gianniskritikos2
Active Member
ποιον εκρινα?? κανεναν απλα εχει βγει οτι οσοι ειναι σε μοναστιρι ειναι... και δεν το ειπα για το παιδι... το παιδι δεν εχει καμια σχεση... και ειπα οτι αν δεν σου κανει κουκου αντρας δεν εισαι μετα.. ειπα πιθανος οχι σιγουρος... η λεξη που ειπα ειναι οτι με φινα μπορει να μην σε πειραξει αλλα μπορει και ναι αρα λεω αμα τα βαλω κατο μιλαγα και με ενα ειδος πλακας παντα... γιατι δεν μπορει κανεις να ακριβολογει με τετοια πραγματα και για να το πω ποιο σαφες οταν πας σε μοναστιρι και ειναι ολοι οι αλλοι gay εσυ τι θα κανεις? 1 χρονο θα αντεξεις 2? 3? ποσα μπορει να γινεις και εσυ και δεν το ειπα για το παιδι.. και απο αυτο λοιπον ειπα καλυτερα να παρο φινα να φενομαι εμφανισιμος στο κεφαλι και αν τυχων βγαλει παρενεργειες και δεν μου κανει κουκου και με νοιαζουν μονο τα μαλλια διοτι για αυτα θα πηγαινα σε μοναστιρη θα συνεχιζα ετσι χωρις να μου κανει κουκου αρα οχι πλεων αντρας.... και απο αυτα τα 2 ειπα οτι πρωτιμο το να ειμαι πιθανων αχριστος παρα σε μοναστιρη με ολους τους..... σου φενεται τωρα chs οτι μιλησα ασχημα?