λογω τριχοπτωσης... στην τελικη αν δεις οτι ειναι χαμενη υποθεση δινεις βαρυτητα αλλου, σωμα, δερμα, κλπ... μηπως γενικα εχεις πολλα πιεστικα προβληματα και νομιζεις οτι για ολα ευθυνεται μονο το μαλλι σου..;

L.a.

Member
Το μυαλό σίγουρα παίζει περίεργα παιχνίδια.. Προσωπικά ΟΧΙ(για να απαντήσω μονολεκτικά) δεν είχα
τάσεις αυτοκτονίας λόγω τριχόπτωσης, ούτε θεωρώ πως ένα πράγμα από μόνο του
σε κάνει να θες να αυτοκτονήσεις. Μπορεί να σε φτάσει όμως σε πολύ άσχημη ψυχολογική
κατάσταση που σε συνδυασμό με άλλα φτάνεις να παίζεις οριακά. Και πάλι δύσκολα ξεπερνάς τα όρια..
Άκου το ''Καθετί που ανασαίνει'' από τα Διάφανα Κρίνα και ίσως πάρεις μια απάντηση. (Δεν μπορώ να ποστάρω λινκ γιατί έχω λίγα ποστ.)

Bouklas

Well-Known Member
Πριν ξεκινήσω την θεραπεία ήμουν πολύ άσχημα. Και ο λόγος δεν ήτανε μονο η τριχόπτωση, είχα και αλλα θέματα που μαζί με την κατάσταση των μαλλιών μου τα έκανε όλα μπ...λο! Πάνω σε μια τέτοια φάση λοιπόν όπου είσαι μονος και κάνοντας γρήγορες σκέψεις απελπισίας χωρίς λογική ναι μου πέρασε η σκέψη, αλλα μέχρι εκεί, σαν σκέψη όχι παραπέρα. Και ο χρόνος είναι η καλύτερη γιατρειά φίλε, οταν η ένταση περάσει και χαλαρώσεις λίγο τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα, εκεί είναι που δουλεύει σωστά το μυαλό για να βρείς μια λύση. Για μένα στη ζωή είναι όλα κύκλος, με τις άσχημες και τις καλές φάσεις που περνάμε. Eκεί που σκέφτεσαι τα χειρότερα, σε 1 μηνα σκέφτεσαι τα καλύτερα. Εάν όμως έχεις συχνά στο μυαλο σου την συγκεκριμένη επιλογή τότε φιλε χρειάζεσαι βοήθεια από κάποιον ειδικό.

hairlosscursed

Well-Known Member
3746741 : ΝΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ...αλλα...δεν ειναι η τριχοπτωση σαν τριχοπτωση αυτο που σου προκαλει αυτην τη μαυριλα αλλα οι περιορισμοι που σου βαζει.ειναι ακριβως κατι οπως οι φυλακισμενοι...παντου περιορισμοι και ΜΗΝ...ΠΟΛΛΑ ΜΗΝ...
Χαλαρωσε και θα τα πουμε

panosdouk

New Member
Αυτοκτονικές τάσεις για τη τριχόπτωση δεν είχα ποτέ.. Βέβαια το διάστημα πριν ξεκινήσω θεραπεία και τους πρώτους 2 μήνες που ξεκίνησα μινοξ και η τριχόπτωση ήταν στο ζενίθ είχα πέσει πολύ ψυχολογικά. Να ξέρεις πως αυτό σε συνδυασμό με άλλους ψυχολογικούς παράγοντες (κατάθλιψη) και γενικότερα παράγοντες της σημερινής εποχής όπως η κρίση, η ανεργία, η απελπισία μπορεί να σε οδήγησε σε αυτές τις σκέψεις. Εγώ είχα φτάσει σε σημείο απελπισίας με την ακμή, ήμουν για κάποιο διάστημα ράκος , χωρίς αυτοπεποίθηση μέχρι που άρχισα θεραπεία με accuran και έφυγε. Σε καταλαβαίνουμε αλλά κοίτα γύρω σου υπάρχουν τρομερά χειρότερες καταστάσεις και ασθένειες, βλέπω στο νοσοκομείο καρκινοπαθείς και εκπλήσσομαι με το θάρρος και σθένος που αντιμετωπίζουν οι πιο πολλοί την ασθένεια (παρεμπιπτόντως οι περισσότεροι δεν έχουν μαλλιά εξαιτίας των θεραπειών τους). Χαλάρωσε , κάνε μια καλή θεραπεία και αν το αντέχει η τσέπη σου μια μεταμόσχευση και όλα θα βελτιωθούν. :14m:

Panos1982

Well-Known Member
Πιστευω σε ολους μας σε καποιες δυσκολες στιγμες μας, μας εχει περασει σαν ιδεα απ το μυαλο....
Ωστοσο...για το συγκεκριμενο προβλημα...υπαρχουν αρκετες λυσεις η βοηθηματα...
ειναι αλλα προβληματα και καταστασεις που δεν εχουν καν τετοιες λυσεις....κι ομως βλεπεις ανθρωπους να συνεχιζουν να το παλευουν....

Μπορω να αναφερω πολλα παραδειγματα....
ενα προχειρο παραδειγμα ειναι το εξης....
ειναι μερικοι που επαθαν το εξης στραπατσο.....τους πεφτουν τα μαλλια....
ειναι κ καποιοι αλλοι που επαθαν το αλλο στραπατσο...οδηγουσε η γυναικα τους στο δρομο το αμαξι μαζι με το ενα απ τα δυο τους παιδια κ σκοτωθηκαν σε ενα τρακαρισμα...
και εμεινε ο πατερας με το ενα παιδι...κ αναγκαστηκε να συνεχισει μονος του και να μεγαλωσει το παιδι του μονος του....
κι ολα αυτα
κοντρα στον πονο του να εχει την γυναικα του και το παιδι του το ιδιο νεκρο...και κοντρα στην απουσια τους....

Τι θα προτιμουσες τωρα....να ησουν αυτος με την τριχοπτωση??
η να ειχες μαλλια και να ησουν ο πατερας της παραπανω περιπτωσης??

Μαλλον αυτος με την τριχοπτωση θα ηθελες να εισαι....
αρα η τριχοπτωση ειναι μικροτερο προβλημα σε σχεση με το αλλο....

και τωρα το αλλο θεμα....
Αν ησουν αυτος ο πατερας θα συνεχιζες να ζεις???
κατα πασα πιθανοτητα ναι...για να κανεις το χατηρι στο αλλο σου παιδι και να το δεις αυτο τουλαχιστον να μεγαλωνει και να του παρεχεις οσο το δυνατοτερο περισσοτερα πραγματα μπορεις υλικα και μη, αφου στερηθηκε ηδη αρκετα....
αρα αφου θα συνεχιζες να ζεις κοντρα σε ενα προβλημα μεγαλυτερο της τριχοπτωσης μη κολωνεις σε αυτο της τριχοπτωσης τωρα...οι δυναμεις σου ειναι μεγαλυτερες απ αυτο....

ουτε εγω μπορω να φανταστω τον εαυτο μου καραφλο...κι ας εχω την ιδια καταρα με σενα...
το εχω παλεψει στο παρελθον...και θα το ξαναπαλεψω οταν χρειαστει...και ειμαι μια χαρα τωρα...και λεω και ευχαριστω απο πανω!!!!!

shark3

New Member
οχι ρε φιλε
σε καμια περιπτωση
η μητερα μου εχει ακρωτηριασμενο το δεξι ποδι και δεν της περασε απο το μυαλο
μη βαζεις καν τον εαυτο σου στην διαδικασια να το σκεφτεις

mimis giova

Active Member
ξεκολατε μαγκες!!εχει τοσες χαρεσ κ απειρα συναισθηιματα η ζωη..θα αυτοκτονησουμε για της τριχες???ε οχι ρε φιλε..ελεος...να το παλεψουμε ναι...εως εκει ομως!!!!!!υπομονη σε ολους ευχομαι!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
οχι δεν μου περασε απο το μυαλο.οπως ειπε και ο μιμις απο πανω για τις τριχες ρε φιλε η για το οτιδηποτε.απο αυτην την ζωη δεν ξερω αν φυγουμε με μαλλια η χωρις αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα φυγουμε με ψηλα το κεφαλι και οχι σαν δειλοι.αν εχεις μια γκομενα θα σκεφτεσαι διαφορετικα σε περιοδους που δεν ειχα γκομενα και πηγαινα στον καθρεφτη και εβλεπα τα μαλλια τσαντιζομουνα αλλα μεχρι εκει για εμενα η φαλακρα πλεον πρεπει να γιατρευτει γιατι επηρεαζει πολυ ψυχολογικα μπορει παλια να μην τους ενοιαζε και πολυ αλλα στην σημερον εποχη που ειμαστε ολοι λιγο πιο ευαισθητοι και εχουμε στο μυαλο μας την τελειοτητα μας πειραζει πιο πολυ.εγω θα σου κατι φιλε μου επιτρεπεται να πεσεις, επιβαλλεται να σηκωθεις

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Αν φτάσεις στο (σοβαρό) σημείο να σκέφτεσαι να πάρεις τη ζωή σου, κάνεις κάτι πολύ απλό, εκμηδενίζεις το πρόβλημα:

[attachment=5275]

Αν οι τρίχες σου δημιουργούν αφόρητο ψυχολογικό πόνο απλά τις βγάζεις από την εξίσωση και είσαι ελεύθερος.

Συνημμένα

• gillette-new.jpg
    gillette-new.jpg
    29.6 KB · Προβολές: 568
Όχι σε καμμια περίπτωση,θλίψη ναι και σκεψεις για το τι να κανω,και όλο γυριζει η φίνα στο μυαλό γιατί έχω μαλλί καλό αυτή τη στιγμη. Σκέφτομαι όμως και τον φίλο μου που έχει σακχαρο και οταν καθομαστε στη λέσχη να φάμε κάνει από μια ένεση.. οποτε καταλαβαινεις

danceworld_2001

Well-Known Member
Ουτε εγω το σκεφτηκα ποτε, στις αρχες με στεναχωρησε αλλα μολις εκανα θεραπεια και ειχα επιτυχια απλα νομιζα πως ελυσα το προβλημα και ενοιωσα τροπαιουχος. Τωρα παροτι nw3 εξακολουθω να ειμαι πολυ ευχαριστημενος για τα μαλλια που κρατησα σε συναρτηση με την ηλικια μου 34. Δεσμευμενος 4 χρονια και παω για γαμο εχει μειωθει πολυ η αναγκη να επιβεβαιωθω και το καθημερινο κοιταγμα στον καθρεπτη ειναι φευγαλαιο. Λες και δεν με νοιαζει πως ειμαι τωρα, χωρις βεβαια να θελω να αδειασω τελειως. Οταν θα νοιωσω πως δεν με ικανοποιει η εικονα μου και διατηρωντας παντα την θεραπεια μου απλα θα μπω στον μαγικο κοσμο της μεταμοσχευσης και του τοπικ.

n094

Active Member
ΟΧΙ. Ποτέ δεν είχα τάσεις αυτοκτονίας ακόμα και όταν το μαλλί μου περίπου το 2010 ήταν στα μαύρα του τα χάλια, σχεδόν γελοίο με μόνο τις μεταμοσχευμένες τρίχες του 2006 να φαίνονται ξεκάρφωτες λίγες μπρος και λίγες πίσω (πιστέψτε με χειρότερα δεν γίνεται), όμως ποτέ δεν ένοιωσα ότι πρέπει να τελειώσω τη ζωή μου για κάτι τέτοιο και το λέω ξεκάθαρα, ότι αν κάποιος νοιώθει έτσι, τότε δεν φταίει μόνο το μαλλί του που είναι αραιό, φταίνε και άλλα πράγματα που πρέπει να ψάξει να βρει και να ξεπεράσει.

pitbol

New Member
mimis giova είπε:
ξεκολατε μαγκες!!εχει τοσες χαρεσ κ απειρα συναισθηιματα η ζωη..θα αυτοκτονησουμε για της τριχες???ε οχι ρε φιλε..ελεος...να το παλεψουμε ναι...εως εκει ομως!!!!!!υπομονη σε ολους ευχομαι!!
παιδια γεια σας 1ο ποστ και ειπα να γραψω εδω .
μιας και συνφωνο με το φιλο απο πανω,
εγω για να σας πω την αληθεια δεν εχω τετοιο θεμα τριχοπτωσης κλπ
εχω τα μαλλια μου αν και ασπρα απο νεαρος ,
αλλα ποτε δεν φανταζομουν οτι μπορει καποιος με αυτο το "προβλημα" να σκεφτεται ακομα και την αυτοκτονια ..???
η ζωη ειναι ωραια και ολοι εχουμε καποια ωραια στοιχια πανω μας και αν οχι στην ενφανιση ,στο χαρκτηρα μας.
και απ αυτον πρεπει να παιρνουμε δυναμη να χαμογελαμε και να συνεχιζουμε..
:14m:

ANAR

Well-Known Member
Panos1982 είπε:
Πιστευω σε ολους μας σε καποιες δυσκολες στιγμες μας, μας εχει περασει σαν ιδεα απ το μυαλο....
Ωστοσο...για το συγκεκριμενο προβλημα...υπαρχουν αρκετες λυσεις η βοηθηματα...
ειναι αλλα προβληματα και καταστασεις που δεν εχουν καν τετοιες λυσεις....κι ομως βλεπεις ανθρωπους να συνεχιζουν να το παλευουν....

Μπορω να αναφερω πολλα παραδειγματα....
ενα προχειρο παραδειγμα ειναι το εξης....
ειναι μερικοι που επαθαν το εξης στραπατσο.....τους πεφτουν τα μαλλια....
ειναι κ καποιοι αλλοι που επαθαν το αλλο στραπατσο...οδηγουσε η γυναικα τους στο δρομο το αμαξι μαζι με το ενα απ τα δυο τους παιδια κ σκοτωθηκαν σε ενα τρακαρισμα...
και εμεινε ο πατερας με το ενα παιδι...κ αναγκαστηκε να συνεχισει μονος του και να μεγαλωσει το παιδι του μονος του....
κι ολα αυτα
κοντρα στον πονο του να εχει την γυναικα του και το παιδι του το ιδιο νεκρο...και κοντρα στην απουσια τους....

Τι θα προτιμουσες τωρα....να ησουν αυτος με την τριχοπτωση??
η να ειχες μαλλια και να ησουν ο πατερας της παραπανω περιπτωσης??

Μαλλον αυτος με την τριχοπτωση θα ηθελες να εισαι....
αρα η τριχοπτωση ειναι μικροτερο προβλημα σε σχεση με το αλλο....

και τωρα το αλλο θεμα....
Αν ησουν αυτος ο πατερας θα συνεχιζες να ζεις???
κατα πασα πιθανοτητα ναι...για να κανεις το χατηρι στο αλλο σου παιδι και να το δεις αυτο τουλαχιστον να μεγαλωνει και να του παρεχεις οσο το δυνατοτερο περισσοτερα πραγματα μπορεις υλικα και μη, αφου στερηθηκε ηδη αρκετα....
αρα αφου θα συνεχιζες να ζεις κοντρα σε ενα προβλημα μεγαλυτερο της τριχοπτωσης μη κολωνεις σε αυτο της τριχοπτωσης τωρα...οι δυναμεις σου ειναι μεγαλυτερες απ αυτο....

ουτε εγω μπορω να φανταστω τον εαυτο μου καραφλο...κι ας εχω την ιδια καταρα με σενα...
το εχω παλεψει στο παρελθον...και θα το ξαναπαλεψω οταν χρειαστει...και ειμαι μια χαρα τωρα...και λεω και ευχαριστω απο πανω!!!!!

Ωραιο παράδειγμα.
Μας μαυρισες την ψυχή:mad::mad:

Στο ερωτημα τους μελους τωρα.....φυσικά και δεν εχω αυτοκτονικές τασεις.

Panos1982

Well-Known Member
ANAR είπε:
Ωραιο παράδειγμα.
Μας μαυρισες την ψυχή:mad::mad:

Στο ερωτημα τους μελους τωρα.....φυσικά και δεν εχω αυτοκτονικές τασεις.

Ελα ρε αγορι μου.....που εισαι διακοπαρεις παλι ...?? απο ποια παραλια μου εστειλες... :beach:

εντα3ει μπορουσα να βρω και χειροτερο παραδειγμα αλλα ειπα να το κανω πιο Light :p

Εσυ τι αυτοκτονικες τασεις να εχεις με την κοτσιδα.....ασε μας στο πονο μας....
αν και ουτε κ ο συντακτης του θεματος εχει σοβαρο θεμα...αλλα λεμε τωρα.... :)

3746741

Member
το πως βλεπει ο καθενας το δικο του προβλημα ειναι προσωπικο θεμα....

υγ.θα σχολιασω τις προσεχεις μερες ολα αυτα που ειπατε κ θα παρω θεση....

Μπλουζα