Aυτοκτονικες Τασεις!

gianniskritikos2

Active Member
ποιον εκρινα?? κανεναν απλα εχει βγει οτι οσοι ειναι σε μοναστιρι ειναι... και δεν το ειπα για το παιδι... το παιδι δεν εχει καμια σχεση... και ειπα οτι αν δεν σου κανει κουκου αντρας δεν εισαι μετα.. ειπα πιθανος οχι σιγουρος... η λεξη που ειπα ειναι οτι με φινα μπορει να μην σε πειραξει αλλα μπορει και ναι αρα λεω αμα τα βαλω κατο μιλαγα και με ενα ειδος πλακας παντα... γιατι δεν μπορει κανεις να ακριβολογει με τετοια πραγματα και για να το πω ποιο σαφες οταν πας σε μοναστιρι και ειναι ολοι οι αλλοι gay εσυ τι θα κανεις? 1 χρονο θα αντεξεις 2? 3? ποσα μπορει να γινεις και εσυ και δεν το ειπα για το παιδι.. και απο αυτο λοιπον ειπα καλυτερα να παρο φινα να φενομαι εμφανισιμος στο κεφαλι και αν τυχων βγαλει παρενεργειες και δεν μου κανει κουκου και με νοιαζουν μονο τα μαλλια διοτι για αυτα θα πηγαινα σε μοναστιρη θα συνεχιζα ετσι χωρις να μου κανει κουκου αρα οχι πλεων αντρας.... και απο αυτα τα 2 ειπα οτι πρωτιμο το να ειμαι πιθανων αχριστος παρα σε μοναστιρη με ολους τους..... σου φενεται τωρα chs οτι μιλησα ασχημα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ναι Γιάννη μίλησες χυδαία.

Λοιπόν λήξη συζήτησης παιδιά, συνεχίστε επί του θέματος.

Κάποιες δημοσιεύσεις διαγράφηκαν γιατί ήταν εκτός θέματος.

no_hair

New Member
Από τα 25 μου που ξεκίνησε η πιο έντονα τριχόπτωση μου είχε αρχίσει να με απασχολεί πολύ η εικόνα μου.. πολλά βράδια δεν έβγαινα γιατί δεν ένιωθα καλά με τη πάρτυ μου και για κανά χρόνο νομίζω δεν την έπεφτα. Μετά το φιλοσόφησα λίγο αλλά δεν είχα κάνει τόσο άσχημες σκέψεις. Δε παραιτήθηκα απλά σταμάτησα να σκέφτομαι αρνητικά. Μπήκα σε άλλο τρυπάκι... είπα θα το παλέψω και οτι γίνει δεν θα σκάσω κιόλας.. το πως σκέφτεσαι το ορίζεις μόνο εσυ. Εσυ διαλέγεις ποιος θες να είσαι. Τα μαλλιά είναι απλά τρίχες..υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο κόσμο. Τα μαλλιά μας δεν είναι ένα από αυτά. Είναι το αισθητικό κομματι..η ψυχή μας θέλει φροντίδα.. Ελπίζω να σε βοήθησα να το δεις διαφορετικά φιλαράκι.

krhtikos21

Member
εγώ πιστευώ είναι η δύναμη μας να ορίζουμε τ αύριο. και εγώ υπό τις συνθήκες που ξεκίνησα έπρεπε να τα χα παρατήσει εξ αρχής. αλλά δεν είναι έτσι. όλα να τα πολεμάμε στην ζωή μας. άμα πεις θα το νικήσω. θα το νικήσεις. άμα θες κτ πολύ , αυτή η θέληση λυγίζει σίδερα.

Jimlykos

Member
Όχι και αυτοκτονίες ρε παιδιά. Εδώ άλλοι δεν έχουν να φάνε. Άλλους τους βομβαρδίζουν για τα πετρέλαια. Άλλοι κοιμούνται στους δρόμους. Άλλοι πάσχουν από σοβαρές-ανίατες αρρώστιες....

Αν έχεις την υγεία σου όλα είναι μπροστά στα πόδια σου.

athenian

Well-Known Member
Κάποτε έκανα μια σχετικά σοβαρή εγχείρηση στο κατ και έμεινα εκεί περίπου ένα μήνα. Το τι περιστατικά είδα δεν περιγράφεται. Από πολλαπλά σπασίματα μέχρι ακροτιριασμους και άλλα χειρότερα. Φανταστείτε ότι το χειρουργείο μου ήθελε αποκατάσταση περίπου ενός χρόνου μετά. Από αυτά που είδα εκεί όμως είπα ότι η περίπτωση μου δεν είναι τίποτα. Μην ακούω μαλακιες για αυτοκτονίες για τα μαλλιά. Είναι απαράδεκτο να το συζητάμε αυτό.

n094

Active Member
Νομίζω ότι η αλήθεια είναι κάπου ανάμεσα σε αυτά που λένε οι τρεις προλαλήσαντες παραπάνω (nohair, krhtikos21 & Jimlykos). Ωστόσο, όταν έχεις ένα πρόβλημα δύσκολα βλέπεις τα προβλήματα του διπλανού σου (όσο μεγαλύτερα και αν είναι από το δικό σου). Όπως σου είπα και στην αρχή αυτού του νήματος, αν μπορούμε να βοηθήσουμε να το κάνουμε, όσοι και όπως μπορούμε, αλλά σίγουρα και εσύ θα πρέπει να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου ειδικού (δεν είναι ντροπή) για να δεις τι ακριβώς φταίει και τι υποβόσκει πίσω από όλες αυτές τις σκέψεις σου. Σε παρακαλώ να το κάνεις και πίστεψέ με, θεωρώ ότι πολλά μέλη από την κοινότητά μας, θα χαρούν να σε βοηθήσουν αν χρειαστεί.

Μπλουζα