1 χρονο μετα την δωρεαν μεταμοσχευση στην DHI Η κατασταση μου κ η επομενη κινηση.

KROTALIAS13

New Member
Flosk είπε:
10000 grafts ??? Μηπως τριχες? ανεβασε φωτο ρε φιλε γιατι εισαι για ρεκορ γκινες αν ισχυει!!!

Sorry παιδιά έχετε δίκιο . Τριχιες εννοούσα .Κάπου στα 600 grafts .Ειχα πολλά και 4απλα και 5απλα . Μου τα έδειξαν όποτε έλεγαν αλήθεια . Τα είχαν χωρισμένα σε δεκάδες σε μια λεκανιτσα και με ενα γρήγορο μέτρημα ήταν περίπου 600 . Μου είπαν οτι έχω πολύ καλή δότρια με πολύ καλό μήκος ρίζας.
Για το αποτέλεσμα ......
Έχω κρατήσει ενα πολύ μεγάλο μέρος απο αυτα που μπήκαν . Αυτά που έπεσαν εχουν αρχίσει να σκάνε μύτη . Όλα δείχνουν οτι παω καλά . Τι να πω ???. Μου είπαν στο εξάμηνο θα εχω μια πολυ καλη εικονα . Εγω ειμαι ευχαριστημένος ως τώρα . Αλλά νομίζω οτι ειναι υποχρέωση τους να μείνω ευχαριστημένος. Αν δεν μείνω θα φανέ τρελή δυσφήμηση . Αν μείνω ευχαριστημένος δεν χρειάζεται ούτε να το πω . Υποχρέωση τους είναι .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mimis giova

Active Member
RE: 1 χρονο μετα την δωρεαν μεταμοσχευση στην D*I Η κατασταση μου κ η επομενη κινηση.

σιγα ρε παιδια τριχες ενοει το παλικαρι..μην τρελαθουμε..εξαλου την πολιτικι της εταιριας την ξερουμε..

KROTALIAS13

New Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
KROTALIAS13 είπε:
Εγώ πάντως που έκανα μμ στην D** εταιρεια μου έδωσαν μινοξ 5% για τρεις μήνες και μου είπαν ότι το κάνουν για να βοηθηθούν τα μοσχεύματα . Bεβαια εγω ειμαι 34 και κατέβασα μόνο hairline. Αν και ήθελα να την κατεβάσω περισσότερο και κυρίως στο στην γωνία που ενώνεται με τα πλαϊνά άλλα μου είπαν ότι να το πάμε συντηρητικά. Μου εξήγησαν τους λόγους και με εψησαν. Τώρα αν το έκαναν για να ξανά κάνω σε 1 χρόνο πάλι ..... δεν παίρνω και όρκο . . Έχω δότρια με ασφαλεια 10,000 μου είπαν και έβαλα 2,500 μονο hairline . Σε 10 μέρες κλείνω τρεις μήνες . Ελπίζω να μου πάνε όλα καλά .

Φιλε και εγω αυτο θελω να ρωτησω.10000 grafts ?νομιζω οτι πολυ δυσκολα ενα κεφαλι μπορει να βγαλει 10000.Λογικα τριχες εβαλες 2500 στη hairline.καπου δηλ 1200 grfats.Ως την ωρα πως πας?Λογικα εχεις δει μεγαλο μερος του αποτελεσματος.Ποιος σου την εκανε?Βαλε αν θες κ καμια φωτο να σου πουμε αποψεις.το να κανει καποιος θεραπεια ειναι απλη λογικη.Οσα και να βαλεις παντα θα χανεις καποια,οποτε οσο πιο αργα τα χανεις τοσο καλυτερα.Αμερικη δεν υφισταται μεταμοσχευση διχως φιναστεριδη.Αυτο βεβαια ειναι μεγαλο ρισκο.

Αν και δεν είμαι γιατρός πιστεύω πως δεν υπάρχει άντρας χωρίς ενα ποσοστό ΑΑ . Ειναι ελάχιστοι αυτοί που στα 50 δεν έχουν ούτε λίγο αραίωση . Δεν θέλω να ανεβάσω φωτο γιατί έχω αρκετό μαλλί και θα είναι τρελό ψέμα αυτό που θα δείτε όποτε να μην πάρουν διαφήμιση για κάτι που δεν έχουν κάνει . Για να είμαι όμως δίκαιος το hairline μου το έκαναν φοβερο από άποψη σχεδιασμού και φυσικότητας . Για την πυκνότητα μμμμ δεν ξέρω . Οι ριζουλες είναι πολύ κοντά αλλά αν δεν δω το τελικό αποτέλεσμα .......
Πάντως με την μινοξ εκτός από τις παρενέργειες δεν έχω δει τίποτα το συνταρακτικό . Ουτε τριχόπτωση είχα ξεκινώντας την που μου είπαν λόγο αναγεννήσεις τριχών θα εχω αλλά ούτε πύκνωση γιατί βάζω και στην περιοχή Α . Υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει στον οργανισμό μου ?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
RE: 1 χρονο μετα την δωρεαν μεταμοσχευση στην D*I Η κατασταση μου κ η επομενη κινηση.

Φιλε μου η αληθεια ειναι οτι στην dhi δουλευουν με εξελιγμενα εργαλεια κ γενικα τα τελευταια χρονια εχουν καλα αποτελεσματα.Ποιος γιατρος σου την εκανε?Δεν βρισκω λογο παντως να μην πας καλα.Το θεμα πυκνοτητα βεβαια θα το δεις εσυ.Μου κανει εντυπωση παντος οτι εβγαλες τοσα λιγα grafts αλλα με τοσες πολλες τριχες.Αυτο ειναι καλο αλλα κ κακο αν τα εβαλες μπροστα.Συνηθως μπροστα μπαινουν μονα το πολυ διπλα για να φαινεται φυσικο το αποτελεσμα.Η μινοξιδιλη κανει δουλεια απλα ισως να μην το βλεπεις αν εχεις πολυ αργο ρυθμο τριχοπτωσης.Απο εκει κ περα σε αλλους δουλευει πολυ σε αλλους λιγο κ σε αλλους ελαχιστα......κατι κανει παντως.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Μεσα στην ερχομενη εβδομαδα θα προχωρησω κατα πασα πιθανοτητα στην 2η μεταμοσχευση μου στην dhi.Σκοπος ειναι να πυκνωσουν καλυτερα οι κροταφοι αλλα και να μπουν καποια μοσχευματα στο πανω μερος το οποιο αδειασε σχετικα γρηγορα απο την στιγμη που αφησα τις θεραπειες.Θα μπουν απο 800-1000 grafts analoga με το τι θα βγει απο την εξαγωγη.Οποιος θελει να ρωτησει κατι.....ρωταει.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

Kαλη επιτυχια!!!

athenian

Well-Known Member

Καλή επιτυχία φίλε. Περιμένουμε φωτογραφίες κτλ. Αν θες πες και κόστος.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Ευχαριστω παιδια.Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα σε τοσο μικρο διαστημα να ξαναμπω αλλα αφου χρειαζεται δεν κανω πισω.Την μεταμοσχευση δεν την εχουμε κοστολογησει 100% μιας κ δεν ξερουμε ακριβως ποσα θα μπουν(απο 800-1000).Παντως επειδη ειμαι ειδικη περιπτωση μιας κ περισυ ειχα κανει δωρεαν λογω διαγωνισμου και δεν ηταν το προσδοκομενο αποτελεσμα μαλλον θα ειναι κοντα στα μισα απο οσο χρεωνει η εταιρια.Οταν πληρωσω θα σας πω ακριβως.

Physio40

Member

Καλη επιτυχία και από μένα!

danceworld_2001

Well-Known Member

Καλή τύχη και απο εμένα φίλε!!! Αν και ακολουθείς αντίστροφη στρατηγική απο οτι εγώ με μικρό session, σίγουρα θα έχεις επιτυχία ακριβώς λόγω του μικρού session + την αραίη τοποθέτηση για ελαχιστοποίηση ρίσκου που κάνει η εν λόγω κλινικη. Για τι κόστος μιλάμε?

tropheus

Well-Known Member

ΜΙΚΕΣ είπε:
Μεσα στην ερχομενη εβδομαδα θα προχωρησω κατα πασα πιθανοτητα στην 2η μεταμοσχευση μου στην D*I.Σκοπος ειναι να πυκνωσουν καλυτερα οι κροταφοι αλλα και να μπουν καποια μοσχευματα στο πανω μερος το οποιο αδειασε σχετικα γρηγορα απο την στιγμη που αφησα τις θεραπειες.Θα μπουν απο 800-1000 grafts analoga με το τι θα βγει απο την εξαγωγη.Οποιος θελει να ρωτησει κατι.....ρωταει.

Καλή επιτυχία!
Νομίζω ότι η επιλογή του να κινηθείς με λίγα grafts είναι πολύ σωστή. Εγώ είμαι και της άποψης να μην υπερβείς ακόμα και τα 500 grafts.
Άλλωστε ο χορός των μεταμοσχεύσεων έχει πολλές φιγούρες και (δυστυχώς) πρέπει να τις χορέψουμε (σχεδόν) όλες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

elmajiko

Member

Καλή τύχη να έχεις.... Με τις μμ θα τη χρειαστεις

danceworld_2001

Well-Known Member

Παίδες εγώ βρίσκω απίστευτα κουραστική την προσέγγιση αυτή. Το μαμήσι της μμ μια φορά το τρώς και τελειώνεις, εγώ δεν θέλω για 5 χρόνια τουλάχιστον να ακούω για μμ. Αν εσείς θέλετε να τα βάζετε 500-500... τι να πω. Νομίζετε πως 500 θα σας τα βαλουν σε 8 ώρες? Σε 2 ώρες ξεπέτα, οτι ειναι να βγεί θα βγεί, εκτός αν γίνουν ιατρικά λάθη ή το team ειναι ανάπηρο. 3500 έριξα και είχα μεγάλη φύτρωση που ακόμη δεν έχει κλειδώσει μάλιστα. Αν είναι να πρέπει να έβαζα τα 3500 για να καλύψω το πρόβλημα μου σε 5 χρόνια... ζήσε Μάη μου να φας τριχοθυλάκιο.

tropheus

Well-Known Member

danceworld_2001 είπε:
Παίδες εγώ βρίσκω απίστευτα κουραστική την προσέγγιση αυτή. Το μαμήσι της μμ μια φορά το τρώς και τελειώνεις, εγώ δεν θέλω για 5 χρόνια τουλάχιστον να ακούω για μμ. Αν εσείς θέλετε να τα βάζετε 500-500... τι να πω. Νομίζετε πως 500 θα σας τα βαλουν σε 8 ώρες? Σε 2 ώρες ξεπέτα, οτι ειναι να βγεί θα βγεί, εκτός αν γίνουν ιατρικά λάθη ή το team ειναι ανάπηρο. 3500 έριξα και είχα μεγάλη φύτρωση που ακόμη δεν έχει κλειδώσει μάλιστα. Αν είναι να πρέπει να έβαζα τα 3500 για να καλύψω το πρόβλημα μου σε 5 χρόνια... ζήσε Μάη μου να φας τριχοθυλάκιο.

Εσύ βρε dance έβαλες τα περισσότερα από τα 3500 grafts σε άδεια περιοχή. Ακόμα και εσύ στο crown που είχες μαλλάκια έβαλες μόλις 500 grafts.

O MIKEΣ πάει για πύκνωση δεν πάει να βάλει σε καραφλή περιοχή.
Το αν θα είναι ξεπέτα ή όχι είναι κάτι για το οποίο θα κριθεί η εταιρεία. Άλλωστε αν η εταιρεία ξέρει ότι έχεις σκοπό να δεις πρώτα το αποτέλεσμα και μετά να ξαναπάς θα είναι πιο προσεχτική.

Επιπλέον, η φύτρωση όταν πας συντηρητικά είναι πολύ πιο πιθανό να είναι μεγαλύτερη αφού η ταλαιπωρία που υφίσταται ο οργανισμός είναι σαφώς μικρότερη. Μη βλέπεις που πολλές εταιρείες "γουστάρουν" τα dense pack. "Ειναι πολλά τα λεφτά Άρη" και σίγουρα και μπροστά...

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Φιλε Danceworld δεν θα διαφωνησω εντελως μαζι σου.Δεν θελω να αραιωσω τοσο ωστε να θελω 3500 grafts.Περισυ δεν με πηρε χαμπαρι κανεις οτι εκανα μεταμοσχευση γιατι δεν ειχα το τρελο προβλημα.Η Αληθεια ειναι οτι και εγω ξενερωνω λιγο γιατι πρεπει να μπω παλι μεσα εστω και για 800-1000 grafts.Ελπιζω και εγω να λυσω το προβλημα μου για τουλαχιστον 3-4 χρονια.Ακομα κ να μην το λυσω ομως δεν νομιζω να ξαναμπω παλι συντομα.Εσυ ο Τροφεας κ ο ΕL majiko εχετε ενα + το οποιο ειναι η αγωγη που κανετε.Κερδιζετε κ χρονο αρκετο.Εγω ομως εχω αποφασισει να μην μπω παλι σε βαρια φαρμακα.Αυτο εχει τα + αλλα κ τα -.Δεν ρισκαρω την υγεια μου κ την οικογενεια μου για τιποτα.Θα κανω θεραπειες μεχρι εκει που πιστευω οτι δεν κινδυνευω.Θελω να πιστευω οτι η dhi αυτη την φορα θα μπορεσει να μου προσφερει το επιθυμητο αποτελεσμα 100% αυτη την φορα.Ξαναμπαινω με τον ιδιο γιατρο (Ευαγγελατο)την δευτερα,μονο κ μονο επειδη με κερδισε σαν ανθρωπος αλλα κ σαν γιατρος με τον τροπο που δουλευε και επειδη πιστευω οτι η 1η μεταμοσχευση δεν πηγε οπως επρεπε οχι επειδη δεν υπηρχε φυτρωση αλλα επειδη ηταν λιγα τα grafts.θα δουλεψουμε παλι στις ιδιες περιοχες(κροταφους)για πυκνωση αλλα κ λιγο στο πανω μερος.Θα μπουν 800-1000 grafts αναλογα με την εξαγωγη.Θα ανεβασω οσες πιο πολλες φωτογραφιες γινεται για να εχουν ολα τα μελη αποψη ειτε παει καλα ειτε μετρια η μεταμοσχευση.Ελπιζω να γινουν ολα σωστα και να ηρεμησω κ εγω για λιγα τουλαχιστον χρονια ακομα!!!

danceworld_2001

Well-Known Member

Φίλε τροφέα δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, πως να το κάνω άλλωστε αφού είσαι ο γκουρού του φόρουμ μας!!! Μια ασφαλής προσέγγιση με μικρό session ειναι το καλύτερο... όμως... θα του τα βάλουν τα 1000 με διπλάσιο χρόνο τοποθέτησης αφού πάει για πύκνωση? Εγώ έβαλα την πρώτη μέρα 2000 περίπου απο τις 8 εκεί μέχρι 9 το βράδυ. Θα κάτσει 8 ώρες ο Χ Υ γιατρός να βάλει 500 μοσχεύματα, αργά προσεκτικά? Αν δεν του δώσεις τα διπλά, φοβάμαι οχι. Και μια διαφοροποίηση απο τα γραφόμενα σου. Δούλεψα φυσικά σε καραφλή περιοχή, όμως στο πίσω μέρος της Α ζώνης είχα υφιστάμενα μαλλιά και ουκ ολίγα. Στο δε crown φυσικά βάλαμε μόνο 500 γιατί η περιοχή αραίωση ήταν σαν πέταλο και μόνο αυτό επέτρεπε να δουλέψουμε με ασφάλεια. Φίλε ΜΙΚΕ καλή επιτυχία, ρίξε υλικό να δούμε την δουλειά, όλα θα πάνε καλά.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Φιλε Dance οντως για τον γιατρο οι πιο μικρες μεταμοσχευσεις ειναι κ πιο ευκολες,δεν τιθεται αμφιβολια για αυτο.Εγω υπολογιζω οτι για εξαγωγη 800 grafts δεν θα χρειαστει παραπανω απο 2μιση ωρες.Αλλο τοσο το πολυ να χρειαστει για τοποθετηση.Συνολο 6 ωρες εργασιας η οποια δεν ειναι κ ευκολη αλλα 6 δεν ειναι και παρα πολλες.Αυτη την φορα σκοπευω να βαλω παρα πολλες φωτογραφιες και θα ζητησω και καποιες απο περισυ για να δειξω αναλυτικα την ολη πορεια.Καλο ειναι καμια φορα να μην λεμε πολλα και να λενε απο μονες τους οι φωτογραφιες.Θα πω οτι ενα μικρο ανγχος το εχω για το πως θα παει και ξερω οτι οι 2-3 μερες μετα την μεταμοσχευση ειναι λιγο δυσκολες.Βεβαια ξερω ομως και οτι η ψυχολογια ανεβαινει στα υψη βλεποντας να βελτιωνεται το ολο λουκ μετα την μεταμοσχευση.

tropheus

Well-Known Member

danceworld_2001 είπε:
... Θα κάτσει 8 ώρες ο Χ Υ γιατρός να βάλει 500 μοσχεύματα, αργά προσεκτικά? Αν δεν του δώσεις τα διπλά, φοβάμαι οχι.
...

Αλήθεια σου λέω βρε φίλε αν υπήρχε γιατρός που θα μου έβαζε 500 grafts αργά και προσεχτικά εγώ θα του έδινα τα διπλά.

Άντε βρες τον όμως... :chinscratch

ΜΙΚΕ πες τους εκεί που θα πας ότι θα παρακολουθήσουμε πολύ στενά την περίπτωση σου μπας και σε προσέξουν λίγο παραπάνω.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
tropheus είπε:
danceworld_2001 είπε:
... Θα κάτσει 8 ώρες ο Χ Υ γιατρός να βάλει 500 μοσχεύματα, αργά προσεκτικά? Αν δεν του δώσεις τα διπλά, φοβάμαι οχι.
...

Αλήθεια σου λέω βρε φίλε αν υπήρχε γιατρός που θα μου έβαζε 500 grafts αργά και προσεχτικά εγώ θα του έδινα τα διπλά.

Άντε βρες τον όμως... :chinscratch

ΜΙΚΕ πες τους εκεί που θα πας ότι θα παρακολουθήσουμε πολύ στενά την περίπτωση σου μπας και σε προσέξουν λίγο παραπάνω.
Φιλε Τροφεα πηγαινω 2η φορα εκει για τον εξης λογο.Νομιζω οτι δουλευουν σωστα(ειδικα ο γιατρος που μου την εκανε).Σιγουρα αυτη την φορα η εταιρια θα κριθει πιο αυστηρα.Μακαρι να μου κανουν την τελεια δουλεια και να ανεβασω 100 φωτογραφιες.Περα απο αυτο θα με δειτε κ απο κοντα οσοι θελετε μεσα στο καλοκαιρι.Εχω μαθει να λεω την αληθεια και αυτο θα συνεχισω.Δεν περιμενω να γινω οπως στα 18 αλλα περιμενω ενα πολυ καλο αποτελεσμα.Θα ξαναπω οτι μεταμοσχευση ακομα κ δωρεαν να γινεται αν δεν ειναι καλη σημαινει εξασθενιση δοτριας η οποια δυστυχως δοτρια δεν μπορει να δωσει τα απειρα μοσχευματα.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
[attachment=6617][attachment=6616]παιδια φρεσκες φωτογραφιες οχι υψηλης αναλυσης και το μαλλι ειναι κατω λογο καπελου.Για πειτε τι πιστευετε 800-1000 grfats θα κανουν καθολου την διαφορα?

Συνημμένα

• 1401383229297.jpg
    1401383229297.jpg
    22.4 KB · Προβολές: 114
  • 1401382918718.jpg
    1401382918718.jpg
    22.6 KB · Προβολές: 105
Μπλουζα