2 αποτυχημενες μεταμοσχευσεις

sotos999

New Member
Μετα απο 2 αποτυχημενες μεταμοσχευσεις στην Αθηνα σκεφτομαι σοβαρα για Κυπρο.Εχω μιλησει με την m**c και με την h*c αλλα δεν εχω καταληξει ακομα.Ποιος πιστευετε οτι ειναι καλυτερος για fue ο Γε****ου ή ο Μ*ρ*ς της h*c?
Και επειδη θα ρωτησουν καποιοι που εκανα τις 2 αποτυχημενες μεταμοσχευσεις: 1η στις 1/11/2011 στην d*i με γιατρο την Θ**η Κ*******α τιμη 4.800ε
2η στις 20/1/2013 στην Κ@τεριν@ Κ@λογι@ννη στον πυργo Αtrina τιμη 3.500ε
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

malloumpas

New Member
Και οι 2 Κυπριακές εταιρίες είναι πολύ καλές, από όσα αποτελέσματα έχω δει στο φόρουμ.

Τώρα για τις επεμβάσεις σου στην Ελλάδα γίνεται να μας δώσεις λίγο περισσότερες πληροφορίες για να γνωρίζει ο κόσμος, πχ αριθμό grafts, πως σε δελέασαν κτλ. Για το δεύτερο όνομα κυρίας που αναφέρεις, είχε ανοίξει συζήτηση σε νήμα πρόσφατα στο φόρουμ.

Φαίνεται ότι έχεις καλή δότρια, άρα διορθώνεται, οπότε μην ανησυχείς.
 

Gio

New Member
Γειά σου φίλε Σότο και καλώς όρισες, καθώς βλέπω είσαι νέο μέλος. Από τις φωτογραφίες σου ομολογώ οτι το αποτέλεσμα για 2 μεταμοσχεύσεις είναι φτωχό, με κακή γωνία έκφυσης και αραιή τοποθέτηση. Απευθύνθηκες στους γιατρούς που σου έκαναν τις επεμβάσεις και αν ναι, ποιές ήταν οι αντιδράσεις τους;
Μου κάνει εντύπωση γιατί χρονικά οι επεμβάσεις έγιναν σχετικά πρόσφατα, με την τελευταία ένα χρόνο πριν και το αποτέλεσμα εν έτη 2014 είναι επιεικώς μέτριο.
Πόσα μοσχεύματα έβαλες σε κάθε σου μεταμόσχευση και σε ποιές περιοχές; Ήταν και οι δυο με την μέθοδο fue;
 

gpeiraias

Member
Για μένα έκανες λάθος που δεν πήγες ξανά στην Δ$Ι φίλε.
Όχι με πληρωμή βέβαια.....Δεν ξέρω πόσα grafts τρίχες συμφωνήσατε να βάλετε,αλλά ακόμα και με γυμνό μάτι και λίγη υπομονή μπορεί κανείς να μετρήσει πόσα grafts έχουν φυτρώσει ύστερα απο τις 2 αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις, πόσο δε αν είχες κάνει μόνο την πρώτη...
Κάτι τέτοια αποτελέσματα μας βάζουν σε σοβαρές σκέψεις ότι ή βαριούνται οι γιατροί και βάζουν τα grafts όπως να ναι και όσα να βγούν...ή ότι άλλαξαν οι γιατροί από το 2011 μέχρι σήμερα?Και ήρθαν πιο σοβαροί με μεγαλύτερη υπομονή?Γιατί η τεχνική δεν έχει αλλάξει εδώ και αρκετά χρόνια απο όσο γνωριζω στην D$I.
Απαράδεκτο αποτέλεσμα και μιλάμε για μεταμόσχευση του 2011!
Για την άλλη την κυρία δεν έχω να αναφέρω κάτι πέραν του ότι φαντάζομαι πως όταν πήγες και σε είδε θα σου είπε, ΠΩ ΠΩ τι τραγικό αποτέλεσμα είναι αυτό...έλα σε μένα να το διορθώσουμε..Δεν ξέρω ποιος από τους 2 είναι περισσότερο απαράδεκτος πραγματικά..η Δ$Ι ή η μαντάμ..
Και στεναχωριέμαι κυρίως γιατί αν είχες δώσει αυτό το ποσό σε μία από τις κυπριακές εταιρίες ,θα είχες αποτελέσματα τύπου danceworld και άλλων εδώ μέσα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε στις φώτος σου.
Για μένα κάνε μια κίνηση να ξαναπάς στην Δ$Ι και να τους ζητήσεις να διορθώσουν αυτό το μπάχαλο που έχουν δημιουργήσει ΔΩΡΕΑΝ και βέβαια να τους πεις τους ότι θα ενημερώνεις και το site με φώτος για να υπάρχει ένα κίνητρο να βάλουν τα δυνατά τους .
Έχεις ξοδέψει ήδη 8.300 ευρώ σε περίοδο κρίσης !....Αν πάλι σου πουν ότι επειδή έχει εμπλακεί και η άλλη η μαντάμ κ.λ.π δεν αναλαμβάνουμε μιας και δεν είναι δική μας ευθύνη κ.λ.π τότε φύγε σφαίρα για κύπρο..Εδω θα είμαστε και θα τα λέμε φίλε!Κουράγιο!
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Σηκωνει κουβεντα το θεμα αλλα οντως βαλε καμια φωτο πριν τη μεταμοσχευση και μετα την πρωτη μεταμοσχευση εαν εχεις.
 

malloumpas

New Member
Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έγινε αν δεν δώσει ακριβή στοιχεία για τις μτμ του ο άνθρωπος, φωτογραφίες κτλ.
 

sotos999

New Member
Τελος του 2011 μετα απο επισκεψεις σε διαφορες κλινικες στην Αθηνα οπου οι περισσοτερες επεμεναν για strip τελικα διαλεξα την d*i επειδη ειναι πολυ γνωστη κλινικη με πολυ διαφημιση και γιατι ενδιαφερομουν μονο για fue.Συμφωνησαμε με τον κ Στ**η για μια mega session για grafts δεν μου ειπαν τιποτα.Η επεμβαση κρατησε περιπου 5 ωρες την εκανε η Θ**η με δυο κοπελες βοηθους (δεν ειχα διαβασει τοτε το φορουμ να ζητησω τον Παπα******ου η τον Ευα*****το μπορει να ειχα καλυτερο αποτελεσμα).Πηγαινα καθε 3-4 μηνες να δουμε τη βελτιωση μου,ολο με εβγαζαν φωτο και μου λεγαν να βαζω μινοξιδιλη,εβαζα αλλα οχι συστηματικα.Μολις εκλεισα 1 χρονο απο τη μεταμοσχευση η d*i μου προτεινε μια δευτερη με 2.000ε!!Ειχα σκασει 4.800ε και ειχα ενα πολυ φτωχο αποτελεσμα αν εκανα και δευτερη και τζαμπα να μου την εκαναν ποσες παραπανω τριχες θα εβαζαν δηλαδη?Ειμαι σιγουρος και δευτερη να εκανα μετα απο 1 χρονο θα μου ελεγαν να ξανακανω.Ετσι δεν ξαναπατησα εκει.

Αρχες του 2013 τυχαια διαβασα σε μια εφημεριδα για την Κ@τεριν@ Κ@λογι@ννη οτι κανει fue και εχει πολλους διασημους πελατες.Πηγα στον πυργο atrina που ηταν τοτε,μου φανηκε οτι εχει πειρα πανω στις μεταμοσχευσεις μου ειπε οτι παρακολουθει κατα καιρους σεμιναρια στο εξωτερικο και οτι παλια δουλευε στον Γκ**ρα (εκανε fue πανω στην ουλη των κεφαλιων που ειχε σφαξει ο Γκ**ρας).Συμφωνησαμε να κατεβασει λιγο τη hairline και να κανει πυκνωση στα υπολοιπα αραια μαλλια.Η επεμβαση κρατησε περιπου 8 ωρες ηταν η Κ@τεριν@ με εναν αναισθησιολογο και μια κοπελα που δουλευε εκει στο skourasmed(δεν μου αρεσε το team αλλα ειπα να εμπιστευτω τη γιατρο).Μετα την επεμβαση η γιατρος δεν μου ειπε να παω να με λουσει.Απο τοτε εχω παει 2-3 φορες να με δει με εβγαζε φωτο με το κινητο της και απο το κινητο της βλεπαμε τη βελτιωση μου,υπολογιστη δεν ειχε.Τελευταια φορα που πηγα(εχει αλλαξει κλινικη τωρα ειναι στον πυργο Αθηνων)αφου ειχα κλεισει περιπου 10 μηνες απο τη μεταμοσχευση,μου προτεινε να κανω μια ακομη με 2.000ε!!Εννοειται πως αρνηθηκα.

Πριν κανα μηνα συναντησα στην Αθηνα τον διευθυντη γνωστης κυπριακης κλινικης και μου ειπε οτι οι μεταμοσχευσεις που εκανα δεν ειναι καλες πολυ αραια τα μαλλια και στη hairline μπροστα εχουν μπει πολλα διτριχα ενω ηθελε μονοτριχα.Ωστοσο η δοτρια μου μπορει να δωσει ακομα 2.500 grafts

Φωτογραφιες κοντινες πριν τις μεταμοσχευσεις δεν εχω,μονο στην d*i μπορω να τις βρω
 

malloumpas

New Member
Αμα έχει η δότρια σου 2500, τότε θεωρώ ότι είσαι ΟΚ, μην ανησυχείς. Γενικά τις 2 Κυπριακές κλινικές μην τις φοβάσαι, θα σου κάνουν καλή δουλειά. Πέραν τούτου, αυτά που ακούω για φωτογραφίες από κινητό και ότι αυτή που σου έκανε την επέμβαση δεν είχε υπολογιστή να συγκρίνει την πρόοδο σου κτλ, είναι απίστευτα πράγματα, φίλε.
 

Gio

New Member
Φίλε σε συμπονώ απολύτως. Για μένα θα έπρεπε να διεκδικήσεις την δικαίωση σου τόσο στην D*I όσο και στην άλλη γιατρό. Μια mega session είναι περίπου 1500 grafts (σχετικά μικρό νούμερο για περιοχή Α+Β αν κρίνω καλά απο τις φωτογραφίες σου) . Αν η εικόνα δεν είναι αποτέλεσμα δικής σου κακής μετεγχειρητικής φροντίδας τότε ήταν υποχρεωμένοι να σε καλύψουν δωρεάν.
Τώρα, με δεδομένο οτι μια τρίτη επέμβαση πιθανόν να εξαντλήσει την δότρια σου, γνώμη μου είναι να εστιάσεις μόνο μπροστά. Στο τόξο της hairline και στην περιοχή Α. Εννοείται δε, οτι πρέπει να στηρίξεις την επέμβαση σου με μια θεραπεία..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sotos999

New Member
Μετα απο 2 μεταμοσχευσεις μια στην d*i και μια στην Κ@τεριν@ Κ@λογι@ννη

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

malloumpas

New Member
Φίλε μη στεναχώριεσαι, αμα έχεις 2500 μοσχεύματα είσαι ΟΚ.

Παρεπιπτόντως έχεις απόδειξη από τη δεύτερη επέμβαση; Σου δόθηκε;
 

Bouklas

Well-Known Member
Το ότι δεν σου είπαν φιλε στη D*I τον αριθμό των τριχοθυλακίων που έβαλες μου φαίνεται ασύλληπτο λάθος τους. Όπως λέει και ο φίλος Γιο πιο πάνω αφού ακολούθησες σωστά τις μετεγχειρηντικές οδηγίες που δεν είναι κάνα δύσκολο πράγμα πρέπει στη D*I να διορθώσουν το πρόβλημα. Να το μπαλώσουν δηλαδή γιατί το κάθε τριχοθυλακιο που χάνεται είναι ανεκτίμητο και δεν ξαναβγαίνει. Και εδώ μπαίνει το ανθρώπινο κομμάτι, ακόμα και τζάμπα να σου πούνε εμπιστεύεσαι το κεφάλι σου ενώ πλήρωσες και σε έκαναν χειρότερα? Εγώ προσωπικά αν έκανα ποτε Ελλάδα θα έκανα D*I μονο αφού τους έλεγα ότι είμαι μέλος εδώ και πως η δουλειά τους θα εκτεθεί. Μονο με αυτόν τον τρόπο θα ένιωθα κάπως πιο ασφαλής.
Όσο για την άλλη την Κατερίνα που ανέφερες τι να πω, με τόσες εμπειρίες μελών σε Ελληνικές κλινικές έχω συνηθίσει να βλέπω τέτοια τρελα πράγματα! Και όλα αυτά εν έτη 2011-12.
 

malloumpas

New Member
Φίλε είτε είχες είτε δεν είχες ζητήσει, έπρεπε να είχες πάρει απόδειξη. Υπάρχουν πλέον βαρύτατες ποινές για μη έκδοση απόδειξης αλλά και για αστοχία σε ιατρική επέμβαση. Στη θέση σου, αύριο κιόλας, θα το έψαχνα νομικά το θέμα αυτό. Μην το αφήσεις έτσι, μπορεί σου έρθει και ... δωρεάν η εμφύτευση στο εξωτερικό.
 

geeorgee

Active Member
Παντως και Κυπρο αμα δε ζητησεις αποδειξουλα δε θα παρεις κιολας.
Τωρα δε ξερω αν ετυχε απλα αλλα αποδειξη δεν..
 

malloumpas

New Member
Φίλε κοίταξε το θέμα με την απόδειξη και την αστοχία της επέμβασης. Κάνε μια ερώτηση σε ένα δικηγόρο, δε χάνεις τίποτα.
 

sotos999

New Member
Gio είπε:
Φίλε σε συμπονώ απολύτως. Για μένα θα έπρεπε να διεκδικήσεις την δικαίωση σου τόσο στην D*I όσο και στην άλλη γιατρό. Μια mega session είναι περίπου 1500 grafts (σχετικά μικρό νούμερο για περιοχή Α+Β αν κρίνω καλά απο τις φωτογραφίες σου) . Αν η εικόνα δεν είναι αποτέλεσμα δικής σου κακής μετεγχειρητικής φροντίδας τότε ήταν υποχρεωμένοι να σε καλύψουν δωρεάν.
Τώρα, με δεδομένο οτι μια τρίτη επέμβαση πιθανόν να εξαντλήσει την δότρια σου, γνώμη μου είναι να εστιάσεις μόνο μπροστά. Στο τόξο της hairline και στην περιοχή Α. Εννοείται δε, οτι πρέπει να στηρίξεις την επέμβαση σου με μια θεραπεία..
Φιλε Gio με ποιον τροπο να δικαιωθω?να παρω πισω χρηματα? η να καθομουν να μου εκαναν μια δωρεαν επισης αποτυχημενη μεταμοσχευση γιατι αποτυχημενη θα ηταν παλι,αν μπορουσαν να κανουν σωστη δουλεια θα την ειχαν κανει απο την αρχη
Στην μετεγχειρητικη φροντιδα ημουν πολυ προσεκτικος οτι μου ειπαν το εκανα
Εγω πιστευω δεν βαλανε με τιποτα 1500 grafts η επεμβαση δεν κρατησε ουτε 5 ωρες και η κοπελα που μου την εκανε ηταν νεα δεν πρεπει να ειχε μεγαλη πειρα στις μεταμοσχευσεις


malloumpas είπε:
Φίλε είτε είχες είτε δεν είχες ζητήσει, έπρεπε να είχες πάρει απόδειξη. Υπάρχουν πλέον βαρύτατες ποινές για μη έκδοση απόδειξης αλλά και για αστοχία σε ιατρική επέμβαση. Στη θέση σου, αύριο κιόλας, θα το έψαχνα νομικά το θέμα αυτό. Μην το αφήσεις έτσι, μπορεί σου έρθει και ... δωρεάν η εμφύτευση στο εξωτερικό.

Τι εννοεις φιλε malloumpa μπορω να παρω πισω τα 3.500ε που εδωσα επειδη δεν μου εκοψε αποδειξη και δεν πετυχε και η μεταμοσχευση?
η μπορει και να παρω περισσοτερα χρηματα ως αποζημιωση?
 
Μπλουζα