Άμα είσαι εσύ τζανκι ρε τρελέ που είσαι ένα χρόνο εδώ,τι να πούμε και εμείς που κλείνουμε δεκαετία???
Όχι που εγώ ήμουν το τζάνκι της παρέας!![]()
Όχι που εγώ ήμουν το τζάνκι της παρέας!![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
13 χρόνια εγώ από το 2011 διαβάζω τα πάντα.Άμα είσαι εσύ τζανκι ρε τρελέ που είσαι ένα χρόνο εδώ,τι να πούμε και εμείς που κλείνουμε δεκαετία???
Ένσημα κολλάνε?
Ελπίζω να μην κλείσει οριστικά το φόρουμ διότι θα τα παίξουμε.Τι γίνεται ρε παιδιά με το φόρουμ κάποιος να μας πει...λες και μας έβαλαν σε κλινική απεξάρτησης νιώθω...
KAI ποιος ο λογος να κλεισει? ας το δωσουν σε μεναΕλπίζω να μην κλείσει οριστικά το φόρουμ διότι θα τα παίξουμε.
Τι στο καλό γίνεται τελευταία;
Είναι στον αυτόματο..
Καλα να περνας Cvial καλο καλοκαιρι....ελειψες στο φορουμ...Κύριοι, παρόλο που το τελευταίο διάστημα είμαι ανενεργός λόγω έκτακτων υποχρεωσεων, να ενημερώσω ότι τα "κλεισίματα" του φόρουμ οφείλονται σε τεχνικά προβλήματα λόγω αναβαθμίσεων και θα λυθούν οριστικά σύντομα. Καλό καλοκαίρι!
Εδώ θα είμαστε γιατί αγαπάμε το φόρουμ και το παρεάκι!Κύριοι, παρόλο που το τελευταίο διάστημα είμαι ανενεργός λόγω έκτακτων υποχρεωσεων, να ενημερώσω ότι τα "κλεισίματα" του φόρουμ οφείλονται σε τεχνικά προβλήματα λόγω αναβαθμίσεων και θα λυθούν οριστικά σύντομα. Καλό καλοκαίρι!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πιο κομπλεξικο κειμενο δεν εχω ξαναδιαβασειεμένα παιδιά χθες βράδυ πέρασε από το μυαλό μου μην τυχόν έκλεισε οριστικά το forum αυτό και δημιουργήθηκε κάποιο καινούριο (είχε γίνει παλιά αυτό - οι κοντρακηδες θα θυμούνται από το dragster.gr είχαν πάει όλοι στο Street dragster.gr).
πατάω λοιπόν στο google "hairloss forum" και μου βγαζει το παρακάτω κείμενο της ΕΛΑΜΑΤ.
Δώστε προσοχή ποιος έχει την επιστημονική επιμέλεια του κειμένου...
Τριχόπτωση και Hairloss Forums στο Internet
Ο άνδρας που χάνει µαλλιά, παλαιότερα ρώταγε για κάποια λύση τον κουρέα, τον φαρµακοποιό, το γνωστό ή τον φίλο και σπανιότερα θα ξεκινούσε την ενηµέρωσή του από τον ιατρό. Σήµερα, αρχικά θα αναζητήσει πληροφορίες από το Internet και αργότερα θα τις επιβεβαιώσει µε κάποια από τις παραπάνω πηγές...elamat.gr
13 χρόνια εγώ από το 2011 διαβάζω τα πάντα.
Αλήθεια τώρα?Δεν το ήξερα ότι ήταν Πρόεδρος της ΕΛΑΜΑΤ και μόλις διάβασα την ανάρτηση που ανέβασε εχθές ο @m3e36 σκέφτηκα πολύ γνωστός ο τρόπος γραφής αλλα δεν έγραφε το γνωστό "ΜΗ ΙΑΤΡΟΙ" και σκέφτηκα ότι μάλλον θα είναι σύμπτωση!Ρε τον χλαπατσουλη τι κάθεται και γράφει ο md phd ,gt ,gti ,compressor, twin turbo, nitro 0-400 πρόεδρος της ελαματ......... Το ψέμα το ίδιο ..η παραπληροφόρηση προσωποποιημένη προς εξυπηρέτηση της τσέπης του..ε σε πιάνει μια αηδία με τον γλίτσα...σιχαθηκα τώρα....
Ρε τον χλαπατσουλη τι κάθεται και γράφει ο md phd ,gt ,gti ,compressor, twin turbo, nitro 0-400 πρόεδρος της ελαματ......... Το ψέμα το ίδιο ..η παραπληροφόρηση προσωποποιημένη προς εξυπηρέτηση της τσέπης του..ε σε πιάνει μια αηδία με τον γλίτσα...σιχαθηκα τώρα....
παπατζιλίκι στο φουλ...απορώ τι κανει εδώ μέσα;
"Ψήνονται" στο background φαίνεται οι αναβαθμίσεις. Και μέχρι να ψηθούν θα αναβοσβήνει το φόρουμ σαν τα φωτορυθμικά.Παντως δεν εντοπίζω καποια διαφορα στο φόρουμ οπτικά. Εκτος αν οι αναβαθμίσεις ειναι soon to be και δεν το καταλαβα.