2 αποτυχημενες μεταμοσχευσεις

meandros

Member
οι κλινικες και οι γιατροι μεταμοσχευσης μαλλιων ειχαν παντα καποιες φωτογραφιες για να βλεπει ο πελατης το πριν και το μετα του αποτελεσματος αλλων ευχαριστημενων πελατων.λογικο.
ερωτημα?
την εποχη που οι γιατροι μαθεναν, εξασκουνταν, τελειοποιουσαν,αλλα κατεστρεφαν κεφαλια και ψυχολογιες οι κλινικες τι φωτογραφιες εδειχναν στους πελατες?
αυτες με την τεραστια ουλη και τα μαλλια κουκλας που ηταν το πραγματικο αποτελεσμα η αυτες που ενας norwood 6 γινοταν norwood 1 με πυκνοτητα και φυσικοτητα?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gio

New Member
meandre η εκάστοτε κλινική, όποια και αν είναι αυτή, είναι μια εταιρεία. Με τμήμα πωλήσεων, marketing, δημοσίων σχέσεων και φυσικά λογιστήριο. Μια εταιρεία σκοπό έχει να βγάλει κέρδος και πολλές κλινικές στο βωμό του χρήματος έκαναν τέτοια ατοπήματα. Ωστόσο εγώ δεν εξετάζω τι μεθόδους εφευρίσκουν για να.... ψαρέψουν ανυποψίαστους πελάτες, αλλά την επαγγελματικότητα των γιατρών μεταμοσχευσεων.
 

meandros

Member
αυτοι οι γιατροι οταν μαθαιναν και εξασκουνταν και εβαζαν στο χειρουργειο ανθρωπους για να τους κατστρεψουν ενω ηξεραν οτι η κλινικη τους ειχαν δειξει ψευτικες φωτο που δεν εδειχναν επουδενι τι τους περιμενει,ειχαν ηθος και επαγγελματισμο?
 

Gio

New Member
Και βέβαια όχι! Μην ρωτάς όμως εμένα, καθώς εγώ δεν αντιπροσωπεύω ούτε τον ιατρικό σύλλογο, ούτε τις κλινικές.. Ξαναλέω, παντού υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες. Το ίδιο ισχύει και στην ιατρική, για αυτό συμβουλεύω πάντα (και πρωτίστως τον εαυτό μου) να ερευνούμε καλά πριν αποφασίσουμε να κάνουμε ένα τέτοιο εγχείρημα.
 

sotos999

New Member
malloumpas είπε:
Φίλε δοκίμασε να ξεκινήσεις και καμία θεραπεία. Μπορεί να σε βοηθήσει να γεμίσεις μπροστά. Πέραν τούτου, ψάξε το θέμα ειδικά με την μη έκδοση απόδειξης στη δεύτερη επέμβαση. Γένικα είσαι περίπτωση που φτιαχνεται με μια τρίτη επέμβαση σε ΣΟΒΑΡΟ γιατρό, dont worry.

Αλλά ρε παιδιά έχω μια απορία ως παθών από ελληνική ''κλινική'': Δε τους καίγεται καρφί στους Ελληνες χασάπηδες αν κάνουν μέτριες δουλειές; Δεν είναι ότι μπορεί να σου πουλήσουν ένα μεταχειρισμένο αυτοκινήτο με πρόβλημα στη μηχανή ή ένα ρούχο που θα ξεβάψει στο πρώτο πλύσιμο. Εδώ μιλάμε για χειρουργική επέμβαση και το ξέρουν ότι είναι άσχετοι, δεν είναι δηλαδή ότι μπορεί να κάνουν τη στραβή μία στο τόσο. Μα τόσο κοπρόσκυλα είναι κάποιοι/κάποιες;

Και το ίδιο ισχύει και με τους ιντερνετικούς πλασιέδες ελληνικών κλινικών βέβαια. Μπροστά στα αποφάγια που θα τους πετάξουν οι ζάμπλουτοι ιδιοκτήτες κλινικών αμα τους στείλουν κανα πελάτη, δεν αναλογίζονται ότι αυτός μπορεί να πάθει ζημιά; Μιλάμε για απίστευτη αναλγησία.
Να τους κυνηγησω νομικα δεν αξιζει,θα φαω τα λεφτα στους δικηγορους και στο τελος μπορει να μην παρω μια.Εχω βρει εναν πολυ καλο γιατρο στην Κυπρο και τον επομενο μηνα θα κανω την 3η μου μεταμοσχευση.Οσον αφορα τη θεραπεια περα απο τη μινοξιδιλη υπαρχει κατι αξιοπιστο για επανεκφυση?

Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια
 

dk1984

Member
malloumpas είπε:
sotos999 είπε:
Να τους κυνηγησω νομικα δεν αξιζει,θα φαω τα λεφτα στους δικηγορους και στο τελος μπορει να μην παρω μια.

Σε αυτό βασίζονται τα ελληνικά χασάπικα φίλε. Σου λένε σιγά μη τρέχει ο άλλος μετά κτλ

Εδω οι εταιριες βασιζονται και στην αγνοια που εχουμε ως προς το αποτελεσμα της εμφυτευσης.Ειδικα τα πρωτα χρονια που δεν υπαρχαν σιτε τριχοπτωσης και δεν ειχες ενα μετρο συγκρισης για το τι να περιμενεις. Τωρα οσον αφορα τη προσπαθεια σου να παρεις πισω τα λεφτα σου, δεν ξερω γιατι δεν το προσπαθησα ποτε.
Αυτο που μου ειπε δικηγορος ειναι οτι το δικαστηριο θα πρεπει να ορισει πραγματογνωμονα γιατρο. Βεβαια και η εταιρεια μπορει να σε κατηγορησει οτι δεν ακολουθησες τις οδηγιες και γι αυτο δεν φυτρωσαν τα μοσχευματα.Αν εχει περασει και μεγαλο χρονικο διαστημα απο τοτε που την εκανες δε ξερω κατα ποσο θα καταφερεις να παρεις λεφτα πισω. Σε καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις καλη επιτυχια να εχεις σε οτι αποφασισεις
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Λεφτά δεν παίζει να πάρεις πίσω με την νόμιμη οδό μιας και ειναι καλά οργανωμένα τα κυκλωματα των συμμορίτων. Ειναι τόσο περίπλοκο το θέμα που το βλέπω πιο πιθανό να βρεθείς και μπλεγμένος παρα δικαιωμένος. Άσε που θα χαλάσεις περισσότερα λεφτά ακόμη σε δικηγόρους. Να ευχαριστείς τον θέο (όπως και εγώ) που βρήκες το φόρουμ και τουλάχιστον αποφασίζεις έστω και καθυστερημένα να κάνεις μια πραγματικά σωστή επιλογή. Παντως υπάρχουν τρόποι να πάρεις τα λεφτά πίσω μέσω αρνητικής προβολής σε όλα τα media κυρίως μέσω ιντερνετ, φόρουμς κτλ που αυτό ίσως το υπολογίσουν λίγο, αλλά και πάλι λεφτά δεν θα δώσουν... repair θα σου τάξουν, για να σε ξετινάξουν εντελώς.
 

giwrgos athina

Active Member
RE: Μεταμοσχευση στην Κυπρο11

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο φορουμ δεν υπαρχουν νηματα παιδειων που εχουν κανει αποτυχημενη μμ.????πχ ενα καινουργιο μελος που μπαινει εδω θα διαβασει μεν το μακρια απο ελλαδα που λεμε οι περισσοτεροι αλλα αποδειξεις για αυτο δεν θα δει...ετσι την πατησα και εγω το 2011 οταν πηγα ελλαδα..
 

dk1984

Member
giwrgos athina είπε:
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο φορουμ δεν υπαρχουν νηματα παιδειων που εχουν κανει αποτυχημενη μμ.????πχ ενα καινουργιο μελος που μπαινει εδω θα διαβασει μεν το μακρια απο ελλαδα που λεμε οι περισσοτεροι αλλα αποδειξεις για αυτο δεν θα δει...ετσι την πατησα και εγω το 2011 οταν πηγα ελλαδα..

γιατι οι περισσοτεροι δε βγαζαμε φωτο τοτε εγω τουλαχιστον οσες φωτο εχω ειναι με καπελο η τοπικ
 

giwrgos athina

Active Member
απο τα παλιους εδω εχω διαβασει οτι υπηρχαν πολλα νηματα αποτυχημενων μμ τα οποια σβηστηκαν...και ερωτω εγω τωρα...πχ για την d*i θα κρινουμε μια κλινικη ως η καλυτερη στην ελλαδα απο 5 αποτελεσματα καλα που εχει στο φορουμ?και εγω αν εκανα τοσα χρονια επεμβασεις 5 καλα αποτελεσματα θα τα ειχα καταφερει...ενας δηλαδη που θα μπει εδω θα δει τα νηματα του gio, του no94 δεν θα εχει και φραγκα και θα πει ας παω εκει μια χαρα δουλεια κανουν...


και επειδη θα πουν μερικοι πως ολοι εχουν αποτυχημενες μμ στο ενεργητικο τους.οκ συμφωνω απλα καλο θα ηταν να διναμε πρωτεραιοτηταωπρωτα σε αυτα τα αποτελεσματα ωστε να δειξουμε στο κοσμο τι το περιμενει και να μην μασαμε απο τις φοτογραφιες διασημων πουμμας δειχνουν αυτα τα λαμογια...


ενας λογος που διαλεξα το γεωργιου ειναι οτι ο ανθρωπος δεν μου εδειξε καμοια φοτογραφια πχ του καραφωτη, του σφακιανακη και γενικα διασημων με σκοπονα με δουλεψει και να μου το παιξει μεγαλογιατρος...ηταν ηλικρηνης και επαγγελματιας...βεβαια δρν τον υπερασπιζομαι...αν υπαρχει ενας που να τον εσφαξε τον προκαλω να αναιβασει φοτογραφιες ωστε να σωσεινκαναν αλλον..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Κάποιοι πονηροί κάποτε έδειχναν καμένα κεφάλια σε consultations και έλεγαν πως ειναι του Μιχάλη αποτελέσματα. Όλα αυτά στον βωμό του χρήματος, οπού η ανθρώπινη υπόσταση δεν παίζει κανέναν ρόλο, έλα να βάλουμε μαλλί και στον nw 8 με δότρια την κ**οτρυπίδα μόνο. Ο κλάδος γενικά είναι σάπιος. Εδώ προτιμάνε να μας ταίζουν φίνα με το κιλό παρα να βγάλουν την απόλυτη θεραπεία.
 

giwrgos athina

Active Member
λογικο ειναι dance να θελουν να υον θαψουν...ο ενας γιατρος και η κιαμκλινικη μεταξυ τους θαβει την αλλη .και αυτο γινεται παντου...παιζουν τεραστια φραγκα στην μεση και οταν παιζουν λευτα δεν υπαρχουν ουτε φιλιες ουτε ηθος ουτε επαγγελματισμος...αυτα εμας δεν μας ενδιαφερουν και τοσο αφου δενμπροκειται να ανοιξουμε κλινικη και να μπουμε στο χωρο αυτο που μας ενδιαφερει ειναι τα αποτεσματα...και αυτοι του εξωερικου δειχνουν πως τα καταφερνουν...οι δικες μας κλινικες που εχουν το θρασος να ζητανε ενα σκασμο λευτα για να μας φυτεψουν 5 τριχες αφυσικες με λαθος φορα και να μας καταστρεψουν και την δοτρια..τι να πω ο ελληνας δεν αλλαζει σε ολους τους κλαδους ετσι λειτουργουμε..


δεν λες παλι καλα που εβγαλαν και την φινα και ενα 30% των καραφλων που δεν εχουν παρενεργειες θα σωθουν?αλλιως θα παλευαμε με το revivogen και με τα προιοντα της fair hair{για οσους θυμουνται ειχαν και εκπομπη στην τ.ν που πουλουσαν θαυματουργικα σαμπουαν και λιοσιον σε τιμη που επαιρνες διαμερισμα απο το να κανεις ενα χρονο θεραπεια για το τιποτα}
 

sotos999

New Member
Γεια σας παιδια ειμαι nw6 εχω καποια μαλλια αλλα ειναι αραια Σε προσφατη συναντηση που ειχα με τον Γε....ου μου προτεινε fue 2.000 grafts να γεμισουμε το μπροστινο μερος και μετα απο 6 μηνες αμα θελω να ξαναπαω για ακομα 1.700 grafts να τα βαλουμε στο πισω μερος
Η h.c μου προτεινε fue 2.000 grafts απο δοτρια και 500 grafts απο γενια να τα βαλουμε στο μπροστινο μερος και στη μεση του κεφαλιου και να αφησουμε για αργοτερα το πισω μερος
Αυτο που με χαλαει ειναι οτι εχω κανει ηδη δυο μεταμοσχευσεις στην Αθηνα και τωρα πρεπει να κανω αλλες δυο στην Κυπρο για να γεμισει το κεφαλι μου
Υπαρχει αραγε καποιος καλος γιατρος στο εξωτερικο που να μπορει να γεμισει nw6 με μια φορα η αυτο ειναι αδυνατον?
 

giwrgos athina

Active Member
soto βαλε φοτο σου να σε δουμε και θα σου απαντησουμε..οσο για το αν γινεται να γεμισεις με την πρωτη παιζει ρολο η δοτρια σου..αν ειναι πολυ καλη και βγαλεις 5000 και 6000 grafts με μια συνεδρια και εφοσον εισαι ξανθος με χοντρη τριχα πολλα λεφτα και κουμπωνεις φινα ολα γινονται
 

sotos999

New Member
ποιος γιατρος πιστευετε μπορει να με βοηθησει? εχω κανει 2 fue τη μια στην dhi και την αλλη στην κ@τερινα κ@λογιαννη με τραγικο αποτελεσμα. ψαχνω για καποιον κορυφαιο γιατρο στο εξωτερικο για fue-fut η δοτρια μου ειναι εξαντλημενη,ο erdogan δεν με αναλαμβανει, ο bisanga μου προτεινει strip. αναμενω απαντηση απο lorenzo και feriduni. θελω συμβουλες απο τα εμπειρα μελη του φορουμ τι θα κανατε στη θεση μου??
 

Συνημμένα

  • IMG_20140703_120537.jpg
    IMG_20140703_120537.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 213
  • IMG_20140703_115147.jpg
    IMG_20140703_115147.jpg
    2.2 MB · Προβολές: 209
  • IMG_20160222_195445.jpg
    IMG_20160222_195445.jpg
    2 MB · Προβολές: 206
  • IMG_20160222_205831.jpg
    IMG_20160222_205831.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 176

zotrix

Active Member
ποιος γιατρος πιστευετε μπορει να με βοηθησει? εχω κανει 2 fue τη μια στην dhi και την αλλη στην κ@τερινα κ@λογιαννη με τραγικο αποτελεσμα. ψαχνω για καποιον κορυφαιο γιατρο στο εξωτερικο για fue-fut η δοτρια μου ειναι εξαντλημενη,ο erdogan δεν με αναλαμβανει, ο bisanga μου προτεινει strip. αναμενω απαντηση απο lorenzo και feriduni. θελω συμβουλες απο τα εμπειρα μελη του φορουμ τι θα κανατε στη θεση μου??
Φιλε στη θέση σου θα πηγαινα Μπισανγκα χωρίς συζητηση. οχι γιατι οι υπόλοιποι γιατροί δεν είναι καλοί αλλά γιατί ο Μπισάνγκα βάζει και από γένια και είναι μανούλα στις repair μεταμοσχεύσεις. Δηλαδή ταιριάζει γάντι στην περίπτωση σου. Το μειονεκτημα του όμως είναι ότι ειναι πολύ ακριβός, να υπολογίζεις 10-12 χιλιάρικα για την περίπτωση σου δηλαδή, ξέχνα τα 3χίλιαρα που έδωσες στην Ελλάδα. Λογικά ίσως σου κάνει μια μικρή έκπτωση όμως, γιατί θυμάμαι ότι είχε έρθει ελλάδα και είχε πει σε κάποιους που τον ειδαν ότι υπήρχε η δυνατότητα να τους πληρώσει το ξενοδοχείο και τα εισητήρια (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων)
 

sotos999

New Member
Φιλε στη θέση σου θα πηγαινα Μπισανγκα χωρίς συζητηση. οχι γιατι οι υπόλοιποι γιατροί δεν είναι καλοί αλλά γιατί ο Μπισάνγκα βάζει και από γένια και είναι μανούλα στις repair μεταμοσχεύσεις. Δηλαδή ταιριάζει γάντι στην περίπτωση σου. Το μειονεκτημα του όμως είναι ότι ειναι πολύ ακριβός, να υπολογίζεις 10-12 χιλιάρικα για την περίπτωση σου δηλαδή, ξέχνα τα 3χίλιαρα που έδωσες στην Ελλάδα. Λογικά ίσως σου κάνει μια μικρή έκπτωση όμως, γιατί θυμάμαι ότι είχε έρθει ελλάδα και είχε πει σε κάποιους που τον ειδαν ότι υπήρχε η δυνατότητα να τους πληρώσει το ξενοδοχείο και τα εισητήρια (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων)
ο μπισανγκα με ειχε δει τοτε που ειχε ερθει Αθηνα, ειναι πολυ καλος γιατρος μου ειπε οτι οι μεταμοσχευσεις που εχω κανει ειναι πολυ κακες, η δοτρια μου ειναι πλεον φτωχη και δεν μπορει να μου κανει fue μονο strip, αλλα strip δεν θελω να κανω
 
Μπλουζα