1 χρονο μετα την δωρεαν μεταμοσχευση στην DHI Η κατασταση μου κ η επομενη κινηση.

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: 1 χρονο μετα την δωρεαν μεταμοσχευση στην D*I Η κατασταση μου κ η επομενη κινηση.

Καλή επιτυχία κομάντο, ρίξε όμως επιτέλους ανθρώπινες φωτό, μια φορά έβγαλες σε φως και ειναι κουνημένες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
[attachment=6655][attachment=6656][attachment=6657][attachment=6658][attachment=6659]οι πρωτες 3 ειναι περσινες φωτογραφιες πριν και την ημερα της μεταμοσχευσης.Στην 4η φαινονται καποιες τριχες που βγηκαν απο την περσινη μεταμοσχευση των 706 grafts.Ειπα οτι θα βαλω πολλες φωτογραφιες και θα το κανω.Θα ψαξω να βρω και αλλες να ανεβασω.

Συνημμένα

• p.jpg
    p.jpg
    50.3 KB · Προβολές: 120
  • hi.JPG
    hi.JPG
    906.6 KB · Προβολές: 117
  • GetAttachment.jpg
    GetAttachment.jpg
    8.7 KB · Προβολές: 121
  • ΕΑ 12 ΜΗΝΟΥ (7).jpg
    ΕΑ 12 ΜΗΝΟΥ (7).jpg
    65.1 KB · Προβολές: 123
  • p1.jpg
    p1.jpg
    32.6 KB · Προβολές: 118

Bouklas

Well-Known Member
RE: 1 χρονο μετα την δωρεαν μεταμοσχευση στην D*I Η κατασταση μου κ η επομενη κινηση.

Καλή επιτυχία φιλε και καλή ανάρρωση! Να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς. ;)

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Bouklas είπε:
Καλή επιτυχία φιλε και καλή ανάρρωση! Να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς. ;)

Ευχαριστω φιλε Boukla.Ελπιζω να ηρεμησω για λιγα χρονια.Μακαρι ολες οι μεταμοσχευσεις απο οπου και αν προερχονται να γινονται σωστα και να μενουν ευχαριστημενοι ολοι.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Εχουν περασει 3 μερες απο την μεταμοσχευση κ σημερα θα γινει το πρωτο λουσιμο.Η Δοτρια πραγματικα εχει σχεδον επουλωθει.Για αυτο ευθυνεται οτι δουλεψαμε με αρκετα μικρο παντς το οποιο εχει διαμετρο 0,9.Απο αυριο λογικα θα κανω και την πρωτη βολτα(με καπελακι παντα).Λογικα απο Σαββατο δεν θα φαινεται το παραμικρο(το καλο της fue).Μεσα στην επομενη εβδομαδα θα ξεκινησω κ σιγα σιγα τα βαρη.

[attachment=6662][attachment=6663][attachment=6664]μου φαινεται οτι υπαρχει ισως πιο γρηγορη επουλωση σε σχεση με περισυ.Οι φωτογραφιες ειναι δυστυχως απο το κινητο μου σε χωρο με φως ομως.δευτερα απογευμα εγινε η μεταμοσχευση.ουτε 3 μερες δηλ.

Συνημμένα

• 1401956595448.jpg
    1401956595448.jpg
    6.3 KB · Προβολές: 89
  • 1401956483634.jpg
    1401956483634.jpg
    6.3 KB · Προβολές: 88
  • 1401956281382.jpg
    1401956281382.jpg
    5.2 KB · Προβολές: 85

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
[attachment=6876][attachment=6877][attachment=6878][attachment=6879]Παιδες καλησπερα.Τον τελευταιο καιρο ελαχιστα μπαινω στο φορουμ.Ηρθε η ωρα ομως για τις πρωτες φωτο μετα την 2η μμ στην Dhi.Eχουν περασει 2 μηνες κ κατι μερες απο τοτε.Ακομα αποψη δεν εχω για το τι θα δειξει το τελικο αποτελεσμα.Δεν εχω παει για κουρεμα ακομα απο την μμ κ μετα.Θα ανεβασω και την επομενη εβδομαδα καποιες με κοντο μαλλι.

Συνημμένα

• 20140812_182038 - Αντίγραφο.jpg
    20140812_182038 - Αντίγραφο.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 89
  • 20140812_181813 - Αντίγραφο.jpg
    20140812_181813 - Αντίγραφο.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 82
  • 20140812_181922 - Αντίγραφο.jpg
    20140812_181922 - Αντίγραφο.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 87
  • 20140812_181859.jpg
    20140812_181859.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 86

petrospap

Active Member

εισαι τυχερος που εισαι ξανθος...δειχνει πολυ ωραια

otherdude

Member

αχ αυτες οι ελληνικες κλινικες πονεμενη ιστορια...

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
petrospap είπε:

Οντως το ξανθο ξεγελαει λιγο.Δεν ειμαι τοσο ξανθος οπως παλια ομως.Εχουν σκουρηνει αρκετα.Παντως μια βελτιωση την βλεπω ακομα κ τωρα.Απο θεραπειες μονο μινοξιδιλη προς το παρον (9 ψεκασμους 1 φορα).Ελπιζω το επομενο διαστημα να δωσει κ αλλο η μμ.Νομιζω με 30% ακομα θα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο την δουλεια της Dhi.

crossfire

Well-Known Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
petrospap είπε:

Οντως το ξανθο ξεγελαει λιγο.Δεν ειμαι τοσο ξανθος οπως παλια ομως.Εχουν σκουρηνει αρκετα.Παντως μια βελτιωση την βλεπω ακομα κ τωρα.Απο θεραπειες μονο μινοξιδιλη προς το παρον (9 ψεκασμους 1 φορα).Ελπιζω το επομενο διαστημα να δωσει κ αλλο η μμ.Νομιζω με 30% ακομα θα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο την δουλεια της D*I.

με μονο 30%,θα εχεις αποτυχει...
πιστευεις οτι στους 2,5μιση μηνες εχει ηδη κατι δωσει η μεταμοσχευση?

Ειναι πολυ νωρις ΜΙΚΕ για να εχεις κατι ετσι ωστε ενα 30αρι ακομα να το κουμπωσει

danceworld_2001

Well-Known Member

Καλός φαίνεσαι στις φωτογραφίες, ίσως λίγο το χρώμα του μαλλιού, βασικά το στυλ που τα έχεις κατεβάσεις ολα κάτω, αλλά μην περιμένεις να βγεί κάτι απο τώρα, εμένα απο τους 3 μήνες άρχισα να βλέπω διαφορά που στο 4μηνο ζωήρεψε και στο 5μηνο ήταν το μπαμ. Δώσε ακόμη 2 μήνες για να δεις, αλλά φυσικά με 30% μόνο δεν θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος, 60-70% να λες τουλάχιστον.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member

Μικε σήκωσε το μαλλί πάνω όπως στις φωτο πριν και κατα την τοποθέτηση για να μπορούμε να συγκρίνουμε καλύτερα..

falakromallis

New Member

Ναι φίλε, σοβαρά, για σήκωσε το μαλλί να σε δούμε λίγο.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Καλός φαίνεσαι στις φωτογραφίες, ίσως λίγο το χρώμα του μαλλιού, βασικά το στυλ που τα έχεις κατεβάσεις ολα κάτω, αλλά μην περιμένεις να βγεί κάτι απο τώρα, εμένα απο τους 3 μήνες άρχισα να βλέπω διαφορά που στο 4μηνο ζωήρεψε και στο 5μηνο ήταν το μπαμ. Δώσε ακόμη 2 μήνες για να δεις, αλλά φυσικά με 30% μόνο δεν θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος, 60-70% να λες τουλάχιστον.

Στην 1η φωτο τα εχω σηκωσει προς τα πανω.Θεωρεις οτι ειναι τοσο νωρις φιλε dance?Γενικα εχω την αποψη οτι στο 5μηνο βλεπεις το 80-90% του αποτελεσματος.Αν ειναι 60-70% οπως λες ακομα,θα μιλαμε για την απολυτη πυκνοτητα η οποια σιγουρα δεν ειναι εφικτη απο καμια κλινικη.Βλεπω μια διαφορα η αληθεια ειναι αλλα σιγουρα περιμενω να δωσει κ αλλο.Ισως το 30% που ειπα να ειναι λιγο αλλα με 40-50 θα μιλαμε για σουπερ αποτελεσμα.

crossfire είπε:
ΜΙΚΕΣ είπε:
petrospap είπε:

Οντως το ξανθο ξεγελαει λιγο.Δεν ειμαι τοσο ξανθος οπως παλια ομως.Εχουν σκουρηνει αρκετα.Παντως μια βελτιωση την βλεπω ακομα κ τωρα.Απο θεραπειες μονο μινοξιδιλη προς το παρον (9 ψεκασμους 1 φορα).Ελπιζω το επομενο διαστημα να δωσει κ αλλο η μμ.Νομιζω με 30% ακομα θα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο την δουλεια της D*I.

με μονο 30%,θα εχεις αποτυχει...
πιστευεις οτι στους 2,5μιση μηνες εχει ηδη κατι δωσει η μεταμοσχευση?

Ειναι πολυ νωρις ΜΙΚΕ για να εχεις κατι ετσι ωστε ενα 30αρι ακομα να το κουμπωσει
φιλε ισως το 30% να ειναι οντως λιγο αλλα επειδη παταω στην γη,ξερω οτι οι μμ φτανουν εως ενα σημειο.Ειναι αληθεια οτι ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα μια μικρη διαφορα προς το καλυτερο την βλεπω σιγουρα.Περα απο αυτο ειχαμε περιπτωσεις παιδιων που μεχρι τον 4-5 μηνα πηγαιναν καλα κ ξαφνικα εχασαν πολυ απο εκει κ περα.Οποτε κ το 30% ειναι μια χαρα αλλα αν ειναι κ παραπανω εννοειται θα ειναι ακομα πιο καλα.

Δημητρης38

Active Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
petrospap είπε:

Ρε φιλε τι ειδες εσυ στους 2 μηνες και εισαι ικανοποιημενος ?

Αφου οι μεταμοσχευμενες τριχες βγαινουν μετα απο 3 μηνες.. και αντε να σκασανε στο 2μηνο μερικες τριχουλες...
τι αποτελεσμα σου δωσανε δηλαδη και εισαι ικανοποιημενος?

Μας δουλευεις ?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Παιδια καλο ειναι αν δεν ξερετε καποιοι να μην μιλατε.Οι μμ τριχες κανουν τον κυκλο τους.Βγαινουν πεφτουν ξαναβγαινουν κτλ.Σε αυτες τις περιοχες δεν υπηρχε σχεδον τιποτα πριν κ τωρα υπαρχει.Απλα δεν μπορεις να απο τωρα να δεις ποιο θα ειναι το τελικο αποτελεσμα.

Δημητρης38

Active Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Παιδια καλο ειναι αν δεν ξερετε καποιοι να μην μιλατε.Οι μμ τριχες κανουν τον κυκλο τους.Βγαινουν πεφτουν ξαναβγαινουν κτλ.Σε αυτες τις περιοχες δεν υπηρχε σχεδον τιποτα πριν κ τωρα υπαρχει.Απλα δεν μπορεις να απο τωρα να δεις ποιο θα ειναι το τελικο αποτελεσμα.

Εσυ που ξερεις περισσοτερα λοιπον απαντησε μου (και ας σε κρινουν οι υπολοιποι που ξερουν και αυτοι ενω εγω δεν ξερω)

Τι ειδες εσυ στους 2 μηνες και εισαι ικανοποιημενος ?
Μην μου απαντησεις για κυκλους μ/μ που πεφτουν και ξαναβγαινουν και βλεπεις σε γυμνες επιφανειες τριχες....

Σου βγηκανε Μ/Μ στους 2 μηνες δηλαδη που σε κανανε ευτυχισμενο και ικανοποιημενο ?

----------------------------
Την δωρεαν μ/μ πως την εκανε στην dhi να προσπαθησουμε και εμεις ?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Ευτυχισμενο δεν κανει τον ανθρωπο η μμ φιλε μου.Δεν ειπα οτι ειμαι ικανοποιημενος,απλα μια μικρη βελτιωση την ειδα.Εννοειται οτι περιμενω ακομα για κατι πιο καλο απο αυτο.Τι αλλο να σου εξηγησω?Τι ηλικια εχεις?

Δημητρης38

Active Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Ευτυχισμενο δεν κανει τον ανθρωπο η μμ φιλε μου.Δεν ειπα οτι ειμαι ικανοποιημενος,απλα μια μικρη βελτιωση την ειδα.Εννοειται οτι περιμενω ακομα για κατι πιο καλο απο αυτο.Τι αλλο να σου εξηγησω?Τι ηλικια εχεις?
------------------------------------------------------
ΜΙΚΕΣ είπε:
petrospap είπε:

-------------------------------------------------------

Στους 2 μηνες και σου αρκει ενα 30% για να εισαι Ικανοποιημενος ?
Οκ !!!!

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
[attachment=6880][attachment=6881]βαζω κ 3 φωτογραφιες σημερινες μιας κ κουρευτηκα.Ειναι στο μπαλκονι μου κ προσπαθησα να ειμαι σε φωτεινο μερος.Αν παει 40% ακομα καλυτερα νομιζω οτι θα μιλαμε για επιτυχημενη απολυτα μμ.

Συνημμένα

• 20140813_161358.jpg
    20140813_161358.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 110
  • 20140813_162608 - Αντίγραφο.jpg
    20140813_162608 - Αντίγραφο.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 109
  • 20140813_162507.jpg
    20140813_162507.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 95
Μπλουζα