3 Μέρες χωρίς Φόρουμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ManCyprus87

Well-Known Member
Τι γίνεται ρε παιδιά με το φόρουμ κάποιος να μας πει...λες και μας έβαλαν σε κλινική απεξάρτησης νιώθω...
Ελπίζω να μην κλείσει οριστικά το φόρουμ διότι θα τα παίξουμε.
Τι στο καλό γίνεται τελευταία;
Είναι στον αυτόματο..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κύριοι, παρόλο που το τελευταίο διάστημα είμαι ανενεργός λόγω έκτακτων υποχρεωσεων, να ενημερώσω ότι τα "κλεισίματα" του φόρουμ οφείλονται σε τεχνικά προβλήματα λόγω αναβαθμίσεων και θα λυθούν οριστικά σύντομα. Καλό καλοκαίρι!

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Κύριοι, παρόλο που το τελευταίο διάστημα είμαι ανενεργός λόγω έκτακτων υποχρεωσεων, να ενημερώσω ότι τα "κλεισίματα" του φόρουμ οφείλονται σε τεχνικά προβλήματα λόγω αναβαθμίσεων και θα λυθούν οριστικά σύντομα. Καλό καλοκαίρι!
Καλα να περνας Cvial καλο καλοκαιρι....ελειψες στο φορουμ...

LoverBoy

Well-Known Member
Εδώ θα είμαστε γιατί αγαπάμε το φόρουμ και το παρεάκι!

m3e36

Well-Known Member
εμένα παιδιά χθες βράδυ πέρασε από το μυαλό μου μην τυχόν έκλεισε οριστικά το forum αυτό και δημιουργήθηκε κάποιο καινούριο (είχε γίνει παλιά αυτό - οι κοντρακηδες θα θυμούνται από το dragster.gr είχαν πάει όλοι στο Street dragster.gr).
πατάω λοιπόν στο google "hairloss forum" και μου βγαζει το παρακάτω κείμενο της ΕΛΑΜΑΤ.
Δώστε προσοχή ποιος έχει την επιστημονική επιμέλεια του κειμένου...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
εμένα παιδιά χθες βράδυ πέρασε από το μυαλό μου μην τυχόν έκλεισε οριστικά το forum αυτό και δημιουργήθηκε κάποιο καινούριο (είχε γίνει παλιά αυτό - οι κοντρακηδες θα θυμούνται από το dragster.gr είχαν πάει όλοι στο Street dragster.gr).
πατάω λοιπόν στο google "hairloss forum" και μου βγαζει το παρακάτω κείμενο της ΕΛΑΜΑΤ.
Δώστε προσοχή ποιος έχει την επιστημονική επιμέλεια του κειμένου...

πιο κομπλεξικο κειμενο δεν εχω ξαναδιαβασει

aeratos28

Just aeratos
Ρε τον χλαπατσουλη τι κάθεται και γράφει ο md phd ,gt ,gti ,compressor, twin turbo, nitro 0-400 πρόεδρος της ελαματ......... Το ψέμα το ίδιο ..η παραπληροφόρηση προσωποποιημένη προς εξυπηρέτηση της τσέπης του..ε σε πιάνει μια αηδία με τον γλίτσα...σιχαθηκα τώρα....

LoverBoy

Well-Known Member
Ρε τον χλαπατσουλη τι κάθεται και γράφει ο md phd ,gt ,gti ,compressor, twin turbo, nitro 0-400 πρόεδρος της ελαματ......... Το ψέμα το ίδιο ..η παραπληροφόρηση προσωποποιημένη προς εξυπηρέτηση της τσέπης του..ε σε πιάνει μια αηδία με τον γλίτσα...σιχαθηκα τώρα....
Αλήθεια τώρα?Δεν το ήξερα ότι ήταν Πρόεδρος της ΕΛΑΜΑΤ και μόλις διάβασα την ανάρτηση που ανέβασε εχθές ο @m3e36 σκέφτηκα πολύ γνωστός ο τρόπος γραφής αλλα δεν έγραφε το γνωστό "ΜΗ ΙΑΤΡΟΙ" και σκέφτηκα ότι μάλλον θα είναι σύμπτωση! :D

g_pal

Active Member

παπατζιλίκι στο φουλ...απορώ τι κανει εδώ μέσα;

Nik.Mos

Well-Known Member
Στα Forums αυτά προβάλλονται ως αποτελεσµατικές κάποιες αγωγές που ουδείς ιατρός θα πρότεινε ποτέ σε άνδρα µε ΑΓΑ, όπως ισχυρά αντι-ανδρογόνα. Σε τέτοιας χαµηλής ποιότητας πηγές πληροφόρησης τονίζονται τα «αρνητικά» εγκεκριµένων και αποτελεσµατικών αγωγών και προάγονται ανούσια και ψευδο-επιστηµονικά προτερήµατα «φυσικών», φυτικών, εναλλακτικών και άλλων αγωγών, τις περισσότερες φορές, αυτοσχέδιων..

Αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί κανείς να προσάψει στο φόρουμ αυτο είναι η κρυστάλλινη και πάγια θέση του συνόλου των μελών του να εφιστουν την προσοχή στα νέα μέλη για την ανάγκη διαχωρισμού των πραγματικών θεραπειών και των φυτικων σκευασμάτων.Οποιος δεν αποδέχεται αυτή την πραγματικότητα είτε έχει άλλους σκοπούς είτε απλά δεν ξέρει τι του γίνεται.Οσο και αν δεν γίνεται αντιληπτό από κάποιους το φόρουμ αυτό έχει σώσει και θα συνεχίσει να σώζει καθημερινά ζωές ανθρώπων , μόνο και μόνο για αυτό θα έπρεπε να εξυμνουμε το φόρουμ και όχι να το αναγαγουμε σε πηγή παραπληροφόρησης κάτι που εξυπηρετεί περίεργους σκοπούς

Legwg James

Well-Known Member
Παντως δεν εντοπίζω καποια διαφορα στο φόρουμ οπτικά. Εκτος αν οι αναβαθμίσεις ειναι soon to be και δεν το καταλαβα.

ManCyprus87

Well-Known Member
Παντως δεν εντοπίζω καποια διαφορα στο φόρουμ οπτικά. Εκτος αν οι αναβαθμίσεις ειναι soon to be και δεν το καταλαβα.
"Ψήνονται" στο background φαίνεται οι αναβαθμίσεις. Και μέχρι να ψηθούν θα αναβοσβήνει το φόρουμ σαν τα φωτορυθμικά.

Μπλουζα