Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλά να περνάς φίλε.Περιμενουμε νέα ..Στείλε χαιρετισμούς στον Ερντο
Ο τρίτος από δεξιά ποτέ μπαίνει?
Ρώτα την παρέα και για τον Dr,Michalis , τα 70-75g φαίνεται να τα έχει πρωινό, όπως παρουσιάζουν κάποια παιδιά στο φόρουμΠείτε του μπισκότου ότι ο Βραζιλίανος με το περιστατικό με τα 81g είναι μεγάλη απάτη. Το συζήτησα με τον Ruston που είναι από Βραζιλία (πολύ καλός και σοβαρός χειρούργος) και μου είπε ότι ο Tiego είναι γνωστή απάτη στην Βραζιλία. Χαρακτηριστικά μου είπε: υπάρχουν γιατροί που μπορείς.να εμπιστευτείς και γιατροί που δεν μπορείς. Ο Tiego είναι ο ορισμός της δεύτερης κατηγορίας.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χτυπάει και φεύγει ο mod, ωραίος !Σύσκεψη με Λορενζο, Erdo, Chueco (Αργεντινή), Ruston (Βραζιλία), Bruno Ferreira (Πορτογαλία). Η συζήτηση περιστράφηκε για το πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την εκπαιδευτική προσφορά του Αεράτου.
Προβολή συνημμένου 49967
Ρώτα την παρέα και για τον Dr,Michalis , τα 70-75g φαίνεται να τα έχει πρωινό, όπως παρουσιάζουν κάποια παιδιά στο φόρουμ.
Ο Ferreira θέλει και αυτός μπροστά ένα μερεμέτι ή είναι ιδέα μου ? Είναι κ πλάγια κ δεν μπορώ να δω λεπτομέρειες.
Ρώτα την παρέα και για τον Dr,Michalis , τα 70-75g φαίνεται να τα έχει πρωινό, όπως παρουσιάζουν κάποια παιδιά στο φόρουμ.
Ο Ferreira θέλει και αυτός μπροστά ένα μερεμέτι ή είναι ιδέα μου ? Είναι κ πλάγια κ δεν μπορώ να δω λεπτομέρειες.
Υ.Γ Δεν φαντάζομαι να ζηλεύει ο Ruston τον Tiego και να αναλώνεται σε κακεντρέχειες![]()
Έκανε μπαμ!!! Εκεί ο Joe έχει μυριστεί το φράγκο όπως ο καρχαρίας το αίμα , όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Απο μαλλί όμως δεν βλέπω προκοπή!!! Τους πάτησες!!Αυτό που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι κατά ομολογία του Joe Tillman αλλά και του Bola που έχουν δει τον Zarev από κοντά, φοράει όντως περούκα.
Έκανε μπαμ!!! Εκεί ο Joe έχει μυριστεί το φράγκο όπως ο καρχαρίας το αίμα , όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Απο μαλλί όμως δεν βλέπω προκοπή!!! Τους πάτησες!!
Έπρεπε να του πεις οτι τα νέα απο την φαβέλα δεν φτάνουν έτσι εύκολα ΚολωνάκιΤι να ζηλέψει ρε μπισκότο, ο άλλος είναι περίπτωση Σώρρα με δηλώσεις ότι είναι ο μοναδικός χειρούργος στον κόσμο που φθάνει 120g. Ντράπηκα και που ρώτησα, είναι τόσο γνωστή περίπτωση που πιάστηκα αδιάβαστος.